Wpisy użytkownika iwett
Łącznie 556 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 675 295. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Seba też mam często 2/5 ale ciężko o 3. Raz mi się udało 4/5. Fart .W Ekstra ostatnio pod rząd 5 wygranych ale małe
Podawałam wam rano piątkę: 9,39,50,55,71 no i orócz 50 reszta jest.
Macie typy na 14. Zauważyłam przy 4 ostatnich losowaniach, że plus się powtarza. Ciekawe czy będzie 34?
Ooo te pasa Do kościółka jak znalazł ale na popijawe obcas nie taki
Hej No 100-ka w Lotto Plus odebrana i zaraz wydana. . Ale kichawe wygrane za 4/6 tylko tyle a taka mordęga z typowaniem
Cześć A ciekawe jak gościu w W-wie wytypował w Ep główną x 10 razy? Dostaje 50 koła co m-c
Wczoraj w Ep 25 zeta. Dzisiaj wysłane Ep, Mini i MM 8+. Potem pizza i
te pierwsze liczby powinny być uwzglednione no bez tej dodatkowej bo to ona sie zacieła. Czy jak to było? Nie oglądałam
Moja ciotka ustrzelila 6 po 60 co prawda juz nie żyje ale miała na lekarzy.
Hej Wczoraj w końcu 3/5 uff jaka wygrana a 18 pietro wyżej i by było 4/5 dobre i to
Kto podpowie jak zrobić nalewke z pigwy na spirycie? Najpierw zasypać cukrem czy zalać?
No własnie nie wiem czy najpierw cukier czy gorzała bo pigwa twarda. A czemu trzeba wykrawać nasionka?
Jak zrobiłam nalewke z wiśni to najpierw spiryt potem cukier potem połączyłam ale wisni nie wyciągałam siedzą z pestkami razem już z pół roku he jeszcze nawet nie sprobnełam
Hej Wczoraj 3 w Dl + i Epremia obstawione 23 i 28 i jest.....1 zet aż
No i jest 6/10 .Pusciłam z + ale niestety. Miałam pieknie rozpisane 20 liczb i trafionych z tego by było...10 ale nie musiałam pozmieniać .
Hej Patcze se na notowania kazet44 po jaka wene i widze,ze ma w MM 0/10 a ma 3/10 hmnn cos źle widze?
No deserek serniczek i makowiec z kremem wszystko swoje a do tego grzaniec.
Sałatek, sledzi zostało na swieta był przyszły zięciunio z Danii coś nieobyty z naszą kapuchą, bigosem i gołabkami. Chyba mu zaszkodziła kapucha
Sebastian Kombi 2 x ale w jakis różnych składach. Solista stary i jakiś nowy.
U mnie na deser sernikDajcie lepiej do Ep bo zostane bez emerytury
Pora na Robie sos z pieczonego czosnku do tortilli Z pelnym brzuchem lepiej sie typuje
I podawałam wczoraj do Lotto i Multi. Weszło 4/7 w MM i 2 do Duzego 34,36. I 2 tez sie znalazła w Ep
Tez macie problem z wyslaniem kuponów dzisiaj? W 2 pkt inwentaryzacja a w 3 brak lącza
Tak w ogóle to w tym 3 pkt sklepik to od pół roku jak tu mieszkam to może ze 2 x wysłałam i to na chybił ! Ciągle nieczynna swojego kupona nie można wysłać ani sprawdzić. Mam wrazenie, że im sie ne chce wysyłać ! Chyba to zgłosze
wojew.zachodniopomorskie ale tylko dzisiaj w tych 2 pkt to Kolportery ale w tym sklepiku chociaz mam najbliżej to nie właze, tylko dzisiaj bo nie ma gdzie wysłać. Ciagle kreca a to brak łącza a to maszyna sie zacieła.