Wpisy użytkownika jackwar
Łącznie 20 592 wpisów w archiwum, pokazane od nr 729 205. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
madzia , wznieś się na wyżyny , tylko nie chamstwa bo tego nie lubię
madzia , jaki masz stosunek do polityki i na kogo głosowałaś , jeśli nie chcesz to wystarczy mi jakie masz poglądy polityczne
powiedz na kogo głosowałaś a powiem kim jesteś
widzisz , tu nie chodziło o to na kogo głosowałaś i jakie mniejsze zło , uważam że jeśli się za coś płaci to powinno się z tego korzystać
widzisz , tu nie chodziło o to na kogo głosowałaś i jakie mniejsze zło , uważam że jeśli się za coś płaci to powinno się z tego korzystać
Palikot -trawka
Donek - Prywata
Kaczyniak - Piłsudczyk
Pawlak- Dmowski
Twierdzisz że nie ma różnicy ?
mylisz się tylko ślepy widzi że nic nie widzi
Donek - Prywata
Kaczyniak - Piłsudczyk
Pawlak- Dmowski
Twierdzisz że nie ma różnicy ?
mylisz się tylko ślepy widzi że nic nie widzi
gorvil , masz rację kwas to boczny tor a miler cwany polityk po przejściach który ciągle musi walczyć , nawet ze swoimi . Kalisz go chce wygryść
madzia jesteś ?
Jak to mówią - miłość i sraczka przychodzi na człowieka z nienacka
Jak to mówią - miłość i sraczka przychodzi na człowieka z nienacka
stanik , zauważ że część liczb z reguły się powtarza . wywalanie jest błędem
narka , bawcie się grzecznie i nie małym bo mały to łobuz i jeszcze was opluje
siemka wszystkim
grzeczni byliście i się puściliście ?
ja jeszcze na wieczór się nie puściłem ale za 5 minut się wybieram
grzeczni byliście i się puściliście ?
ja jeszcze na wieczór się nie puściłem ale za 5 minut się wybieram
szkoda że madzi nie ma , lubię te rozmowy
idę dać szczęściu szansę , wysyłam za 81,50
idę dać szczęściu szansę , wysyłam za 81,50
siemka jeszcze raz
ulexxa , wszystko zależy jaka jest tamtęperatura , jeśli bliska zeru to może rury rozsadzić , prawdopodobnie tam też są kjońcówki pionów na których są odpowietrzacze . musisz poprosić sąsiadke by sprawdziła jaka jest tam tęperatura . zakładanie otuliny mija się z sensem jak tam woda stoi i nie przepływa .
ulexxa , wszystko zależy jaka jest tamtęperatura , jeśli bliska zeru to może rury rozsadzić , prawdopodobnie tam też są kjońcówki pionów na których są odpowietrzacze . musisz poprosić sąsiadke by sprawdziła jaka jest tam tęperatura . zakładanie otuliny mija się z sensem jak tam woda stoi i nie przepływa .
hewka
ja bardziej techniczny niż human i jeszcze procenty obniżają sprawność myślenia
bonus ci mój
ja bardziej techniczny niż human i jeszcze procenty obniżają sprawność myślenia
bonus ci mój
multi , kolejki są były i będą bo kopalnie wolą hurtowników co całe pociągi biorą
multi , kuchenne rewolucje i inne filmy możesz oglądać za fre na necie
alvaro , dla rego wolę stacjonarny w nim mogę zrobić wszystko w lapku to nie zabardzo . lapki trzeba raz do roku dawać do czyszczenia
wentylatorek od spodu wciąga kurz a w szczególności jak toś lubi go używać w łóżku
możesz pod warunkiem jak chcesz zrobić to dokładnie to trzeba obugowę zdjąć a w lapku to sztuka by nie uszkodzić , chyba że już to robiłeś .
witaj m.dorotka
to ty jesteś mądrzejsza od nas
my kreślim i płaczem
to ty jesteś mądrzejsza od nas
my kreślim i płaczem
Robal błąd , powinni podnieść tym co zarabiają po kilkanaście tyś miesięcznie
siemka wszystkim
lustereczko powiedz , przecie , kto jest najmądrzejszy na świecie ?
lustereczko powiedz , przecie , kto jest najmądrzejszy na świecie ?
ulexa nie czytaj , wystarczy że madzia wszystkich czyta , komentuje i zapisuje
toja
ulexxa
alvaro
zmykam na obiadek , dopiero wróciłem z pracy , narka
ulexxa
alvaro
zmykam na obiadek , dopiero wróciłem z pracy , narka
ulexxa , ja wojsku byłem tylko 2 lata ale myślę że niektórym chłopakom by się przydało
crispadme , to zależy ile kasy chcesz wydać . Pamiętaj że żaden system nie zapewni ci wygranej , jedynie może zwiększyć twoje szanse . W większości przypadków wkładasz kase a mniej wyciągasz , no chyba że masz farta ale wtedy to i za 2,50 wygrasz
ulexa , to poprostu złe nawyki z domu i szkoły a zwłaszcza szkoły . W szkole nauczycielom wisi a kiedyś jak pani szła to zaraz ciszej robiło się na korytarzu
lila , przyznaj się , jesteś klonem ?
to już jest podejżane .
jest madzia - ciebie brak
ty jesteś - madzi niet
to już jest podejżane .
