Wpisy użytkownika jackwar
Łącznie 20 592 wpisów w archiwum, pokazane od nr 783 765. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ulala , wiem ale już tak uzgodniliśmy a nie chcę jej robić problemu bo naprawdę ma dziewczyna czas zajęty .
ulala , już się znamy ponad dwa lata więc myślę że coś jest na rzeczy choć ma ciężki charakter i niemieckie korzenie
daniel , ja mam czasami czucie ale na razie idę palić bo czuję głód nikotynowy .
sory , nie śledziłem wpisów bo miałem rozmowę
Witam jeszcze raz wszystkich
Witam jeszcze raz wszystkich
emerytka , nie ma o co walczyć
do sądu nie pójdę bo po co ?
Niestety mają prawo zmiejszyć wypłatę a ja mam prawo odmówić podpisania .
do sądu nie pójdę bo po co ?
Niestety mają prawo zmiejszyć wypłatę a ja mam prawo odmówić podpisania .
powiem wam szczerze że pracuję w tym budynku 14 lat i takiego kierownictwa to jeszcze nie miałem
myślałem by samemu się zwolnić a tu taka niespodzianka
od razu napisałem że się nie zgadzam jeszcze dostanę wcześniej nagrodę jubileuszową
od razu napisałem że się nie zgadzam jeszcze dostanę wcześniej nagrodę jubileuszową
kubex ja jestem spokojny , jak bym chciał to bym ich usadził ale to instytucja państwowa to nawet inspekcja pracy nic im nie zrobi , jeden już próbował to nic nie wskórał a reszta siedzi cicho .
kubex , myślę że znajdę pracę w warszawie , ja pracuję jako elektryk .
kubex , ja już mam 45 lat więc nie chce mi się wyjeżdżać ale dzieciom mówię by uciekały z tego kraju .
ulala i ty pozwoliłaś na to w swoim ogrodzie ?
ja tylko widziałem jak to robią psy na trawniku
ja tylko widziałem jak to robią psy na trawniku
profesor dziś dostałem 3 miesięczne wymówienie bo nie zgodziłem się na nowe warunki pracy
nową umowę dla mnie i kolegi wręczał nam dyrektor
motywując to że nie ma możliwości do zmotywowania nas do lepszej pracy a jak obniży nam pensje to premią będzie nas motywował
motywując to że nie ma możliwości do zmotywowania nas do lepszej pracy a jak obniży nam pensje to premią będzie nas motywował
tylko nie stety 1,5 roku temu zgodziłem się na nową umowę i mam 350 zł w plecy a teraz to już nie byłem taki głupi
ulala to raczej PO tak prowadzi
ja pracuję w ministerstwie i co tam się wyprawia to woła o pomsę
ja pracuję w ministerstwie i co tam się wyprawia to woła o pomsę
ulala , niestety dyrektorzy zmieniają się u mnie razem z rządem . to zgrana paczka , swój swojega
ulala , najgorsze jest to że podają przykłady innych państw tylko nie podają że tam łatwo jest przejść na ręte która nie jest taka mała a u nas ZUS powie że możesz i bez ręki pracować , jedna kobieta po 3 chemioterapiach dostała że może pracować .
ktoś nie ma nogi to mu dają czasową ręte tak jak by mogła mu odrosnąć , to są celowe działania bo a nuż się nie stawi na powtórną komisję i po ręcie .
w mojej pracy jest ochrona z solidu , pracuje jedna babeczka z mazur , wynajmuje pokój z 2 córkami które też pracują w ochronie , makabra co się w tym kraju wyprawia .
ulala na wesoło to tak naprawdę to się ucieszyłem z tego że przestanę pracować szczerze atmosfera była coraz gorsza .
SIEMKA WSZYSTKIM
a z kąd te chorągwie zajefajne zajeliście czy jakoś tak
a z kąd te chorągwie zajefajne zajeliście czy jakoś tak
Dziś naczelnik powiedział mi że miesiąc wcześniej dyrektorka kazała mu szukać na mnie haków Całe PO i ich metody
bella , wiem że POpaprańcy tylko że ja znam przepisy a oni nie i mogą mi naskoczyć . W razie czego bym poszedł do sądu pracy mój zakres obowiązków jest taki że mogę robić gdzie chcę i co chcę
mam stały zestawik dwóch dziesiątek i już od ponad tygodnia nawet złotówki brak
bella tak tylko że dali mi nowe warunki pracy których nie przyjełem i pracuję do końca mają
warunki były takie że mógłbym zarabiać najniższą krajową w zależności ile by mi dali premi
nie doszła by bo była na uroczystościach , motoarena i jeszcze gdzieś , otwierała projekt
ulala wiek wiekiem ale dziewczyna jest warta grzechu że nie wspomnę o innych walorach a kwaiaty wolę jej wręczać osobiście
grudniowa , 15 przed i 15 po losowaniem finito
w grupie można cały czas
w grupie można cały czas
czyli tu nie możesz podać typów od 13:45do 14:15
i od 22:00 do 22:30
i od 22:00 do 22:30
ulala , no właśnie , może w miłości mamy szczęście
nie wiadomo co lepsze
nie wiadomo co lepsze
ulala , we dwoje lepiej iść przez życie ale trzeba z miłością by się dzielić z sercem a inaczej nie warto
http://uwaga.tvn.pl/56568,wideo,340021,podbila_serca_japonczykow,podbila_serca_japonczykow,reportaz.html
oderwijcie się trochę
oderwijcie się trochę
Lila , ostatnio na nic nie mam czasu i chęci mam nadzieję że wkońcu szczęście przyjdzie do mnie i te 21 baniek mi wpadnie
falasta , piramidki były już znane 40 lat temu i zawsze kończyły się klapą
fallasa bo to jest typowa piramidka , poczytaj sobie o piramidkach i dowiesz się że zarabia tylko 15 osób pierwszych , reszta tylko płaci