Wpisy użytkownika chippi
Łącznie 491 wpisów w archiwum, pokazane od nr 60 642. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
olinger-tym razem Cię w 100% popieram!dlatego o 22.00 przymusowa PAUZA!
Olinger a jak reaguje na "Daniela" to chyba kiedyś to OPA ładnie ujął o ile mnie pamięć nie myli....na Youtube można było zobaczyć.....pozdrawiam....
dzieki zuzka.... Jeżeli Daniel Porowadzi losowanie to NAPRAWDE ODRADZAM WAM GRAĆ! zaoszczedzicie troche grosza!pozdrawiam..chippi
Zelus-nie to żebym Cię obrażał czy coś ale jak czytam Twoje ostatnie wpisy to....bez obrazy ale nie porównuj się to Tczewa1958. Nie odbierz tego źle ale jesteś LAIKIEM w tej dziedzinie. a Uważam tak, bo sam o tym piszesz w swoich wpisach.
Zelus-rankingi to jedno, kasa za wygrane to drugie.Nie to żebym się czepiał Ciebie bo tak nie jest, ale jaki masz "bilans" w LOTTO? Skoro uważasz że jesteś dobry w typowaniu to może spróbujemy razem zagrać?
Ponoć losuje o 14.00 Wieleba. Dobrze Wam Gracze radze-odpuście sobie bo naprawdę szkoda pieniędzy.
slavo-ja też. Tylko z tym małym wyjątkiem,że nie gram jak Wieleba losuje...zobaczymy jaki zaraz da popis.
No i dobrze że nie grałem bo bym miał wielkie g....!!! raptem 2/10 cały Daniel....ale pajacuje...masakra!
kto prowadzi losowanie o 22.00??? bo nie wiem czy grać czy nie. ostatnio zagrałem wczoraj o 14.00 proszę o jak najszybsza odpowiedź.
Kto prowadzi losowanie o 14.00??? już nie gram 2 dzień a chciałbym zagrać... chyba nie 4 raz pod rząd "gentelman"!!!!
Kto prowadzi losowanie o 14.00??? już nie gram 2 dzień a chciałbym zagrać... chyba nie 4 raz pod rząd "gentelman"!!!!
Jasiu-szkoda grać dzisiaj! właśnie się dowiedziałem,że oba losowania prowadzi "gentelman". Zaoszczędzimy trochę kasy za to;)
Jaga56-bez obrazy ale po Twoim ostatnim wpisie dochodzę do wniosku, że jesteś LAIKIEM w temacie LOTTO. Przykro to pisać ale wszystko na to wskazuje.Widzę,że nie jesteś w temacie...Sprawdź najpierw ile ludzie wygrywaja,ile jest powtórek... a później zabierz głos w tej sprawie...pozdrawiam serdecznie.
Jaga56-też jestem zwolennikiem gry losowej ale na uczciwych zasadach!powtarzam na UCZCIWYCH ZASADACH!!!
Jaga56-widzisz...ma... to człowiek LOTTO! Nie tak dawno jak przed losowaniem się śmiał...z nas Jaga...myślisz że uczciwie losują???Gwarantuję CI-niech losuje dziecko to nie będzie żadnych kumulacji i 10/10 bedzie padać co drugie losowanie...
Jaga56-nic nie rozumiesz. Ok. szkoda dyskutować. Powodzenia w grze Ci życzę. pozdrawiam.
Nie grajcie jak losowanie prowadzi Wieleba!Dobrze Wam radze. zaosczędzicie troche pieniędzy.Już kilka osób sie przekonało. a Ci co będą grać niech się pochwala później swoimi wynikami.
Co za dureń sie podszywa pod mój nick!!! na złość pisze "cipi" lub "cippi"!!!dziecinada!
czarodziejka83-BRAWO!!!Mądra kobieta z Ciebie! nic dodać-nic ująć! raz jeszcze BRAWO!Popieram w 100%
Lestek-dokładnie tyle samo bym miał 3/10 jakbym wysłał moje 2 kupony. Czyli było by wielkie g....!!!Oj...o 22.00 znów PAUZA!!!22,50 w kieszeni!!!
Witam wszystkich.Trochę obolały jestem( po turnieju Judo).Właśnie się dowiedziałem,że znów dzisiaj przymusowa PAUZA! No szlag by to.... Powinni wysłać Daniela na urlop żeby wypoczął i sił nabrał...tak na min. 2 lata!!!
