Wpisy użytkownika brazil
Łącznie 395 wpisów w archiwum, pokazane od nr 53 014. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
i jeszcze jedno do kogucika; jak chca plakac to niech sobie placza ich sprawa po co sie wtracasz do tego , ty nie placzesz jak przegrasz i gitara bez odbioru
nie napisalem do ciebie gamoniu to nie komentuj bo nikomu nie chce sie z toba gadac wiec idz sie poloz
sukcesy to mam zadowalajace i nie narzekam, i przynajmniej nie kaze pokazywac komus kuponow jak ktos wygrywa , tylko ty zazdroscisz ludziom i kazda wygrana chcesz zobaczyc, chyba tylko po to zeby pozniej podlozyc jaka swoja wygrana,zreszta szkoda gadac kazdy juz ma zdanie na twoj temat i to mowi samo za siebie, ale spokojnie za pare dni bedzie juz normalnie bo paralita znika
przejrzyj sobie archiwum, a nazywaj mnie jak chcesz mi wystarczy ze wiekszosc nazywa cie pajacem
i jeszcze jedno cos krotka pamiec masz, nie pamietasz jak jeszcze niedawno chciales ode mnie skan kuponu jak trafilem 5/5 w ml lub w czeskiego 3/21 wiec po co sie odzywasz zazdrosny pajacu
szczerze to malo mnie obchodzi za kogo mnie miales, poznajesz na pewno czlowieka jak siedzisz 20 godzin n czacie przed kompem ale widocznie taka natura
ps. odswiez sobie pamiec jak chcialem zebym pokazal wygrane kupony a jak podalem numery kuponu w fortunie to nagle zatkalo kakao, wiec juz sie nie osmieszaj bo wiekszosc osob juz sie na tobie poznaje. Ediego nie ma a tu dalej syf panuje , wiec teraz wiadomo kto ferment rozsiewa edi czy kogut wybor jest prosty
ps. odswiez sobie pamiec jak chcialem zebym pokazal wygrane kupony a jak podalem numery kuponu w fortunie to nagle zatkalo kakao, wiec juz sie nie osmieszaj bo wiekszosc osob juz sie na tobie poznaje. Ediego nie ma a tu dalej syf panuje , wiec teraz wiadomo kto ferment rozsiewa edi czy kogut wybor jest prosty
ja podaje liczby na gg, Ci co maja wiedziec to wiedza trafiam troche wiecej od ciebie ale coz ty przeciez jestes miszcz heheheheheh, a na typy kiedy tylko chcesz , widzialem twoje siedemdziesiatki na rano jakos sie nie chwalisz jak poszlo nie chce ma czasu na siedzenie przed kompem tak jak ty po 20 godzin dziennie, jak bede mial czas to poszukam w archiwum twoich wpisow jak chciales dowodu wygranej i zobaczymy co wtedy powiesz miszczuniu heheheh pozdro dla normalnych
spokojnie spokojnie wszystko oki, tylko ile mozna czytac te farmazony, ale luz pelna olewka juz i wszystko po staremu pzdr
zaraz zaraz czy ty musisz sie zawsze z ucha strzelac i robic z siebie meczennika, zadac to mozesz ale w domu obiadu, nie chce sie klocic ale spojrz co ty wyprawiasz narka
a ja polecam buka tobet w ktorym mozna obstawiac nawet 4 lige polska i to pojedynczo , ja w ostatni weeks zarobilem tam juz 220 zl
i tu sie zgadzam, bo ja wlasnie gram juz dlugi czas na jedna liczbe progresja takimi stawkami jak napisales i wcale nie narzekam, grunt to wybierac dobre liczby
Kogucik ja mam jedna sprawe mozesz podac numery swoich kuponow do wszystkich sie czepiasz to moze sam pokazesz , i nie musza to byc wygrywajace kupony, niech beda te wyslane wczoraj
Kogucik czy mozesz podac numery kuponów wczoraj wyslanych czy to duzy problem? a poza tym juz piecdziesiaty raz mowisz ze nie bedziesz pisal na czacie ale widac co znaczy Twoje slowo pzdr
pisac to kazdy moze ze gra codziennie za 5000 zl, zreszta za cienki jestes na dyskusje, co juz pare osob potwierdzilo
a gadasz duzo, tak jak osiemset razy ze na czacie nie bedziesz pisal i co? kazdy widzi bez odbioru
ale miales juz na czacie nie pisac wiec nie rob z buzi cholewki hehhe
zobaczymy czy cdn nie bedzie bo to juz kazdy slyszal milion razy z Twoich ust, no ale wiadomo...............
