Wpisy użytkownika fredkaa11
Łącznie 1 103 wpisów w archiwum, pokazane od nr 295 352. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
hej aga..napisałam maila...jestem na chwilke,raczewj zrezygnuje z bywania na jakis czas

mój boze...nien jestem az taka dobra, raczej fobik społeczny i nie jestem matematykiem, kochani, nie wiem jak wy to dzielicie, mix'ujecie
i na koniec dodajecie, moj typ klasyczny i nie jest to 56, a dla odmiany 16
i na koniec dodajecie, moj typ klasyczny i nie jest to 56, a dla odmiany 16to bedziesz na nowej liscie, bo takich co mnie lubią nie znam zbyt wielu

i uwierz, inni nie wiedza ja tez nie pojmuję...chyba przez "fobika", dlatego w tym tłumie zaczełam sie stresowac i postanowiłam posiedziec w krzakach
kochani, ja jestem niepoprawna, i nie patrze na krateczki, wpisy, pewniaki i typy...zatem czesto sie myle, nie trafiam 3/3, 4/4 i podobnych...mam jakis swoj czas w roku i wtedy wałkuje jeden zestaw...ot historia, stawiajcie na intuicje...
...bede drodzy Państwo później przez chwilke, dzis odpuszczam, wxczoraj napisałam juz ze moj czas minął
muszę Państwu powiedziec oficjalnie, że zrobiliście mi (za moją zgodą) siano z mozgu
ja słucham punk rocka...wiec tekst jest mi nieznany hihihihihi jac
andromeda, kawałek P. Żebrowskiego i P. Jopek pasuje do Ciebie..tak Cię widziałam od początku

jezeli tak czujesz...to super, ...,
bo we mnie akurat nie
nikt nie upadł na moj widok i nie mogłam go wytargać z błota
bo we mnie akurat nie
nikt nie upadł na moj widok i nie mogłam go wytargać z błota..powiem tak...hmmm znajoma powiedziała...ty masz pecha mnie sie układa...
..moim zdaniem, przeciętnym się układa, blondunkom kilka razy dziennie, a koneserów brak
i uroda i pieniadze Andromedo...zostaje tylko to co zmiesciło sie pomiedzy uszami...zasady
aga31 jestes?moze zorganizuj akcje typowie, przed 22 jest idealny moment na spontaniczne mysli
halo halo....od kilku dni aga31 prosi Panstwa o spontaniczny udział w zabawie...moze jutro osoby obserwujace chciałaby pomoc?
teraz jest zamieszanie bo zbliza sie losowanie, ale to takie proste podac 10 gdy ktos prosi
NIE NA DZIESIEJSZE, ALE 10 ULUBIONYCH

NIE NA DZIESIEJSZE, ALE 10 ULUBIONYCH
nie wysłałam ani nie zdazyłam wpisac, zagapiłam się...ale tajemnica nie jest ze zawsze stawiam na 56,76,/dzis1,8,9,11,23,48,50,56,76,67
nie powinnam mowic o moich typach
...ja zawsze przeczuwam 56/76...ale powazniej dzis postawiłabym na 40 i 50..przekornie
...ja zawsze przeczuwam 56/76...ale powazniej dzis postawiłabym na 40 i 50..przekorniemirnam, fajne...cyferki, chcecie rozwalic na forum cos?czy zawsze tajne przez poufne...
mam wrazenie ze wszyscy zapomnieli ze puli w mm sie nie dzieli jest gwarantowana...i tak kazdy kreci pod stołem...troche bym zmodyfikowała zabawe na forum
298346. status mirnam61 2011-05-12 (09:11)home Wisznice
Witam wszystkich. A ją mam coś takiego 2.8.10.11.16.21.30.33, i zrobię z tego 6 trojeczek
bardzo ewidentne, 2,8,10
Witam wszystkich. A ją mam coś takiego 2.8.10.11.16.21.30.33, i zrobię z tego 6 trojeczek
bardzo ewidentne, 2,8,10
miałam awarie...Lila jakiej muzy sluchasz?..mrozu..i co dalej??
uwazaj, mam sybdrom sztokholmski, a rodzina okupu nie da jak bedziesz chciała sie mnie pozbyc
..czasami widze ze ludzie sie radza tzw wrózek...dla mnie to savanci.moze źle to ujełam
dla ciebie
http://www.youtube.com/watch?v=w8CyJC-IwKw&feature=related
ja chodze po ziemi twardo...ale pomyslałam ...znaleźć kase i znalazłam..k..m...oddałam...juz nie mam takich marzen

Pani nie była miła ... przy mnie przeliczyła kase ...czy nie wziełam..nie powiedziała dziękuję
czarne kobiety mają fajne głosy...pupy...
i spiewaja ze peruki zrywa
i spiewaja ze peruki zrywahehe...ja lubie gdy mozna na nich zakupy nosic...kobieta to kobieta...ja targam na ramieniu
krzysio744, bład moze polega na ciagłej analizie
spontan jest ok, wybierz sobie 2-4 ulubine sprawdz z czym to sie je...i stawiam zawze modyfikuj 3
ja jestem facjhowcem od 56,76 i 80..co potwierdza panie i panowie
spontan jest ok, wybierz sobie 2-4 ulubine sprawdz z czym to sie je...i stawiam zawze modyfikuj 3ja jestem facjhowcem od 56,76 i 80..co potwierdza panie i panowie
13 nie jest pechowy...
jeden facet miał pecha i tak zostało, najbogatszy wowczas gosc w europie
jeden facet miał pecha i tak zostało, najbogatszy wowczas gosc w europiepozyczał wszytskim kase...papiezowi krolowi francji...to go zniszczyli i tak zostało...ze to pech...dla niego wielki
zawsze interesowałam sie historia, temlariuszami...lubie uzbrojenie prawo wojny choc juz nie jest legalne...a oni byli genialni templariusze ..wymyslili weksle...
..a wiesz ze w grupie mi nie wychodzi?
) wczoraj sprawdziłam z aga..
) wczoraj sprawdziłam z aga..do tej opcji Bog nie dołaczył instrukcji, za to...dał układ pokarmowy aby była aktywnosc zachowana
islandorka, tak, fakt, myslą,zamiast sie uczyc
...napisano teorie gier..rozpisano matryce...ale ludzi nie interesuje wynik 1:1...zawsze wybieraja 3 pozostałe pola: jeden przegrywa lub obu ...a jest jedno ze obaj odpuszczaja i sa wygrani..ale .nie
honor...kurcze,
...napisano teorie gier..rozpisano matryce...ale ludzi nie interesuje wynik 1:1...zawsze wybieraja 3 pozostałe pola: jeden przegrywa lub obu ...a jest jedno ze obaj odpuszczaja i sa wygrani..ale .nie
honor...kurcze,lece, miłego przedpołudnia...korekta, nawet ja 13 nie latam, idę, pozdrawiam