Wpisy użytkownika gabriel
Łącznie 23 236 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 301 123. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
I pamiętaj Wasyk jak szef kompani mawiał nie bawić się bronią bo ona raz do roku sama potrafi wystrzelić a jednemu to nawet miotła wystrzeliła w polskiej armii nie ma zeczy niemożliwych
Jareq08 troszkę się brachu spóźniłeś my już przeszli cały front
ale wypije się garnuch spirytu i nogi same poniosą z krzykiem na ustach
Dobra to ja przyjdę wieczorem Obiecali oddać pieniążki ale nie chcą otworzyć
Ten kopiec tego czegoś czerwonego nie wygląda mi dietetycznie Toż to krwista cielęcina
ooo i zrobiło się apetycznie i czyż nie można o czymś miłym pogadać ?
A ktoś wspomniał coś o serowych pulpecikach bo ja bym się pisał albo zamówił
No dobra lece bo postawiłem kure w garze na stojąco jeszcze mi znowu nawieje
Złoty nie wpier papier mi się Jagawisia jest moja Ty już masz 16-kę
No Wasylku ustrzeliłeś Jeszcze musisz wyregulować szczerbinkę i będzie DYCHA
Złoty Proponuję wystąpić do karczycha koszykarskiego Stary trzyma grabę w górze a mlody podskakuje
Niezły Team ze Złotym tworzycie Oby tak dalej a będę z Was dumny
Już czytam w wiadomościach że dwóch rezerwistów uprowadziło czołg i pojechali do pobliskiej wioski na lewiznę
Wasyl no co Ty koledze proponujesz ciepło idzie i chłopak ma w golfie jeździć ?
Ja jako skocista miałem PM-a bo z kałachem się nie da do niego w gramolić
Kochany Mój Panie taki przydział rozkaz ale z kałacha strzelałem
Żarcik a propos Lwa i strzelania Pojechało dwóch na safari takich wiraszków i wypadł na nich lew Król lew Rzucili strzelby i spierdzielają i zobaczyli chatę tubylczą Ten szybszy do niej wpadł i zatrzasnął drugiemu drzwi. Więc lata idiota w koło chaty Lew za nim a ten z chaty otwiera okno i drze się Czesiuu!!! nic się nie łam dawaj dawaj jesteś i tak lepszy o jedno okrążenie
Też coś z kanarem Jadą skiny tramwajem i kanar do nich bileciki a Ci spier....
Kanar spękał i startuje do dziadeczka obok Dziadek bilet A dziadek Spier...nie słyszałeś co koledzy powiedzieli ?
Kanar spękał i startuje do dziadeczka obok Dziadek bilet A dziadek Spier...nie słyszałeś co koledzy powiedzieli ?
Chciałbym zaznaczyć że wczoraj wymodliłem Wasylkowi parę złotych
Dobra Kochanieńcy to ja idę pokutę odprawiać Myślę że na wieczór coś wymodlę tylko muszę rawkę ustawić na właściwe fale
Torsan Tylko się nie spóźnij z zapowiedzią bo inaczej losowanie nie będzie ważne
Wasyl coś wymyślimy Zobaczysz jeszcze prowadzący losowanie wyjdą bez gaci
Wiem o czym marzysz o takiej 10-ce jak na strzelnicy w którą kolejne strzały wchodzą w to samo miejsce jak na czterech pancernych Janek celował
Strzałeczka Kochani Już nie przeszkadzam tylko się wpatruję w kuleczki
Pewnie jakiś nowy wymóg Unijny Tylko gorzej jak łysy będzie musiał zapuścić grzywkę
Oj musieli coś dzisiaj kombinować bo mi aż komputer zrestartowało