Wpisy użytkownika gabriel
Łącznie 23 236 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 286 291. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Myślę że tak będzie najlepiej bo naprawdę nie ma tu złotego środka Niby czysta matematyka tylko widzisz za dużo kombinacji
też tylko takie obstawiam Jak na razie bez większego powodzenia ale jak to mówią ...jeszcze pies się na mojej ulicy zesra
Strzałeczka Wszystkim A wracając do wizyty Bronka w kraju kwitnącej wiśni ...hmmm no cóż można wymagać od BRON-ka Powinien poprosić o miecz
Strzałeczka Wszystkim No stronka prezentuje się ciekawie tylko trzeba nabrać nowych odruchów
Strzałeczka Wszystkim J-23 świetny kamuflaż jak na J-23 przystało Schować się za bukietem
Hans teraz się totalnie odkrył i to go zgubiło najpierw złość a potem okazał aż dwa serca Zgrywus
Zgrywus Miałeś oczywiście na myśli mówiąc podwójne wszystko OBLICZE ?
Strzałeczka Wszystkim hanys ek a może by tak samemu się wziąć za to sztancowanie ale banknotów ?
Strzałeczka Wszystkim Czakuś gdybyś sobie dopisał do Nicka Norris to nawet 600 zł dali by Ci wygrać (oczywiście żarcik taki)
Ale ślicznie Ci z tym dzyndzelkiem w buzi Też kiedyś tak tu zacząłem raczkować ale wiedz, że tu Cię nikt nie skrzywdzi i wyrośniesz ooo np na takiego silnego pana co to będzie losował wieczorkiem
Strzałeczka Wszystkim Jak myślicie ? bo właśnie w Photo Shopie przerobiłem sobie takie zdjęcie z 18-tych urodzin i zamiast osiemnastu świeczek domalowałem 67 Wyślę tę fotę do ZUS-u jutro
Zgrywus Zgadzam się z Tobą może to i lipa ale czasami włos się na głowie potrafi z jeżyć
Kochanieńcy A czy nie przyszło Wam do głowy że TS nas tu inwigiluje ?
ooo cholera to tak dziś wyglądam jak ten czerwony kapturek bez kapturka i wilk do niej i gdzie pędzisz głupia cii..tylko ine głupia ci...jestem czerwony kapturek Tak a gdzie masz ten kapturek pyta wilk a Kapturek maca się po głowie i mówi...o ja głupia ci... zostawiłam u babci
Strzałeczka Wszystkim Cholerka alem się z ziajał coś mnie ominęło ?
To są tylko chyba Ci no materialiści sprawdzą że pieniązków niet i se idą aaaa pogadac ?!!!
Zgrywusek wyglądasz z tymi minkami jakby Ci się coś na porodówce urodziło i tak do szybki się cieszysz
Kobieta rodzi a docenty patrzą i wychodzi jedno dziecko druuugie jeden docent świeci tam latareczką i trzeecie wychodzi czczwwarteee a jeden sztura tego docenta i mówi panie zgaś pan tą latarkę bo one chyba do światła idą
Czyż nie miło posiedzieć w domku przy gorącej kawusi ? Wiosna przyjdzie bo przyjść musi
Ejjj Dusia cholerka tak mnie trącnęłaś że o mało mi kawy nie wylałaś
Krasnalka No widzę Cię dziś nosi Najpierw wściekła na brak wiosny teraz na teścia
Dobra kuźwa to teraz rzucać na tace kto za ile bedzie grał na 14 a ja to spróbuję wymodlić jakom aaaa tylko coby mi potem jakichś wypominków nie było
Noooo Zbigniew brachu jesteś pierwszy na liście no no taki datek to ja już klękam i w Twojej intencji
Znałem takiego jednego wesołego księżulka Co to lubiał se mszalnego chlapnąć przed a potem zaczynął kazanie od słów kur...jego mać Potem gadał że Chrystusa ukrzyżowali krzyżacy a na koniec zjeżdżał z ambony po poręczy Ten to dopiero był rozpustnik
No nie dobrze brachu Zbigniewie Krasnalka już Ci 6 świeczek zapaliła
Bo jestem niby ale pssss ta aureolka to nie ordżinal tylko kółko od rawki z małego rowerka BOBO
Złoty ? Czy Ty zdajesz sobie sprawe jaką my tu już napisali wikipedie ?
Cholera też se chciałem kure ugotować ale mi się pokrywka nie domyka Skubana n ie chce usiąść aaaa faktycznie najpierw trzeba to to oskubać
Ronnir pożycz tę chustkę Krasnalce potem jak już skończysz machać
Dobra Kochanieńcy to ja że tak powiem Pożegnam się po frrrancusku Trrrę Duuupą Trratuar
Strzałeczka wszystkimi przepraszam że troszkę wtrącę nie w temacie Czy może ktoś widział moją kurę ? z gara skubana mi spier....a jeść trzeba
Czarek mi tu podajesz rozbieżne czasy gotowania tego kuraka i znów mi z gara wylezie to ile mam gotować 6,14,28, czy 34 minuty ?