Wpisy użytkownika jacol900
Łącznie 444 wpisów w archiwum, pokazane od nr 127 869. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Dzięki wielkie
Czyli wynika z tego ,że jeśli kupon będzie w dobrym stanie to wypłacą mi tego 12 sierpnia ,dzień po ukończeniu pełnoletności 
Czyli wynika z tego ,że jeśli kupon będzie w dobrym stanie to wypłacą mi tego 12 sierpnia ,dzień po ukończeniu pełnoletności 
Liczby występujące po danej liczbie ,obliczałem współczynnik ,które największą ilość razy padały ,można tak liczyć dla jednej liczby lub dla 20 ,ale to się nie sprawdza..
ja mam ten program MultiPairs 2004 plus i masz tam taką funkcję ,w darmowych nie wiem czy jest taka funkcja .
Ricardos mam pytanie ,jakie są Twoje emocje przed losowaniem ,myślisz ,że wygrasz ,czy ,że nie potrzebnie postawiłeś zakład i jak podchodzisz do sprawdzenia wyników ,wiesz ,że wygrałeś ,czy myślisz ,że nie ? I skąd to typowanie 5 liczb ,z głowy ,losowo ,daty ? Przy okazji gratuluję

Ricardos a nastawienie masz pozytywne ,czyli nie wysyłasz myśląc ,że to i tak nic nie da?
Wędrowco to ładny wynik ,a ile już testujesz tą swoją "opcje" ? I jak dobierasz liczby?
Wędrowco ok ,ale jak przewidujesz które nie padną? jakie sa efekty?
Wędrowco mógłbyś mi wbić na gadu? Ciekawi mnie Twoja metoda ,gg 585 32 56 ,z góry dziękuje 

Pawcio pewnie coś obstawione
Ja w marcu tego roku z 12 zł wykręciłem jakieś 2000zł ,jeden zakład (kilka meczy ) obstawiłem przez omyłkę na remis jakiegoś meczu i był wysoki kurs i weszło
w kwietniu z 1000zł przez ruletkę zarobiłem 6000zł ,ale w kolejnego dnia grając już o większe stawki(progresją cały czas) źlę obstawiłem przez pomyłkę i zabrakło mi jednego kulnięcia do wygranej i straciłem te 6000zł ,ciężko było oj ciężko ,hazard jest niebezpieczny !
Ja w marcu tego roku z 12 zł wykręciłem jakieś 2000zł ,jeden zakład (kilka meczy ) obstawiłem przez omyłkę na remis jakiegoś meczu i był wysoki kurs i weszło
w kwietniu z 1000zł przez ruletkę zarobiłem 6000zł ,ale w kolejnego dnia grając już o większe stawki(progresją cały czas) źlę obstawiłem przez pomyłkę i zabrakło mi jednego kulnięcia do wygranej i straciłem te 6000zł ,ciężko było oj ciężko ,hazard jest niebezpieczny !Ricardos mam przeczucie ,że tak będzie ,serio
może nawet we wtorkowym losowaniu
A nie myślałeś Ricardos o grze na progresji 2/2 ? Jak będziesz grał co losowanie stawka 1,5 x to dość bezpiecznie
z 1000 zł masz 6400
może nawet we wtorkowym losowaniu
A nie myślałeś Ricardos o grze na progresji 2/2 ? Jak będziesz grał co losowanie stawka 1,5 x to dość bezpiecznie
z 1000 zł masz 6400Pawcio cyferki w snach? Praktykujesz metodę ,że przyśnią Ci się konkretne liczby ,czy np w postaci jakiś symboli ,np zwierząt itd?
Wędrowco zamierzasz sprawdzić jakie liczby nie wypadną w LOtto i Mini w ten wtorek?
Witam
Wygrał ktoś coś ? o 22 ?
Mnie swędzi strasznie nos od alergii ,oby jutro było tak samo 
Wygrał ktoś coś ? o 22 ?
Mnie swędzi strasznie nos od alergii ,oby jutro było tak samo 
Tola spójrz na stosunek do Lotto Ricardosa i bierz z niego przykład ,on gra i się nie martwi czy wygra tym razem czy nie ,poprostu ma większy luz do Lotto i dlatego przychodzi mu to łatwo ,nie należy grać i czekać na wygraną z taką determinacją tak jakby ta wygrana zależała od Twojego życia 

Hose jak tam liczenie? jakie efekty w losowaniu wczorajszym o 22?
Trzymam kciuki ,sukcesem było by już 5/5 co 3-4 losowanie ! Wtedy progresja była tu celnym dodatkiem 

Ale widzicie w tym cień szansy na trafiony system ,nie mówię ,że na 10/10 ,ale na coś pewniejszego niż szczęście 

