Wpisy użytkownika chippi
Łącznie 491 wpisów w archiwum, pokazane od nr 313 985. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Witam wszystkich. Po wczorajszym wieczornym losowaniu u mnie 8/9 . chyba nie jest mi dane.....
9,11,21,35,45,50,60,69,77
Czy jest ktoś na tyle bystry i jest w stanie rozpisać liczby...
na dzisiejsze losowanie o 14.00 mam wytypowane 32 liczby oczywiście z przedziału od 1-80. Wśród tych 32 liczb będzie napewno co najmniej 10 liczb a więc tyle ile do szczęścia potrzebne. Sęk w tym jak poprawnie wybrać tą 10-tkę lub 9-tkę.
Dla wtajemniczonych gram po rozbiciu bonusa na 9/9 pozdrawiam stara gwardię...chipi
9,11,21,35,45,50,60,69,77Czy jest ktoś na tyle bystry i jest w stanie rozpisać liczby...
na dzisiejsze losowanie o 14.00 mam wytypowane 32 liczby oczywiście z przedziału od 1-80. Wśród tych 32 liczb będzie napewno co najmniej 10 liczb a więc tyle ile do szczęścia potrzebne. Sęk w tym jak poprawnie wybrać tą 10-tkę lub 9-tkę.
Dla wtajemniczonych gram po rozbiciu bonusa na 9/9 pozdrawiam stara gwardię...chipi
Lila- też bym chciał... wczoraj w wieczornym losowaniu weszło mi 12z 32 liczb. Nawaliła tylko 9-tka. Najwięcej 17 z 32 liczb tamtego roku. W lipcu tamtego roku jak weszło mi 17z32 to na kuponie było 9/10. Dariusz Witkowski jeszcze chwilkę jestem bo do pracy muszę znikać.
Lila-przesłałem skan tego kuponu 2 osobom znanym na tym forum. Jedna z nich czarodziejka jak zobaczyła to aż ze zdumienia nie mogła uwierzyć. No cóż...
Ciągle się zastanawiam jak rozpisać te 32 liczby.Dariusz Witkowski mogę Ci na maila je napisać. Mozę jak nie sam to z kimś coś razem zdziałam.
Ciągle się zastanawiam jak rozpisać te 32 liczby.Dariusz Witkowski mogę Ci na maila je napisać. Mozę jak nie sam to z kimś coś razem zdziałam.
Dariusz Witkowski- moje liczby?
Jestem w stanie wysłać nawet za 250zł jednorazowo 100 zakładów byle dobrze dobrać liczby. Bardzo "ufam" swoim liczbom....
Jestem w stanie wysłać nawet za 250zł jednorazowo 100 zakładów byle dobrze dobrać liczby. Bardzo "ufam" swoim liczbom....
Dariusz witkowski to bardzo podobnie do mojego systemu dobierania liczb Ty dobierasz. Tyle, że ja w systemie 60/40 czyli analizuje z dekady 6/10 i dobieram 4....no ja w tym miesiacu w maju miałem 14/32 ale niestety do dzisiejszego dnia nie umiem ich rozpisać.... ot cały problem.
Oczywiście Dariusz sprawdziłem Twoje liczby. Szczególnie zainteresował mnie Twój 2 zestaw.
Dokonałem w nich 3 zmian. Dariusz-robiłem na 10 skreśleń jak był bonus.. teraz na 8 lub 9
Dokonałem w nich 3 zmian. Dariusz-robiłem na 10 skreśleń jak był bonus.. teraz na 8 lub 9
Dariusz-powiedzmy na 100 zakładów. jeżeli wyjdzie 120 też może być.
6/9x1 5x 4/9 po losowaniu...
10 zakładów wysłanych=25zł wygrana 52zł
Bilans 27zł na +
10 zakładów wysłanych=25zł wygrana 52zł
Bilans 27zł na +
Właśnie testuje...Zastanawiam się tylko jak je dokładnie podstawić
ale coś czuje Darku że na 22.15 z mojej nowej 32 będzie wylosowanych ok. 13-14 liczb.Ładnie mi się układają...
Walczę z kolegą z pracy (jesteśmy oboje informatykami)nad programikiem bazującym nad skojarzeniami liczb....naraźie efekt średni...
Walczę z kolegą z pracy (jesteśmy oboje informatykami)nad programikiem bazującym nad skojarzeniami liczb....naraźie efekt średni...
ja zagram na 5 skreślen
Zaryzykowałem i wytypowałem 20 liczb i z nich zagram na rozpis...
Zaryzykowałem i wytypowałem 20 liczb i z nich zagram na rozpis...
andromeda-witaj. Co u Ciebie? jak Ci idzie gra? Ja dzisiaj coś cienko...
5/8 i 5/9
5/8 i 5/9skąd klikasz andromeda??? napisz na: chippendalles@wp.pl
Może podzielę się z Tobą moja wiedzą i doświadczeniem na temat mm
Może podzielę się z Tobą moja wiedzą i doświadczeniem na temat mm

andromeda....60 owszem....2 to pozostawiam indywidualnie...
po wieczornym losowaniu zamknę mój bilans majowy...jedno wiem napewno.... będzie dodatni bo wieczorem zagram za 10 zł i choćbym owe 10 zł przegrał w 100% to i tak 91zł na plusie zostanie...Niewiele ale jednak....

