Wpisy 3 630 425 – 3 630 524
8 sierpnia 2019 00:03 → 8 sierpnia 2019 07:45, 100 wpisów
Św.pamięci Młynarski już to wykpiwał,ale jak widać bezskutecznie
czyli jutro w lotto wychodza takie liczby 6,8,16,19,20,49
już czwartek a my już starsi o kolejny dzień czas ucieka wieczność czeka
3 630 428. Mulag jak tak czytam to co tutaj teraz napisałeś ws ostatnim tekscie to poczółem sie jakbym był juz na cmentarzu
to prawda czas ucieka ale czy wieczność nas czeka z tym niewiem czy tak bedzie, mi chodziło o tym przed sświńska górka
Mulag
Kiedyś na zegarach był napis:"Każda rani-ostatnia zabija"!
Kiedyś na zegarach był napis:"Każda rani-ostatnia zabija"!
i to jest sprawiedliwość starzejemy się umieramy no oczywiście może być po drodze choroba lub wypadek dobrze być dobrym człowiekiem by na sądzie ostatecznym a może czymś innym nie być tym najgorszym
Prognoza pogody.
Teraz nie pada wzdłuż całej wschodniej granicy i na północnym zachodzie.
Ale...
Znad Słowacji w kierunku Rzeszowa zmierza wściekła burza, może mocno wiać.
Uważajcie.
Teraz nie pada wzdłuż całej wschodniej granicy i na północnym zachodzie.
Ale...
Znad Słowacji w kierunku Rzeszowa zmierza wściekła burza, może mocno wiać.
Uważajcie.
nie ma końca niestety wszystko już było i powraca ponownie lecz nie jest nudne dla nowych organizmów
wściekła burza ---->> pioruny po kilka na sekundę.
Potężna nawałnica przetoczyła się w środę czyli jak by dziś choć już jest czwartek, po południu przez podtarnowską Jodłowkę-Wałki. Mieszkańcy twierdzą, że to była prawdziwa trąba powietrzna. Niebezpiecznie było też na Powiślu.
Teraz najmocniej leje:
Katowice, Bydgoszcz, Kielce - Warszawa.
Katowice, Bydgoszcz, Kielce - Warszawa.
wczoraj gdy szedłem ulica w czasie burzy mało mnie piorun nie trafił podczas burzy, uderzył w drzewo które sie zapaliło w parku kolo którego przechodziłem, póżniej w nocy miałem dziwny sen, przyśniła mi się pewna dziewczyna o której nawet nie pomyślałem,a która znam od pewnego czasu kiedyś sie spotkaliśmy przypadkiem na orliku na koszu, pozniej jakos tak sie zdfarzyło ze zaczeliśmy ze soba pisać poprzez fejsa, i tak rozwineliśmy swoja znajomosc, od pewnej osoby a jej bliskiej kolezanki dowiedziałem sie ze ta dziewczyna z orlika sie we mnie podkochuje, zreszta tez i to sam zauważyłem też jakby i po jej zachowaniu i potym co robiła, niestety zignorowałem te jej zaloty, ponieważ jest ode mnie dużo młodsza, nie powiem lubie ja, i traktuje jak swoja młodsza przyjaciółke koleżanke, może i tylko , ale coż dziewczynie tej wpadłem w oko, ,zapytałem ja oto odpowiedziała mi ze tak, zapytała mnie o wiek gdy sie dowiedziała, była w szoku i zapytała mnie dlaczego jak spotka fajnego chłopaka ,faceta to on zawsze jest od niej duzo starszy, niestety jestem od jej mamy tylko 2 lata młodszy, nie powiem dziewczyna ta jest bardzo bogata, i ma wszystko co tylko chce, jezdzi wszedzie gdzie tylko chce, zwiedza wszystkie państwa, ma swoje mieszkanie dobry samochód i wciąż jest sama, miała tam kiedyś jakiegoś chlopaka mlodszego odemnie,ale to juz historia jest, ja zawsze miałemm z nia dobry kontakt, zawsze byliśmy dla siebie mili ,ona czesto pisała domnie chiała abysmy razem chodzili na prawko, zawsze mnie o wszystko pytała jak ma sie ubrać, jaka sukienke założyć jakie buty a nawet bielizne, byłem w szoku, no aledoradzałem jej,zawsze pytała mnie o zdanie moje wczym jej do twarzy itd, nieraz mi nawet wysyłała zdiecia w danych kreacjach swoijich pytała w ktorej kreeacji jest jej ładniej, w ktorej kreacji mi i sie ona podoba, byłenm wtedy w szoku, bo nikt mnie nigdy o takie rzeczy nie pytał wtedy byla nastolatka jeszcze
Gonzaga.
