Wpisy użytkownika dobryptak
Łącznie 2 102 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 625 282. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Gabriel, z całym szacunkiem, ale znajdź innego partnera do dyskusji. Kiedyś jechałes z pewnym Portalowiczem jak z mokrym sianem. Przeginasz ze swoimi uwagami. To był mój ostatni wpis i ostatnie zdanie jakie przeczytałem na tym portalu. Szkoda nerwów. Kolega psychiatra mawia ' ebil też czlowiek'. Pozdrawiam. Nie sil się na odpowiedź, bo i tak jej nie przeczytam. Napisz co chcesz i czytaj sam.
Tomi77, jesteś dobry jak Wojtt. Jeśli potrafisz postawić krzyżyk przy nie/odpowiednim nazwisku, skreślić liczbę, machać kielnia, to już jesteś mistrzem. Kup dzisiaj 100 losów kaskady bo będzie gówna wygrana.
T. S. nie przesyła potwierdzeń zawartych zakładów online i informacji o wygranych. Wygrane są na koncie gracza, ale maile nie przychodza. Gramy dużo. Ministrowie sportu i kultury, nie mówiąc o premierze będą bardzo wdzięczni. Chcesz wtopic kasę, graj liczbami okrzykniętych typerów.
Kedzior13, masz rację. Nie wiem czy pamiętasz jak T. S. dopłaca do MM? Na liczbach 1,80 i.... TOSIEK miał straty. Sciagneli programistów wojskowych z USA by te zestawy nie były losowane.Teraz maja problem z liczbami 55,61,38,16,57,75,33,42,13,10,31,48,79,
Wczoraj wykonałem skan 5 zakładów MM 10/10 z online. Nie grałem żadnym. Obstawilem te liczby z pięknym efektem. Na chybika są dobre ale z maszyny w sprawdzonych kolekturach lotto. Jarzyniaki, Ząbki, Lewiatny to dziadostwo.
Można wygrać samemu i w dobrym, sprawdzonym zespole kolegów. Teraz o prawdziwych przyjaciół trudno.Gdzie kasa tam nie ma przyjaźni. Bądźcie ostrozni z pewniakami na czacie jak i na profilach. Są naganiacze podjący niby pewniaki, a grają innymi. To jest taktyka sięgająca swymi mackami samo centrum. Mieć dobrego informatyka i informatora w.... dorobisz się kasy.
Forsami, ten się dobrze śmieje, kto się śmieje ostatni.Z Twoich wpisów nie można się śmiać. Stałe powtarzane , szablonowo wPiSy świadczą o ubogim języku.No, cóż, takich przybywa.Juz 67 % ich jest.
Wszelkie gry są dla ludzi i teligentnych.Zas takie portale jak ten zastępują kółko i krzyżyk.
Niektórym typowaczom z Dziuplowa na Golden udało się trafić 3 lub 4 liczby. Wieczorem będzie lepiej. Kolega z Lęborka
Miro, adamsok, abudhabi, gangmatematykow, K84, na Waszych parkach mam ładna kasę. Muszę się odwdzięczyć.
Zwiedlykwiat, ja dobry ptak uważałem Cię za osobę i teligentna.
Piątki w Mini już zakłamane. 20 systemów na 8,9,10,11,12 liczb.
Lotto też poszły systemy.MM warto zagrać z plusem na stawce. Dzisiaj Poznań i Szczecin.
Wszystkim, którzy wygrali w realu - gratulacje. Tym, którzy trafili na sucho /nie dawno krytykowali typowanie na sucho, a trafili 5 /, wyrazy współczucia. Skan w profilu.
Tomi77, po ojcu ogierze, a, Twoja mądrość pozostała Ci w genach, i nie ma szans na pogłębienie. Tak już zostanie. Nie urodzi Wrona gawrona, a takiego samego jak ona.
Wczoraj był widoczny szwindel podczas typowania MM online. Sami wskazywali, by typować liczby do 72.Foto na FB.
RT1, 23.07.znalazle 5 zł, wysłałem Mini, trafiłem 4.Innym razem przed kolektura znalazłem też 5 zł, trafiłem 300 w MM.
FB Lukasz Świątek. Skan propozycji gry w MM do 72.Pewnie dzisiaj będzie seria od 73 do 80.
Dionicos, zmień nick na Dionizos, jak pewien mędrzec z R, z wieloma nickami na nick cientki
Mewa, właśnie tak. To dobrze o Tobie świadczy. Niektórzy podają fikcyjne pewniaki że szkoda dla Portalowiczow.
Dionicos, już nie raz dawałem skany wygranych na kwoty ponad 100000 zł. W poniedziałek kolejny.
' Cokolwiek w życiu robię, staram się to robić jak najlepiej'. - Motto mojego promotora Pana Profesora Walerego Pisarka.
Tomi77, właśnie w niedzielę w Kamieniu Pomorskim było aż 34 razy 10/10 w MM.
Jeśli chodzi o MM, to często padały główne wygrane w niedziele.D.W.
Dzisiaj mamy 4/08, w ubiegłym roku, też 4/8 miałem 2 razy 8/9 na stawce 2.
Dzisiejsza niedziela przejdzie do historii losowań pod względem wygranych w MM .
Zbigniew, pod względem bredzenia masz trzecie miejsce. Punktowane.
Keszmina, zapowiadasz się na wartościowa uczestniczke tego portalu. Inteligentni nie są tutaj mile widziani
Gdy wejdziesz na czat, musisz mówić takim zargonem jaki tutaj panuje. Nie ma sensu się wychylac z trudnymi tematami.
Tutaj tylko kółko, krzyżyk, liczby, liczbusie i cyrtolenie o trzonach.
Kedzior13, tak, od kilku dni nie przychodza potwierdzenia zawarcia zakładów online. Apka często się zacina, blokuje. Trzeba odinstalować apke i zainstalować ponownie. Maile nadal nie przychodza.
Info, że Mewa to Gryks76 rozsylali m.in.Doktor2p i jego kolega.
Jestem pozytywnie nastawiony do Keszmina. Emanuuje od Niej ciepło, dobroć, życzliwość i inteligencja
Przed promocja 8/8, zestawy lodowanych liczb znów zostaną zaklocone.
Gdybym zagrał pewniakami z czata, miałbym wtope.Jedynie 4 liczby od Mewa weszły. Pisał 35 lub 36.Ja zagrałem parka na stawce .
No, i 6 liczb weszło mi z typowan na Lotto od pewnej osoby. Warto było myśleć. Mini w zakresie od 2 do 10, będą 3 liczby.
Keszmina, sorry, nie, zaglądałem na Twój profil. Emeryt, do kogo ta uwaga???
Keszmina, napisz na adres, który Ci podam. Nie chcę tutaj podawać pewniakow.