Wpisy użytkownika fredkaa11
Łącznie 1 103 wpisów w archiwum, pokazane od nr 288 160. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
witam wszytskich..jak zwykle..im dłuzej zerkam tym mniej wiem...
co Państwo myślą o zestawie:
4,5,10,13,17,24,44,50,61,75
co Państwo myślą o zestawie:4,5,10,13,17,24,44,50,61,75
czasami zerkam na Państwa typowania...ale dziś oskar dla Hefajstosa...za poczucie humoru, pozdrawiam przy okazji

9,13,41,47,55,69,70,75,76....to aby zamieszać...ujawnie co mnie gryzie
miłego dnia
miłego dniajestem ciekawa..43,17,21,40,56,60,61,76,..moze 80/67/76/11/10/1/9/47
dzis przeciągi w głowie
duzy uśmiech dla aga31
dzis przeciągi w głowie
duzy uśmiech dla aga31
Robal witam
co do kaskady absolutnie nie
lubię tradycję, a mm niszczy mnie od dawna
co do kaskady absolutnie nie
lubię tradycję, a mm niszczy mnie od dawna

aga31 ja maniakalnie obstawiam 9,13,21,47,56,76,...i 80 mnie przygnebia..poprzestawiaj..
nigdy...własne przeczucia i redukowanie liczb ja lubie 10 obstawiac i trafiam 6 max..raz 7 na sucho
w takich sytuacjach mozna tylk zrobic zdjecie i powiesic na scianie
takich "rodzinnych" portretów miałabym juz kilka, gdybym chwytała chwile z głupią miną
vektor, gdy lezałam chora znalazłam ten chat...i zaczełam sie bawic...
hefajstos, ja sie z tym nie zgodze..chociaz nie wiem...czasami pytam...ale nie za czesto...za krotko jestem ...i trudno mi sie wbic, a tematów pobocznych nie czaje i nie dyskutuje
twardo trzymam sie opcji 13,17,20,47,56,76,80,...18 teraz mi wpadło do głowy
zapewne wytrawny gracz zmienia i analizuje na bieżąco...ja dzis leniwcem zagrałam na 2 losowania
aga 31-> 31 tak, podoba mi sie
i tez myslałam...ale w moim leniwym zestawie....5,10,13,20,31,56,76,80
i tez myslałam...ale w moim leniwym zestawie....5,10,13,20,31,56,76,80przedwczoraj i wczoraj atakowałam was nim..łacznie z 66 i 67 ktore dzis zastapiłam 80
ale reszta ma mniejsze...a ja leniwcem jak wspomniałam poleciałam dzis
jezeli gram to we wszytskich grach jest to samo ( w miare mozliwosci)
mini i lotto nie wystepują w "przyrodzie" często...na szczescie...2 razy dziennie zrujnowałoby społeczenstwo
zawsze, gdy trafiłam 7...zmieniłam..2 i radosc miała głupia mine....Kosmaty=>> co do dzisiejszych typowan: 5,11,60,/ale to przyzwyczajenie...
ja jestem opetana przez jeden zestaw od lat, niewazne co pada, ja nie potrafie właczyc wyobraźni, myslę ze lepiej nie mieszac ,...,ja za moment popracuję

czasami mysle , że spokojnie nalezy trzymac sie swoich typów...ja pokorekcie ( co juz pisałam) miałam niewyraźną minę, uznałam tu obecnych za wiekszych fachowców, nie ujmując, potraficie...ale margines błedu się powiększył dla mnienp dzis, wytypowałabym :5, 7, 11,50, 63, 69, 70 ,76,80,...po "szumie" na chacie

powinnam zapytac czy chcesz tego słuchac, bo może pomogę jak reszta wizjonerów
byłeś swietnym lektorem w komedii, wówczas pierszy raz chciałam sie tu poudzielać...a na dynastię trafiłam
ja rankiem sie dzieliłam/5/11/60/...teraz juz nie podoba mi sie
20,15,-> co do 18...to jasne, ze dla mnie zawsze zamieni sie w 80
trudno mnie w***ic, trudno rozsmieszyc, a wam sie udało...
byłam za krotko aby rozumiec, a złapałam głos lektora, czyli hefajstosa...bawi mnie najbardziej, ma angielskie poczucie humoru, mam duzy dystand do wszytskiego, więc andromeda duzy usmiech 
byłam za krotko aby rozumiec, a złapałam głos lektora, czyli hefajstosa...bawi mnie najbardziej, ma angielskie poczucie humoru, mam duzy dystand do wszytskiego, więc andromeda duzy usmiech 
a teraz "dzieciaki" powinnam cos skreslic...a mam przeciag miedzy uszami...
andromeda, jeszcze moment, pomijajac analize...w stałych mam
co myslisz o 76 i 80 47 11
co myslisz o 76 i 80 47 11
nie przyjmuje do wiadomosci ze jak sierota przez 3 dni wystapiło bez reszty
jezeli napisze 80 wszyscy umrą ze śsmiechu, a tego bym nie chciała....
ja w kolejce sklesliłam keno 6/10 i 5/9 trafiłam..to spowodowało ze wysłałam mm
Wędrowco, witam a ja stawiam na parkę a nie nowego prezentera, np Ania Wędzikowska i Hiszpan

chłopak nie jest winny, ale to oczywiste, że kazdy wybiera sobie ulubienca, ja lubię Annę« PoprzednieKolejne 100 »
nie wiem czy mogę ale zerknełam co sie dzieje