Wpisy użytkownika equalibrum
Łącznie 635 wpisów w archiwum, pokazane od nr 140 845. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
koledzy i koleżanki, czy coś kreślicie na mini?
pampersie, to może porównasz moje liczby z liczbami Ryśka?
11,17,22,39,42,19,7,21,36. będę grał maxymalnie 9 liczb. zobacz, czy coś się powtarza
4/12. to średnio, piszę do Ricardosa, na gg, ale nie odpowiada. potrzebuję potwierdzenia, i nie wieim
03,04,11,17,22,
27,32,39,42 a z tych podobne jakieś?
27,32,39,42 a z tych podobne jakieś?
no to jak mozesz to pisz, albo na maila potwierdz mi które to dokładnie liczby, i będzie cacy
to moze gg podam?
4259964
4259964no czekam na gg

no nic nie dostałem..
dobra, napisz tu: daniel.kania@dilmah.pl 

20 minut gadali, i się nie dogadali!!
włączcie tv4. galileo mówią o lotto

no i jak?

hanusia, to musisz często zmieniać metody

18!!!
cześć witam

urwanie du.. głowy mam , jadę dziś w okolice kłodzka do jakiegoś lądku, na szkolenie

Witam wszystkich
no i Ricardos dałem wczoraj du.. bo nic nie wysłałem... kierowca mnie poganiał. i dup. 
no i Ricardos dałem wczoraj du.. bo nic nie wysłałem... kierowca mnie poganiał. i dup. 
Ricardos; ?Sen o strzykawce zapowiada, ze całkiem niepotrzebnie będziesz się nieopokoił stanem zdrowia kogoś bliskiego. Rozbita strzykawka zwiastuje drobne dolegliwości i kłopoty w interesach" Sennik Eili Goldberg. a co dokładnie ci sie sniło?

nie ma nic podobnego typu zastrzyk, czy usypianie.
to co dziś gramy

Czyli rozumiem, że 2 zestawy kul, oraz zestaw techniczny nie wchodzi w grę? nie są pilnowane w sejfie 24h? nie odbywa się techniczne losowanie? klucze do sejfu nie posiadają 2 osoby> i wreszcie nie ma komisji kontroli gier i zakładów! ola boga, nie ma św. mikołaja!!!

chciałem zauważyć, że w lotto nie opłaca się oszukiwać.. prawdopodobieństwo i tak jest małe, wiec się nie opłaca.. to tak, jakby w lini prostej położyć 16 mil. pustych butelek, i do jednej włożyć monetę.. a Ty masz z zamkniętymi oczami ją trafić.. proste

chciałem zauważyć, że w lotto nie opłaca się oszukiwać.. prawdopodobieństwo i tak jest małe, wiec się nie opłaca.. to tak, jakby w lini prostej położyć 16 mil. pustych butelek, i do jednej włożyć monetę.. a Ty masz z zamkniętymi oczami ją trafić.. prosteMaguś, mam sennik otworzony, czytać?
dziki koń, galopujący swobodnie i nie dający się okiełznać, zapowiada udaną transakcję w handlu nieruchomościami. jeśli jesteś kupcem, lub biznesmenem, przyniesie to wielkie zyski, jeśli nie, to chodzi najprawdopodobniej o zakup mieszkania.
czarne konie oznaczają, że masz wielu pseudo przyjaciół, podobno wiesz o kogo chodzi, to miej się na baczności,.. a szary koń, to jaki? gniady?
czarne konie oznaczają, że masz wielu pseudo przyjaciół, podobno wiesz o kogo chodzi, to miej się na baczności,.. a szary koń, to jaki? gniady?
jest: kasztan, biąły, czarny, gniady, siwy, srokaty
hmm, Ty również masz rację.. troszkę to dziwne.. nawet nie chce mi się o tym myśleć

gahanjoanna Twoje liczby przez ostatnie 20 losowań dąły 3 razy 5/10, więc może coś z tego być..

jeśli Ci zależy, to mogę wysłać swoje cyferki, które dziś gram..
Cześć wszystkim

heh, zawsze mogłem oczekiwać ciepłego przywitania

no jeden się znalazł
co dziś gramy?
co dziś gramy?
jacol900 jak Twoja metoda 5/10?
ja dziś znów zagram swoje ósemki..

witam wszysrkich..

ja mam cyferki na wieczór..
no zobaczymy, nie mogę się wypowiadać na ten temat..

ej, proszę się nie poddawać..!! typować typować i jeszcze raz typować.. zagrać bezpiecznym systemikiem i już

puk puk, proponowałbym przedział 30-60
Hose zgłoś

w końcu trochę ogarnąłem swój rynek, więc mam nowe postanowienie

postanowiłem sobie, że będę tygodniowo tył kilogram
a wygrane.. hmm, pare złotych tu, pare tam.. i 390 na bet at home
a wygrane.. hmm, pare złotych tu, pare tam.. i 390 na bet at home
kurcze, miałem ponad 900, ale grałem po bonusie.. i myślałem, że nie mogę wypłacić.. a tu zonk, okazało się, że mogę, więc wtpłaciłem

nie przeczutałeś.. będę tył kilogram na tydzień
mam witaminy, minerały, plan i dużo chęci..

mam witaminy, minerały, plan i dużo chęci..
ma być pięknie, a będzie jak zawsze

trochę za szybko żyję, by dużo jeść i mało się rushać..

