Wpisy 771 313 – 771 412
20 lutego 2012 00:01 → 20 lutego 2012 10:11, 100 wpisów
andrucha... jak zero % procent soczek ja wymiotuje ...
dobra uciekam..
13max ..
andrucha..
13max ..
andrucha..
Witam wszystkich pozytywnie zakreconych mulitpaskowiczow i zycze udanego tygodnia, oraz powodzenia w losowaniach ts. Dzien dobry czytajacym piszacym spiacym i pracujacym.
Dariusz_Witkowski
wzajemnie
wzajemnie
nadzieja umiera ostatnia, więc trzeba grać
Dariusz Kosmaty
Jeszcze trochę i trzeba się zbierać do pracy, oj te poniedziałki...
majoreczka a ja zaczynam poniedzialek od wolnego bo......juz prawie skonczylem prace.
Dariusz, pozazdrościć wolny poniedziałek to jest to
majoreczka oby do wtoreczka i kaska sama wpadnie do woreczka jak numerki sciagniesz od Dareczka.
kosmatku nie martw sie poszukaj dobrze a znajdziesz to czego szukasz
kosmatku kliknji w zolte sloneczko. Wszystkich innych pozdrawiam raz jeszcze. Na-ra-zie.
Dariusz, mówisz, ściągnąć numerki od Dareczka
hmmm, ostatnio nie gram... ale kto wie
hmmm, ostatnio nie gram... ale kto wie
pisał, też że kasa wpadnie do woreczka jak wezmę numerki od Dareczka
kosmaty za
kosmaty za
majoreczka jaka liczba najczesciej bedzie w tym tygodniu,jak myslisz?
dzieki za
dzieki za
kosmaty, tego nie wiem, wypadłam z rytmu, nie gram już od dłuższego czasu
51 ładnie chodziła ostatnio, ale kto ją wie
kosmaty
lecę
lecę
----------
Dzień dobry.. .
-------------------------------------------
Dzień dobry.. .
Witam wszystkich cieplutko
czytam wczorajszego czata i co ja widzę
piękna zaś sie kłóciła ...
co to za człowiek .. współczuję jej facetowi (o ile go ma..)
czytam wczorajszego czata i co ja widzę
piękna zaś sie kłóciła ...
co to za człowiek .. współczuję jej facetowi (o ile go ma..)
Eryka.. . Witaj.. .
-------------------------------------------------
-------------------------------------------------
wiele, dużo, bardzo dużo
i trafnych oczywiście
prawie nara tymcza
Robal.. .
-------------------------------------
-------------------------------------
A +18 oczywiście
/nonsensownie, kompletnie absurdalnie, całkowicie gratis/ +
/nonsensownie, kompletnie absurdalnie, całkowicie gratis/ +
Totalny bałagan w służbie zdrowia, droższe leki, wzrost cen paliw, zamach na wolność słowa, zapowiedzi podwyższenia wieku emerytalnego â a minęło zaledwie 100 dni rządu. Jego przyszłość nie rysuje się optymistycznie. Najczarniejszy scenariusz dla Tuska przewiduje wkrótce nowe wybory - czytamy w "Gazecie Polskiej Codziennie".
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Najczarniejszy-scenariusz-dla-Tuska,wid,14265554,wiadomosc.html
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Najczarniejszy-scenariusz-dla-Tuska,wid,14265554,wiadomosc.html
Gregorus.. .
----------------------------------
----------------------------------
Wędruś Witaj
Dzis miałam sen...wracałam z podróży do domu...jechałam jakby odkryta kolejka do domu...częstowałam się kiściami bananów.Wiedziałam ze do domu mam daleko.
Dzis miałam sen...wracałam z podróży do domu...jechałam jakby odkryta kolejka do domu...częstowałam się kiściami bananów.Wiedziałam ze do domu mam daleko.
Ulala.. . Witaj.. .
---------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------
no witam wędrowco ,co ten tydzień przyniesie !!!
witaj tez ulala!!
witaj tez ulala!!
Ulala.. .
Nie wiem , czy mam podawać liczby, bo ostatnio nie chcą ich wylosować.. .
Nie wiem , czy mam podawać liczby, bo ostatnio nie chcą ich wylosować.. .
Wędruś wiem...bo widzę że ciążko liczby wchodza...raz kozie śmierć podaj je
Ulala.. .
