Wpisy użytkownika jackwar
Łącznie 20 592 wpisów w archiwum, pokazane od nr 752 496. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
monet bo nie chce mi się wyłączać prądu i pozbawiać go niektórych i idę na skróty , wiem że jak zachowam ostrożność to nic mi się nie stanie nawet jak dotykam przewodu fazowego .
lila bo to prawda , ja słyszałem o takim co miał zawał a wcześniech chlał że lekarz mu powiedział że za raptownie przestał
dobrze , bawcie się grzecznie , madzi nie drażnić a ja idę zapalić faję
ulexxa , ludzie się nie zmieniają , są jacy są , no chyba że życie ich się zmieni i się muszą dostosować
marek nie madzi bo spisze twój nr wypowiedzi i ci przytoczy w odpowiedniej chwili
Wczoraj Warszawę opanowali kibice. Wracałem wieczorem z Sejmu i niestety wpadłem na taką grupę, którzy popychali i opluwali przechodniów. Sam zostałem opluty - relacjonował Biedroń na antenie Radia ZET. Dobrze żem nie poseł albo zbok
Padła rekordowa wygrana. Blisko 34 mln zł! Kto nigdy nie marzył o skreśleniu właściwych liczb? Sprawdzasz kupon totka i... JEST! Trafiasz "szóstkę". Okazuje się, że może to być dopiero początek problemów.
Wygrałeś, idziesz odebrać nagrodę, a tam dowiadujesz się, że zamiast milionów otrzymujesz marne tysiące. Niemożliwe? A jednak.
Kilkamiesięcy temu Europę obiegła informacja o szczęśliwcach, którzy wygrali w niemieckim Lotto. Okazało się, że sześć szczęśliwych liczb zakreśliło... 78 graczy. Zamiast zostać milionerami, muszą zadowolić się marnymi 30 tys. euro. W dotychczasowej historii tej loterii zaledwie pięć razy zdarzyło się, by "szóstkę" trafiło jeszcze więcej graczy. Rekord padł w styczniu 1988 r., gdy udało się to aż 222 posiadaczom kuponów.
Także w Polsce mieliśmy takie przypadki. I to wcale nie tak mało.
Do legendy urosła historia wygranej z 1994 r. Jeden ze szczęśliwców, którzy trafili "szóstkę", postanowił urządzić prywatkę, jakiej nie widział nikt w całej wsi. Problemy zaczęły się, gdy imprezowy wybraniec losu zgłosił się po odbiór milionów. Okazało się, że główną nagrodą musi się podzielić z 80 osobami! Każda z wygranych wyniosła poniżej 7 tys. zł - 70 mln "starych" złotych.... Podobno, by spłacić długi zaciągnięte na wspomnianą imprezę, komornik musiał zlicytować jego ciągnik...
Przedstawiciel Totalizatora sportowego przypomina sobie inną "rekordową" wygraną. Miała ona miejsce dwa lata później.
- Rzeczywiście 3 lutego 1996 r. padło aż 15 "szóstek", każda po 100 000 zł - zauważa Przemysław Stasz z Totalizatora Sportowego.
Wygrałeś, idziesz odebrać nagrodę, a tam dowiadujesz się, że zamiast milionów otrzymujesz marne tysiące. Niemożliwe? A jednak.
Kilkamiesięcy temu Europę obiegła informacja o szczęśliwcach, którzy wygrali w niemieckim Lotto. Okazało się, że sześć szczęśliwych liczb zakreśliło... 78 graczy. Zamiast zostać milionerami, muszą zadowolić się marnymi 30 tys. euro. W dotychczasowej historii tej loterii zaledwie pięć razy zdarzyło się, by "szóstkę" trafiło jeszcze więcej graczy. Rekord padł w styczniu 1988 r., gdy udało się to aż 222 posiadaczom kuponów.
Także w Polsce mieliśmy takie przypadki. I to wcale nie tak mało.
Do legendy urosła historia wygranej z 1994 r. Jeden ze szczęśliwców, którzy trafili "szóstkę", postanowił urządzić prywatkę, jakiej nie widział nikt w całej wsi. Problemy zaczęły się, gdy imprezowy wybraniec losu zgłosił się po odbiór milionów. Okazało się, że główną nagrodą musi się podzielić z 80 osobami! Każda z wygranych wyniosła poniżej 7 tys. zł - 70 mln "starych" złotych.... Podobno, by spłacić długi zaciągnięte na wspomnianą imprezę, komornik musiał zlicytować jego ciągnik...
Przedstawiciel Totalizatora sportowego przypomina sobie inną "rekordową" wygraną. Miała ona miejsce dwa lata później.
- Rzeczywiście 3 lutego 1996 r. padło aż 15 "szóstek", każda po 100 000 zł - zauważa Przemysław Stasz z Totalizatora Sportowego.
hewka , ty to masz teksty że hej , kunt ty jesteś , chyba z kuntówki
madzia , wiesz że ja lubię z tobą pisać ale adwokatów ci nie potrzeba ?
madzia , krucafuks mam objadek i niestety muszę iść .
narka wszystkim
narka wszystkim
emeryt , może masz rację co do tych świateł ale w wawie tego nie widać . W wawie od razuby pierwszy lepszy patrol , nawet straży miejskiej by go zatrzymał i oprócz mandatu zabrał by dowód rejestracyjny . Jakie to są te ozdobne ?
emeryt , w wawie ten numer nie przejdzie , to pewnie coś podruba tych do jazdy dziennej ledowych
w wawie od razu gościu ma zapewnioną kontrole drogową a już w nocy to kipisz całego auta i sprawdzanie komórki
fajnie napisane tylko nie realne Państwo nasze jest tak zbiurokratyzowane że by coś załatwić trzeba stos papierków i po to jest armia urzędasów . Na domiar złego ustawy i przepisy są tak pisane by można było je w dwojaki sposób interpretować . Więc niestety kolego nie da rady
siemka wszystkim
, co prawda emerytem nie jestem i jeszcze do emerytki będę pracował 22 lata jak Tusk zezwoli ale spokój tu ma być
, co prawda emerytem nie jestem i jeszcze do emerytki będę pracował 22 lata jak Tusk zezwoli ale spokój tu ma być
Przychodzi facet do lekarza a lekarz się pyta ile ma pan lat ?