ruszać oczywiście, nie ru*hać

hehe narazie to się czekoladą lindt opycham, bo od kolegi dostałem

dał mi kilka, dali mu więciej.. wiecie, zbiornik itd..

hose, też mam wesele
w sobotę, więc może coś z tego będzie
w sobotę, więc może coś z tego będzie
no mówił właśnie
a młoda fajna, fajna..
a młoda fajna, fajna..Ty no moja siedzi i siedzi, i wrócić nie może.. już pir*olca dostaję..
co Ty, ona za badzo zakochanaa, a poza tym wie, że ja nerwus, pojechałbym i znów by rzym spalili..

hehehe gra
mówi, że włosi obleśni i śmierdzą.. mówię do niej, kochanie naucz się tego: aj hew a hasbent... ale mówi, że już po włosku umie, to luz
ale ja czuję, ze jest blisko, bo znów zaczynają wchodzić te liczby, które nie typuję, więc..
wszystkie lipne kupony mam wysłane... bo coś czuję, że odwrotnie wejdzie
mówi, że włosi obleśni i śmierdzą.. mówię do niej, kochanie naucz się tego: aj hew a hasbent... ale mówi, że już po włosku umie, to luz
ale ja czuję, ze jest blisko, bo znów zaczynają wchodzić te liczby, które nie typuję, więc..
wszystkie lipne kupony mam wysłane... bo coś czuję, że odwrotnie wejdzie
kur*a jaki mnie pająk dziś zaatakował.. masakra z takim wielkim odwłokiem, jakby chciał jajka znieść.. na kołnierzyku miałem, spoko, tylko nie jak się autem jedzie ;/
ale będzie szczęście, bo nie zabiłem
ale będzie szczęście, bo nie zabiłem

no i powiem jeszcze, że idę zapalić

mówiłem, że nie wpadną te na które stawiam, dlatego z wysłanych5/10 i 5/8
cześc witam ja niestety z moich liczb nietypowanych tylko 5/10 i 5/8 więc nie jest źle..

gdzie ten hose się zmył??
gg szybko
Hose jestem na gg
Witam wszystkich!! ;]

pojawia się i znika jak multi-fonika

chwilka, zainstaluje
witam serdecznie, tych co byli wczoraj ze mną na weselu i cłaą resztę też;P
dlaczego jeszcze nie ma losowania?
no siema, co tu się dzieje?
niech ktoś liczby prześle, bo chyba mi się popsuło..
hose dawaj wyniki

na którym dzisiaj hause?
Hose, to będzie mój przełomowy wpis! uwaga!
...

tadam!!!

i nic się nie stało

to ile trzeba mieć wpisów?

e to piernicze

jak zwykle
Panie Paśko witam serdecznie. nie mieliśmy jeszcze okazji zamienic słowa..
Panie Paśko witam serdecznie. nie mieliśmy jeszcze okazji zamienic słowa..puściłem, i oby coś dzisiaj wpadło..;]
lipa;/
no i co , wygrałeś coś?
a ja znów 3/4 heheh
10%, tak samo jak z wykopaliskami
kruca, chciałem diamencik;/
ale zdażyła się taka sytuacja, ze dziadek grał te same liczby ileś tam lat. i zgubił kupon. odebrał nagrodę sądowo. jakoś tak to było.
nie uważacie że 15.08 zmienili kulki?
no właśnie chyba nie, bo do 15 wpadały dane liczby z grupy.. a po 15 zaczęły się rozkręcać inne

;]o jaka sympatyczna pani

co to za liczby?
witam, graliście w tą nową zdrapkę siestę? kupiłem przed chwilą 50 zdrapek. 15 trafiłem na łączną kwotę 51 zł. także wygrana.. ehh

25 zł ale zauważ, że wszystkie grube wygrane wpadają na początku sprzedawania zdrapek
lecę wysłać cyferki na potem

ej, chciałem powiedzieć, że 31 maiło być do mini, tylko pewnie kupony pomylił
gratuluję
gratuluję
a kakaran rozwalił mi kolana, aż mi tatuaże opadły. 1 typowanie i ogień 5/12
łaaaazzzzaaaaaaaaa

dobra, fajnie się gada, ale muszę lecieć do klienta. ostatnio byłem na weselu i koleś z orkiestry opowiadał, że im kiedyś odwołali imprezę w ten sam dzień bo: pan młody rozdawał koperty przed kościoołem przed ślubem i poprosił gości, by otworzyli je dopiero jak powie. no i trwa ślub. dochodzi do ślubowania. Pan młody mówi. mili państwo teraz!
wszyscy goście otwierają koperty, nagla wrzawa.. a na zdjęciu w kopercie pani młoda z jakimś kolesiem z wieczorku panieńskiego w dziwnej sytuacji
Pan młody mówi: mili goście, teraz rozumiecie dlaczego nie mogę poślubić tej kobiety, wesele jest opłacone, więc bawcie się dobrze. i wyszedł z uśmiechem
Pan młody mówi: mili goście, teraz rozumiecie dlaczego nie mogę poślubić tej kobiety, wesele jest opłacone, więc bawcie się dobrze. i wyszedł z uśmiechem
no. fajnie sie gada, ale musze lecieć... Hose, brakuje mi 1230 zł do pierścionka zaręczynowego, albo 2230

no no
dobra, lecę
dobra, lecę
łazaaaa

jacek, hose? jest ktoś żywy?