jest madzia - ciebie brak
ty jesteś - madzi niet
spoko Lila , żartowałem tylko
wiem że siedzi cicho , czyta i notuje numery wypowiedzi
pewnie myśli że może choć na te numery coś trafi
wiem że siedzi cicho , czyta i notuje numery wypowiedzi
pewnie myśli że może choć na te numery coś trafi
crispadme to zależy na ile zakładów masz rozpisane
jeśli na więcej zakładów to większe prawdopodobieństwo trafienia wszystkich 9 liczb z 16 ale może być tak że nawet się nie zwróci
jeśli na więcej zakładów to większe prawdopodobieństwo trafienia wszystkich 9 liczb z 16 ale może być tak że nawet się nie zwróci
crispadme , jak chcesz być pewnym że trafisz 10 to musi ci wejść 16
witam
kiedyś śpiewali :
trzeba łysych pokryć papą , lecz funduszy nie ma na to .......
kiedyś śpiewali :
trzeba łysych pokryć papą , lecz funduszy nie ma na to .......
ja tate wysłałem z kuponikami , tylko coś niepokojąco długo niewraca może chce na miejscu sprawdzić ?
siemka wszystkim
Opa , madzia zawsze jest , nawet jak jej nie ma to jest
Opa , madzia zawsze jest , nawet jak jej nie ma to jest
mirnam , myślę że powinnaś poprawić ten zestawik , szkoda kasy . zwróć uwagę że ostatnio w przedziale liczb 1-40 czyli połowa jest mniej wylosowanych niż 41-80 . Jeśli już chcesz typować to postaraj się równo podzielić liczby z tych zestawów liczb .
madzia , w sumie też się zastanawiam czy nie grać sam mini , choć dwa losowania w ciągu dnia uzależniają to już chyba powinno się leczyć
madzia , co do odchodzenia z tego świata to każdy musi to przejść , mnie tylko samuci jak ktoś odchodzi z najbliższej rodziny mimo że wierzę że dusza nie umiera i żyje dalej . Co do śmierci to myślę że każdy ma taką na jaką zasłużył lub zapracował .
Madzia i inni , to jest mój pogląd i po prostu możecie się nie zgadzać , nie wiemy co nasz czeka ale jeśli ktoś pali to może się spodziewać raka i że będzie umierał w bólu i cierpieniu , jeśli ktoś pije i zażywa to może się spodziewać że przedawkuje i się nie obudzi , jeśli jest bezdomny i nie chce iść do schroniska to może spodziewać się że zamarźnie .
madzia , oczywiście że niektórych ludzi szkoda , bo czym zawinił Chopen że nie było leków na gruźlicę , ile dzieł by jeszcze napisał ale tak naprawdę życie tu to szybko mija , trzeba myśleć by coś zostawić po sobie a i tak większość nas zapomnie . ludzie odchodzą i to jest normalna kolej .Popatrz ile dziennie umiera w wypadkach , pożarach i innych zdarzeniach .
A tak kończąc to zawsze mówię że nie ma ludzi nie zastąpionych , druga osoba może każdego zastąpić , z tym że może to zrobić lepiej lub gorzej
no tak bywa mala , kobiety mają trudniej w tym kraju . Widzę nie raz jak próbują się dostać do mojej firmy choć zarobki nie są duże ale przyjęcia to fikcja a pracę dostają znajomki .
ale też widziałem kobiety co o wiele były lepsze od prezesów firm i na egzaminach prezesina oblewał a one zdawały tylko później się martwiły bo wiedziały że prezes będzie chciał by go przygotowały do poprawki a co ona może jak prezesina nie chce wkuwać
mala , praca to w dużych miastach jest , tylko za jakie pieniądze no i w większości fizyczna , powiem szczerze że ja jak bym nie miał pracy to wybrał bym firmę ochroniarską , lekka i wyspać się można grosze bo grosze ale zawsze jest .
ulexxa, m77 jako przedszkolance będzie trudno , no chyba że jakiś bachor podstawi jej nogę lub położy skórkę od banana . Ja to mam łatwiej , jako że mam doczynienia z prądem to mogę przed śmiercią jeszcze zatańczyć breakdanca
madzia , nie ma miesiąca by mnie prąd nie popieścił a i śmierć widziałem kilka razy , nawet fragmęty człowieka rozszarpanego przez pociąg tak że nie wiadomo jaka była płeć , wiem jaki jest wtedy żal i myśl że to był człowiek a już go nie ma . Wiem też z opowieści jak już masz uczucie że to ostatnie twoje chwile , opowiadał mi kolega co tak go prąd chwycił że nic już nie mógł zrobić a jedynie przytomność umysłu drugiej osoby uratowała mu życie , wierz mi śmierć widziałem wiele razy .
ulexa , spoko , w tym roku będę miał 30 lecie pracy a pracuję od 16 roku
madzia , ja pisałem że każdy ma taką jaką sobie zasłużył lub zapracował , tojest tylko taki skrót myślowy , myślę że złej śmierci nie miała , wokół sam luxus ją otaczał . Dziś w kosowie lawina uśmierciła osoby mieszkające w swoich domach , czemu nad nimi nie płaczesz , może były tam dzieci , może umierały czekając na pomoc , na pewno nie były naćpane lub pijane .