po wieczornym losowaniu zamknę mój bilans majowy...jedno wiem napewno.... będzie dodatni bo wieczorem zagram za 10 zł i choćbym owe 10 zł przegrał w 100% to i tak 91zł na plusie zostanie...Niewiele ale jednak....
witam. Wczoraj wieczornym losowaniu niestety pudło
Jeżeli kogoś zainteresuje to mój majowy bilans gry w MM ma się następująco:
Wkład w grę: 232,50zł
Koszty ( przegrane) -141zł
Bilans dodatni- 91zł
Niby niewiele ale ważne,że na +
Pozdrawiam serdecznie "starą gwardię" chippi
Jeżeli kogoś zainteresuje to mój majowy bilans gry w MM ma się następująco:
Wkład w grę: 232,50zł
Koszty ( przegrane) -141zł
Bilans dodatni- 91zł
Niby niewiele ale ważne,że na +
Pozdrawiam serdecznie "starą gwardię" chippi
232,50-koszty
323,50-łączna suma z maja( z wygranymi)
91,5zł - na plus za maj.
Dzieki za poprawę.
323,50-łączna suma z maja( z wygranymi)
91,5zł - na plus za maj.
Dzieki za poprawę.
Dariusz-właśnie analizuję Twoje "kulki"
Pracuję intensywnie nad moją 8-mką.
Napewno dwie sobie "zapożyczę"
Natomiast jeśli wolno zapytać- co Cię skłoniło do postawienia na : 11,1874,75??? jak je dobierałeś?
Pracuję intensywnie nad moją 8-mką.
Napewno dwie sobie "zapożyczę"

Natomiast jeśli wolno zapytać- co Cię skłoniło do postawienia na : 11,1874,75??? jak je dobierałeś?
słabo.... jak zwykle...do 8/8 znów tak niewiele a zarazem aż tak daleko....zamiast 9 wpadła 8 i zamiast 53 wpadła 54....Jeny

Tyle,że już wyszedłem na + bo po 4 czerwcowych losowaniach mały - był. Zagrałem za 10 zł-68zł wygrana -58zł zysk. Odliczając stratę naraźie 37 na + ale do konca miesiaca daleko...
no..u mnie po losowaniu o 14.00 ( wczorajszym) 7/9 i to z +
Jak zwykle prześladuje mnie jedna badź dwie kulki...złośliwość normalnie....
Jak zwykle prześladuje mnie jedna badź dwie kulki...złośliwość normalnie....

witam....witam..kupe lat mnie tu nie było.... jakie osiągnięcia w grze MM????
czesc Lila...no to trzeba to zmienic widzę, że ze starej "gwardii" mało tu osób zostało...chyba sie nie poddali???!!!
oooo czesc bella34... widze że trzymasz "sztamę" tutaj... co z Jasiem i innymi?
no mi sie udało raz 7/8 ustrzelić....no nie widze kurcze nikogo ze starszyzny...no oprócz Ciebie ,Uli i Lili
we wczorajszym losowaniu o 22.15 miałem kurcze 6/8 no edi8 to sie chyba obraźił na koguta.. o ile dobrze pamietam
Bella Tobie o ile dobrze pamietam zawsze dopisywało szczescie w kulkach
Robal oczywiscie ze nie tajemnica...na 8 i 10 skreslen..15 zł na jedno losowanie
tak...dobór z 30 liczb... problem jest tylko jeden.... jak wybrac albo jakie z tych 30 liczb własciwych 10 ...żeby było ciekawie to niezmiernie rzadko się mi zdarza żeby wsród tych 30 liczb nie było minimum 10 wylosowanych przez TS. Sęk tylko w ich doborze...dla przykładu 8 luty 2012 losowanie 22.15. z wytypowanych moich 30 liczb TS wylosował aż 17 a przy moim rozpisie trafiłem tylko 7/8 i 7/10 cóż..
dzisiaj na 14 posłałem dziesiateczkę "parkowo" tzn pięć podwójnych parek....sie okaże za niedługo...
Robal-zgoda...można zejśc np. do 25 liczb ale coraz miniejsze prawdopodobienstwo że wsród nich będzie tyle trafnych kulek co do szczescia potrzebne...
ok.. odezwę się jeszcze po losowaniu....powodzenia dla wszystkich.,
witam.czarodziejka jestes moze? jeżeli tak to
napisz smsa bo mam nowy tel i numery mi przepadły. koniecznie
napisz smsa bo mam nowy tel i numery mi przepadły. koniecznie
Siema... co tam "starzy wyjadacze" kulek ??? Pasko- witam i pozdrawiam Rzeszów Kupe lat mnie tu nie było...
Co tam stare wygi? Jak idzie gra? Czy ktokolwiek wie co z Kazikiem T ?
« Poprzednie 100Kolejne »