SirMavins ,bukmacherka ok ,ale jeśli ktoś jest fanem piłki nożnej ,zna zawodników ,sytuację drużyny itd ,bo często zdarza się ,że te "pewniaki " nie wchodzą albo jest remis 

jacek1550 Ty masz ten sam system co Hose? Może jakaś pomyłka w obliczeniach?
Oby Cie jutro jeszcze swędziało
a do gry MM jak ustalasz liczby ?
a do gry MM jak ustalasz liczby ?Siemka wszystkim w ten upalny dzień :) Jacek1550 > sprawdzałeś czy metoda jest sprawdzalna w poprzednich losowaniach?
Bo moja metoda może i ma zastosowanie ,ale musimy wiedzieć która liczba jest owocna
a jak znajdziemy 3-4 takie liczby to wtedy jest co zbierać ...ale sęk w tym ,że nie wiem jak znaleźć ta owocną liczbę ,kiedyś trafiłem tak 7/10 gdy policzyłem tylko dla pierwszych 3 liczb
w następnym losowaniu już inne liczby były owocne 
a jak znajdziemy 3-4 takie liczby to wtedy jest co zbierać ...ale sęk w tym ,że nie wiem jak znaleźć ta owocną liczbę ,kiedyś trafiłem tak 7/10 gdy policzyłem tylko dla pierwszych 3 liczb
w następnym losowaniu już inne liczby były owocne 
Tola a wiatraka nie masz?Będąc w zeszłym roku w Tajlandii ,gdzie ciepło i duszo jest przez cały rok ,70 % ma klime ,a 30 % wiatraki różnej wielkości i to dosyć dobry pomysł ,byle nie były okna otwarte to wiatrak da radę 

Ciekawa sprawa wyśniłem w ciągu 3 nocy 6 liczb (liczby odpowiadają samochodom ,jestem fanem ,więc dobrze je rozpoznaje) mam 49 marek (to raczej dla ML i Lotto niż MM ) Chciałem wysłać na dziś na 14 te 6 liczb ,ale zasnąłem
obudziłem się około 13:50 i śniło mi się skreślanie kuponu było kilka moich liczb i nowe 2
.Pewnie bym obstawił na 7 skreśleń czyli wpadło by 5z7
Czekam na wieczorne losowanie 
obudziłem się około 13:50 i śniło mi się skreślanie kuponu było kilka moich liczb i nowe 2
.Pewnie bym obstawił na 7 skreśleń czyli wpadło by 5z7
Czekam na wieczorne losowanie 
Swoją drogą ,jeśli na stronie byłoby 5 mocnych typerów i na raz złozyli by te 10 liczb(każdy po 2 liczby ),każdy na stronie by je wysłał to by był dopiero skandal 

Czyli przed 22 nie ma co liczyć?
W takim razie w przypadku MM zainwestuję w Twoje typy 
W takim razie w przypadku MM zainwestuję w Twoje typy 
Kathy swędziało Cie dziś coś? Mnie nic ,ale śniło mi sie kreślenie kuponów
jak nigdy dotąd !
jak nigdy dotąd !aaa a bonus dzielimy na pół wtedy tak? 250 000zł plus na pół bonus?
Siema Ricardos ! Myślałem ,że Cie nie będzie i wysłałem typy Kathy ,coś Cie dziś swędziało ?

Mysia -pysia ,jeśli Ty nie masz długów to weź kredyt na małą sumkę .
Pewny byłbym gdybym wiedział kiedy będę mógł chodzić
Rok temu na motorze miałem wypadek nie z mojej winy i zerwałem więzadła krzyżowe w lewym kolanie ,później niby było ok ,ale czasami mi coś wypadało i przez kilka dni mnie bolało ,aż do 2 czerwca kiedy dostałem kamieniem w kolano i się okazało dopiero ,że mam wyrwane te krzyżowe (wcześniej to miała być rzepka niby) i mam mieć operacje w czwartek lub piątek ,więc z 1-1,5 miesiąca nie będę hasał 
Rok temu na motorze miałem wypadek nie z mojej winy i zerwałem więzadła krzyżowe w lewym kolanie ,później niby było ok ,ale czasami mi coś wypadało i przez kilka dni mnie bolało ,aż do 2 czerwca kiedy dostałem kamieniem w kolano i się okazało dopiero ,że mam wyrwane te krzyżowe (wcześniej to miała być rzepka niby) i mam mieć operacje w czwartek lub piątek ,więc z 1-1,5 miesiąca nie będę hasał 
Tylko przetarłem mu zderzak ,on mi wyjechał ,wymuszenie pierwszeństwa ,w ostatniej chwili odbiłem na lewo i wpadłem w poślizg ,motor do kasacji poszedł (125 cc ,to nie te najszybsze ,ale moc już ma
)Dobrze ,że tylko skończyło się na kolanie i ,że nie jechałem szybciej ,koło 80 było .
)Dobrze ,że tylko skończyło się na kolanie i ,że nie jechałem szybciej ,koło 80 było .Mysia ,jak chcesz mogę Ci poradzić w sprawie zdobycia pieniędzy ,ale to na gg : 585 32 56.
Mój znajomy tak zrobił jak potrzebował pieniędzy szybko ,potrzeba dobrego przyjaciela i swój samochód ,najlepiej taki trochę lepszy ,ale na którym Ci nie zależy ,kolega wjeżdza Tobie w tył samochodu i dostajesz dość dużo pieniędzy z ubezpieczenia ,zazwyczaj jest tak ,że jak się znasz naprawisz za 40 % tego co dostaniesz z ubezpieczalni 