60 , odpowiada .
pani doktor mówi , nie dała bym panu .
na to facet , nawet bym nie śmiał prosić
60 , odpowiada .
pani doktor mówi , nie dała bym panu .
na to facet , nawet bym nie śmiał prosić
emeryt , jest swoboda myśli i wypowiedzi , trzeba to uszanować i najważniejsze szanowaćź innych .
Może się zdażyć że chcemy zażartować a kogoś obrazimy jak np: w YVN pan redaktor nazwał ukrainki robotami do sprzątania .
Może się zdażyć że chcemy zażartować a kogoś obrazimy jak np: w YVN pan redaktor nazwał ukrainki robotami do sprzątania .
emeryt 3 to dziadek powiniem zamówić do domu , jedna by objad ugotowała a dwie sprzątały w tym wieku to z glizdą na ryby
kathy , spoko .
lili a coś mi się obiło ale nie doczytałem , oprócz walentego to czyje dziś święto ?
lili a coś mi się obiło ale nie doczytałem , oprócz walentego to czyje dziś święto ?
mam sąsiada walentego ale walnięty po ciągle pod nosem coś mróczy ma już pod 70
dobra , chwilka przerwy na fajeczkę , bawcie się grzecznie z rączkami na klawiaturce
slim,
pytają się ślepego dżokeja czy wystartuje w wielkiej Pardubickiej ?
odpowiedział że nie widzi przeszkód
pytają się ślepego dżokeja czy wystartuje w wielkiej Pardubickiej ?
odpowiedział że nie widzi przeszkód
pyta się mąż żony co by zrobiła jak by wygrał w totka ?
ona na to : jak byś mi dał połowę to od razu pakuję walizki .
on na to : to masz tu 5 złotych
ona na to : jak byś mi dał połowę to od razu pakuję walizki .
on na to : to masz tu 5 złotych
a gdzie madzia jak już pytamy się o innych ?
pewnie nie trafia w klawiaturkę albo nie zdąża zapisywać numerów wypowiedzi
pewnie nie trafia w klawiaturkę albo nie zdąża zapisywać numerów wypowiedzi
dobra , bawcie się grzecznie , ja zmykam . pomyszkuję jeszcze na necie . narka .
nasz słynny bramkarz Jan.T. o pani minister sportu :
Bo ona się w tej chwili tak zrobiła, jak w tym dowcipie jak zapłodnić krowę lodem. Wiesz, jak zapłodnić krowę lodem? Wystarczy ją postawić na lód, sama się wypieprzy - skwitował jeden z wybrańców narodu na kolejne cztery lata.
Bo ona się w tej chwili tak zrobiła, jak w tym dowcipie jak zapłodnić krowę lodem. Wiesz, jak zapłodnić krowę lodem? Wystarczy ją postawić na lód, sama się wypieprzy - skwitował jeden z wybrańców narodu na kolejne cztery lata.
ja gram stały zestaw , niestety ostatnio same niepowodzenia i mam ograniczone środki
lila ja też nie mam żadnego
słyszałem że jak się kota głaszcze po grzbiecie to mu ogon staje
słyszałem że jak się kota głaszcze po grzbiecie to mu ogon staje
bronson , musisz zjeść tyle pączków ile wejdzie a następnie obstaw tą liczbę razy 10 z +
kawał o pani minister sportu Joannie Musze
"Grają dwie muchy w piłkę nożną w filiżance do kawy. -Ty się nie opierniczaj, za dwa dni gramy w pucharze".
"Grają dwie muchy w piłkę nożną w filiżance do kawy. -Ty się nie opierniczaj, za dwa dni gramy w pucharze".
co to jest pięć lat więcej ale za to jaka radość z emerytury będzie ludzie oświęcim przeżyli , ale nie wszyscy i o to chodzi by tylko nieliczni dożywali a inni zdychali bez prawa do emerytury .
madzia ty to masz problemy . Ja zawsze jak ktoś się odzywa do mnie po hamsku dostosowywuję się do jego stylu .
Lila , wczoiraj musiałem być w pracy , aczkolwiek że nic po nie wypiłem
consigliere weś kurde zapodaj jakiś prosty , inaczej leje prostym sikiem jako warszawiak .
jakie tu burdello bum bum było po wynikach i madzia trzeźwiejąca lub trzeźwa pisała , ku... kuu .. jak p-ieją koguty
lila kiedyś za łojczyznę to życie się oddawało a nie jedne panienki to i cnote jak byłem w woju
robal byłem w woju to widziałem i sam działałem a zboża tego lata o0brodzily i panny hadzały wieczorami
ulexxa , nic nie wygrałem a kaski już tyle prze .... grałem że szkoda gadać
madzia , mimo szacunko co do kobiety , zmień nik imię nie wiem , może to pomoże zmienić twój harakter , nie lubię cię .
lila , kwiat piękny , nie zaprzeczysz , sto razy piękniejszy od hryzanteny
madzia , oczywiścię polemikę trzymającą poziom parapetów , bvoję się że wyższy cię przewyższy