Wpisy 3 653 234 – 3 653 333
10 września 2019 01:13 → 10 września 2019 12:27, 100 wpisów
Cześć brawa za walkę, trzymajcie się, miłego dnia, wysokich wygranych, wygranym, dobranoc.
Czemu nie można typować liczb w keno oddzielone spacją, tylko trzeba jakieś przecinki wstawiać,jeżeli daję np.32 typy z generatora który nie wstawia mi przecinków to co,mam setki przecinków ręcznie wstawić?przecież to idiotyzm,powinna być dozwolona spacja i przecinki,tak jak to jest przy typowaniu dziesiątek w multi i by było dobrze,dopóki tego nie będzie to w to nie gram
Czy choć raz nie znajdzie się ktos komu nic nie będzie pasować nie będzie narzekac marudzic nie pasi to trudno pa
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 839 000
W miejscowości Łomża padła wysoka wygrana w zdrapce KOCHAM ZDRAPKI
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
A mnie się podoba taką formądzięki Paskoczuje się jak za czasów kiedy chodziłem na maszyny i oglądałem jak grają
Pasko Licznik z numerami losowań nie pokazuje aktualne losowania w keno
Sam grałem rzadko bo wolałem wysłać Multi i trafić odpad czy 30 % zwrotu niż wtopic 30zł i nic maszyny by dają ale potem pozera
po keno zabawie nasuwa się konkluzja iż liczyć na wygraną to umysłu kontuzja
dzisiaj rano. Był błędny reset na 200 zł, który przywróciłem z powrotem na 500 zł ... również osoby, które zatypowały przed tym resetem z opóźnieniem zostały obciążone kosztem zakładu.
Witam. Pasko a zapisywanie stałych zakładów keno
Po co kopiować przepisywac
Po co kopiować przepisywac
Pasko chce zatypować po pierwszym zakładzie keno drugi I nie dam rady spacja nie schodzi mi w dół bym mogł zatypować kolejny czyli drugi itd itd zakład...
https://i.pinimg.com/originals/75/bf/37/75bf372b7fa3a461d3dd2992b6e6de49.gif
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Zaraz będe zablokowana ale to są uroki ryzyka no nie emerytka 46
Keszmina stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
cha cha a miało być 15 minut , zrobiło się 40 min, obroniłem kasę 530 wynik po 40 minutach grając 1 zakładem na stawce 3-4 , typowanie z mapek ale trzeba się sprężać mało czasu , tojak blitz szachowy
Co do Slowenia szacun... Tak się granie mają znaczących piłkarzy jak Lewy, Krycha czy Piatek a wygrali 2 męczy... My zadnegowstyd i tyle
tomi bo my mamy piłkarzy a nie drużynę , zatypować na południe i do robótki
Pada/leje tylko ma północnym zachodzie.
Keszmina, jesteś nazbyt inteligenta Osoba , by tutaj pisać.Twoje wpisy są zbyt trudne dla niektórych.Trzeba myśleć,a myślenie sprawia niektórym ból.Pozdrawiam ciepło Inteligentnych.
Wczoraj T.S.dal ciała z gra online.Caly dzień były problemy z zawieraniem zakładów.
Wielkie słowa uznania dla Fabianskiego.To inteligentny facet.Zawsze spakowałem Go za inteligencję i skromność.
szanowalem ma być.
Witam wszystkich
Dziś wzięłam na próbe
Wielką Krzyżówkę i wpadło A A A 7 słów
Dziś wzięłam na próbe
Wielką Krzyżówkę i wpadło A A A 7 słów
skan dam potem bo nie mają pieniążków na wypłate i najpierw wypłace a potem skan
Gosia 77 cos trafila?????
dobrze jakby bylo ile gosciu zagral zakladow przez caly dzien zeby zrobic ten minus co ma
1 minuta 40 sec na reakcje na ostatnie losowanie, malo ale starczy
fajnie jakby mozna wybierac czy chce sie ogladac ostatnie wyniki jak leci ,czy tylko parzyste albo nieparzyste,
jak cos mala kasa ale piechota nie chodzi
wazne ze w kasynie jestem na plus
wazne ze w kasynie jestem na plus
to jest symulacja realu, przede wszystkim nie chce stracic kasy
megamocny przy takim mysleniu nic nie wlozysz nic nie stracisz i malo ugrasz
ja w buka prawie ze bym wygral 100zł dzisiaj gdyby nie ten mecz azejbejdzan chorwacja
przydalby sie jak w multi, numery po numerach, laduje sie nastepne losowanie i juz ci pokazuje propozycje w co walic zeby miec
to tak jakbys zalozmy 4 liczby stale i 4 zmienne
ale pewnie to by nic nie dalo
ale pewnie to by nic nie dalo
ja moze zrobie taki trick do przegladarki ze bedzie podpowiadalo numery na stronie lotto
automatycznie przelicza i daje najlepsze propozycje w kazdym przedziale, nawet nie trzeba samemu nic robic
i takie cos zrobie w ciagu 2 tygodni jesli wprowadza grę online w keno
najwieksza szansa numeru tu, najwieksza tu, albo co po parkach jaki numer