Wpisy użytkownika iwett
Łącznie 556 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 715 261. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Przez neta nie chce grac bo nie mama zaufania. Zreszta 4 litery trza czasami ruszyć od kompa
No 500+ zebys wiedział. Jedna to chyba za kare tam siedzi taka niesympatyczna
Dobra typniete na dzisiaj MM i Ep. Tp moze sie zlituje,ze w taka pogode musiałam dygać
Magda tylko nie bierz pijaka Możecie lekko popijać razem dla humorku
Wczoraj zamiast wygranej dzisiaj 6 dolna mi sie ukruszyla Ot wymiana Na pewno dzisiaj w MM bedzie 6
Wg mnie skos to 24,66,73,77,78,80. Klocki tak sie układają stopniami.
Najlepszy system w grach obstawiac ciagle te same liczby Tyle,ze to nudneeee
wcale nie ostatnio mi sie 6 tka ukruszyła i pisałam,ze bedzie 6 i było
Hejka! Znowu oboki zawzieło sie czy jak? Dzisiaj ksionc po kolendzie szykuję kupona
Waldus co masz na dziś? Bo ja se typnełam w profilu Mysle ze bedzie leciec cos 9,10 ale 11 niepewna jeszcze. I 29,49,51 ?
Dzieki Waldus ale dzisiaj real odpada Wredna pogoda i koleda w drodze
Hejka! Ale wczoraj ładne liczby były w EJ 4,14,34 i 49 co daje 4 i 9. Echchh.
Waldus gratki za trojeczke! Ile za to browarkow bedzie?
Waldus gratki za trojeczke! Ile za to browarkow bedzie?
Ja tam daje nie duzo .....a czasami sobie mysle aby nie byc w takiej sytuacji. W zyciu roznie sie uklada
Kiedys babka podeszła do nas po zakupach. Cos chciała a Mój nie spojrzał myslał ze to ja i daje jej reklamowke i mowi masz pakuj.
Magda nagrywamy sobie cos poźnym wieczorem i jak 0 w TV to odtwarzamy
Żadnej platformy nie chcemy bo to zlodziej czasu lepiej se lotto typnąc
Corka w samolocie do Marsylii. Okazja cenowa 45 zea w 2 strony. Takiej to dobrze. Może jak wygram.......
Hejka! Wczoraj 6/10 w MM ale szkoda ze bez+ bo bym miała. W Lotto tylko 2 traf . A Ep to Extra porażka
Hejka! Magda wygrałas co w Mini? Takie ładne liczby miałas od waldusia
Ja od m-ca puszczałam 19 i co 2 zakłady, 2 liczby w 1 i 2 w drugim trafiłam Chusteczkowo
Hej! Tak chcialam,żeby mi sie przysniły liczby do Lotka A przysniło mi sie ,że mielismy niedzwiedzia, który zrobił demolke w hotelu I przyjechała policja
Akurat policje często ogladam bo komenda jest prawie naprzeciwko na początku ulicy.Ale osobiscie jeszcze nie miałam zaszczytu
Hej Ale kicha z tymi liczbami Dobrze ,ze nie gram. Ale obstawiam na wieczór 26,27,67,76 . Za to se wysłałam 2 Lotto+
Miałam sen, piekny sen a w tym śnie .....no własnie co? A tak liczyłam na jakieś numerki
Hejka! No od rana przetwory Teraz 3 garnki słoików siem wekuje. Konserwa lub kiełbaska słoikowa jak kto woli . Na wypadek W
Hejka. A jednak cos w snach jest.... Przed ostatnia kumulacja sniła mi sie sp. mama. Tak se rano wtedy pomyslalam, ze skresle jej date ur. i smierci. I tak...ur.28.04.41r. a smierci 14.06.2017r. Tak wiec skresliłam: 4,6,14,17,28,41. No i wczoraj były ale w 2 losowaniach niestety i 40 zamiast 41. Tyle,ze tego kuponu wczoraj nie wysłałam
Teraz co bardziej przewidujacy trzepia kase na giełdzie. Spółki produk. maeczki i inne duperele. Wzrosty baaardzo duze
Hejka! No dzisiaj przesadny dzień 3 szóstki - 6 dzień i 66 czeka w kolejce. 666
A propo polityki....słyszeliście, że Zenek Martyniuk na prezydenta Przez te oczy zielone
Chyba zaczne grac w MM na 3 liczby może jake marne grosze chociaz bedą
No jasny gwint strzelił Dopiero zauważylam....nie typnełam wczoraj i tak bym miała w Mini 3/5 i 5/12 choróbka chociaż wirtualnie
Ja to wszystko rozumiem, że polityka to i kłotnie, religia - kłótnie ale tyle byków ortograficznych co ja tu czytam to za nic nie rozumiem. Normalnie podstawówka sie kłania albo nawet przedszkole
hejka Nic nie idzieOd jutra gram na 5 liczb x stawka 2. Bo już na wysyłke mi brakuje
Aaaale gwiździ i pada No puszczone na 6 skresleń MM. A nóż widelec dzisiaj co przyfarci
Ryż mam makaron jak trza to se zrobie ale se nakupowałam ciecierzycy. Zdrowa i dobra