Wpisy użytkownika dobryptak
Łącznie 2 102 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 627 193. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Keszmina, na dzisiaj porzekadło o małych liczbach się nie sprawdzilo
Taaak, mnie już nudzi temat darmowego Ubera dla wzorowego marszałka.
Sławek, gdzie tych mądrości nabyłes? Pewnie w Rybniku na Gliwickiej 104 albo też w mieście na R.od tego po szkole specjalnej.
Sebastian, miałeś nie jedna nauczkę. Nie wyciągnąłes wniosków. Z g.sie nie wdaje w dyskusję
Mulag, co się Ci stało? Nie poznaje Cię.Piszesz z Seminarium???
Mulag, czekałem na ten piękny wieczór by usłyszeć od Ciebie piękne przęsłanie.
Wojtt, najgorsza zaraza jest blisko Ciebie. Zaraza kradla i mówi, że nic złego w tym nie widzi
Wiem, pamiętam. Mam te zestawy. Ktoś trafił 5.Ten ktoś to teraz jest taki jak rzeka Wieprz
Co jest warte życie? Myślę o kolarzu Belgu. Ostatnio Rybnicki Okręg jest pechowy jak Podkarpacie
Megamocny. Najładniej pachnie ten, kto niczym nie pachnie. Kobieta ma sama w sobie feromony, facet - samiec, też.
Waldus, masz rację. Jak długo trenujesz 'miszczostwo' w ortografii? Czymaj się miszczu
Nie ważne, miszcz, czy mistrz, ważne, że wie gdzie postawić znak plus. Do października, chyba czynastgo
Stefan Żeromski, też miał galę z polskiego, a zostal wielkim pisarzem.
Magda, wariaci sa hojnie obdarzeni przez naturę i mają rekordowa wydajność z ha.
Ja dzisiaj dałem biednemu 100 zł. Otrzymałem 2700 zł od losu.
Sebastian, nikt nikogo nie oszukuje. Polacy są szczerym narodem.
Ostatnie pytanie: - Chcesz wygrywać?
Odpowiedź :
- Daj sobie spokój z portalami tpu lotto. To prawa ręka T. S.
Psycolozka, stawka 10.Dzieki
Odpowiedź :
- Daj sobie spokój z portalami tpu lotto. To prawa ręka T. S.
Psycolozka, stawka 10.Dzieki
Keszmina. Jesteś Nadzwyczajna, Najbardziej Inteligentna Osoba na tym portalu. Dodajesz barwy temu portalowi.
Sebastian, gdybyś myślał i utrzymywał kontakt z inteligentnyi jak Keszmina, już dawno trafił byś 5 w Mini. Dzisiaj będzie rekord piątek w Mini w jednej kolekturze.
Kiedyś był pewien portal o tematyce lotto. Admin potrafił celnie podać liczby na lotto. To był prawdziwy fachowiec.
Dusia, mam pewniaki na lotto od gostka. Wczoraj wytypowal 12 na Mini. Nie weszła ani jedna liczba. Na chybika 7/Mini, 3 zakłady, weszły 4 i 3. W kolekturach w Tarnowskich Górach i Częstochowie.
10 zakładow 8/8 z maszyny z plusem. WYSZŁY 2 plusy, a reszta 0
Chybiki to 1 trafny na 100 000. W online po 3 trafne. Nie wysłane na szczęście.
10 zakładow online na próbę. Nie wysłane. Nawet trzech trafnych nie było.
Testuje teraz chybiki online. Na 20 osemek, France dają po 6 z losowan z 14-tej. To urwy.
fundowal nam pierogi. Ja zamiast pierogów wolę zakład mm 8/8.
Kto zagrał moimi ze skanu T. S. będzie dumny z takiego gracza.