Wpisy użytkownika iwett
Łącznie 556 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 774 491. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
To lepiej teraz w rekawiczki i maseczki inwestować. My z mężem to mamy takie porządne z ryjem
No ja mieszam spiryt z miodem, czosnkiem i cytryną i zaden swirus mnie nie tknie bo przez tydzien z łózka nie wstaje
Uwaga! Jest pierwszy przypadek śmierci w domu! spowodowanaj wirusem.
Tylko nikt o tym nie mówi.
Janusza G. przygniotło 300 kg makaronu i 150 kg ryżu!
Tylko nikt o tym nie mówi.
Janusza G. przygniotło 300 kg makaronu i 150 kg ryżu!
Co sadzicie o wyborach? Wg mnie jesli się odbędą to pójdą na nie albo desperaci albo samobójcy
Też myślę, że wyniki zakażonych są sfałszowane i jest ich o wiele więcej no ale nie mam dowodow na to
Bo w Polsce to chyba już nie ma ani 1 zdrowego. Dzieci się juz rodzą z jakimiś alergiami albo innymi paskudztwami.
Hejka I co tu robić w niedziele? Zostań w domu ale jak, jak barek pusty
Czytam, czytam i nie wierze jak ludzie na siebie donosy piszą zamiast sobie pomagać
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10157407111569072&set=a.10151329576524072&type=3&theater
Hejka Nie wiecie przypadkiem czy jest stronka z zachorowaniami na poszczególne chociaż powiaty a nie tylko podaja wojewodztwa?
Seba Oooo sam serniczek wymodziłeś ? A gdzie lukierek albo czekoladka
Przed chwilka na you tube oglądaam film gostka. Rzeczowo gada, że korona to mydlenie oczu wywolanie paniki a coś sie ma na rzeczy. Trumny z Włoch to tak naprawde trumny uchodżców potopionych w 2013r.
A może tak teraz wyłapują ludzi ,że niby korona i już im wszczepiają
Hejka Arczi jak skopiować ten obrazek na fb? Bo ja to mocno jeszcze z tamtego wieku
Hejka Oooo widze, że nie tylko ja chleb piekę Własnie nastawiłam ale w maszynce do chleba Malo roboty, sypiesz wsio i samo kręci.
Dzisiaj na maslance do tego mąka pszenna, orkiszowa i z amarantusa. Obowiązkowo płatki orkiszowe i otręby. Ziarna i zioła. Zakwas żytni dopiero za 3 dni ale zrobiłam na mące pełnoziarnistej
Nie ma jak swoj chlebek bez konserwantow, polepszaczy i innego dziadostwa.
Nastawiasz wieczorem a rano masz pachnący, gorący chlebek .
No i nie trza codziennie do sklepu latać
Nastawiasz wieczorem a rano masz pachnący, gorący chlebek .
No i nie trza codziennie do sklepu latać
No ja kupiłam na allegro wiadomo. Duzy wybór. Ale z 1 mieszadłem teraz bym kupiła z podwójnym.
Jedeny feler ze zostaje dziura na dole chleba od mieszadła ale to mały pikuś
Jedeny feler ze zostaje dziura na dole chleba od mieszadła ale to mały pikuś
Zas...ny krajTylko zakazy, podatki, aparat ucisku.Nic normalnie nie mozna zalatwić. Wszedzie papierologia tygodniami sie ciagnie. Oto polska przez małe p.
Hejka Wczoraj w Ep 3+1 Tylko 80 zeta. Mało płacą za tyla myslenia
A ja przedwczoraj widziałam 3 samoloty lecące jednocześnie w 1 kierunku hmn ciekawe?
Słuchajcie kto mi pomoże w sprawch kopiowania gifów bo ja to ciemna tabaka jestem
Hmn gdzie nie wejde tam jadNa fb normalne pytanie konczy sie jadem wszystkie rozumy pozjadane Tutaj to samo. A pomóc nie ma kto
No przecież napisałam wyżej o kopiowanie gifów? Ale może to w sumie nieważne
Bo jak klikam na gifa kopiuj grafike to mi kopiuje jako tylko zdjęcie. Nie ma dodatkowo mrugania no efektów.
No własnie nie wiem co źle robie a co to za zajączek co nie mruga i skacze
Wiesz Watykan co lubie w Tobie najbardziej? Że piszesz bezbłędnie bez byków
Dzięki MewaMoja córka obyta z bajerami twierdzi, że to dla starych bab. A ja lubie te bajery
I tłumokowi i tak nie przetłumaczysz Mój sasiad dobrze po 70 co 2 dzień jeździ do sklepu po chleb! Starsi mają swoje godz. 10-12 a on i tak z samego rańca przed 7
malarką to ja jestem ale i wiersze też pisałam. Jakoś to jest powiązane
Jakie szkalowanie własnego narodu? Jesli ktoś publicznie ogłasza swoje racje to chyba nie szkalowanie
Mąż mi kupił z nano srebrem czy jakoś tak ale jeszcze jadą tylko czy dojadą
HejkaNo to wczorajsze losowanie MM 7/10 weszło. Szkoda, że nie dałam + bo bym miała 78
Dzisiejszy poranek w sklepie. Kupuje a tu babka wchodzi i dosłownie pcha sie na mnie odwracam sie i widze, policjantka bez maski
Chyba powinnam jej wlepić mandat . 2 wykroczenia: bez maski, brak odstepu
Ja na swoje maseczki czekam juzponad 2 tygodnie. Jak na razie szliczek na nos
Haha, magda najlepiej na fb to dopiero by mnie zmieszali z błotem
Ja mam dzisiaj fajnie...rano wstawiam pranie w pralni schodzę za godzine a tu wszystko pływa cała piwnica. Mąż wyjął wąż z wanny. Wczoraj wchodzę do pralni a tam...cała wanna w mrówkach. Już też sie boje kąpać. Jak w trilerze
U mnie 1,2 jak zyletka a TVN ciągle puzluje. Jakość na 98% a moc na 1
Mąż antene juz obracał i ciagle to samo. Hehee jest specjalista od TV
Nie moge lukać w TV to ide wstawić na bułeczki nocne na ziemniakach
Zarabiasz ciasto na bułeczki dodajesz trocha ziemniaków i do lodówki a rano formujesz bułeczki i pieczeszPycha
Taa ugotowane ale nie duzo. Przecisniete przez praske. Do tego mąka, jajo,mleko,woda,drożdże.Ja wrzucam wszystko do maszyny samo robi potem w miske i na całą noc do lodowy.
Z pół kila maki wychodzi z 20 bułeczek. Dzieki ziemniakom długo sa świeże
Rydzyk zaczynał swoja "kariere" sprzedając kasety z papieżem na chodniku.