Jacek1550 kup od Pasko ten program MultiPairs2004 PLUS wtedy będzie szybciej...
http://www.youtube.com/watch?v=5AfTl5Vg73A&feature=related Klasyka idealna na losowanie wygranych 

Ja do kolektury szedłem w leciutkim deszczyku
Takim przyjemnym !
Takim przyjemnym !Ricardos jak spotkanko będzie w granicach września to podrzucę Ci trochę Tajskiego jedzonka
Właśnie sobie jem
Zamykam oczy i wspominam te knajpki na plaży przy 35 stopniach wieczorkiem ^^
Właśnie sobie jem
Zamykam oczy i wspominam te knajpki na plaży przy 35 stopniach wieczorkiem ^^
szczerus11 co do tego linku to chyba się mylisz ,bo częściej ma minus niż niewielki plus

Pod koniec czerwca ,początek lipca trafił kilka razy 7/10 to fakt 

Co do podejścia do sprawy Gała ma rację ,liczy się wiara ,a im bardziej myślisz ,że Ci się nie uda tym bardziej tak będzie.
Tola powtarzam setny raz z takim podejściem nigdy nie wygrasz,narazie daj se spokój z zakładami ,jak przestaniesz myśleć o zakładach ,że CI nie wychodzi ,wtedy zacznij grać...
chwila upewnie sie,jeśli będzie tak jak myślę ,to nawet na 200 % to pewniak 

Mag ,co do tej 22 nie jestem pewien ,spadają jej notowania
Jednak dla mnie to nie taki pewniak ,ale bardzo możliwe ,że wpadnie !
Jednak dla mnie to nie taki pewniak ,ale bardzo możliwe ,że wpadnie !aaa
Ricardos planujesz coś dziś wygrać?
Swoją drogą ograniczam palenie ,bo źle na mnie wpływa (bóle brzucha ,mdłości ) nie wiem czy to od tego ,ale jak palę to trochę bardziej to czuję 

Ricardos planujesz coś dziś wygrać?
Swoją drogą ograniczam palenie ,bo źle na mnie wpływa (bóle brzucha ,mdłości ) nie wiem czy to od tego ,ale jak palę to trochę bardziej to czuję 

Dodam ,że jeżeli jakiś gość w studiu wygra 6 w Lotto to ja przestaje grać ....to byłaby taka ściema ,że szok.
oo Tola nie mówiłaś ,że masz syna
Chyba Ricardos się nie pojawia na czacie ,bo właśnie nie może uwierzyć ,że wygrał albo coś dużego

Chyba Ricardos się nie pojawia na czacie ,bo właśnie nie może uwierzyć ,że wygrał albo coś dużego

"moj syn trafil w duzego dwie 3
gdybym wziela to na jeden kupon bylaby 6
a chcial bym zlaczyla te liczby ,a mi bylo szkoda kasy" Tola
Nie rozumiem ,za jeden kupon zapłaciłby 3 zł ,a za dwa kupony które wysłał zapłacił 6 zł
gdybym wziela to na jeden kupon bylaby 6
a chcial bym zlaczyla te liczby ,a mi bylo szkoda kasy" Tola
Nie rozumiem ,za jeden kupon zapłaciłby 3 zł ,a za dwa kupony które wysłał zapłacił 6 zł

Tola na pewno nie byłabyś taka radosna ,gdybyś miała wysłać tą 6/6 a jej nie wysłałaś
Ja bym chyba rozwalił komputer 
Mogę prosić skany tych kuponów w Lotto ,tych dwóch?
Ja bym chyba rozwalił komputer 
Mogę prosić skany tych kuponów w Lotto ,tych dwóch?
Witam wszystkich ! Jacek1550 to ,że 66 może paść dziś nie jest nowością
TO można wyczytać z map ,a jakie liczby obstawiłeś swoją metodą?
TO można wyczytać z map ,a jakie liczby obstawiłeś swoją metodą?Wędrowco nie rozumiem jak doszedłeś do tego ,że losowanie było z wtorku ? Jak to możliwe ,skoro gość był inny ,prezenter inny ,kulki inne ? Jak doszedłeś do tego?