Jolus-kotem to byłem w 1998r w wojsku!
Dla prawdziwości moich słów JW 2742 2BOT MIŃSK MAZ. Teraz jestem poważnym gościem i wiem co pisze i mówię! Nie jestem laikiem w dziedzinie LOTTO!Tyle w temacie.
Dla prawdziwości moich słów JW 2742 2BOT MIŃSK MAZ. Teraz jestem poważnym gościem i wiem co pisze i mówię! Nie jestem laikiem w dziedzinie LOTTO!Tyle w temacie.
Widzisz Jolus-Laik jestes w tematyce lotto....nie chciałem tego pisać ale po Twoim ostatnim wpisie niestety tak jest.Każdy ma prawo mieć swoje zdanie ( nie musisz sie wcale ze mna zgadzać)
Oczywisćie, ze to strona o tematyce Lotto....ale uczciwość to druga sprawa...pozdrawiam..."normalny inaczej"-nie tędy droga chłopcze!
Oczywisćie, ze to strona o tematyce Lotto....ale uczciwość to druga sprawa...pozdrawiam..."normalny inaczej"-nie tędy droga chłopcze!
Gdyby losowanie prowadził ktokolwiek inny byle nie Daniel to wysłał bym takie liczby (stawka x5):1,7,21,29,31,34,37,40,56,77 ale choćby były "prze mocne" to i tak to nic nie da! zobaczycie sami po losowaniu ile "wpadnie"!
oj..zaoszczędziełm 12,50zł :)raptem 2/10 bym miał.... Warto być jednak przezornym...
tczew1958-gratuluje! No to wielki fart! Wielebny szczęscia nie przynosi!Fart-a-widzę, że owszem! O 22.00 też Danielek losuje...pozdrawiam....
Laik-jak bedzie losował kto inny to GWARANTUJE CI min. 5/10!!! podam CI typy 2 minuty przed losowaniem!!! Leczyć to się możesz ale Ty (bez obrazy)!!!
no widzisz madziaryna-Tobie przynosi szczęscie a mi pecha....Mimo wszystko Gratuluje.
zobaczmy ile Daniel dał wygrać , ludziom...ile padło 10/10, 9/10, 9/9, 8/9, 8/8 itd...
Laik-zastanów sie co piszesz...nie znasz tematu to nie zabieraj głosu...
Kigam-a widzisz żebym na kogoś innego narzekał??? (wyjątek Wieleba) Bardzo lubiałem Pana Rembiszewskiego...złego słowa powiedzieć na niego nie mogę.Laskowski,Ostrowska Rusiecka-bardzo sympatyczni i porządni ludzie. Dobrzy prezenterzy...Niestety Wieleba do nich nie pasuje. Psuje wizerunek. Zresztą "pajacowania" nigdy nie lubiałem i "zgrywania" przed TV też.
Joasia35-czytaj uważnie. mój nick to" chippi" a nie chipi lub cipi...pozdrawiam...
hipopotan-racja..też bym nie pokazał!21.08 tego roku zagrałem za max stawke...czyli kupon za 75zł a w zasadzie 4 takie kupony. dwa na 14 i dwa na 22.... fakt wtopiłem ale...myślę to odegrać ;)
pozdrawiam....
pozdrawiam....
1,5,12,20,21,27,28,29,42,50 takimi liczbami bym zagrał jakby ktokolwiek inny prowadził losowanie a nie Daniel.
Stawka razy 4. Ktoś chce niech gra!dzisiaj znów zobaczymy ile bym ugrał...wczoraj było 2/10. Jutro może będzie ktoś inny losował i też podam 10-tkę.Grającym życzę mimo wszystko POWODZENIA!
