Wpisy 2 301 004 – 2 301 103
24 marca 2015 22:32 → 24 marca 2015 23:06, 100 wpisów
http://pl.wikipedia.org/wiki/Bojowy_wóz_piechoty
A gdzie mnie wezmą na poligon ?
I dadzą mi broń.
ja widziałem to i to u brata na przysiedze
wasyl pisales o nju ale to 39zł a nie 29 nie duza roznica ale mozna by ta dyche na totka zamiast w siec ladowac
leb no tam sa promocje od 19 do 39zeta
krzysio c tobie dadza aparat fotograficzny zostaniesz dzienikarzem jak supermen
broni raczej ci nie dadza no chyba ze mature zdasz
wasyl własnie przed chwilą zobaczyłem w reklamie N. . ze 19zł przeczytam dzieki
Widzieć Wasyl a jechać to różnca Czaisz 14 ton a taki łącznościowy z radiostacjami 20 ton i pamiętam se jechałem środkiem szosy a trabanty i syrenki po rowach
no chyba ze straszaka
Wasyk z tym aparatem to chłopaka chciałeś pocieszyć aaa że takie bezkrwawe łowy ?
leb
no ale byłby supermenem
g....l no szkoda ze mnie nie wzieli
ale pogłaskałem i dotykałem te stal czułem te moc
ale pogłaskałem i dotykałem te stal czułem te moc
Mobilizacja rezerwistów rozpoczęta. Stawiennictwo w trybie natychmiastowym. Rezerwiści mają 4 godziny na stawienie się do jednostki. Armia czeka na rezerwistów. Do wojska mogą wziąć każdego, kto jest zdolny do służby wojskowej. Obowiązkowe ćwiczenia wojskowe obejmą 21 tys. rezerwistów. Wcześniej tylko tych, którzy przeszli czynną służbę. Obowiązkowe ćwiczenia wojskowe obejmą każdego zdolnego do noszenia broni. POBÓR DO WOJSKA 2015 rozpoczęty
albo by mu dupki nie urwało
ale wasyl to jest na umowe z rachunkiem ale powiem ze ciekawa oferta ale na ten moment nie znam jeszcze sztrzegulow
złoty jak było
leb bez umowy to jest na karte
http://www.njumobile.pl
.
.
Jeśli zbrzydło ci wojsko i stało się piekłem wejdź bracie do czołgu pier...się deklem
nie więcej niż 39 zł na wszystko albo 19 zł do komórkowych
bez stałego abonamentu
bez długotrwałej umowy
bez stałego abonamentu
bez długotrwałej umowy
Jutro opowiem jak było na froncie zima 1987 ostra zima śniegu 40 stopni mróz po pas a my w żyto przed niemcami Czesiek w prawo Józik w lewo a ja za nimi
Ale co ? Czyli na ile % wyślą mi zaproszenie ?
siedzimy w okopie chłop przy chłopie jemy chleb z solą a tu jak nie p......
faral
i z miasta
zloty tych co pracują chyba też w wiadomościach mówili a potem kasę zwrócą.
Krzysiu C Zrób tak zasymuluj np 67 urodziny zrób sweet focie że dmuchałeś tyle świeczek na torcie Ja takie wysłałem do ZUS-u
ci co pracują to nie bo skad by kase wzieli zeby płacic rodzinie
wojsko polskie bidne
wojsko polskie bidne
faral spij -------------
no i mature
krzysio c ino nie ucinaj palcy
krzysztof a jak tak jak ty pracujesz u wujka to nie biorą chyba że Cię wujek zwolni
Ja jestem na pracy interwencyjnej ale chętnie bym się przeszkolił może się przyda ta wiedza i umiejętności. A i rekolekcje są dzisiaj była spowiedź a na tacę dałem bo sam chodziłem rekolekcjoniście a co oni też potrzebują w zakonie wiecie ile dałem ?
ale wujek go nie zarejstrował
mięsko armatnie
wasyl-piaski pijany jesteś ?
gabriel ---niesprawnosc czy niestrawnosc
krzysio c nie musi symulować nic a nic
gabriel nie trafił krzysio w karteczkę
Pamiętam scenę jak kolega dostał 7 dni urlopu był wyjazd alarmowy z jednostki a spod jego auta na oczach generalicji wypadł jakiś wałek On wysiadł spoko luzik Wałek wrzycił na pakę i pojechał dalej
musi isc na szkołe do Chuck Norris, właśc. Carlos Ray Norris (ur. 10 marca 1940 w Ryan, Oklahoma)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Chuck_Norris
A drugi był lepszy agent radiotelegrafista drze się brzoza tu brzoza słyszysz mnie a dowódca do niego tyyy idioto a antene rozłożyłes ? wesoło było jest co wspominać
http://wiadomosci.wp.pl/gid,17384528,kat,7631,title,Armia-mobilizuje-rezerwistow,galeria.html?ticaid=114910
mi kiedys wujek skakał po dupie
a ja krzyczalem nie skacz bo mi antenkę złamiesz
a miałem 13 lat ha ha do tej pory to wspominamy na imieninach
a ja krzyczalem nie skacz bo mi antenkę złamiesz
a miałem 13 lat ha ha do tej pory to wspominamy na imieninach
aja jak dostałem pierwszy urlop to przyjechałem 2 dni po czasie i miałem 40 dni ZOMZU
zloty spózniłes sie az dwa dni
Zakaz Opuszczania Miejsca Zakwaterowania i plecaczek non stop na pleckach
no to zajewascie miałes
Trza było znaleźć taką zaraz przy koszarach jakby pobudka zagrała
no to łostro cie trzymała - kurczowo
i poznałem co to sex
było nas 3 ale w kazdym inna krew