bany i tak nic nie dadza bo przeciez jeden i tak robi z geby cholewe, coz tacy patologiczni tez sa wsrod nas
a juz radoche miec z tego ze trafi sie 1/10 to tylko moze miec Kogut hehe
A Tak spokojnie tu bylo przez ostatnie kilka dni , ale wrocill mąciciel i fermenciarz i znowu sie zaczelo pzdr dla kumatych
mam zablokawane gg wiec jak cus to pisz na maila lub na czacie pzdr
mecz o numerze 5454 remis szkoda ze nie 1 ale coz dzisiaj tez jest dzien
i kolejny raz sie potwierdza ze niektorych boli jak ktos wygrywa e(L)o
to wlasnie ty zyjesz problemami wszystkich tylko ciagle nie mozesz tego zrozumiec, ale tak to juz ze zgredami ze nie maja co robic to sie wszystkich czepiaja pozdro dla normalnych
Mysia daj spokoj przeciez wiesz stare pierdziele sa niereformawalne i nie maja co robic i szukaja kolegow hahhahah
dodam ze najwiekszym placzkiem na tym forum jest niejaki kogucik, i ciagle sie czegos czepia ale tak to juz juz emeryci i rencisci
tak tak potrzebna reakcja i bana temu renciscie, zawsze byl spokoj jak tu nie zagladal
94752i znowu kogucik robi z mordy cholewe, ale pewnie zapomnial co napisal ostatnio( wpis 94752) mial nic tu nie pisac ale z tymi rencistami tak jest klopoty z pamiecia i glowa
miej troche honoru i jak napisales ze nie bedziesz tu pisal to nie pisz rencisto bez honoru i ambicji
BUHHAHAHHAHAHAHA ale pojechales emerycie dobre, dawaj cos jeszcze stary sklerotyku
tak to juz jest z tymi rencistami ze maja problem z pamiecia, a poza tym nie maja co robic i z kim pogadac to szukaja "znajomych" stare pierdziele
i wszechwiedzacy biedny rencista uswiadamia kazdego w kazdym temacie, idz na spacer tylko nie zapomnij gdzie mieszkasz bo nie wrocisz
dobrze napisales ze nie do Ciebie rencisto , ale oczywiscie musisz sie troche pomadrzyc ale coz jak patologia to patologia
a sklerocialy rencista znowu zapomnial ze mial sie nie odzywac bo smierdzi ale coz starosc nie radosc,
nudne to jest twoje gderanie, mozna byc starym ale nie takim gamoniem i burakiem jak Ty, wiec ruszaj na laweczke posiedziec
a to ciekawostka jak mozna wylaczyc cos czego sie nigdy nie mialo czytaj myslenie kogucika buhahhahahahha
no i w koncu spokoj bedzie spedalony rencina idzie szukac "znajomuych"
no i w koncu spokoj bedzie spedalony rencina idzie szukac "znajomuych"
kumaty to nigdy nie byles, znowu z brudnej mordy cholewe robisz nie osmieszaj sie juz, idz poszukaj znajomych moze ktos cie przygarnie biedny spedalony rencino
nie przejmuj sie nie Ty jeden jestes rencista, moze ktos Cie w koncu przygarnie i bedziesz mogl te swoje teorie wyglaszac na zlotach renistow, a tak przynajmniej mozna sie posmiac z twoich wypocin, wiec ruszaj juz szukac kolegow bo chyba zapomniales co pisales godziny temu ale w tym wieku klopoty z pamiecia to nic nowego
a poza tym ladnie na ciebie w domu wolaja "biedaku,żebraku,tumanie,kretynie,nielocie"
a poza tym ladnie na ciebie w domu wolaja "biedaku,żebraku,tumanie,kretynie,nielocie"
brawo wolaja sam sobie pojechales gomoniu, jak nie wiesz na kogo sie wola a do kogo sie mowi buhahhahahahhaha
tak wlasnie wiec juz nie oddychaj i lec juz bo Cie na obiad WOŁAJĄ Bbuhahhahaaaaa
no wlasnie ty rencisto dajesz glos jak tylko ktos sie odezwie, idz na poczte odbierz rente bo juz wolaja buhahhahha
OOOOOOslychac jak wolaja rencine na obiad to zmykaj zmykaja pozniej stoj w kolejce na poczcie, to moze jakies ochlapy dostaniesz i nie zapomnij dawac swoich smiesznych rad jak ktos cos napisze na czacie
o widze ze rencista znowu madrkuje, no ale jak sie nie ma znajomych to tak jest
znowu rencista nie ma co robic, to pisze tu te swoje pierdoly, wyjrzyj przez okno czy listonosz rentki nie niesie, pajacyku bez honoru
a rencista dalej sie nudzi i szuka znajomych , no coz niedlugo na poczte trzeba sie wybrac odebrac rentke i pogadac o problemach ze "swoimi"
a kogo to obchodzi, no tak zapomnialem ze rencista nie ma z kim pogadac
kogucik emerycie juz ci mowilem ze fagas to cie zrobil i tak masz na imie buhhahahahha
i znowu rencista probuje wszystkich oswiecic, idz juz na poczte bo bedzie kolejka
i od razu widac ze biedny rencina nie ma co robic i z kim pogadac, tylko te swoje wywody prawi
rencisto bez honoru przestan juz tu pisac bo tylko smietnik robisz, ale w twoim wieku to skleroza nie boli
o biedny rencista skarzy sie ze nie moze pisac na czacie jaka szkoda, i komu on teraz przekaze swoje wywody, niech napisze skarge do kaczora moze mu pomoze