Wpisy użytkownika dobryptak
Łącznie 2 102 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 631 296. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
13:40 i 13:45 Po 3 z każdego losowania plus 4 swoje lub 75,78,48
wygranej, nowy scan.Kolejny znów za kilka minut.Swoje liczby.
Ja mam wygrane z liczb z Keno.Bron Boże z czata lub z profili.
Na profilach i na czacie są trafne liczby.To taktyka niektórych osób.
O tym, że w Mini padną: 5,16,29,32 wiedziałem już wczoraj rano.Nie przewidziałem 30.Za te reklamy, które zasłaniają treść, powinien pomyslodawce jasny ....
szlag
.
szlag
.
Mewa, już zagralem po północy w Mini. W MM zagram o 13:50 liczbami z Keno.
Mewa, liczby :
25,28,33,36
sa moim zdaniem dobre na Mini.
Jako piąta liczba zlota: 11 lub 22
25,28,33,36
sa moim zdaniem dobre na Mini.
Jako piąta liczba zlota: 11 lub 22
10.07.kupilem 2 zakłady w MM na 8 z plusem. Zagralem tymi liczbami w Mini na 2 losowania. Mam 4 i 4 w lotto plus na 7.
Adrianie z G.M.nakezala się Ci wygrana.Narzenia się spełniają.
Ale dzisiaj słaba frekwencja typowan. Milionerzy przestali typowac albo wnerwily ich reklamy.
Na 40 zakładów mini , chybika online, nie zagrane, nie weszła nawet trójka. Z chybika z maszyny w Częstochowie., system 7, weszła czwórka.
Przed chwilą próbowałem grać online w Mini.Na 30 zakładów aż po 3 powtórki.Zero chybikow z online. Tylko obstawiać chybiki.
Sprawdziłem 100 zakładów Mini z online. Nie zagrane. Tylko jedna trójka. Zero zakładow na chybił trafił z online.
Skan kuponu koleżanki. Sprawdźcie sami. Aż się prosiło obstawic te liczby. Wszystkie losowania.
Nie ma przegranych. Doskonale wiecie, że każdy produkt lotto wspomaga kulturę i sport. Bądźcie dumni z pomocy Polsce.
Multipasko najlepszy portal o.tematyce Lotto.Forsami, najlepszy pomocnik admina.
Mikolow, Żory, Rybnik, Racibórz, Wodzisław Śląski, Pszów. Tam padną gówne wygrane.
Kadlubiec, Benedyktt, Matejko, Jurandwolk, Gangmatematykow, Zubenelgenubi, krzys3355
We wtorek bedzie tylko 6 w Lotto Plus. Kumulacja będzie rosła.
Lewy, dobrze Ci gryks76 napisał w KG.Naplujesz jadem i spadasz pachnąca stopo
Jak to jest, że Qubraczki tak d9brze typują, wygrywają i są w rankingach na czele???
W A L K I,
A L E
I
wygrywania w grach losowych. Wczorajsze typowania to nic innego jak
T A K T Y K A
A L E
I
wygrywania w grach losowych. Wczorajsze typowania to nic innego jak
T A K T Y K A
Polacy wygrali dzięki kibicowania Pana Prezydenta. Gdyby nie on???? Teraz idziemy do kosciola
Intuicja mi podpowiada, że dzisiaj jakiś Qbraczek pokaże jak się typuje. Wpadnie 9/10, kto wie, może 10/10???
Kto odpowie na pytanie:
- Dlaczego wprowadzono podwyżkę Mini???
- Dlaczego wprowadzono podwyżkę Mini???
Odpowiadam:
- Na realizację obietnic wyborczych.
T. S. jest udziałowcem Skarbu Państwa.
T. S. jest upolityczniony.
- Na realizację obietnic wyborczych.
T. S. jest udziałowcem Skarbu Państwa.
T. S. jest upolityczniony.
Mewa, w MM warto zagrać. Niedziele są szczęśliwe na MM. Nie tylko Kamień Pomorski.
Mewa, gdybybym dał 35 w lotto, byłaby szóstka. Zdradzilem te liczbę. To
K A R A
za zdradę liczb.
K A R A
za zdradę liczb.
Mewa, grać w realu liczbami, które uważasz za pewniaki.
Moim zdaniem nie warto podawać pewniakow na czacie.
Moim zdaniem nie warto podawać pewniakow na czacie.
Czerwiec 2019.Graj wg dni tygodnia.
Wtorek 2 liczby, niedziela 2 liczby, poniedziałek 1 i środa 1.
Wtorek 2 liczby, niedziela 2 liczby, poniedziałek 1 i środa 1.
Podalbym pewniaki, ale....
z powodu 3 osób, które się mi sprzeniewierzyly,
zaprzestałem.
z powodu 3 osób, które się mi sprzeniewierzyly,
zaprzestałem.
17 - pn
39 - wt
26- sr
47 - sr
14 - pt
35 - pt
8 - so
36 - so
44 - nd
39 - wt
26- sr
47 - sr
14 - pt
35 - pt
8 - so
36 - so
44 - nd
Emerytka46 przynosisz wstyd dla Świętochłowic i całego Śląska. Boli Cię, że los się uśmiechnął do kogoś? Jakie Ty masz osiągnięcia Księżniczko z Lipin?
Emerytka46, widuje Cię na Gornej. Wolę jednak ZOO w Chorzowie. Tam są przyjemne zwierzęta.
Mulag, masz rację. Dziękuję za uwagę. Przepraszam Emerytka46. Zachowałem się podłe.
Gsgarin, wczoraj okraskak, dzisiaj kto inny, może Ty? Nie przynos wstydu pięknej Wrześni.
Sypnelo się wygranych w Keno. Dzisiaj piątka w Mini będzie płacić 28700 zł. Będzie ich 30
Kolega wysłał te same zakłady 30 razy w siedmiu miastach i online
Nas tutaj jest około 500.Każdy kombinuje pewniaki.W T.S.jest sztab informatyków, który w kilka sekund ma podgląd na zestawy w grze.Z każdą gra jest tak jak z Kaskada. Sto wezmą, dadzą 2 zl.