Stawka razy 4. Ktoś chce niech gra!dzisiaj znów zobaczymy ile bym ugrał...wczoraj było 2/10. Jutro może będzie ktoś inny losował i też podam 10-tkę.Grającym życzę mimo wszystko POWODZENIA!
bass-racja... slavo-to byłby pech życia no ale cóż...sam wybrałem....pretensje będę miał tylko do siebie...
trevi-to graj bo dzisiaj Daniel losuje... choć 6/10 to zastanowił bym się czy to dobry wynik....powodzenia.
no i znów dobrze ze nie grałem..tym razem było by 0/10 !!! aj chciałbym zatypować ale zeby ktos inny prowadził losowanie...ciekawy jestem wyniku...
czyli moja teoria sie sprawdza jak nie wiem...Wieleba losuje-PAUZA w grze! 10 zł w kieszeni!nic dodać - nic ując!
zobaczymy ile osób coś wygrało...za parę minut na stronie LOTTO! aż ciekaw jestem....
bass-tak szczerze to troche pazerny na tą wygraną jestem :P pewnie dlatego...ale to sie zmieni....chyba masz racje...stawka podstawowa bedzie najlepsza.
miks-a guźik prawda! Poczekaj moze jutro ktos inny bedzie losował-też zatypuje i wynik sam zobaczysz!
miks-zobaczymy moje typy i ktoś inny byle nie Wieleba. Ciekawe co wtedy powiesz. do usłyszenia.
uuuuu niewiele dał ugrać Wieleba ludziom w wieczornym losowaniu....
Tygrysek typuś-nie tylko Ciebie Damjen wkurza! Oj,oj,oj... szkoda, że gość nie trenuje judo jak ja.....oj szkoda.....Z pewnością na turnieje by jeździł...ale za to prowadzi nam "studio do gry w kulki"....i jest się z kogo pośmiać!!!
czarodziejka po raz któryś 100%poparcia!
No ale jak ktoś lubi jak się z niego śmieją...to cóż poradzić.... trzeba ino współczuć....
No ale jak ktoś lubi jak się z niego śmieją...to cóż poradzić.... trzeba ino współczuć....
Jaga56-tak się oburzasz a nawet poprawnie nie umiesz napisać mojego nicka! no chyba że złośliwie to robisz...a to inna bajka...
racja hectoris! niestety w dobie "kryzysu"nawet na proszku trzeba oszczędzać :P Nawet jako prezenter!!!!!
Kiedyś był taki program "śmiechu warte"...pasowało by tam krótki filmik podesłać....W roli głównej-WIADOMO KTO!!!ale by były checa...
Kiedyś był taki program "śmiechu warte"...pasowało by tam krótki filmik podesłać....W roli głównej-WIADOMO KTO!!!ale by były checa...
slavo-DZIEKI!!!!!!!!to naprawde COWBOJ!!!!! ależ sie ubawiłem.:D:D:D:D poszukaj mi jeszcze jak sie u wojewódzkiego tłumaczy...
no i dzisiaj jakbym wysłał to była by REWELACJA!!!! całe 3/10 !!!! nie wiem czy dobrze zrozumiałem-jeśli nie to mnie poprawcie....jutro też on losuje???
szykuje się niestety długa przerwa w grze...od piątku chyba nie gram....ale jak przeliczyłem już ponad 200zł w kieszeni zostało....czyli wniosek nadal nasuwa się jeden....pozdrawiam grających....
Totalny BLEF!!!! też nie wierze!!! zaczynał od żebraka......ot ciekawe....teraz w piórka obrósł....cóz..zdaża sie...
zobaczcie na stronie Lotto ile "przystojniak" dał ugrać ludziom...aż o pomste woła....
Zelus-6/10 to ma być szczęscie??? Jakby Ci dał 9/10 czy 10/10 to wtedy pełna zgoda.12 zł takie ochłapy Ci rzucił a Ty się cieszysz...Przyznam szczerze,że jakbym wczoraj wieczorem zagrał to miałbym całe 4/10!!!aż uwierzyć nie mogę.Mimo wszystko życzę szcześcia Zelus.pozdrawiam....
A tak na marginesie-kto dzisiaj losuje??? JAk "ON" to idę po piwo...normalnie w robocie zacznę pić...proszę o info.
dsg-właśnie....coś ostatnio same "ochłapy" rzuca... już o 10/10 czy 9/9 nie wspomnę....nawet 8/8-Null :(, 6/6-NULL :( Numerek wcale szczęśliwy też nie jest.Ładnie się 4 liczby powtórzyły z 20.lipca....Ja w dalszym ciągu czekam na Rusiecką lub kogokolwiek innego...Może się wreszcie skończy "wielebo-mania" !!!
krycha z- nikt Ci nie każe czytać tego co pisze...Nie potrafisz czytać-nie czytaj!
chciałem tak naprawde grzecznie spytać (choć na języku mam brzydkie określenie) kto dzisiaj prowadzi losowanie???Jest w końcu zmiana prowadzącego do cholery czy nie??? Przepraszam za "delikatny epitet".
edi8- kupę lat!!!! :) jak tam leci??? jak żona?, jak dzieci?,jak wyniki LOTTO?
