Wpisy użytkownika jacol900
Łącznie 444 wpisów w archiwum, pokazane od nr 131 612. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Twoje liczby na "nie" drogi wędrowco ustalasz pod Lotto tak? Podasz jakie masz tym razem na sobotę?
Xadi dzięki
Ale ja biorę zazwyczaj wedle swoich zasad(ustalone z analiz) 5-6 liczb z danej liczby (wylosowanej),a następnie jeszcze kilka innych procedur 
Ale ja biorę zazwyczaj wedle swoich zasad(ustalone z analiz) 5-6 liczb z danej liczby (wylosowanej),a następnie jeszcze kilka innych procedur 
Jakbyś mógł raflek

Wędrowco wiadomo ,ale nie raz trza pomóc szczęściu !

Wędrowco wiadomo ,ale nie raz trza pomóc szczęściu !

Dzięki ralfek 
Czytam ten wątek i jestem w połowie drugiego postu Don Pedro 

Czytam ten wątek i jestem w połowie drugiego postu Don Pedro 

Swoją drogą mogę Cie prosić o napisanie do mnie na gg ? Zajmę tylko chwilkę
585 32 56 .
585 32 56 .Coś mało osób na czacie
Zawsze było tu ponad 120-130 o tej porze !
Zawsze było tu ponad 120-130 o tej porze !
PROSZĘ PAMIETAĆ ,TA GRA RACZEJ NIE ZAWODZI
Czyżby ktoś czytał czas z ekipy LOTTO ? 
Czyżby ktoś czytał czas z ekipy LOTTO ? 
Wspominałem ,że dwa losowania poprzednie totalnie ni jak miały się do analizy 

waldek55 :D Gratuluję ! Zobaczysz ,że teraz każdy będzie brał Twoje typy :D 10 000zł nie?
Swoją drogą :D Mój pewniak drugiego stopnia wpadł :D Lece dalej z tą metodą :D
PIĘTKĘ :D Strzela w Ciebie Asiulka22 ?:D
Swoją drogą :D Mój pewniak drugiego stopnia wpadł :D Lece dalej z tą metodą :D
PIĘTKĘ :D Strzela w Ciebie Asiulka22 ?:D
o kurdę
2 liczby z pewniaków 3 stopnia też wpadły ,ciekawie
Rzecz jasna wysyłam tylko gdy pewniak jest pierwszego stopnia
Może teraz taki będzie?
(Pewniak 1 stopnia ,czyli dwie liczby najbardziej pewne
)
2 liczby z pewniaków 3 stopnia też wpadły ,ciekawie
Rzecz jasna wysyłam tylko gdy pewniak jest pierwszego stopnia
Może teraz taki będzie?
(Pewniak 1 stopnia ,czyli dwie liczby najbardziej pewne
)To się będę cieszyć
I nie namawiaj mnie na pójście do kolektury ! I tak obstawie na sucho system na 12 liczb ,więc wiesz

I nie namawiaj mnie na pójście do kolektury ! I tak obstawie na sucho system na 12 liczb ,więc wiesz

Rzecz jasna Wędrowco
Oddaliłem te 17 liczb ,a następnie skreśliłem 12 innych 

Oddaliłem te 17 liczb ,a następnie skreśliłem 12 innych 

Mag
Umiesz hiszpański ?
Ja się kiedyś uczyłem i pamiętam tylko Me Llamo Jacek Soy Polaco 
Umiesz hiszpański ?
Ja się kiedyś uczyłem i pamiętam tylko Me Llamo Jacek Soy Polaco 
Mag proszę przetłumacz
Dorocina kto? Może jakoś pomożemy ?
Jacek1550 jestem ,ale dziś zrobiłem wolne ,jutro nadrabiam testami

Dorocina kto? Może jakoś pomożemy ?
Jacek1550 jestem ,ale dziś zrobiłem wolne ,jutro nadrabiam testami

Jak jesteś niezależna finansowo i nic do niego nie czujesz to nie niszcz sobie dalej życia ,bo żyje się tylko raz !
Mag jak 14 liczb? 

