Wpisy użytkownika dragon456
Łącznie 370 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 958 308. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
qbam, jeśli jesteś, gratki za 8 zł w kaskadzie też myślałem, żeby wziąć tą "zdrapkę", co jakiś czas ktoś z puli trafia te 250 tys
To pożycz od Sebastiana, on już drukował i ma dużo pieniążków
Czy ten ktoś kto zgarnął bonusa w multi grał na swoje liczby czy z chybika? Wiadomo coś?
Witam wszystkich
Też kiedyś trafiłem 6-tkę w lotto...niestety była to jedyna liczba, którą trafiłem
Też kiedyś trafiłem 6-tkę w lotto...niestety była to jedyna liczba, którą trafiłem
Witam wszystkich jak tam wygrane? u mnie lipa, wcozraj w multi 2 x 2/5, mini 1/5
no niestety ale nic to, próbujemy dalej, aż do upragnionego skutku
Słuchajcie, czy multipairs ma jakąś wersję na smartfony? czy tylko na pc-cie odpali?
ok, dzięki, na laptopie już mam, ale wygodniej byłoby z łóżka
osobiście w żadne programy nie wierzę, ale lubię sobie sprawdzić to i owo
arczibalik, z żadnego, sam typuję na podstawie mapek + intuicja, która niestety często zawodzi, głównie dlatego, że często jej nie słucham zwykle pierwsza myśl najlepsza a im więcej się myśli nad liczbami tym gorsze rezultaty
ja tam jeden zakład jutro puszczam, tak na spróbowanie, a za tydzień się zobaczy, bo cena rzeczywiście trochę odstrasza
no właśnie, piątek z eurojackpotem niestey kosztem innych gier, hmm...bardziej bym te 10 mini puścił, albo 1 zakłąd na 10 losowań
gryks76, od mojej ulubionej "kolektorki" specjalnie dla mnie otworzyła paczuszkę z kuponami, choć mówiłem, że nie trzeba, że jutro przyjdę dała mi kilka sztuk
ciągle mnie kusi, żeby rzucić te inne gry i całkowicie poświęcić się mini chociaż podłamują te trafione 1-2/5 chciałoby się więcej
myślę o tej systemowej 6-tce, to nie takie głupie, w razie trafienia 3 ma się 3x3 ale ciężko mi cokolwiek trafić na 7,50 dziennie mogę sobie jeszcze pozwolić
Ja raz sobie spróbuję tego ej a potem zobaczymy; szczerze to nie interesują mnie te milionowe wygrane, urządzało by mnie te 236 tys z mini, dlatego też nie gram w lotto, niestety na razie niewiele mi wychodzi, ale się nie poddaję
Lubię twoje rozkminy megamocny, widać, że bawisz się liczbami i o to chodzi
damian, ja zagram, ale mnie nie kuszą te miliony wolałbym którąś z niższych wygranych
Ok, ej puszczony. Trochę szkoda mi mojej znajomej kolektorki, musi siedzieć w białej koszulce z napisem Eurojackpot i taką też smyczą na szyi...ale nic to, dałem jej dzisiaj zarobić
Brjan, wszystkiego najlepszego!
qbam, cały czas puszczasz ten sam zakład na mini? 1,10...
qbam, cały czas puszczasz ten sam zakład na mini? 1,10...
qbam, ja teraz zmieniłem swój sposób grania. Będę grał raz w tygodniu, w soboty, a nie jak dotychcas codziennie. Dzisiaj 1 zakład mini na 10 losowań + 1 ej i czekamy
Witam wszystkich w multi dalej lipa
Coś się dzisiaj nie mogę "normalnie" zalogować na stronę główną, tylko w trybie incognito. Pokazuje, że strona niebezpieczna i https jest przekreślone w adresie strony. Jeszcze o 1 w nocy wszystko było normalnie. Goggle Chrome, z komórki.
Coś się dzisiaj nie mogę "normalnie" zalogować na stronę główną, tylko w trybie incognito. Pokazuje, że strona niebezpieczna i https jest przekreślone w adresie strony. Jeszcze o 1 w nocy wszystko było normalnie. Goggle Chrome, z komórki.
