Wpisy użytkownika chippi
Łącznie 491 wpisów w archiwum, pokazane od nr 114 312. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Witam wszystkich po dłuższej nie obecności...
W dniu wczorajszym obroniłem doktorat na UE w Krk.Teraz będę miał troszkę więcej czasu dla rodziny oraz M-sko.
Prof. Przybylska oraz Prof. Lauterbach.....bez komentarza ale wdzięczny im jestem. Trochę zły jestem na siebie bo wiem, że stać mnie było na "lepiej" ale cóż.... wszystkiego dobrego dla Wszystkich użytkowników Multipasko
W dniu wczorajszym obroniłem doktorat na UE w Krk.Teraz będę miał troszkę więcej czasu dla rodziny oraz M-sko.
Prof. Przybylska oraz Prof. Lauterbach.....bez komentarza ale wdzięczny im jestem. Trochę zły jestem na siebie bo wiem, że stać mnie było na "lepiej" ale cóż.... wszystkiego dobrego dla Wszystkich użytkowników Multipasko
edi8-witaj. Widzę, że nie jest Ci obca moja promotor.Przyznam, że w dziedzinie mikroekonomii jest naprawdę dobra.
Cześć Edi8-zupełnie nie rozumiem jak można tyle pieniędzy"zmarnotrawić" Czytałem właśnie ten słowacki artykuł...
Edi8-no tak...Wiesz...ja uważam, że "większe" pieniądze są dla ludzi ale MĄDRYCH.Cóż jak wynika z tego artykułu człowieka one zepsuły.
hosia-jak narazie dobrze. gwarancji niestety nie mogę dać ;)pozdrawiam i dziekuje
witam wszystkich. Edi8-do stolicy "woda" dotarła?
hosia jak typy? U mnie nieciekawie...raptem 5/10
hosia jak typy? U mnie nieciekawie...raptem 5/10
Edi8 z tego co kojarzę to jesteś warszawiakiem.
Może mi podpowiesz jak najlepiej dojechać i najszybciej na ul. Stokłosy w stolicy? chodzi mi o WSE-I
Jakoś nie mogę skojarzyć drogi
Może mi podpowiesz jak najlepiej dojechać i najszybciej na ul. Stokłosy w stolicy? chodzi mi o WSE-I
Jakoś nie mogę skojarzyć drogi
Witam. U mnie 7/10 Wreszcie trochę "odkucia" 2,7,10,34,40,44,51,56,59,80
ciekawie się zapowiada "express" pozdrawiam
ciekawie się zapowiada "express" pozdrawiam
Witam wszystkich po długiej przerwie....Za 2 dni myślę "zagrać" Jasiu - jakieś propozycje? Pozdrowienia dla "starych wyjadaczy kulek"
Szczęśliwiec trafił 8/8 z plus i stawką x10 !!!! nieźle....1mln300zł minus podatek....GRATULACJE!
Witam. U mnie 7/9...... znów niewiele brakło
1,2,3,13,20,21,53,55,77 Zagrałem z opcją + ale niestety...
Drugi zakład już o wiele gorszy....1,6,13,21,32,33,40,53,77 pozdrawiam stałą "GWARDIĘ"

1,2,3,13,20,21,53,55,77 Zagrałem z opcją + ale niestety...
Drugi zakład już o wiele gorszy....1,6,13,21,32,33,40,53,77 pozdrawiam stałą "GWARDIĘ"
Witam. Jakieś ciekawe propozycje na 14.00??? Wczoraj udało mi się 7/9 o 14. o 22 totalna klapa.... Co z egim8 ?
Witam. U mnie po wczorajszym losowaniu o 22.00 4/4
( 6,25,46,65) oraz 4/10 ( 6,21,25,33,35,46,52,60,65,66) pozdr
( 6,25,46,65) oraz 4/10 ( 6,21,25,33,35,46,52,60,65,66) pozdrWitam Wszystkich... Ja to mam chyba pecha...rok temu było podobnie tyle, że w grze w dużego lotka...wczoraj w mini ( posłałem systemem na 6 skreśleń) ot takie liczby: 3,7,13,14,25,40 normalnie.....