Pytanie kieruje do kolektorów... ile jest teraz na 14.00 w puli byłego dużego a obecnie Lotto? OPA ????
oj...kurcze-mi by starczyło w zupełności to co jest w puli MM :) mam piękne dziewięć dziesiątek zakreślonych....cóż...zobaczymy....pozdrawiam....
czarna71-życzę Ci tego choć obawiam się,że nie będzie.Zresztą jak sama dobrze wiesz z "naszym Lotto" wszystko jest możliwe....powodzenia
Czarodziejka gra razem ze mną moimi typami...wczoraj gdyby nie zmieniła 2 liczb miała by 8/10
Czarodziejka gra razem ze mną moimi typami...wczoraj gdyby nie zmieniła 2 liczb miała by 8/10
Czarna71- (tak na marginesie) właśnie wczoraj w losowaniu o 22.00 "dała ciała" liczba 63,38,i 21 gdyby "weszły" byłbym teraz w biurze podróży i zamawiał wycieczkę do ciepłych krajów....następnie udał bym się na ul.Olszańską w Krakowie w wiadomym celu...no nic...raz jeszcze życze Ci powidzenia. pozdrawiam.
Czarna 71-dziękuję.Kliknę do Ciebie jak bedę miał chwilke. Twój numer gg mam do dzisiaj. Nie typuje od 1 września 2009 r.
banco-typerze drogi....ja na tych "kulkach zęby zjadłem"-to tak na marginesie...ot widzisz...wczoraj razem z czarodziejką trafiliśmy 6/10 oraz 7/10 gdyby ta nie szczesna 63 i 21 nie dała ciała....było by pięknie....czarodziejce (gdyby nie zmieniła 2 liczb) miała by 8/10. Zresztą i tak nie dajesz wiary temu co pisze więc zapytaj samej czarodziejki...
Sam też trochę przedobrzyłem i zmieniłem sobie system blokowy w programie i to był duży błąd! Przy wytypowanych 35 liczbach wylosowali z nich 19......jeżeli masz jakiekolwiek pojęcie o tym co pisze ( a nie wątpię w to) to sam zauważysz jak niewiele brakło do 10/10
Pozdrawiam i samych sukcesów w grze życzę...
PS. do edi8-sukcesywnie patrzę i analizuję to co piszesz na temat MM-mam "jajka" i muszę CI przyznać, że nieźle....całkiem nieźle...nie to żebym przepadał edi8 za Tobą ale masz pojecie o tym co piszesz.
Sam też trochę przedobrzyłem i zmieniłem sobie system blokowy w programie i to był duży błąd! Przy wytypowanych 35 liczbach wylosowali z nich 19......jeżeli masz jakiekolwiek pojęcie o tym co pisze ( a nie wątpię w to) to sam zauważysz jak niewiele brakło do 10/10
Pozdrawiam i samych sukcesów w grze życzę...
PS. do edi8-sukcesywnie patrzę i analizuję to co piszesz na temat MM-mam "jajka" i muszę CI przyznać, że nieźle....całkiem nieźle...nie to żebym przepadał edi8 za Tobą ale masz pojecie o tym co piszesz.
czarodziejka- podziękujesz jak trafisz 10/10 mnie zresztą tylko taka wygrana ucieszy... pozdrawiam...
Edi8-krótkie pytanie do Ciebie.Jak to ugryść. Codziennie typuje 35 liczb w MM ( na każde losowanie).od lipca jeszcze się nie zdarzyło żebym co najmniej 10 dobrze nie wytypował. Wczoraj weszło 11/35 o 22.00 Problem jest jeden...jak to przełożyć na kupon??? 20 listopada miałem 17/35 ale co z tego jak na kuponie 8/10
Możliwości finansowe ok.20zł prosze o wskazówki lub rade.
Możliwości finansowe ok.20zł prosze o wskazówki lub rade.
dziekuje... Fotka w dziale Tczew i jego granie....mój nowy Avatar:)cały tata..... ;)