Wpisy użytkownika jackwar
Łącznie 20 592 wpisów w archiwum, pokazane od nr 916 756. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Pasko , kiedy to było ta saga ja dzieci miałem małe a teraz już na studiach
ja czytałem ale chyba nie wszystkie wychodziły cyklicznie i wkurzało mnie czekanie na następną książkę
Robal co pare losowań jest tak że 7 liczb wchodzi z poprzedniego losowania ile trzeba by zrobić zakładów by tą 7 trafić ? i czy by się zwróciło
ja chyba też wszystkie przeczytałem moja żonka się w tym lubowała na tamte czasy nic nie było lepszego a komputery nie miały internetu
masz rację jocia końcówka to wymęczona albo tłumacz się zmienił wątki erotyczne były fajne zwłaszcza cechy fizjologiczne męskiego rodu
spoko Bronson , spotkamy się na pochodzie tylko w którą strone ty będziesz szedł ?
Bronson , w sumie czy wlewą , czy w prawą to bez różnicy . mnie wkurzają ci co środkiem idą
Robal ja mam rozpisane w sumie dwa zestawy w mini po 18 zakładów , za 45 zeta . i ostatnio miałem z rego 4 liczby z tym że wpadła mi tylko 3 za 20 zeta . w poprzednim losowaniu miałem dwie 3 po 18,50
robal chyba z 15 , te zestawy kiedyś zrobiłem i to w odstępach czasowych a teraz dopiero je regularnie puszczam
siemanko , pracującym i piszącym
siemanko manifestującym
siemanko grającym
siemanko manifestującym
siemanko grającym
wędrowca , patrz na to inaczej ktoś inny by napisał grałem na pochodzie ale fałszowałem
gg36 też z przymusu pewnie
ja byłem tylko raz bo zagrozili że jak nie będziemy to na wycieczkę nie pojedziemy
ja byłem tylko raz bo zagrozili że jak nie będziemy to na wycieczkę nie pojedziemy
wędrowca , jacy z nich byli komuniści ? większość to karierowicze partyjni , ja znałem takiego co był pierwszym sekretarzem w zakładzie , był też w ORMO a na boże ciało niósł baldachim
mala bo to się robi tak by był , na pewno by to zapamiętał na całe życie i był by tobie wdzięczny
ulala , ja wiem że kiedyś wygram a to już kolejne 3 losowanie mini gdzie coś trafiam , miałem 2 trójeczki , ostatnio 1 a dziś 3
ostatnio mam trójeczki , we wczorajszym trafiłem dwie ale słabo płacą
najważniejsze że część się zwraca , wczoraj zaszalałem bo w czwartek też miałem 2 trójeczki ale puściłem za 45 zeta a płacili po 42,50
Lili , siedzę na urlopie i generalne porządki robie a od jutra biorę się za malowanie
Profesor
a powoli też będę musiał rozejrzeć się za nową robotą od czerwca
a powoli też będę musiał rozejrzeć się za nową robotą od czerwca
jak zwykle , do d.
ale kto nie ma szczęścia w grach ten ma gdzie indziej
ale kto nie ma szczęścia w grach ten ma gdzie indziej
ostatnio w mini puściłem za 80 zeta i zero wkurzyłem się i wywaliłem kupony a dziś chciałem je zagrać
w ogóle to przestawiam się na mini , za taką samą sumę zawieram dwa razy więcej zakładów
Minister finansów Rostkowski powiedział że według badań Polakom żyje się lepiej , a na pytanie gdzie były robione badania odpowiedział że w UK