Obstawiłaś 14 liczb sobie na sucho i wszystkie weszły?

Obstawiłaś 14 liczb sobie na sucho i wszystkie weszły?u mnie też będzie duża burza
Być może to zapowiedź 3 mln ,ale i tak nie wysłałem kuponu
Obstawiłem na sucho!
Być może to zapowiedź 3 mln ,ale i tak nie wysłałem kuponu
Obstawiłem na sucho!3 miliony troche mało
wysle jeszcze raz jak będzie koło 12 mln
Mag podzielę się troszkę !
wysle jeszcze raz jak będzie koło 12 mln
Mag podzielę się troszkę !wejdz na www.imageshack.us
kliknij BROWSE ,wybierz plik i następnie kliknij Prześlij link.
kliknij BROWSE ,wybierz plik i następnie kliknij Prześlij link.
następnie pod napisem LINKI DO UDOSTĘPNIENIA TWOJEGO OBRAZU skopiuj pierwszy link od góry . i wklej na czat.
Wędrowco w Monday Millions (jakoś tak ,moża grać przez neta ) masz 39 liczb i możesz obstawić 14 ,czyli jakbyś naprawdę te 25 liczb umiał obstawiać ,które nie padną ,byłoby miodzio (oczywiście 14 liczb to systemowo ,normalnie 6 liczb )
Nie spałem całą noc ,nie można zasnąć gdy wygrywa się 3 miliony w Lotto 

hehehehe ej Kathy miałaś się nabrać
a ja miałem powiedzieć ,że to żart ! Zepsułaś zabawę 

a ja miałem powiedzieć ,że to żart ! Zepsułaś zabawę 

zdrowie nie najlepiej ,ale będzie lepiej ;D U mnie całą noc deszcz i dziś też ma być ,wreszcie chłodniej
)
)ale to nadal ponosisz koszty ,bo za 1/2 nic nie ma ,a za 2/3 jest 2 zł ,więc 0.50 zł w dupkę 

Czaje
i tak było już 4 razy tak ?
U mnie narazie tylko jedno nie trafione na 20 i od 4 losowań nie ma owocnych liczb ,liczę właśnie na 14 :00 może teraz coś ciekawego będzie ,żeby wysłać
Ważne ,że skuteczność jest na poziomie około 95 %.
i tak było już 4 razy tak ? U mnie narazie tylko jedno nie trafione na 20 i od 4 losowań nie ma owocnych liczb ,liczę właśnie na 14 :00 może teraz coś ciekawego będzie ,żeby wysłać
Ważne ,że skuteczność jest na poziomie około 95 %.wtedy można wysyłać nawet za 1000zł kuponów
stawka razy 400 ,czyli wygrana 400*700 =280 000zł 
stawka razy 400 ,czyli wygrana 400*700 =280 000zł 
Wątpie ,żeby wymieniali co losowanie
Myślę ,że zmienili jakieś 5-6 losowań temu..a wam analizy się nagle nie pozmieniały dziwnie od 5-6 losowań ?
Myślę ,że zmienili jakieś 5-6 losowań temu..a wam analizy się nagle nie pozmieniały dziwnie od 5-6 losowań ?Mówicie poważnie ,że codziennie są nowe kulki wkładane do maszyny ?
http://www.youtube.com/watch?v=z_CdlD2KWk0 0:22 Czyżby Pan Pasko ?

a ja słyszałem ,że kulki wymieniane są co każde losowanie Jacek1550 

Po raz kolejny pytam o te kulki ,czy ktoś naprawdę wie co ile są one wymieniane? Orientacyjnie (typu co 3 miesiące ,co rok ,co tydzień itd) ? Pytam poważnie
A ja stanę po stronie Pana Pasko ,bo nie wiem czy każdy wie, ale pewnie Pan Pasko nie tylko zajmuje się stroną i nie zawsze ma czas na sprawdzanie czy na tej stronie wszystko gra itd. Nie mówcie ,że strona schodzi na psy przez to ,że raz po raz losowania są błędnie podawane 