Pozdrowienia dla "starej Gwardii.." Tczew,Czarodziejka,Edi8 i reszta...
Nie ma sie co złościć...ignoruj takich ludzi
ja nie komentuje bo szkoda się zniżać do "niższego" poziomu
ja nie komentuje bo szkoda się zniżać do "niższego" poziomu
czarodziejka napisz mi smsa....bo mi tel zwariowal i utraciłęm wszystkie kontakty
witam. u mnie po raz drugi 8/10
jak zwykle sam przedobrzyłem...choć z drugiej strony 70-tki dały ciała...o 60-tkach nie wspomnę...
jak zwykle sam przedobrzyłem...choć z drugiej strony 70-tki dały ciała...o 60-tkach nie wspomnę...a najlepsze w tym wszystkim jest to,że nie mają w kolekturach wypłacić 520zł.... zgroza...
majklasz-wybacz ale nie na oficjalu...to są moje powiedzmy "stałe kulki". na maila mogę Ci wysłać...pozdrawiam..czarodziejka pewnie będzie wiedzieć bo zna moje dwa zestawy...
ulala-Monika ma moje dwa zestawy "kulek" którymi zawsze gram...przez tydzień nic nie mogłEM TRAFIĆ a wczoraj 8/10 rano poszedłem do kolektury a tu mi mówi babka ze ma w kasie raptem 300zł.... mówiąc krótko- śmiech na sali....
ulala- ładne....dwie z twojej piąteczki są skreślone u mnie na kuponie.... Nie wiem czemu ale uparcie gram na 19.... ciekawe czy sprawi mi dzisiaj psikusa....
Witam. u mnie po wczorajsz
'przerwie" i wtorkowym 8/10 dzisiaj 7/10 .... pozdr.
Czarodziejka-Monika dostała ode mnie skan z wygraną....pozdrawiam....
Pluję sobie w brodę, że nie skreśliłem 9 i 80...ajjjj..no szkoda...
'przerwie" i wtorkowym 8/10 dzisiaj 7/10 .... pozdr.
Czarodziejka-Monika dostała ode mnie skan z wygraną....pozdrawiam....
Pluję sobie w brodę, że nie skreśliłem 9 i 80...ajjjj..no szkoda...
ulala no to faktycznie szkoda.... a ja znów przedobrzyłem.... mogło być 9/10 a jest 7/10 szkoda... Wysłąłęm Wam skan kuponu
ulala jeszcze nie "myślałem" nad kulkami./ jak sprawdze to Ci napisze....
ulala-z tego co widzę to jest nie najlepszy rozkład liczb.
Będę typował z mojego drugiego zbioru liczb tzn z drugiej listy...Zmieniłem taktykę doboru liczb. Widać zaczyna się opłacać.. w tym tygodniu 8/10 i 7/10 oraz cztery razy 4/10
Niech Ci pokaże Czarodziejka drugi zestaw liczb. W razie czego niech pisze sms bo nie podaje już swoich typów na oficjalu...Widziałś skan kuponu ???
pokazała CI?
Będę typował z mojego drugiego zbioru liczb tzn z drugiej listy...Zmieniłem taktykę doboru liczb. Widać zaczyna się opłacać.. w tym tygodniu 8/10 i 7/10 oraz cztery razy 4/10
Niech Ci pokaże Czarodziejka drugi zestaw liczb. W razie czego niech pisze sms bo nie podaje już swoich typów na oficjalu...Widziałś skan kuponu ???
pokazała CI?jasne że mogę...już Ci pisze te dwa zestawy...sprawdź poczte za 2 minutki..
wytypowałem tylko 2 zakłady na 10 skreślen z tego drugiego zestawu.
reszta jak napisałem ci w mailu..pozdrawiam...
reszta jak napisałem ci w mailu..pozdrawiam...
