Wpisy 754 605 – 754 704
12 lutego 2012 23:11 → 13 lutego 2012 08:39, 100 wpisów
bnusik nie tknięty
jezeli madzia77 jeszcze raz sie do czegos przyczepi albo obrazi moich znajomych to karze ja wykasowac
Lila...dobranoc
lila...
zakon...ona M77 czuje martwy oto ja tak myśle kazdy zycie jak moja kolezanka tez to samo jak ona
prosze bardzo kto chce zarobić 3tys na początek do -http://biznes.interia.pl/praca/news/w-tym-miescie-poczatkujacy-zarabia-prawie-3000-zlotych,1757758
tyg -więc jak wchodzę do autokaru, to przeważnie witam siedzących z tyłu na ostatniej ławie Tych "pod wezwaniem świętej półlitrówki" i już mam ich kupionych
Dopisano wygrane multi multi
dobra uciekam
Dobranoc wszystkim grającym
Dobranoc wszystkim grającym
narka do jutra
do jutra
wawie zarabiają min 3tys a ja mam się dożucać do stadionu precz z legią i całą warszawą lansiarzy
Obudźmy się, to jest ratunek dla kraju i Polaków. Weryfikacja Konstytucji RP. Nie potrzeba nam w tej chwili ani urzędu prezydenta, ani senatu, ani tak ogromnego sejmu, najwyżej 60 posłów ale za to najwyższej klasy wykształconych specjalistów, a nie prymitywnych polityków. Wprowadzenie okręgów jednomandatowych. Likwidacja powiatów. Cofnięcie dotacji dla partii rządzących. Wprowadzenie pełnej odpowiedzialności i likwidacja bezkarności decydentów za ich wszelkie poczynania w produkcji tysięcy gniotów ustawowych we wszystkich urzędach państwowych. Zatrudnienie w administracji państwowej na wszystkich szczeblach urzędowych tylko i wyłącznie prawdziwych specjalistów a nie cwaniaków i miernot, przypadkowych nawiedzonych oszołomów, dotujących ogromnymi miliardami, administratorów obcego państwa. Zlikwidowanie parlamentarzystom immunitetu, wszelkich przywilejów, limuzyny, mieszkania, nielimitowane rozmowy telefoniczne, lecznictwo, podróże, zniżki bankowe oraz usługi i przywileje dla ich rodzin. Funkcja parlamentarzysty powinna być szczególnym wyróżnieniem, służbą prawdziwych patriotów i fachowców dla dobra kraju i godnego życia jego obywateli, a nie korytem dla korupcjogennych, materialistycznych miernot. Zmniejszenie ich uposażenie do najniższej krajowej, bo syty nie czuje głodnego. Zlikwidować diety dla radnych na wszystkich szczeblach administracji rządowej i samorządowej, które rodzą patologię bo dotuje się tylko i wyłącznie koryto nie zważając na to, jakiego pasożyta się pasie. Zostaną za to tylko ludzie najwartościowsi, którym na sercu leży Polska a nie prywata. Wprowadzenie jawnej, pełnej kontroli finansowej nad faktycznymi wydatkami każdego ministerstwa i każdego urzędu w samorządowej jednostce organizacyjnej. Będzie wiadomo ile i na co idą nasze pieniądze. Natychmiastowe rozwiązanie konkordatu. Wprowadzenie całkowitego rozdziału państwa od kościoła. Zakaz patologicznego finansowania jakichkolwiek grup wyznaniowych pieniędzmi wszystkich podatników. Rozliczenie komisji majątkowej. Reorganizacja kilkunastu deficytowych molochów państwowych z karuzelowymi, żenującymi prezesami, oraz likwidacja IPN, KRRiTV, ZUS, NFZ, KRUS i innych dzikich tworów wysysających pieniądze z budżetu państwa. Natychmiast znieść wszelkie przywileje grupom pseudo uprzywilejowanym, których ostatnio namnożyło się w Polsce dzięki różnym układom politycznym. Te zaoszczędzone ogromne pieniądze natychmiast przeznaczyć na największy skarb narodu, na nasze dzieci, na ich godną przyszłość. Priorytetem rządzących powinna być pełna dotacja dla żłobków, przedszkoli i szkół. Najważniejsza dla naszych dzieci powinna być profilaktyka służby zdrowia już na etapie szkoły podstawowej, rozwój psychofizyczny młodzieży, przystosowanie do roli jednostki w społeczeństwie obywatelskim, pełne szkolenie informatyczne oraz laboratoria języków obcych już od najmłodszych lat. Dość już tego obecnego, dzikiego, egoistycznego, złodziejskiego i patologicznego systemu uprawiania tej samej polityki upodlania Polaków, przez prymitywne grupy trzymające władzę. Dość traktowania Polski przez pseudo politykierów jakby to był ich prywatny folwark, całkowicie nie licząc się z oczekiwaniami społeczeństwa. Polska ma duży potencjał intelektualny, jest pięknym krajem, tylko od lat zarządzana przez cwaniaków i przez przypadkowe miernoty, które nic nie robią dla dobra kraju i godnego życia Polaków.
fajnie napisane tylko nie realne Państwo nasze jest tak zbiurokratyzowane że by coś załatwić trzeba stos papierków i po to jest armia urzędasów . Na domiar złego ustawy i przepisy są tak pisane by można było je w dwojaki sposób interpretować . Więc niestety kolego nie da rady
Witam
ooo cóż ja czytam - następny idealista ...
