Wpisy użytkownika collo666
Łącznie 127 wpisów w archiwum, pokazane od nr 984 490. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
ja jedynie o 14 zagram bo wieczorem mecz wiec nawet nie chce sobie atmosfery psuc kolejna wtopiona kasa
Może ktoś z forumowiczów mi powiedziec dlaczego na stronie TS nie ma uaktualnianych ostatnich paru studio lotto??
Multi multi- i nie zdradzila Ci ta osoba sposobu na wygranie??
Witam szanownych forumowiczów Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tym ze po dzisiejszym losowaniu wygranych 3/3 jest az ponad 1000??
Gratuluje Robbie. Ale jesli faktycznie tak dobrze Ci idzie w typowaniu to nie pozostaje Ci nic innego jak tylko wstawaic swoje typy na forum, i wtedy potwierdzisz swoje sukcesy Bo jak narazie to wiekszosc forumowiczow dosc sceptycznie podchodzi do tego kto ile wygral. Trzeba to udowodnic
To Robie chociaz zdradz czym sie kierujesz przy typowaniu?? Masz jakas obrana metode??
Skreslasz te same liczby na tyle losowan, wiec chyba ciezko wyjsc na plus?
jak można sprawdzić w jakich miejscowościach padają te znaczące wygrane??
Witam forumowiczów
Orientowal sie moze ktos z Was o tym niby skutecznym systemie
http://www.youtube.com/watch?v=KgoaHtdB35s
??
Orientowal sie moze ktos z Was o tym niby skutecznym systemie
http://www.youtube.com/watch?v=KgoaHtdB35s
??
Witam forumowiczów ktos dzis ładnie w multi poszalal. Ponad tysiąc wygranych 3/3
Witam wszystkich. Mam pytanie. Mianowicie bylem dzis sobie zapuscic MM za 5 zl. Mialem kupon co mialem 4 zl wygranej. Daje kasjerce kupon plus kupn do skereslenia i doplacam zlotoweczke. Oczywiscie oddaje mi kupon z zakreslonych liczb ale... oddala mi tez ten kupon z wygranymi 4 zlociszami i dodatkowo potwierdzenie wygranej... Zawsze go zabierala a teraz oddala. Zwykla pomylka czy cos sie zmienilo??
no dalem kupn ze skreslonymi liczbami i drugi kupon na ktorym bylo to 4 zl. przyjela wszystko i doplacilem zlotowke. a po chwili oddaje mi nowy kupon plus ten co dalem z wygrana
lepsza trafność w wieczornych losowaniach czy jakis inny powod??
moge Ci na maila podeslac moj nr gadu?? mialbym do Ciebie pare pytan
oczywiscie ze gram w realu. mam pare pomyslow i dlatego chcialbym je z Toba skonsultować na gadu
wyslalem Ci na maila moje gadu. jak bedziesz mogl to sie odezwij
tak tak wiem, dlatego pozwolilem sobie do Ciebie napisac. mozesz sprawdzic
jeden z 30 min temu a drugi z 5 minut temu. na tego maila co masz podanego w profilu
« Poprzednie 100Kolejne »