Już to robiłem Forsami zresztą problem jest tylko ze stroną główną, forum działa już normalnie
I znowu mini 2/5 na dodatek jakbym zagrał swoimi liczbami systemem na 6 to miałbym 4/6
Witam wszystkich jak tam samopoczucie po wczorajszym losowaniu? trafił ktoś coś większego? U mnie wczoraj apogeum pecha, 2 mini 2/5, 2/5, duży 2/5, multi 2/6, 2/10 no ale nie poddajemy się i gramy dalej, może dzisiaj będzie ten dzień
No wreszcie coś, 3/5 w mini, choć marne 15 zł to i tak cieszy
qbam, co fakt to fakt, ale jak sam pewnie wiesz wydane więcej niż ta wygrana, ech
wysłąne 2 zakłady na 7 losowań - 17,50 zł, wygrana 15, jeszcze jutro biorą udział, więc jest szansa na zwrot
No i pewnie, multi nie wysłane a byłoby 7/10 i 4/6. Też nie miała mnie kiedy choroba rozłożyć
Janosik, takie pytanie. Ty sprawdzasz liczby tylko na najbliższe losowanie, czy tak? A da radę sprawdzać od razu na 2 losowania?
OK Janosik. Dzięki za odpowiedź Czyli, że w razie czego można zaryzykować i te same puścić na 2 losowanie
Ostatnio nie idzie mi z typowaniem i coraz bardziej skłaniam się do tego, by puszczać na "trafił" hmm...albo w ogóle skupić się na mini, tylko te marne i nieczęste zwroty...
Witam wszystkich
Teraz kiedyś zagrałem na czyjeś i dużo wtopiłem, także lepiej grać na swoje
Teraz kiedyś zagrałem na czyjeś i dużo wtopiłem, także lepiej grać na swoje
Ja tak robię i ...dalej wtapiam ale może w końcu szczęście się do mnie uśmiechnie
Mulag za 4/5 w mini. To te puszczone na 10 losowań z chybika?
Witam wszystkich wczoraj znowu pech, w mini 3 zakłady i 3x 1/5 ale gramy dalej
Witam wszystkich
Wreszcie coś, w mini 3/6 , multi 4/10, reszta kosze, w tym 2/6 w lotto. Pomimo wydanych 24 zł będę na plusie oby tylko 5/5 w mini nie padło
Wreszcie coś, w mini 3/6 , multi 4/10, reszta kosze, w tym 2/6 w lotto. Pomimo wydanych 24 zł będę na plusie oby tylko 5/5 w mini nie padło
A najlepsze jest to, że sam skreślałem ale nic to, gramy dalej o te wymarzone 5/5
dla wygrywających i trafnie typujących
qbam, zagrałaś to realu czy na sucho? Tak czy siak i tak gratki
qbam, zagrałaś to realu czy na sucho? Tak czy siak i tak gratki
79 zł przytulone w mini 2 zakłady i 2x 2/5 a mogła być z tego ładna czwórka
Hey Forsami, widziałem, że ruszyłeś z mini ja próbuję ostatnio systemu na 6 liczb, w czwartek wpadło 3/6
Chociaż ciągle się gryzę z tym co lepsze - system na 6 liczb, gdzie obstawiam tylko 6 z 42, czy też 6 zakładów zwykłych, gdzie obstawiam 30/42, hmm
Ale lotto to dalej twoja miłość? Mini to taki chwilowy skok w bok?
No właśnie, jest tyle wariantów gry, że głowa mała a że kasy nie za wiele to trzeba wybierać
bolek chociaż nie wiem czy ja nie wolałbym puścić 3 x system 6 chociaż jak trafisz trójkę to będzie ładnie, o czwórce nie wspominając
Ja dzisiaj 2 mini zwykłe i 2 multi na 10. Co ma być to będzie
Na sucho jedna parka trafiona, ale i tak dałoby mi to tylko 2/6
Witam wszystkich
zbigniewg, czego chcesz od chłopaka, weekend jest
zbigniewg, czego chcesz od chłopaka, weekend jest
Miało być to a nie to . Bo niestety dzidiaj lipa na każdym froncie
17 śledzi - 3 aktywnych = 14 niewyłączonych komputerów / wifi w telefonie