Wpisy użytkownika collo666
Łącznie 127 wpisów w archiwum, pokazane od nr 247 447. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
mag niom jesli mozesz to podaj gg albo maila to tam sie odezwe
bylbym wdzieczny
bylbym wdziecznypowiem Wam ze juz nie wiem co sie dzieje.
Mianowicie wytypowalem 5 zakladow po 8 skreslen na kazdy. maksymalnie trafilem 4 liczby w zakladzie.
Ale co najciekawsze w tych 5 zakladach mialem 13 poprawnie wytypowanych liczb. Skutecznosc na poziomie ponad 60 % w trafnym wytypownaiu... gdyby jeszcze je tylko dobrze polaczyc....
Mianowicie wytypowalem 5 zakladow po 8 skreslen na kazdy. maksymalnie trafilem 4 liczby w zakladzie.
Ale co najciekawsze w tych 5 zakladach mialem 13 poprawnie wytypowanych liczb. Skutecznosc na poziomie ponad 60 % w trafnym wytypownaiu... gdyby jeszcze je tylko dobrze polaczyc....
Lestek
wiem wiem, ale to nie mowimy juz o tym ze udalo sie trafic z 5 czy 6 liczb. ale 13 juz daje do myslenia 
wiem wiem, ale to nie mowimy juz o tym ze udalo sie trafic z 5 czy 6 liczb. ale 13 juz daje do myslenia 
wez pod uwage ze oni losuja 20 liczb a tu ciagle typuje minimum 12 z nich...
no to dzis inwestuje 40 zl i jutro po odbior do totalizatora ;p;p
i znowu pech... 30 zl zainwestowane, 12 liczb trafionych ale zle dobrane w kuponach...
witam forumowiczow. mam male pytanie odnosnie loteriady co od paru dni ruszyla. probuje sie rejestrowac ale ciagle mi wyskakuje ze mam zly kod pocztowy. nie wiem o co z tym chodzi. mial moze ktos taki problem??
tu jest problem ze w polu wpisania kodu mozna wpisac tylko 5 cyfr czyli xxxxx na znak "-" nie ma miejsca
wilekie dzieki
wczoraj nie przyjmowalo mi znaku "-" a dzis juz ok
jeszcze raz dzeiekowa
wczoraj nie przyjmowalo mi znaku "-" a dzis juz ok
jeszcze raz dzeiekowa
witam forumowiczow
mam pytanie. czy orientuje sie ktos co sie dzieje z Arturem123??
mam pytanie. czy orientuje sie ktos co sie dzieje z Arturem123??to jest pech. puscilem na 14 10 liczb i zastanawialem sie czy nie puscic ich na 2 losowania. o 14 tylko 1 trafiona, a teraz 8... masakra z tym TS...
witam forumowiczow
wie ktos z Was moze co sie dzieje z Arturem123?? o ile go ktos jeszcze pamieta
wie ktos z Was moze co sie dzieje z Arturem123?? o ile go ktos jeszcze pamieta
No i bonusik padl... Jak Ci ludzie typuja to ja juz nie mam pojecia...;/
Dariusz- co masz na mysli ze to nie ludzie typuja tylko ludzie mowia?
ale fakty mowia same za siebie, bonus od nowa 10 tysiecy wiec ktos trafil...
Amphora faktycznie niezla, choc ja z niej zrezygnowalem juz jakis czas temu, byc moze tak jak piszesz, podrabina nabylem ;/
to jest pech, dosc ze czlowiek sie nie rzuca na wielkie pieniadze, tylko na 5 skreslen gra, to wszystkie 5 liczb obokokami sa(
Powiedzcie mi drodzy paskowicze cos o los milionos, tak w skrocie. O co w niej chodzi, co jaki czas losowanie?? Mam nadzieje ze sie ktos orientuje
Swego czaesu na tej stronce dosc z powodzeniem typowal Artur ze szczecina. Wie moze ktos co sie z nim dzieje dlaczego zaprzestal typowan??
Orientuje sie ktos z forumowiczow jak wyglada sprawa odplatnoscia TSa dla osoby ktora prowadzi jego punkt sprzezadzy?? Np w zwyklym sklepie ile wlasciciel ma placone za taka usluge?? Zalezy to od ilosci sprzedanych zakladow czy jest stala stawka??
Ktos ostro szaleje z graniem na trójki. Tym razem sie pomylil o jedna liczbe ;/
Pasko mozesz bardziej przyblizyc temat wspomnianych czwórek przez Ciebie?? Bo nie orientuje sie za bardzo;/
Mozna przypuszczac ze to moga byc np 3 lub 4 osoby z ktorych kazda inwestuje ok 1000 zakladow jak dzis, i w przypadku wygranje chocby jednej osoby dziela zyski miedzy soba. zawsze to jakas mozliwosc. niemniej jednak musza posiadac pokazny kapital...
tak czy owak jest to jakiś sposób na wygrywanie. Należa sie brawa dla tej czy może tych osob co obrali taką taktyke
Krys... moglbys podac liczby jakie zatypowales na losowanie 22 15??
To wczorajsza wygrana byla Twoja najwyzsza czy zdarzaly sie juz podobne??
ok. to jak mozesz to tylko napisz mi maila a jutro juz sie zgadamy konkretniej
mowiles cos ze w typowaniu bazujesz na mapach. moglbys cos wiecej o tym powiedziec??
tak ale mi chodzi o samo typowanie. Skad bierzesz mapki, na jaki okres wstecz zwracasz uwage itp
Slawek wrzuc skan czy co tam masz na http://www.sendspace.pl/ i wtedy wszyscy zobaczymy
wiec zalacz to co przeslales krisowi na tym co podalem i wrzuc tu link
Sławku jesli to dla Ciebie nie problem to przeslij mi na maila to co poslales krisowi i wtedy potwierdze reszcie forumowiczom
moj mail collo666@wp.pl
moj mail collo666@wp.pl
jesli bedzie to Cie przeprosi z pewnoscia. poki co go nie ma. a ja naprawde bede wdzieczny jak zobacze twoje osiagniecie
dawno nie dawno nie wazne. wazne zobaczyc takie osiagniecie. slij do mnie tez
dzis jedyne 4 ma 10 no ale jutro nowy dzien i juz biore sie za typowanie
http://www.fotoszok.pl/upload/91d13ca8.jpg
zobaczcie kto nie wierzy
zobaczcie kto nie wierzy
program napewno nie. gram wg wlasnego uznania. tzn mam swoj sposob skreslania i jego sie trzymam
Co wam powiem to wam powiem. Jesli obstawiasz w TS to mozesz nawet za milion zlotych. Kazda kwote przyjmia, ale jak przyjdzie do wyplaty glupich 700 zl to nigdy nie maja tyle w kasie... banda zlodzieii!!
« PoprzednieKolejne 100 »