Wpisy użytkownika dionicos
Łącznie 1 269 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 754 588. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Nie koniecznie zarabiają więcej - mają profitów socjalów więcej, Mówię tu o Belgii nie wiem jak w Holandii ,ja tylko tam mieszkam bo taniej.
Amadeus dziś zagrałem w szybkie 600 na 10 losowań miałem 3 * trafione dwie 56 pl mi dali jakąś premia mi wpadła.
Nie koniecznie dyplom czyni człowieka wykształconym,czasem życie jest tym, z czym zderzyc się należy by szanować ludzi ktorych się w wyścigu szczurow nie widzi.
A nie polskich znaków diakrytycznych system nie rozpoznaje i blokuje.
Jedyny sport ,który kocham. I kocham wszystkich którzy kochają czarny sport. I najlepsze lubię kibiców z Gorzowa.
Barany się znajdą wszędzie,ale jak ktoś kocha swą drużynę to wsparciem są jedynie brawa nawet za przegraną potyczkę.
4,17,36,37,42
3,29,31,33,36
Z lottomat i ,jestem pechowcem,więc jedna plus oboki
3,29,31,33,36
Z lottomat i ,jestem pechowcem,więc jedna plus oboki
Arczi ,nie bierz tak wszystkiego do siebie. Jak byś grał dziś w mini jakie dwie liczby byś obstawił?
Arczi nadane z Twoimi 3 i 39 jak trafię 5 z Twoimi to przy świadkach 10%dla Ciebie z głównej wygranej.
Słuchaj ,Ja wyznaję zasadę,że jeśli dzięki komuś osiągam cel więc działa się należy,nawet jeśli dzięki MPFK wygrałbym co nie co podzieliłbym się z nim.
Ja w gruncie rzeczy MPFK Cię lubię,że się nie zgadzamy politycznie to wiadomo,ale jest jak jest każdy drugiemu próbuje śrubę wkręcić.
Nie graj ,ale czasem wrzuć co ci chodzi po głowie,jeśli skorzystam i będzie traf,też wygrasz.
Zawsze mam wysyłam za stawkę podstawową dla gościa ,który jest pomysłodawcą zestawu.Ale jeszcze nie zdarzyło mi się szukać kontaktu.
Arczi czy ty musisz pisač takie elaboraty na chacie? W telefonie i nie zgubić wersu to sztuka.
Sobie o Tobie życzę wygranej,a wiem że groszem raczej nie ......to jakieś 20 000 tysi by się przydało
Arczi grasz ze mną w mini? Mam fundusze Ty dwie ja dwie , jedną. Kosmosu . Ja coś wygramy to się zgadamy.
Wrzuć w KG arczi,jak z korzystam będzie traf to będziemy się cieszyć we dwa
Chodzą ostatnio liczby mojej córy jak miała dwa i pół to mi na kuponie no powiedzmy zaznaczyła 7,12,24,30 23 35 60 66 76
Mniej niż zero bądźmy utrzciwi wobec MPFK jeślni coś podrzucaż to pokaż ,że na tym się znasz. Z ilu kompani składa się pułk?
Arczi pomyliłem się- podałeś 39,41,8,a ja sobie ubzdurałem, że podałeś 3,18,39
3 757 749 dlatego też często wysyłam z maszyny. To co ona czasem mi wrzuci na kupon w życiu bym nie wymyślił- blokada umysłową czyli"przecież to nie możliwe",jednak nauka prawdopodobieństwa weryfikuje - możliwe. Choć przyznam nie gram w lotto na 1,2,3,4,5,6, bo masa ludzi na to gra,jak wygrać to się cieszyć a nie smucić.
Jestem anytpisuarem -pisuar służy do jednego.Wobec Tego kłamstwa wszem i wobec nie mogę być neutralny, ale przecież widać po cenach co się dzieje o podatkach nie wspomnę,macie ukryte podatki w każdym artykule.Rozumny to zrozumie .
Ja od jednorazowo od TS ściągnąłem 9280 w tamtym roku. Raz dzięki Medea horoskop na forum zagrałem w/g wskazówek to 20 PLN zamieniła mi w 2700
Ja za dużo trafiłem pyrrusowa wygrana w multi. No ale dzięki niej zagrałem arcziego liczby takie jakie powinny być.
ArcI tym pierwszym się dzielimy,a z drugiego będziesz mieć na granieOczywiście jak wejdzie 5,ale jak cztery też będę szukał kontaktu.
Fajny zestaw,tym drugim zabrałbym w mini systemem,ale dniówkowy limit mi się skończył więc dziś nie pożyczę zestawu.
Może się cosik trafi poniżej czwórki nie szukam kontaktu gram dalej.
Arczi ja pracuję ,zarabiam a że teraz w Polsce jestem,odpoczywam bawię się dostępnym hazardem.
Pasko zobacz czy nie masz do czynienia z hakerem gość zero typowań zarejestrowaniu na początku kwietnia a diament i 9 020 wpisów, jest ich kilku.
2012 aktywność moja to status 5 258 wpisów, a czasem wywijałem tutaj.
Pasko masz rację, ale musisz monitorować takie numery, już kilka razy widziałem dziury w w sposobie zdobywania punktów do diamentu.
Pasko zablokuj zdobywanie aktywności dla typowań s600 i keno, ale problem głowy. Zresetuj hasło użytkownikom aktywność tym którzy w ten sposób ją zdobyli.
Moja kochana Emmi, że nie czepiam się Ciebie, pokazuje, a może chcę uświadomić pasko, że stara gwardia jest poszkodowana takim sortowaniem przydatności na chacie.
Weźcie sobie po nickach wyzywajcie, co? jeden pies ma na imię Burek
przejmujesz się takimi pierdołami? tomashi wybacz takie stresy to ja ciepłym m...
Jeśli ktoś gra przez neta to baranku wie kiedy owy kupon był nadany.
Dziwisz się mulag? Siedzę teraz w pPoznaniu też by. Wszelkie prawa tak zrobił.
To jest pisanie z tel. Ty piszesz a w konsekwencji on napisał przekaz.
Czy baranek to obraźliwe? My?lałem kolego, że względem twego nicku to komplement.
Te watykanista wiedz, że........ Ach te chciałby człowiek pom?c, ale c?ż sł?w brak

nawet nie wiem czy tam trafiome
Arczi w grze