Wpisy użytkownika jackwar
Łącznie 20 592 wpisów w archiwum, pokazane od nr 774 772. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
mysia-pysia to nie jest tak źle . myśąlałem że jakiś prowident . ale to chyba miesięcznie ? PKOsa daje na ok. 22%
mysia-pysia klony , nie klony . Dziewczyny czują mięte a inni kibicują
Dobrze , idę zapalić a wy grzecznie , nie straszyć dzieciaka bo jeszcze w gacie narobi
jesteś madzia
wiesz że ja lubię pisać z tobą ?
to są takie poważne dyskusje o życiu
piłaś dziś ?
wiesz że ja lubię pisać z tobą ?
to są takie poważne dyskusje o życiu
piłaś dziś ?
madzia , hewka mi Grodzką zalatuje , jest taki męski a jednocześnie kobiecy
madzia , ja nie wiem czy hewka w realu jest kobietą czy facetem , tu może pisać co chce bo wie że nikt go nie sprawdzi . Tak jak ty możesz być drugą grodzką
roxana , ja też znałem takich co mówili że na urlop jadą a w domu się zamykali i udawali że ich nie ma
madzia , ja lubię dyskutować z tobą , grodzlie mnie nie interesują .
madzia , z innymi piszesz a ze mną nie ?
z hawtowany też zamilkł , pewnie hawtuje posadzkę
z hawtowany też zamilkł , pewnie hawtuje posadzkę
e jak się pisze do nich inteligentnie to już nie chcą dyskutować ? Po prostu przerasta ich możliwości , umie tylko obrażać i wyzywać .
zakon
m.dorotka
roxana
madzia , zachowuj się
byle jak ale zachowuj się .
m.dorotka
roxana
madzia , zachowuj się
byle jak ale zachowuj się .
siemka wszystkim
Madzia ty tak z rana ?
Xelon ja wierzę w prezesa .
Madzia ty tak z rana ?
Xelon ja wierzę w prezesa .
Xelon , madzia mnie unika
monet , ja liczę na bonusa , jak trafię to laska zapała uczuciem
monet , ja liczę na bonusa , jak trafię to laska zapała uczuciem
tak bym chciał się dowiedzieć ilu prawiczków miała , niie mylić z prawidłem w bucie
Madzia , wczoraj na dobranoc mnie całowałaś a dziś nawet nie przywitałaś ? nie ładnie , gdzie cie chowali ? Chyba nie w szafie ?
Madzia , może ty wczorajszego dnia nie pamiętasz ? zapisuj skrupulatnie te numerki
madzia , wiesz że nie zapytam , chyba że podasz nr. fonu
mag , w tej furze jest więcej komputerów niż mam w domu , a mam kilka , no i ma dwie kabiny
mag , w tej furze jest więcej komputerów niż mam w domu , a mam kilka , no i ma dwie kabiny
a ja popatrzę na numerki i coś poskreślam do stałych zestawów .
toja z 6 liczb powinno się powtórzyć i raczej nic z siedemdziesiątek .
bym typował z zestawu 40-69
toja z 6 liczb powinno się powtórzyć i raczej nic z siedemdziesiątek .
bym typował z zestawu 40-69
mag , ja staram się dostosowywać do poziomu rozmówcy , jak ktoś mnie atakuje to mu tym samym odpowiadam , jak obraża to też . nie lubię hamstwa i staram się tępić .
toja , może być lecz większe prawdopodobieństwo że tylko jedna z tych cyfr i to raczej 1
kompromis , daj ze na luz bo zera ci się rozmnożyły , no chyba że jesteś zerem
dajcie mi z nim pogadać , madzia dziś nie chciała to może popisze z nim
kompromis , nie kompromituj się dzieciaku za natto bo już sam nick cie kompromituje
masz tu link do fajnej stronki
http://www.drhtv.com.pl/meczenazywo.html
http://www.drhtv.com.pl/meczenazywo.html
chodzi o to że po ostatnich wpadkach totek się asekuruje . do puki nie pojadą do kolektóry i nie sprawdzą raportów to nie podają wygranej .
bonus nie skacze co 10 tylko procentowo od wpływu za zakłady , teoretycznie podają co 10 ale może być 4500 ale może być i 45000
Radwańska wygrywa 7:5 , 4:1
można oglądać na http://www.drhtv.com.pl/meczenazywo.html
są tam też inne mecze {{usmiech}}
można oglądać na http://www.drhtv.com.pl/meczenazywo.html
są tam też inne mecze {{usmiech}}
były wpadki jak testowali system i były niby wygrane , dla tego jadą do kolektóry w której była wygrana i sprawdzają raporty z lottomatu , czy było żeczywiście wysłane i czy kaska była wpłacona .
joker , na tej stronce masz najdłużej oczekiwane zestawy MM to są zestawy dla twardzieli
joker , zaczynałem pracę na kolei i przepracowałem tam kilkanaście lat , teraz pracuję w budrzetówce jako elektryk
Frezje ładne takie delikatne i kolorowe Kiedyś były bardzo modne .
joker , ja też lubię ale znam ją od podszewki i te zmiany mi się nie podobały , to dobijanie kolei . Nie wiem czy wiesz ale kiedyś kolej to było państwo w państwie , Miała wszystkie służby , służba zdrowia , łączność , policja , energetyka itd. teraz to po mału się sprzedaje .
ulala , no sory , ja preferuję róże w dużych ilościach ale czasami i inne gatunki
ulala zawsze powinno śię je usunąć przed wręczeniem
gdzie ta TOP lista
gdzie ta TOP lista
ulala , lubię wręczać białe lub czerwone z jedną białą w środku no oczywiście zależy komu daję i z jakiej okazji .
joker , to ograniczenie to postrach na tych co nie pisali tylko obrazki wysyłali i to w dużych ilościach
chciałem wybrać się 7 ale moja ukochana ma napięty kalendarz , niestety . co prawda to tylko 4 godziny jazdy ale jechać na 20 minut ?