Wpisy użytkownika gabriel
Łącznie 23 236 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 299 368. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Przeca mam wiatrówkę OK to lecę się usadowić maskująco w lufciku
Zgrywus a ja spróbuję przywołać swoją kurkę co mi z rosołu nawiała ...kici kici ooo w morde taś taś taś Byle się z Twoim kotem nie spotkała
Strzałeczka Wszystkim Isla i jak tam rosołek teściowi smakował ?
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o piniądze a tu o nie chodzi
Pieniązki kto ma leci samolotem a kto pieniązków nie ma drze na piechote
No Hej hej Kochanieńcy Miło Was widzieć prawie w pełnym składzie
Czy mógłby mi ktoś pomóc i usiąść na walizce bo mi się nie chce domknąć ?
Haneczka Haneczka daj cukiereczka podnieś fartuszek i pokaż brzuszek
Rynkowski ponoć nosi majtki na lewą stronę bo dziewczyny lubią brąz
Mój pistolet ma duży rozrzut i kazali mi ostatnio płacić za kulochwyt
to ja też coś o broni powiem Raz ze swoją Bronią wsiadam do tramwaju tłok więc drę się ja z Bronią Wszyscy zwiali a ja mówię Bronia siadaj
No ja też ostatnio w wojsku strzelałem pamiętam strzelanie nr 3 do uciekającej sylwetki sierżanta bo se nie przełączyłem na pojedyńczy strzał
Mój kolega też wsiadł raz nie do tego co trzeba bo Budzi się rano patrzy za okno a tu góry a jechał nad morze
Mnie raz po balandze na kompani założyli pagony pułkownika i rano wszystkie mi honory oddawali
Znaczy się pułkownik mi nie oddał honorów bo był pełen pułkownik a ja pod
Ale pułkownik pocieszał żeby nie panikować zaczekac gdyby zatonąłaż wyrówna się ciśnienie i można wyjść
Bewupy nie były złe widziałem jak szarżowały na poligonie tylko im denka było widać
Widzieć Wasyl a jechać to różnca Czaisz 14 ton a taki łącznościowy z radiostacjami 20 ton i pamiętam se jechałem środkiem szosy a trabanty i syrenki po rowach
Wasyk z tym aparatem to chłopaka chciałeś pocieszyć aaa że takie bezkrwawe łowy ?
Jeśli zbrzydło ci wojsko i stało się piekłem wejdź bracie do czołgu pier...się deklem
Jutro opowiem jak było na froncie zima 1987 ostra zima śniegu 40 stopni mróz po pas a my w żyto przed niemcami Czesiek w prawo Józik w lewo a ja za nimi
Krzysiu C Zrób tak zasymuluj np 67 urodziny zrób sweet focie że dmuchałeś tyle świeczek na torcie Ja takie wysłałem do ZUS-u
Pamiętam scenę jak kolega dostał 7 dni urlopu był wyjazd alarmowy z jednostki a spod jego auta na oczach generalicji wypadł jakiś wałek On wysiadł spoko luzik Wałek wrzycił na pakę i pojechał dalej
A drugi był lepszy agent radiotelegrafista drze się brzoza tu brzoza słyszysz mnie a dowódca do niego tyyy idioto a antene rozłożyłes ? wesoło było jest co wspominać
Zakaz Opuszczania Miejsca Zakwaterowania i plecaczek non stop na pleckach
Trza było znaleźć taką zaraz przy koszarach jakby pobudka zagrała
Jeden taki z kompani świrował na głupote pojechał z porucznikiem do wojskowego szpitala na badania i wojskowy lekarz pyta się ..co żołnierzykowi dolega a on pokazując na porucznika mówi ..mnie nic ja z nim przyjechałem
Za kare porucznik po powrocie skierował go na strzelnicę kopać transzeje i tam się upił Porucznik pyta skąd miał flaszkę a on stojąc gibiąc się mówi ..aaa aaa wyy wykopałem