Arczi
Nie rozumiem Cię
Mój ojciec był o 5 lat starszy od swojej teściowej
I jakoś to mu nie przeszadzało
Nie rozumiem Cię
Mój ojciec był o 5 lat starszy od swojej teściowej
I jakoś to mu nie przeszadzało
z wiadomości tvp
bezrobocie było 2.7
w lipcu zmalało do 5.2
bo w ciągu 2 lat 160 000 młodych Polaków wyjechało za chlebem
w ostatnim roku 52 000
bezrobocie było 2.7
w lipcu zmalało do 5.2
bo w ciągu 2 lat 160 000 młodych Polaków wyjechało za chlebem
w ostatnim roku 52 000
Mamy otwarte granice kto chce bedzie jechał szedł pływał gdzie chce
Konkurencja lepsze prace dobrze płatne to jak transfery piłkarskie nikt nikogo nie zaczyma nawet jak jest dobrobyt
Chyba tylko niewielu Ukraińców liczy u nas na socjal
Inna sprawa z przemytem:
słyszało się,że targali nawet szybkostrzelne działko p-lotnicze
Ciekawe na co im to było???
Inna sprawa z przemytem:
słyszało się,że targali nawet szybkostrzelne działko p-lotnicze
Ciekawe na co im to było???
Ukraińcy tu sie osiedlaja ale również nie do prac fizycznych inna nacja dostaje obywatelstwa
ale pomino to dziewczna ta opowiadała mi o swojim życiu o swoich miłościach o różnościach, i o swojej rodzinie która tez i poniekąd znałem i znam,bo jej wujek chodził zemną do szkoły a nawet do klasy byłem dla niej niczym tak zwany starszy jakby bratona mnie takj traktoowała jakby wczesniej, nagle przestała do mnie pisać odzywać sie wogóle, jak wcześniej było, ,kiedys napisała do mnie ze poznała jakiegoś sobie tam chłopaka wysłała mi jego zdiecie i zapytała czy mi sie on podoba odpisałem jej ze nie jestem gejem a że do niej zbytnio nie pasuje, ale to nie ja chodze z nim wiec moje zdanie sie nieliczy, i niech robi co chce , chodziła z nim troche ale niedługo widać chyba tez, kiedys napisała ze jej chłopak ma urodziny i ona chce mu kupić jakaś koszule, ale nie wie jaka wtedy podała mi linka do jakiś drogich sklepów pokazała mi kilka modeli koszul które jej sie podobaja i zapytała która ja bym chciał sobie kupić, byłem w szoku bo to były koszule z jedwabiu i zaczynajace sie od 300zł w zwyż, napisałem ze mi sie tez kilka podoba, ale ja bym sobie nigdy zadnej z niej nie kupił bo sa zbyt drogie jak no moja kieszeń, no ale ona to zlała i zapytala która mi sie podoba, ona kupiła ta koszule dla tego chłopaka na przezent, pojechała do niego na urodziny , nastepnego dnia chłopak z nia zerwał odszedł do jej koleżanki,po jakimś czasie pisania zemną przestała sie odzywac i pisała juz żadziej do mnie, na ulicy zawsze udawała ze sie nie znamy zeby jej rodzice nie wiedzieli ze sie znamy, dla mnie to troche taka chora znajomośc tez i sie wydawała no ale cóz niebede dziewczynie sie napraszał