Do wszystkich ,którzy myślą ,że wczorajsze losowanie o 22:15 było oszukane mam pytanie ! Macie na to dowody ,czy coś? Ja też mogę się domyślać ,ale pewności nie mam...
Obawiam się jednak teraz ,że coś kręcą przy maszynach ,bo opracowałem sobie system ,który wybiera mi 1-2 liczby pewne na następne losowanie ,po testach w 20 losowaniach było 100 % ,nie zawsze pokazuje liczby ,więc jak nie pokazuję to nie wysyłam ,ale na 20 losowań nie pokazał tylko 4 razy....teraz miały wypaść pewne liczby 30,37..... i nie wypadły ,może zmienili kulki albo nie wiem ,ale wypadły BARDZO DZIWNE LICZBY 

Dla mnie tu coś nie gra ....tylko najgorsze jest to ,że będzie trudno dojść do tego ,ciekawe czy jakby ktoś wykrył jakieś oszustwo ,czy grający dostali by zwrot za kupony...
To jak wytłumaczysz tak dziwne liczby ,jeszcze dla upewnienia się sprawdzę moją metodę na 20 losowań wstecz niż moje obecne testy i jak będzie 100 % (czyli jak maja wypasc to wypadna ,jak nie to nie ) to dzisiejsze losowanie musiało być kombinowane...
Hose nie potrzebuje patrzeć co 20 ,jeśli mogę co jedno losowanie znać liczby chociaż jedną lub dwie,tyle mi wystarczy 

poczekam dziś na 22 ,jeśli wypadną mi jakieś liczby (maks 2 ) i nie wypadną one o 22 to znaczy ,że coś kręcą ,przy okazji sprawdze jeszcze 20 losowań wstecz by mieć 100 % skuteczność ,obecnie jest 100 % nie licząc dzisiaj...
Statystyki z dzisiejszego losowania są niepokojące ,prawie żadna liczba nie ma równych statystyk ,tak jakby ktoś podstawił nową maszynę na losowanie z 14 i 22:15 wczoraj.

Dam Ci przykład , Wylosowano liczbę 5 , po liczbie 5 najczęsciej padała w następnym losowaniu liczba 8 i to BARDZO często ,w ostatnich wystąpieniach liczby 5, 8 nie padła (6 razy nie padła ) teraz powinna paść . Tak wyliczałem ostatnie 20 losowań i wychodziło zawsze po 2 liczby na losowanie ,tylko te dwie wiedziałem i wchodziły ,dodam ,że od wczorajszego losowania wszystko się pokiełbasiło 

każde losowanie ma inne liczby ,a do wybierania liczb mam kilka zasad ,które eliminują niepewniaki
Jeśli nic nie ma wypaść z moich analiz to nie wypadnie ,wtedy nie gram
Ale jak miało wypaść to wypadło ,tylko te dwa ostatnie losowania coś pokiełbasiły ,dlatego myślę ,że coś kręcą.

Jeśli nic nie ma wypaść z moich analiz to nie wypadnie ,wtedy nie gram
Ale jak miało wypaść to wypadło ,tylko te dwa ostatnie losowania coś pokiełbasiły ,dlatego myślę ,że coś kręcą.

Zasady są tak rygorystyczne ,że zostają tylko najmocniejsze pewniaki ,dlatego jak narazie było 100 % (w ciągu dokładnie 22 losowań ) aż do dziś do 14 ;// Były dwa pewniaki pośród 5 możliwych ,żadna z nich nie padła ŻADNA ,nawet z 3 poziomu wyboru nic nie padło ,co jest dla statystyk mega przebojem...nie wierze,że to przypadek ,to raczej coś nie tak w Lotto.
Dla przykładu na dziś nic nie mam ,bo z takich dziwnych statystyk nie da się nic ułożyć
Dla przykładu na dziś nic nie mam ,bo z takich dziwnych statystyk nie da się nic ułożyć

Są 3 kategorie moich liczb ,3 ,2 i 1
1 to pewniak ,dziś takiego nie ma ,
kategoria 2: 37
kategoria 3: 38,62,40,26,67
Od razu mówię ,żadna z tych liczb nie jest pewniakiem ,na dziś takowego nie ma !
1 to pewniak ,dziś takiego nie ma , kategoria 2: 37
kategoria 3: 38,62,40,26,67
Od razu mówię ,żadna z tych liczb nie jest pewniakiem ,na dziś takowego nie ma !
Wędrowco witaj ! Mam pytanko ,jak ustalasz ,gdzie będzie największy deszcz?
Chodzi o ten deszcz MM
Chodzi o ten deszcz MM