-----------------------------------
-----------------------------------
Ulala.. .
33, 21, 22.To tylko wróżba, ale....... .
------------------------------------------------------------
33, 21, 22.To tylko wróżba, ale....... .
------------------------------------------------------------
Miłego dnia życzę.. .
----------------------------------------------
----------------------------------------------
No nie mogę słucham wywodów na temat ile to plusów będzie w momencie wydłużenia wieku emerytalnego i szlag mnie trafia,w tym naszym rządzie to same s.k.u.r.w.y.s.y.n.y chciwe siedzą.
Skoro tak bardzo chcą wydłużyć ten wiek dlaczego nic nie zrobią w tym kierunku aby dotrwać do tego wieku w jakim takim zdrowiu np. lepszy dostęp do opieki medycznej,leczenia specjalistów ... obowiązkowa,bezpłatna profilaktyka ... traktują nas jak bydło,którym łatwo manipulować i owce,które można bezkarnie strzyc
Skoro tak bardzo chcą wydłużyć ten wiek dlaczego nic nie zrobią w tym kierunku aby dotrwać do tego wieku w jakim takim zdrowiu np. lepszy dostęp do opieki medycznej,leczenia specjalistów ... obowiązkowa,bezpłatna profilaktyka ... traktują nas jak bydło,którym łatwo manipulować i owce,które można bezkarnie strzyc
madzia77...moim zdaniem wylacznie okregi jednomandatowe !!!!
"klucz partyjny " juz dawno nie pasuje do obecnej sytuacji !!!
poza tym , najwyzsza pora oddac wladze Mlodym , starannie wyksztalconym mlodym ludziom !!!
Oni beda wiedziec , ba wiedza doskonale co jest dla Nich najlepsze...!
"klucz partyjny " juz dawno nie pasuje do obecnej sytuacji !!!
poza tym , najwyzsza pora oddac wladze Mlodym , starannie wyksztalconym mlodym ludziom !!!
Oni beda wiedziec , ba wiedza doskonale co jest dla Nich najlepsze...!
wujas młodym dać prace...a babcie na ławeczke wygrzewać się do słoneczka
witam
madzia77 wyluzuj szkoda nerwów
czy to będą głąby z PO, PIS-u
sld czy lsd czy psl to nic nie zmieni
bo każdy kto wejdzie i wchodzil na stołek
ma ludzi głęboko w doopie
chcieliśmy demokracje to ją mamy
pozdr i miłego dnia
madzia77 wyluzuj szkoda nerwów
czy to będą głąby z PO, PIS-u
sld czy lsd czy psl to nic nie zmieni
bo każdy kto wejdzie i wchodzil na stołek
ma ludzi głęboko w doopie
chcieliśmy demokracje to ją mamy
pozdr i miłego dnia
Załóżmy zaczynamy aktywność zawodową w wieku 26 lat (kończąc studia) i co mam .z.a.p.i.e.r.d.a.l.a.ć 41 lat tylko po to by potem dostać przez 4 lata emeryturę (średnia życia faceta w naszym kraju to 71 lat,a ten wskaźnik będzie się obniżał,bo utrudniony jest dostęp do podstawowej opieki medycznej) chyba tam kogoś p.o.j.e.b.a.ł.o definitywnie - nie wspomnę już nawet o tym jak praca wygląda człowieka w wieku 60 lat np. takiego dekarza,który skacze po dachach i jak on ma to robić jak człowiek w wieku 60 lat jest już mało sprawny - a maszynista? wyobrażacie sobie maszynistę czy tirowca,który prowadzi pociąg którym jedziecie czy 60 latka,który prowadzi tira, no a przedszkolanka? Przecież to musi być osoba sprawna fizycznie .... jak kobieta 60 letnia ma upilnować grupę 20 osobową 5 latków??????
ulala....strach pomyslec....stomatolog , neurochirurg , nie wspomne o innych zawodach...wiek 67 lat
a decydentom...oby nie majac innego wyjcia zmuszeni byli byc ze stomatologiem na borowaniw umowieni !!!!
a decydentom...oby nie majac innego wyjcia zmuszeni byli byc ze stomatologiem na borowaniw umowieni !!!!
Z tą -niby "reformą emerytalną" to koleżanka niech sobie głowy nie grzeje...
To tylko dym.
Ściema dla wyjątkowo chytrego i plugawego planu pana T.