oczywiscie na ulicy sie domnie nie przyznawała ale gdy przyszła do domu to zaraz domnie pisała jak dawniej, mi jej wiek wcale nie przeszkadzał, niebyłem jej chłopakiem tylko poprostu znajomymi jej nie doszłom miloscia chyba tylko , ale nie oto mi tu chodzi wczorajszej nocy nagle mi sie przysniła i to był zbyt dla mnie dziwny sen ponieważ już dawno ze sobą nie pisaliśmy ,ja o niej nie pomyślałem nawet,poprostu kazdy z nas ma swoje sprawy itd,aona mi sie nagle przyśniła ze jestem z nia jakby w jakimś sklepie agd widze stojace nowe pralki automatyczne,bojlery itd a my dwoje gramy w babinktona jesteśmy bardzo weseli i sie dobrze bawimy, nagle z tego jakby sklepu, jakiejś hali przenosimy sie w góry,jesteśmy ku jakiejś górze i wtedy patrze a moja ta koleżanka wspina sie ku górze na sam szczyt, gdy juz sie tam wspieła , woła domnie dawaj teraz ty chodz, zaczynam sie tez wspinac wyżej i wyżej wkoncu do cieram na sam szczyt wtedy ona mnie tam lapie i obejmuje i mowi takie słowa jestem taka szcześliwa ze jesteś tu zemna, ja sie usmiecham i mowie fajnie wtedy ona sie domnie przytula i ni ztad niz owad całuje mnie w usta, a ja to odwzajemniam, zgóry jestesmy zafascynowani tym ze jestesmy tam razem na gorze i tymi widokami z tego szczytu pod nami,stojimi wtuleni w siebie po pewnym momencie znów dostaje pocałunek, i nagle zaczynamy tańczyć razem,widze ze jesteśmy razem bardzo szczesliwi i cieszymy sie tym ze jestesmy tam razem, dlamnie to jest dziwny ale tez i miły sen, szkoda tylko ze nie jjest tak na jawie no ale cóż nigdy nie jest tak jakbyśmy chcieli, zastanawia mnie tylko dlaczego to akurat ona mi sie przyśniła a nie jakaś inna dziewczyna z która kiedyś byłem w jakimś zwiazku, co oznacza taki sen, no pocałunek to zdrada, ale ja nikogo niezdradziłem nigdy a ona nigdy niebyla moja dziecwczyna tylko mlodsza koleżanka, postanowiłem jej dziś ten sen opisać, napisałem jej o tym, co mi sie śniło, odpisała ze fajnie ze sie odezwałem , i ze fajny sen, ai ze narazie sie w góry nie wybiera choć w sobote wyjeżdrza gdzies tam autobusem jako kierowca, bo z tego co wiem to ostatnio zdawała egzamin na autobusach,i jako na przewozach turystycznych, pogratulowałwem jej zdania egzaminu
No...a kogo mamy uprzywilejowywać-jak nie starszych braci w wierze
Arczi powiedz jej to ze miałeś taki sen ze ci na niej zależy powiec jej jak ten gosc ją wykiwał moze cos z wami za iskrzy życzę powodzenia więcej otwartosci zaryzykuj
oczywiscie podziekowała i pozyczyłem jej szerokiej drogi w zwiedzaniu nastepnych krajów ,dziewczyna ta mulag jest niestety ale odemnie mlodzsza tylko o 20 lat jej rodzice sa starsi odemnie o kilka lat, mama o jej o 2 lata ojciec chyba o 4 lata,niepowiem, lubie ich córke, ale czy ona mnie tak lubi jak kiedyś dawniej, tego nie wiem , ona sie troche od tamtych kilku lat zmieniła w stosunku tez i co domnie,ma innych znajomych, kiedyś mi napisała ż stała sie wredna tez itd, a ja ja i tak nadal traktuje jak tylko koleżanke i nic wiecej i chyba tak już pozostanie, ja niewiem co ona teraz sobie omnie pomysli gdy jej ten sen opisałem, moze mnie wyśmieje, a możźxe weżmie sobie to do serca a, moze to po całosci zleje, tego niewiem, i zapewne nigdy sie też i nie dowiem