Niestety muszę z przykrością stwierdzić,ze to się nie uda z tylu względów że nie chce mi się nawet wymieniać ...
Chociaż myślę sobie,ze fajnie by było gdyby u nas w kraju powstało ugrupowanie odpowiadające "Eta" wtedy Ci na górze nie czuli by się tak bezkarni i czuliby presję na sobie i może choć trochę odpowiedzialności .. a tak? Zrobią z nami wszystko przy naszej bierności - dlatego jak już kiedyś pisałam nie chce mi się już nawet słuchać narzekań ludzi,którzy pracują a nie stać ich na opłaty i jedzenie,na co sobie pozwalamy tak mamy ...
ooo cóż ja czytam - następny idealista ...
Niestety muszę z przykrością stwierdzić,ze to się nie uda z tylu względów że nie chce mi się nawet wymieniać ...
Chociaż myślę sobie,ze fajnie by było gdyby u nas w kraju powstało ugrupowanie odpowiadające "Eta" wtedy Ci na górze nie czuli by się tak bezkarni i czuliby presję na sobie i może choć trochę odpowiedzialności .. a tak? Zrobią z nami wszystko przy naszej bierności - dlatego jak już kiedyś pisałam nie chce mi się już nawet słuchać narzekań ludzi,którzy pracują a nie stać ich na opłaty i jedzenie,na co sobie pozwalamy tak mamy ...
754608 >>
no ale żeby nie było ...
zrób listę swoich "znajomych" to poważnie rozważę hmm Twoją prośbę czy nawet i groźbę ...
no ale żeby nie było ...
zrób listę swoich "znajomych" to poważnie rozważę hmm Twoją prośbę czy nawet i groźbę ...
takie pewniaki poślę
1
18
23
33
47
48
60
71
72
plusem będzie 71 lub 72
----------- Dzień dobry... .
- 9.
----------------------------------------------------
- 9.
----------------------------------------------------
kosmaty ja za bardzo nie znam się na mapkach, ale może coś wyjdzie, wczoraj tylko+ i 4/10 z+
kosmaty uważam że o 14 padnie więcej cyferek z prz. 40-80, może slima 70ki
Ulala.. .
-------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------
Kosmaty.. .
------------------------------------
------------------------------------
Eryka
U Was juz mrozy odpuściły....a u mnie jak sie wychodzi z domu i gołą ręką dotknie się klamki to gwiazdy widać tak szczypie w rekę
U Was juz mrozy odpuściły....a u mnie jak sie wychodzi z domu i gołą ręką dotknie się klamki to gwiazdy widać tak szczypie w rekę
Eryka.. . Witaj.. .
Teraz jest tylko..- 8, ale było kilka dni po - 25.
---------------------------------------------------------------
Teraz jest tylko..- 8, ale było kilka dni po - 25.
Wędrowco dziś śnił mi się pożar wszystkie domy się paliły potem runęły było jak po wojnie nie zostało nić.
Dzień Dobry -12
Eryka
Ula
Eryka
Ula
Wędrowco netowy
kosmaty
kosmaty
Kosmaty.. .
-------------------------------------------------
-------------------------------------------------
3,9,12
Ryszard.. .
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
21,24,25,26
31,35,39
Wędrowco podpowiedz coś,dzisiaj 13
kosmaty masz już pewniaki???
Eryka.. .Liczba z Twojego snu... .36.
--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------
taką 10:
3,9,12,21,24,25,26,31,35,39coś z tego wpadnie
3,9,12,21,24,25,26,31,35,39coś z tego wpadnie
kosmaty to myślimy razem bo nie widziałem
Trzynastego lubi wypadać 13 i/lub 31.
Wędrowco
kosmaty te 24,25,26 może by nadał x 10?????
lub 47,48,49
kosmaty,też dawno nie było...może teraz??
lub nr...Wędrowcy 13,31,36...
kathy
Wędrowca dobrze strzela,warto nadać
Ryszard.. .
W najbliższym czasie powinna pojawić śię 20.. . Może być też w....lotto.
-------------------------------------------------------
W najbliższym czasie powinna pojawić śię 20.. . Może być też w....lotto.
-------------------------------------------------------
Wędrowco,może jednak dzisiaj w MM
trzeci raz 20????
Ryszard.. .
Moich liczb nie wysyłaj, bo nic nie wygrasz.. .
--------------------------------------------------------
Mnie śię najlepiej typuje, jak jest....wiosna.. .
Moich liczb nie wysyłaj, bo nic nie wygrasz.. .
--------------------------------------------------------
Mnie śię najlepiej typuje, jak jest....wiosna.. .
jutro losowanie los milionos
Wędrowco ja już sprawdziłem Twoje typowania więcej na tak