A na boku. O to żeby w lepszej kondycji spróbować dożyć do emeryturki to i chyba my sami powinniśmy się nieco bardziej starać.
Nieprawdaż?
wujas....Pan premier ma wizje nieralne...ktoś go musi sprowadzić do rzeczywistości.Na jeden miesięc dać mu emereture najniższą i pozbawić dostepu do innych żródeł dochodu..niech zobaczy jak się żyje....
ulala...juz raz mlodzi ludzie pokazali poki co Swoja jednosc i sile (acta) , kibice etc.
wniosek jest jeden !!!! tylko mlodziez do wladzy !!!!
wniosek jest jeden !!!! tylko mlodziez do wladzy !!!!
wujas jestem za...ale pod jednym warunkiem
żeby młodzi nie zapomnieli o ...."BABCIACH"
żeby młodzi nie zapomnieli o ...."BABCIACH"
niewiem czy dobrze pamietam bo starość dokucza ale kiedyś chyba trzeba było mieć 30 lat pracy bądź wiek odpowiedni żeby emeryture dostać
Ja bym temu śmiesznemu Tuskowi dała 1100zł (płaca minimalna) i niech z.a.p.i.e.r.d.a.l.a na taśmie w fabryce często ponad normę aby utrzymać się w pracy
przy czym średnio 300zł czynsz
100zł światło, 30 gaz
50 dojazd do pracy
25 tel.
25zł kablówka
------------------------------
o internecie,tel. komórkowym i porządnej tv. niech zapomni,bo z tej pensji nie stać go już na taki dobrobyt ...
i niech tak dogina te 41 lat - ciekawa jestem czy takiemu p.o.j.e.b.o.w.i uśmiechała by się taka perspektywa życia ... przez 41 lat
przy czym średnio 300zł czynsz
100zł światło, 30 gaz
50 dojazd do pracy
25 tel.
25zł kablówka
------------------------------
o internecie,tel. komórkowym i porządnej tv. niech zapomni,bo z tej pensji nie stać go już na taki dobrobyt ...
i niech tak dogina te 41 lat - ciekawa jestem czy takiemu p.o.j.e.b.o.w.i uśmiechała by się taka perspektywa życia ... przez 41 lat
madzia77 ...mam inne propozo dla w/w kolesia!!!!
do 67 lat obowiazkowe malowanie kominowwww !!!!!!!
do 67 lat obowiazkowe malowanie kominowwww !!!!!!!
Mamy już początki realizacji w/w planu.
Szybciej niż można było przypuszczać...
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/wielki-powrot-do-rzadu-sonik-schetyna-zrobi-porzad,1,5031716,wiadomosc.html
Szybciej niż można było przypuszczać...
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/wielki-powrot-do-rzadu-sonik-schetyna-zrobi-porzad,1,5031716,wiadomosc.html
prawie 600zł kosztów,na jedzenie zostaje 500zł - ciekawa jestem czy chamowi jednemu by stykło nawet gdyby była sam - a jak jest rodzina ??? tak bardzo rekomendowana 2+2 to jak Ci ludzie mają żyć? no jak? gdzie przedszkole na jedno dziecko to koszt koło 300zł miesięcznie? aby i kobieta mogła iść do pracy?
ten cały nasz rząd to zasługuje tylko na bombę - a oni p.i.e.r.d.o.l.ą o wzroście gospodarczym - tylko jak ten wzrost przekłada się na życie przeciętnego obywatela???????
ten cały nasz rząd to zasługuje tylko na bombę - a oni p.i.e.r.d.o.l.ą o wzroście gospodarczym - tylko jak ten wzrost przekłada się na życie przeciętnego obywatela???????
A nieeeeeeeeeeeeeeeeee
wujas
jeśli chodzi o kominy, to tej grupie właśnie obniżamy wiek
wujas
jeśli chodzi o kominy, to tej grupie właśnie obniżamy wiek
Robal 36
OOOOOOOO nie , zadnych wyjatkow...." ...jak wszyscy to i DONEK (babcia w orginale) TEZ !!!!!!
OOOOOOOO nie , zadnych wyjatkow...." ...jak wszyscy to i DONEK (babcia w orginale) TEZ !!!!!!
Jednym słowem - trafiać i spintalać z tego raju na ziemi ...
gdziekolwiek oby nie na wschód
gdziekolwiek oby nie na wschód