Wpisy 3 755 875 – 3 755 974
16 lutego 2020 00:00 → 16 lutego 2020 09:42, 100 wpisów
Dobranoc , biorę się za następna ksiazke.Ksdiazka jest najlepszym przyjacielem.Nie zdradzi a nauczy wiele.
3 755 875. jaroslaws
3 755 875. jaroslaws popieram to co napisałeś o ksiazce i to ze bierzesz sie za druga inna ksiazke
3 755 875. jaroslaws ksiażka i pies to najlepsi przyjaciele sa .oni nigdy nie zdradza
3 755 857. jaroslaws dobrze piszezsz
3 755 881. Wojtt witaj jak tam mini lotek dzisiaj i inne gry, ja od jutra przerywam gre na jakis czas
czy jest tu na stronce jakiś michał?
michałpradziadek mojej córki 13.02 drugi pradziadek czesław 13.02
Wojtt, jeszcze czytam.Z wyrazami wzajemnego szacunku.Dobrej nocy

Arczi tak ooo. Na razie jak cos trafie w mini to tu nie wrzuce ale tylko z testowanych liczb w mini ,ze stalych bede dawal skany jak zawsze
3 755 891. Wojtt ok rozumie, no ja wieze w twoje szczescie i kibicuje CI w mini lutku, wiem ze w najbloizszym czasie czeka cie duza wygrana w mini lotku i to juz niedługo trafisz ta głowna wygrana i szczerze CI tego zycze obyś wygrał
Ja Tobie tez zycze wygranej glownej wiem ,ze Cie to kiedys spotka i nadejdzie ten dzien
3 755 877. jaroslaws 2020-02-16 (00:03)
Nie Arczibalik73, nie, a miłość
jareosław o co CI tu chodziło bo zabardzo nie zajarzułem, o co chodzi ci z ta miłoscia?
Nie Arczibalik73, nie, a miłość
jareosław o co CI tu chodziło bo zabardzo nie zajarzułem, o co chodzi ci z ta miłoscia?
https://youtu.be/gs_vzr2ABwA
wójt o tak przydałoby sie , bardzo , i dziekino ja na kilka dni zawieszam gre w która kolwiek gre, bede obserwował liczby, narazie grom stop
wójt o tak przydałoby sie , bardzo , i dziekino ja na kilka dni zawieszam gre w która kolwiek gre, bede obserwował liczby, narazie grom stop
Arczibalik73, dałeś enitke kłótni.Idpiwiedzialem Ci, że to nie kłótnia a milosc.
3 755 893. Gosia__77 2020-02-16 (00:22) Nowy Rok Na Bogato z TS
IdęDobranoc
dobranoc Gosia 77
IdęDobranoc
dobranoc Gosia 77
3 755 902. jaroslaws gdzie ja niedawałem emotki kłotni, ja tu nie wchodze aby sie z kimś kłocić.jesli mam cos do kogoś lub widze ze kktos mnie tu obraza to mu to wole napisac, wprost a nie poprzez emmotke,
Tych co juz dawalem to dalej gram nimi w mini lecz nie codziennie
Wojtt, poczytaj jutro wiersz Roberta Frosta.Zbsjdziesz odpowiedź na foto drzewa .
3 755 900. Wojtt 2020-02-16 (00:31) ND
Arczi dlaczego? dlatego ze ostatnio za duzo popłynołem na kasie , i stwierdziłem ze szkoda wydawac na darmo jak niemozna nic zabardzo trafic ani w multika ani mini lotka, narazie trzeba przerwac gre i przeczekac ten trudny okres, moze za jakiś czas, znów wróce do gier, ale narazie trzeba troche poszczewdzać
Arczi dlaczego? dlatego ze ostatnio za duzo popłynołem na kasie , i stwierdziłem ze szkoda wydawac na darmo jak niemozna nic zabardzo trafic ani w multika ani mini lotka, narazie trzeba przerwac gre i przeczekac ten trudny okres, moze za jakiś czas, znów wróce do gier, ale narazie trzeba troche poszczewdzać
Gosia77, gazy należy puszczać, bo zatrzymane dostaja się do głowy i rodzą się posr. .ane pomysly.
Jaroslaw wygraj głowna wygrana i znikaj z tej strony,ja zrobie tak samo
51,65,71,79,10,16,46,54,1,31
i am hanifa you have numbers from me to multi

i am hanifa you have numbers from me to multi

>>>>>. 3 755 930 <<<<<<
Trzy główne wygrane w samej Wawie
no proszę jaki TĘGI umysł musi mieć lub farta kosmicznego a i oczytany niechudo.
Duuuuuuuużo bajek musiał .............
Trzy główne wygrane w samej Wawie
no proszę jaki TĘGI umysł musi mieć lub farta kosmicznego a i oczytany niechudo.
Duuuuuuuużo bajek musiał .............
A ty jarosławs od teraz będziesz zwany >> Myszkin-2 <<<
Dlaczego Myszkin-2? ano dlatego że Myszkin-1 to gościu od referatów.
Dlaczego Myszkin-2? ano dlatego że Myszkin-1 to gościu od referatów.
3 755 954. MPFK o kim piszesz myszkin 1 chyba nie omnie co?
Przed chwilą padło 10 x 9/10 (30 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
3 755 956 <<< Arczibalik pewnie że nie o tobie >> Myszkina to raczej tylko udawać byś musiał.
Witam wszystkich
W Mini jak dla mnie pewniak 19
Tak wychodzi.
Tak wychodzi.
Milutkiej niedzieli w gronie rodzinnym i sprawdzonych przyjaciół.

Gosiu te liczby mi nie pasują
Podaj inne bo z tych nie zrobię Trzonu