zapytałem sie jej dlaczego sie mi przyśniła i co ma ten sen oznaczać i dlaczego to była właśnie ona a nie inna dziewczyna , niestety nie umiała mi na to odpowiedzieć, pewnie i też sie z tego snu mojego o niej śmiała lub będzie miała z tego niezły polew, no ale cóż ja zawsze z nia byłem szczery az do bólu i zawsze o wszystkim razem do siebie pisaliśmy tak własnie jak byśmy byli bratem i siostrom, pomimo ze nie jesteśmy rodzina wcale a tylko znajomymi i nic pozatym, mnie tyko ciekawi co ten sen oniej i tych górach znaczy, dlaczego razem tam na szczycie stalismy objeci, trzymalismy sie w ramionach, całowaliśmy sie a potem tańczyliśmy ze sobąś razem,co to ma oznaczać czy to ze sie juz strzeje ze moze niedłgo moze umrę, nie wiem, tego, wiem że jesli śni sie pocałunek lub ze ktoś kogoś we snie całuje to to oznacza zdrade, ale kto morze mnie zdradzić jak z nikim nie jestem w zadnym zwiazku, co ten sen oznacza i co sugeruje mi, może to że nadal jestem sam, i może że sie już starzeje, różne mnie już myśli nachodzą ale pytanie jest takie dlaczego ta karolina właśnie mnie we śnie nawiedziła a nie ktoś zupełnie inny, kiedys tez miałem dziwny sen bo przysniła mi sie jakaś nieznajoma dziewczyna w okularach była szczupła uśmiechnieta i zarazem ładna odrazu powiem nigdy jej niewidziałem na oczy na jawie w snie powiedziała mi po imieniu i ze jej sie podobam,dziwne to bylo dla mnie pomyślałem czy to aby nie był mój anioł stróż, ale chyba jednak nie to był dziwny sen tez dla mnie i troche zagadkowy tez, gdzies po 2 no 4 dniach zobaczyłem na jawie owa dziewczyne z mojego snu która szła wprost na mnie i gdy mnie zobaczyła przedemna uśmiechneła sie domnie tylko, gdy sie mineliśmy ze soba ja sie za nia ogladnołem a ona to samo zrobiła jakby na zawołanie tez sie oglądneła zamna byliśmy tylko dwoje wtedy na tym chodniku czyzby to był tylko przypadek, czy jednak nie, dziewczyna byla tak samo ubrana i takie same okularki miala jak w moim śnie, pożniej jej już nigdy iewidziałem ale sen sobie zapisałem
zaówarzyłem kiedyś że mam tzw, prorocze sny i nieraz te sny mi się sprawdzaja na jawie choć i nie wszystkie ale wiekszość, i one wystepuja tylko wtedy gdy ma sie stać coś złego w moim otoczeniu lub osób mi bliskich czy znajomych, ale to tylko tyle w tym temacie, musze rozgryżć to co ten sen o karolinie i mnie miał znaczyć,o czym on mówił o niespełnionej miłosci je do mnie a moze co inne oznacza wogóle, moze oznacza tesknote jej do mnie albo mnie do niej nie wiem tego, myślę ze za jakiś czas poznam prawde tego przesłania snu,a może i nie kto wie?
dobrej nocy zycze wszystkim juz śpiącym i kolorowych bajecznych i zarazem miłych snóworaz jutro wszystkim wysokich wygranych
dobrej nocy zycze wszystkim juz śpiącym i kolorowych bajecznych i zarazem miłych snóworaz jutro wszystkim wysokich wygranych
Teraz najmocniej leje od Krakowa do gór.
W Katowicach przestaje padać.