przekaż Uli, że odrzuciłem jej liczby...ale nic nie sugeruje bo "kulki" czasami "lecą z nami w kulki"i wszystko możliwe...
smutasek wybacz....kiepsko mi szło aż do tego tygodnia...zobaczymy co bedzie dalej...
teraz gram na 10 bo jest dość spory bonus....przeważnie gram na 7 skreśleń...
beatka-nie da rady...sorki ale słowo obiecane komuś to rzecz święta.
sylwek zaryzykował bym ale jedną cyferkę dałbym "do zmiany"....
odnośnie Twojej wypowiedzi na temat "większych pieniędzy" to w 1906% popieram!Pieniądze a zwłaszcza większe są dla ludzi mądrych.
odnośnie Twojej wypowiedzi na temat "większych pieniędzy" to w 1906% popieram!Pieniądze a zwłaszcza większe są dla ludzi mądrych.
Ja wytypowałem już swoją 10-tkę.... teraz "dumam" czy wysłać wg. normalnej stawki, czy z opcją + czy podwoić stawkę.... Coś muszę wybrać
czesc ulala- nie wiem czemu ale albo 40 albo 43
o 22.00 wytypowałem swoich 5 liczb i do tych 5 liczb dobierałem kolejne pięć żeby ułożyć 10-tkę... i co o dziwo??? rano patrzę a wytypowane moje 5 liczb idealnie weszło a te co dobierałem do nich ani jedna....cholera....
o 22.00 wytypowałem swoich 5 liczb i do tych 5 liczb dobierałem kolejne pięć żeby ułożyć 10-tkę... i co o dziwo??? rano patrzę a wytypowane moje 5 liczb idealnie weszło a te co dobierałem do nich ani jedna....cholera....
ulala-zobacz na drugi zestaw moich liczb...nie mogę pisać na oficjalu...z niego typuję teraz....źle dobrałem kolejnych pięć liczb.
sylwek ja nie neguję Twoich liczb. Być może akurat Ty będziesz miał rację.Życzę Ci jak najlepiej. Mam trochę inna strategię typowania aczkolwiek muszę przyznać, że szanuję Cię jako typera. 40 nie pasuje mi bo ona nie lubi się trzy razy pod rząd powtarzać co drugie losowanie...mimo wszystko powodzenia.
sylwek-może Ty radą posłużysz... otóż...mam wytypowane 32 liczby.... w 95% co losowanie wpada minimum 10 kulek czyli tyle ile potrzeba do szczęścia. W dniu wczorajszym w losowaniu o godz.14.00 weszło ich aż 14 o 22.00 12 kulek. Kłopot w tym jak wybrać tych właściwych 10 kulek z 32 ???
Zaznaczę, że nigdy nie padło ich mniej niż 8. Raz się zdażyło 8 i kilka razy 9. W większości wpada min. 10 kulek.
Zaznaczę, że nigdy nie padło ich mniej niż 8. Raz się zdażyło 8 i kilka razy 9. W większości wpada min. 10 kulek.
Sylwek najwięcej wylosowano 17 kulek z 32 to było w czerewcu tego roku... ulala zresztą wie...musze uciekać z internetu. jak masz jakieś sugestie to napisz ni na maila. pozdrawiam. mój mail: chippendalles@wp.pl
sylwek 1/3 na ile losowań posłałeś? u mnie 6/10 skreśliłem 51 a tu wylosowali 50 tak samo 64 a tu 63....te dwie były obok..reszta źle dobrane....szlag....
witam wszystkich....Wróciłem ze Słowacji...od 1 stycznia zaprzestaję gry w polskim Totalizatorze... Przerzucam się na słowackie "Tipos" czyli odpowiednik naszej rodzimej gry...
Można grać przez internet czy nawet przez wysłanie sms... Zakupiłem starter słowackiej sieci komórkowej Mobil...będę teraz testował... Zagrałem narazie na próbę w keno.... Wynik słaby 4/10.....pozdrawiam...
