Wpisy 859 656 – 859 755
28 marca 2012 00:00 → 28 marca 2012 08:35, 100 wpisów
haaa z czapki jest najlepiej ja to na chybil-trafił gram, każda czapka może się schować przy tej metodzie.
Dostaję czasami takie zestawy, że nie wiedziałem że takie istnieją
paaaa uciekam
Dostaję czasami takie zestawy, że nie wiedziałem że takie istnieją
paaaa uciekam
sprawdź to www.pem.exbino.eu - w totku za małe prawdopodobieństwo wygranej
jeszcze zyjecie?
no wypiłem 8 pereł i żyje
klepie jakies dwa za 5 zł na jutro
spróbuje z tego co nie weszło
Szykuj na czwartek zestawy tylko złóż 5 5/5 tym razem zagramy na maxa
krys ....no myślałem że poległeś ...miałeś coś tam dzisiaj ciekawego
wojtas ..poległ ,,ja poległem ..krzysio poległ nic kolpletnie nic jeszcze tak nie miałem
max - ja no co ty nie ma mowy , było 3/5,4/5,3/3,2/2 ale nie wysłane, nie bylo czasu, zaluje teraz...
krys ...typuj typuj ...dobrze Ci idzie masz nosa do tych liczb ..a i w realu zagrasz ..i będzie n to czas ...ale ładnie pojechałeś dzisiaj ...
krys ...może i tak ale jak wylosowali był łatwe ...zapomniałem o takiej trójce 1/27/80 jak dzisiaj weszła ...przypomniałem sobie czasy z Totomix ...na nią pare dukatów wyjąłem
jocia ...
jocia ...
krys ...no trzeba ..ale 3/3 czy 5/5 tak nie boli jak wyżej by coś weszło ...to tak
Kiedyś jak Tatra tu byl pierwszy raz spisal, bo podawalem akurat inni tez i dzięki mnie mial 4/5 na start heh
krys ...typuj dalej a daleko zajdziesz
uciekam bo się źle troszkę czuję do 14
krys ...
uciekam bo się źle troszkę czuję do 14
krys ...
Dzien dobry
Wielkich Wygranych Wszystkim Mpusiom zycze
http://www.youtube.com/watch?v=ZoTDH3nqhW4&feature=related
Wielkich Wygranych Wszystkim Mpusiom zycze
http://www.youtube.com/watch?v=ZoTDH3nqhW4&feature=related
Witam z rana. gg36 co tam wieczorem wygrałeś bo miałeś podobne numery . U mnie 6/10
dzień dobry
Witam serdecznie wszystkich w ten piękny dzionek gdy słoneczko wstaje a ptaszki .... czy ptaki mnie słyszą ?
a teraz i , bo konkurencja nie śpi a termin wymiany umów z rodzinami zastępczymi zbliża się nieubłaganie
a teraz i , bo konkurencja nie śpi a termin wymiany umów z rodzinami zastępczymi zbliża się nieubłaganie
Po wczorajszej przegranej wieczornej bitwie z TS trzeba sobie poprawić humor
W końcu przegrana bitwa to jeszcze nie przegrana wojna, no chyba że jesteś Napoleonem a najbliższa wioska to Borodino .
A że gwardia umiera a nie poddaje się to niech się TS strzeże
W końcu przegrana bitwa to jeszcze nie przegrana wojna, no chyba że jesteś Napoleonem a najbliższa wioska to Borodino .
A że gwardia umiera a nie poddaje się to niech się TS strzeże
kosmaty w domu bedziesz caly czas?
med...1812 Zamojskiego jest cenną lekturą w tym temacie ale ......
panoramix
Ja się w tym temacie zatrzymałam na Łysiaku, Brandysie i "Popiołach". Po nieudanej próbie przebrnięcia przez wojnę i pokój gdzie obraz Polaków pozytywny nie jest dałam sobie spokój
Jak się człowiek dowiaduje, że ludzie utrzymujący pańszczyznę do drugiej połowy XIX rządzeni przez wieloowocową hołotę zwaną arystokracją oraz carów nieomylnych jak Bozia uważali, że ich misją jest ucywilizowanie nas barbarzyńców to żyć się odechciewa
Ja się w tym temacie zatrzymałam na Łysiaku, Brandysie i "Popiołach". Po nieudanej próbie przebrnięcia przez wojnę i pokój gdzie obraz Polaków pozytywny nie jest dałam sobie spokój
Jak się człowiek dowiaduje, że ludzie utrzymujący pańszczyznę do drugiej połowy XIX rządzeni przez wieloowocową hołotę zwaną arystokracją oraz carów nieomylnych jak Bozia uważali, że ich misją jest ucywilizowanie nas barbarzyńców to żyć się odechciewa
Dzień dobry.Miłego dnia.
Komuwczoraj??Nie dotrwałam nawet do losowania.
Komuwczoraj??Nie dotrwałam nawet do losowania.
dużo lub niewiele się zmieniło... Ale, to zależy - z czyjego punktu widzenia paczymy
Robal.
Wygrałeś coś niecoś??
Wygrałeś coś niecoś??
Wygrane w lotto i w mini,że ho ho.
Robal.
Pochwal się.Albo lecisz w zaparte??
Pochwal się.Albo lecisz w zaparte??
Ale było 6/6
kto zajumał moje miliony? ..........a już tak miałam ładnie podzielone co komu
Kathy.
Zostaw tą listę do następnej kumulacji.
Zostaw tą listę do następnej kumulacji.