W Katowicach przestaje padać.
podbijajac o 10 , 70,71,74,76, z czego nie bylo rano 71,76 a dzis...
Kajetan 7 Kajetanowicz 12,19, urodzony 5 , ma dzis imieniny, magicznie bedzie 23,32 i cos dla
5,7,12,19, 23,32, 66 je? 5400
5,7,12,19, 23,32, 66 je? 5400
100 najlepszych parek lipca musi wejsc w sierpniu chociaz raz, nowa teoria, ta ktora wejdzie to wywalac i obserwowac reszte
tylko 3 numery sa takie same w plus minus 10
22,33,42 nowa teoria ze dzis nie beda
22,33,42 nowa teoria ze dzis nie beda
zaraz sie przyjrze tej setce parek moze cos mi wpadnie w oko, najlepiej 4 pary
na 10 parek pierwszej 10 , nie weszly jeszcze tylko dwie 9,10, 6,9
a dopiero 14 losowan poszlo, czyli jak pieknie smigaja najlepsze parki
a dopiero 14 losowan poszlo, czyli jak pieknie smigaja najlepsze parki
na 10 najlepszych parek sierpnia nie weszyly jeszcze tylko 4
22,52 9,41 5,44 44,52
22,52 9,41 5,44 44,52
jesli w lipcu, jest kolejnosc 10 najlepszych parek czerwca i np 3 najlepsza nie mogla dlugo wejsc to w sierpniu 3 wejdzie wczesniej i mozna grac ciagle na ta pare i sie wygra
Witam wszystkich
Dla każdego
Sebastian mam perpetum mobile na multi kasa grozi
musze tylko sprawdzic caly rok czy nie bylo chociaz 1 wpadki co przekresla gre
musze tylko sprawdzic caly rok czy nie bylo chociaz 1 wpadki co przekresla gre
Megamocny sprawdź bo perpetum to już coś co daje możliwość wygrania
,, prawdopodobnie ludzie nie kupują piwa ,,, piszą że piwo jest lekiem ,,,
Megamocny zaczynasz iść w dobrym kierunku
no niewazne jaka to parka wazne ze smiga i ze czas pracuje dla ciebie
W końcu
sprawdze kazdy miesiac od stycznia czy byla gdzies wpadka
ile losowan wytrzymasz grajac pare?
ile losowan wytrzymasz grajac pare?
Lewy ludzie kupują piwo
Megamocny sprawdź i to szybko. Idziesz w dobrym kierunku mówię
I nie patrz na Kajetana Kajetanowicza proszę Cię
Nie tędy droga
patrz jak przewidzialem trojke na Kajetana wczoraj, mistrzostwo swiata
3 630 077. megamocny 2019-08-07 (19:02)
Kajetan 7 Kajetanowicz 12 imieniny dzis ma musi dac
7,12,19
3 630 077. megamocny 2019-08-07 (19:02)
Kajetan 7 Kajetanowicz 12 imieniny dzis ma musi dac
7,12,19
jak znam swoje 'szczescie' to wybiore taka najlepsza parke co nie wejdzie caly nastepny miesiac
Tak samo Tymon Tymański oni nie pasują do tej bajki
To daj Tymona Tymańskiego ale dziś
I zobaczymy co będzie
23 parki nie weszly od 70 losowan traf na taka i kasa baj baj
Megamocny mozesz tu podać te 100 parek ?
jesli w styczniu parka nr 5 w rankingu cie zawiodla to w lutym parka nr 5 w rankingu da ci kase
co miesiac trzeba zmieniac miejsce ktore sie gra dla bezpieczenstwa
Podaj te 100 parek
np parka nr 5 weszla ale zajelo jej to 25 losowan, to teraz parka nr 5 wejdzie wczesniej
wchodzisz do gry podwajasz kase i jestes na plusie
wchodzisz do gry podwajasz kase i jestes na plusie
Nic nie zmieniaj nikt Cię nie namierzy
Podaj te 100 parek
Nie bój się
Ok