Można grać przez internet czy nawet przez wysłanie sms... Zakupiłem starter słowackiej sieci komórkowej Mobil...będę teraz testował... Zagrałem narazie na próbę w keno.... Wynik słaby 4/10.....pozdrawiam...
andre...nie ma żadnego problemu z wypłatą wygranej... Jedyny minus to trzeba się pofatygować i jechać na Słowację po odbiór wygranej. Różnicy nie ma żadnej oprócz jednej zasadniczej-można grać przez internet jak też przez sms.... jeżeli jesteś zainteresowany proszę link: http://www.tipos.sk/
Wysyłanie smsów chyba nie jest zabronione...pozdrawiam...
Wysyłanie smsów chyba nie jest zabronione...pozdrawiam...
witam... 7/10 i 6/10 u mnie....Czarodziejka i ulala ...drugi zestaw....zobacz liczby jak pięknie się zaczęły...cztery pod rząd...warto było poczekać na nie....na 22.00 powtóze je raz jeszcze.... liczę na co najmniej 6 powtórek...ptzy odrobinie szczęścia mogło by być 9/10 z plusem.. pozdrawiam..
ulala- liczę na co najmniej sześć powtórek...
Jeżeli by się udało ( choć małe szanse) jakby powtórzyli 8 czy 9 liczb to nie chcę przeginać ale na 99% pewne 9/10 !!! a może 10/10
warunek-jak najwięcej powtórek z drugiego mojego zestawu....
Jeżeli by się udało ( choć małe szanse) jakby powtórzyli 8 czy 9 liczb to nie chcę przeginać ale na 99% pewne 9/10 !!! a może 10/10
warunek-jak najwięcej powtórek z drugiego mojego zestawu....sylwek-pamiętasz te liczby??? 40,43,76 ????dzisiaj było by pięknie

strasznie nie daje mi tylko spokoju 25 na wieczorne losowanie.....
ulala.....myślę, że dwie są wielce prawdopodobne....
chyba odrzucę pierwszą.... myślę nad 25 i mam mętlik....nie wiem co zrobić...
ulala.....myślę, że dwie są wielce prawdopodobne....
chyba odrzucę pierwszą.... myślę nad 25 i mam mętlik....nie wiem co zrobić...sylwek...zależy czy będą powtórki-jeżeli będą to będzie "ciekawie" jak sprawdzałem teraz kupon to aż "ciepło " mi się zrobiło...
taki dreszczyk emocji...
taki dreszczyk emocji...ulala-nie pisz liczb na oficjalu.... 23 owszem.......31 pół na pół...
czarodziejka- wybieraj z drugiego zestawu.....
Podpowiem Ci coś.... wysyłam na 22.00 łącznie 16 zakładów. Troszkę muszę zamieszać....7 liczb biorę z drugiego zestawu... Nie będę dobierał do nich pozostałych trzech liczb z mapy tylko z pierwszego zestawu....naraźie myślę nad nimi...
choć wiesz, ze ja nie uznaję stwierdzenia "pewniaki". dzisiaj o 14.00 weszło w sumie 15 moich "stałych kulek"
Bądź mądry i dobierz 10 kulek ale właściwie. ot to sztuka...
Podpowiem Ci coś.... wysyłam na 22.00 łącznie 16 zakładów. Troszkę muszę zamieszać....7 liczb biorę z drugiego zestawu... Nie będę dobierał do nich pozostałych trzech liczb z mapy tylko z pierwszego zestawu....naraźie myślę nad nimi...
choć wiesz, ze ja nie uznaję stwierdzenia "pewniaki". dzisiaj o 14.00 weszło w sumie 15 moich "stałych kulek"Bądź mądry i dobierz 10 kulek ale właściwie. ot to sztuka...
witam....niestety tylko 5/10... nie było powtórek.. weszła raptem jedna z preferowanych....
