Wpisy użytkownika jackwar
Łącznie 20 592 wpisów w archiwum, pokazane od nr 858 771. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
fallasa jeśli nie chcesz mieć problemów to zmykaj z tąd bo będziesz miała problemy , IP administrator przekaże do prokuratury .
Lila jak przeczytałem ten nick to od razu miałem takie skojarzenie
myślisz że to ta wywłoka ? możliwe bo te konto założone w styczniu
fallasa , mieliśmy już się z kogo pośmiać więc znikaj , już cie nie ma
Takiej reakcji nikt się nie spodziewał. Na ogłoszenie, w którym władze szwedzkiej gminy Nordmaling zaoferowały przekazanie za darmo 100 działek osobom chcącym wybudować na nich domy, odpowiedziały setki Polaków. Nasi rodacy z pytaniami o ziemię dzwonili nawet w nocy.
witam wszystkich
Pasko dobrze powiedziane , będziemy cie wspierać .
Są ludzie i pokemony
Pasko dobrze powiedziane , będziemy cie wspierać .
Są ludzie i pokemony
Wędrowca netowy , wpełni zasłużenie dostanie a szkoda że nie więcej . Oglądałem ten mecz i jest poprostu mądrą myślącą dziewczyną . Takich trzeba popierać a że kupi sobie pare torebek to już inna sprawa
Emeryt , spoka . najważniejszy jest luz . Ja staram się zawsze uśmiechać , no chyba że jest pogrzeb
emeryt , spoko . każdy sam szuka sposobu na życie , jeden zabija się dla paru groszy a drugi idzie przez świat z uśmiechem .
szkoda , bo myślałem że w cyferki pomalujesz i które się nie zbije te do kuponiku
Tomcio
Lila , jajo a jajo to jest różnica , każdy ptak ma inne więc wpierw spójrz na ptaka i będziesz wiedziała jakie ma jaja
Lila , jajo a jajo to jest różnica , każdy ptak ma inne więc wpierw spójrz na ptaka i będziesz wiedziała jakie ma jaja
emeryt bo strusie są z drugiej półkuli i a tam nawet wiry kręcą się w drugą stronę
Polacy wymyślili by faceci o dwa lata wcześniej przechodzili na emeryture
Polacy wymyślili by faceci o dwa lata wcześniej przechodzili na emeryturę
po prostu za przykładem pani poseł Grodzkiej muszą zmienić płeć
po prostu za przykładem pani poseł Grodzkiej muszą zmienić płeć
starą wersje skype trzeba szukać na płytach starych magazynów komputerowych
profesorze , oba na żyletki jak by go postawili na koła to była by szansa ale oni od razu zwalili go na bok i to już było przesądzone , zabrali co mogli a resztę pocieli .
pisać jackwar@tlen.pl to prześle skype , tylko nie jestem pewien czy bez płyty zadziała , inne wersje odwołują się do strony skype
emeryci są w naszym kraju ważnym ogniwem przeżycia dużej grupy społeczeństwa
dziś podali że donek zwolnił 60 letniego fotografa , robi wszystko by mało kto mógł dożyć emerytury
emeryt to nie znaczy że nie możesz być na emeryturze , np. agent Tomek
emeryt , ja jak bym nie odżucił propozycji wstąpienia do ZOMO to iuż bym siedział na emeryturze
Spokojnie , tok myślenia kobiety ciężko nie raz zrozumieć ale może tak bardzo chciała ten kolor że inne sprawy były obojętne
Co do mojego wieku to maM 46 LAT aż sam nie wierzę
Co do mojego wieku to maM 46 LAT aż sam nie wierzę
pięknaja , jak zwykle popapraniec pisze
jak ją drzwiami to ona oknem , jak ją oknem to kominem .
W sumie jestem w szoku
jak ją drzwiami to ona oknem , jak ją oknem to kominem .
W sumie jestem w szoku
pięknaja , ja w sumie zastanawiam się co tacy mają z tego że wszędzie jadem sieją , chyba że to horoba
Lila , nawet jak nic nie robi to popełnia błąd że nic nie robi a nawet grzeszy
siemka wszystkim
ostatnio mało tu bywam z braku czasu ale jeśli ta m m m m małpa m m ma tu bywać to ja dziękuję
ostatnio mało tu bywam z braku czasu ale jeśli ta m m m m małpa m m ma tu bywać to ja dziękuję
siemka
mala ja rano wysłałem mini za 45 zeta i jeszcze inne zakłady
mala ja rano wysłałem mini za 45 zeta i jeszcze inne zakłady
dobra spadam jeszcze puścić się na wieczór i zrobić małe zakupy narka
ulexa sory , zaczytałem się w kuponach
max
deki
i inni co nie zauważyłem
mam 3 w mini
max
deki
i inni co nie zauważyłem