Chyba wiem jak Lotto "legalnie oszukuje " ...zasada jest prosta ,oni wiedzą widzą ile zostało wysłanych kuponów np. na 3/3 lub 2/2 i jak jest ich za dużo to specjalnie wymieniają kulki ,żeby wypadły inne liczby niż powinno wyjść to ze statystyk ...co sądzicie?
Hose jak wyslesz za 2,5 zł to im to będzie dyndać
Ciekawa rozmowa ...
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=3084
Ciekawa rozmowa ...
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=3084
wielkiksiaże stwórz coś lepszego i wtedy oceniaj czy stronka schodzi na psy 
Hose186 taka mała ilość zakładów dla TS nie robi różnicy i to raczej nie zasługa tego ,że wysłałeś tuż przed losowaniem
Swoją drogą czemu nie zrobisz sobie metody na pewniejsze 5/5 ?

Hose186 taka mała ilość zakładów dla TS nie robi różnicy i to raczej nie zasługa tego ,że wysłałeś tuż przed losowaniem
Swoją drogą czemu nie zrobisz sobie metody na pewniejsze 5/5 ?

Wielkiksiąże właśnie pokazałeś swój poziom ,jest tak niski ,że nie będę go nawet komentował ,nie kompromituj się dalej i wyjdź z tego czasu jak masz obrażać innych graczy.

Hose postawię 1000zł na tą 11
Jak nie wpadnie jesteś mi dłużny tysiaka 
Jak nie wpadnie jesteś mi dłużny tysiaka 
Co do pogody to mnie prawie zalało ,bo wyłączyli prąd i pompa nie odprowadzała wody i musiałem ręcznie wylewać wodę
Ale już mam prąd i pompa pracuje pełną parą !
Ale już mam prąd i pompa pracuje pełną parą !
Zgadza się u nas w Polsce nie ma mafii ,a jedynie małe zorganizowane grupki przestępcze trudniące się kradzieżą samochodów ,rabunkami itp. W Polsce pewnie zaproponowano mu ochronę poprzez grupy przestępcze...
Rico za co żółta?
Jacek idą dobrze ,chce skończyć cały lipiec i następnie biorę się za dodatki do metody i idę spać spokojnie
Jacek idą dobrze ,chce skończyć cały lipiec i następnie biorę się za dodatki do metody i idę spać spokojnie

Ja już spokojnie mogę uzyskać 3/3 ,może mi się uda jeszcze rozbudować o jedną metodę ,na którą wpadłem nie dawno ,polega na tym samym ,ale bierzesz inne wytyczne z wyliczonych liczb
Kilka razy 5/5 i zapomnieć o MM 
Kilka razy 5/5 i zapomnieć o MM 
Wie może ktoś gdzie dostanę analizy liczb ,które ze sobą występują? Typu najczęsciej z liczbą 2 występuje np liczb 8...wiecie który program to ma?
Kolego Majak1991 powiem CI tak ,Tobie się nie uda ,bo nic nie robisz w celu stworzeniu metody ,która raz na jakiś czas da CI jakąś wygraną ,ja stworzyłem sobie metodę ,która raz na jakiś czas daje mi pewne 2/2 (100 % )...teraz kombinuję nad połączeniem tej metody z metodą innego gracza (pewne 1/1 ) i chcę do mojej metody dołączyć jedną dodatkową ,nad którą pracuję..
No właśnie chodzi o to ,że 100 % oznacza tylko pewne 2/2 ,tz jeśli z danego losowania nie będzie owocnych liczb to nie wysyłam ,jak mi wyjdzie 1/1 też nie wysyła,bo robię progresję .Raz na jakiś czas ,na razie przetestowałem koło 40 losowań i co około 5-6 losowań trafia się 2/2 .