witam... po dłuższej przerwie (ok. 3 tygodni) w losowaniu o 14.00 w sobotnie popołudnie 7/9 u mnie na kuponie....Niby żadna rewelacja...Pozdr. dla edi8
no trzyma się i rośnie
trochę psoci.... czarodziejka-znów przedobrzyłem.... gdybym nie zamieniał "stałych liczb" byłbym dzisiaj bogatszy o 70.000 minus należny podatek 10% .. a tak to pozostało na pocieszenie marne 300zł.... na grę przynajmniej będzie..... zobacz jak mój drugi zestaw liczb lubi szaleć!
trochę psoci.... czarodziejka-znów przedobrzyłem.... gdybym nie zamieniał "stałych liczb" byłbym dzisiaj bogatszy o 70.000 minus należny podatek 10% .. a tak to pozostało na pocieszenie marne 300zł.... na grę przynajmniej będzie..... zobacz jak mój drugi zestaw liczb lubi szaleć!czarodziejka-trzymaj się mojego drugiego zestawu....ja nim gram od połowy października.... chcesz wiedzieć efekt ???
01-31.10.2010r po bilansie ( koszty-wygrana)saldo dodatnie w wysokości 72,50zł, 01-30.11.2010r saldo dodatnie w wysokości 9,20zł 01-31.12.2010r saldo dodatnie w wysokości 190.70zł
01-29.01.2011 (uwzględniając wczorajsze 7/9 a zostaje dzisiejsze i jutrzejsze losowana i zakładając,że nic nie trafię) bilans dodatni w wysokości 161zł z groszami.... Jak sama widzisz niby żadna rewelacja ale saldo dodatnie...
01-31.10.2010r po bilansie ( koszty-wygrana)saldo dodatnie w wysokości 72,50zł, 01-30.11.2010r saldo dodatnie w wysokości 9,20zł 01-31.12.2010r saldo dodatnie w wysokości 190.70zł
01-29.01.2011 (uwzględniając wczorajsze 7/9 a zostaje dzisiejsze i jutrzejsze losowana i zakładając,że nic nie trafię) bilans dodatni w wysokości 161zł z groszami.... Jak sama widzisz niby żadna rewelacja ale saldo dodatnie...
Czarodziejka-myślę nad grą od lutego tak...
losowanie na 14.00 jeden zwykły zakład ( 2,50zł)
losowanie o 22.15 jeden zakład stawka podwojona..... ( 2x2,50zł)
Zauważyłem, że często bo praktycznie co wieczorne losowanie wpada mi jak nie 4/10 to 5/10. Teraz z racji małego "bonusu" bram na 9 skreśleń....
losowanie na 14.00 jeden zwykły zakład ( 2,50zł)
losowanie o 22.15 jeden zakład stawka podwojona..... ( 2x2,50zł)
Zauważyłem, że często bo praktycznie co wieczorne losowanie wpada mi jak nie 4/10 to 5/10. Teraz z racji małego "bonusu" bram na 9 skreśleń....
dziękuję ale choć dodatni to szczerze marny to bilans...akurat na dalszą grę...
Masz zadanie bardzo ułatwione....troszkę pomyśleć i spojrzeć choćby w mapę która jest na tej stronce...
niby tak ale marne to pocieszenie
a nie wiesz gdzie padła ta ostatnia wygrana w Multi? w jakim mieście zgarnęli mojego bonusa?
a nie wiesz gdzie padła ta ostatnia wygrana w Multi? w jakim mieście zgarnęli mojego bonusa?'5/10 u mnie...czarodziejka jak zagrałaś moją partią" liczb to też powinnaś mieć 5/10 a przy odrobinie szczescia 6/10 pozdr
czarodziejka gram tymi samymi....akurat na 22 idealnie pasują...podwoję stawke..

u zachodnich sąsiadów za trafienie w Keno 10/10 płacą 1.000.000 Euro....a u nas???!!!
Bodzio0222 u mnie też niewiele... tyle, że za pojedynczą stawkę....2,3,13,40,44,45,53,60,64,72
no szlag by to ...normalnie.... miałem taką piękną wytypowaną 9-tkę.... normalnie szlag....5,11,19,21,41,46,49,60,75 trzy cyferki zaraz obok.....stawka x2.... z plusem....... jak się tu nie złościć...