Wpisy użytkownika fredkaa11
Łącznie 1 103 wpisów w archiwum, pokazane od nr 302 363. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ja najlepsze typy miałam przepisując kod kreskowy z szamponu i pasty do zebow
..matko, napusałes 1 nie lubie a ja mam az 2x1 jak te nieszczescia co chodza parami
, dziekuje...
, dziekuje...mam wrazenie ze ja...tym feralnym pytaniem...ale głupia mogłam pomyslec-> zapytałam, lubie jasne sytuacje, pozdrawiam zatem i nie ma tematu

to Ty jestes z pizmakowatych?..jak tak to laser dla zdrowia, bedziesz piekny
piekne jest to co sie lubi a nie odwrotnie, rob co chcesz bedziesz szczesliwszy, co do stop warto, po co przepłacac za wiekszy rozmiar obuwia
choc patrzac na to logiczne, wystarczy gumowe podeszwy na gumce przyczepic do stopy i najlepszy model bedziesz miał w tym sezonie=>> emu!!
ja nie zaliczam, lubie wszystkie siersciuchy
facet to facet..moze miec..oby oczy było widac i uszy, by cos wyszeptac do nich
facet to facet..moze miec..oby oczy było widac i uszy, by cos wyszeptac do nich
dokładnie, ja nie gram w realu, tu wbijam co do głowy przyjdzie, teraz zmieniłam technike lubie inne niz wszyscy, a i tak nikt nie przekroczył magicznej bariery,
sprawdz z czym wystepuja...najczesciej i czy to pokrywa sie z typami...
mirnam, nie uwzgledniłeś zadnej pełnej...10..20...30...40...itd,
306899. status Lestek 2011-05-19 (08:28)home Lotki Duże
11,14,17,18,20,41,54,59,71,76 - która z tych może się powtorzyć?
dzien dobry
w/g mnie Lestku
njwieksza niespodzianka przy 18,19,20,21, ale ulubiona jest 11 stawiam na powtórke: 9,10,11,i 50 jezeli juz...a z 19 nie wiem.były juz trafgiczne wersje,1 9, 11, 19,
11,14,17,18,20,41,54,59,71,76 - która z tych może się powtorzyć?
dzien dobry

w/g mnie Lestku
njwieksza niespodzianka przy 18,19,20,21, ale ulubiona jest 11 stawiam na powtórke: 9,10,11,i 50 jezeli juz...a z 19 nie wiem.były juz trafgiczne wersje,1 9, 11, 19,
dziękuję,jestem ciekawa jak dzis o 14 zabawa sie potoczy, ludzie przestali zartowac
wyobrazam sobie, z zestawu Darka wybrałabym na dzis...38,51,56,59,71,80
Darku , czy ja równiez moge sie skonsultowac? przez gg? to nie na miejscu?
nie wiem czy to bedzie pomocne, ale wsrod podanych lila...27,46,76,50 i 51..oczywiscie mam
generalnie stawiam na zamieszanie na ogonku 4-5 70 tek, Ty lila masz bardzo zbiezne typy z moimi...do 5 w zestawie 10
Bella...nic podobnego, kilka dni bez pieczywa, słodyczy i nabiału i owoców,
lila, jakby potzrebna była rada...to mam doswiadczenie w wrzucaniu kg...hehehe...nie powinno sie tego mowic...ale co mi tam
robie szpagat w kazda strone, noga poprawiam kapelusz, a biegam kazdego dnia co drugi schodek 7-9 razy na 11 pietro...wielkie hallo
ja nigdy nie nosiłam sukienek...trudno przez kałuze przeskoczyc i jakby co kopnac w pupe...
a przeciag podczas konwersacji i macvhanie torebką nie jest w moim stylu
gdyby waga mowiła o człowieku to nie byłoby fajnie na swiecie, ja lubie wady, perfekcyjni sa nie do zniesienia
taka nowa wersja po 30 dla kobiet, przyczepiło sie kilkalat temuprzestałam miec problemy wyrzucajac z diety wszystko z maki, owoce i nabiał...kasza tylko jeczmienna...zadnego ryzu, dupa rosnie i uda o innych nie wspomne
i niczego z folii, zadnego dwutlenku siarki...główny konserwant, jem to co robal juz ugryzł,
mnie ineteresowało zdrowie, przy okazji linia powstała, nie starałam sie o to...a moge sie dzielic spostrzezeniami ...po takiej przygodzie kulinarnej
Andromedo, gdy7bym zaczeła sie odchudzac, nic by nie zostało z człowieka...
ja w/g własnego uposledzenia i uwielbienia dla niektórych, moze sie walic i palic...nie przekona mnie logika
juz miałam takie przygody
stawiasz na poczatek po rowno czy koniec ciagu?
stawiasz na poczatek po rowno czy koniec ciagu?wszystko odwrotnie robie ...mam mieszkanie na dachu a windy sie boje, zeby nie było ze ja taka zawzieta z tymi schidami
teraz sprawdziłam,spook, mezczyzną jesteś...pieknie...o dietach...o sukienkach...że nie odpadłeś....gratuluję...
Darku, nie wiem co daje pewność, ja daję słowo, a to , że nie biorę udziału w kobiecych dyskusjach o niczym nie świadczy, ale pytać warto
dobry wieczór Spook, Lila i pozostali..pranie mnie oderwało na moment
nie będę oryginalna, automat..wieczorem pracuje, ja pilnuję tylko