Wpisy użytkownika brazil
Łącznie 395 wpisów w archiwum, pokazane od nr 101 550. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
no wlasnie tu jest problem ze ty rencisto narazasz wszystkich na czytanie swoich zali
a biedny rencina znowu nie ma z kim pogadac to musi swoje szczekanie napisac , a moze ktos cos napisze , ach ten rencista
ja w przeciwienstwie do ciebie rencisto jestem na plusie, a w tym wieku sa klopoty ze wzrokiem to wiem, ale jak juz czytasz moj temat to otworz oczy zazdrosniku
boli cie rencinko ze ktos zarabia tylko nie ty, nie martw sie przyjdzie czas na ciebie
wiechu juz Ci wyjasniam , otoz trzeba tepic takich co to do wszystkiego sie wtracaja i probuja sie madrzyc, bo wiadomo jak ktos wszystko wie to znaczy ze g...o wie,
spytaj sie go jak on wygrywa ile jest na plusie to wtedy zobaczysz, dla mnie to sobie moze wygrywac caly czas ( moze kiedys mu sie uda), ale jak sie wpieprza do kazdego tematu do trzeba tepic renciste
jedyna mozliwosc zaistnienia masz wlasnie tu rencisto bo nie masz z kim pogadac to wymadrzasz sie tu na okraglo, wiec lepiej spacerek na poczte po rentke smigaj
odezwal sie rencina ktory sie cale zycie zajmuje bukmacherka, przesiadujac cale dnie w kolekturze a pozniej wysylajac kupon za 2zl
a ja dzisiaj licze na niespopdzianke, wczoraj czulem ze sevilla nie wygra i nie wygrala, dzis tez mam czuja wiec moze wybuch wejdzie
no wlasnie rencino nikogo to nie interesuje ale musisz napisac, tak jest jak sie z kim pogadac, taki los rencisty
no to gratulacje, ja gralem na wybuch , wybuchu nie bylo, ale wlasnie na wybuchach zarabia sie kase
zajrzyj w moj temat gram prawie codziennie, na razie dobrze idzie, dzis zagram dwa dokladne wynik 1:1- wolfsburg-kazan i werder -valencia
Tomcio , wczoraj trafilem 175zl , jednak oplaca sie grac na wybuchy wolfsburg-rubin 1:1 pzdrh
to tylko dla kumatych rencisto zazdrosniku, poczytaj sobie czat z wczoraj gamoniu
na razie sie udaje zreszta juz zagladales do mojego tematu to wiesz co i jak
chyba cie ponioslo slavo naucz sie czytac co typowalem, i nie komentuj bez sensu
ale jest na czacie spoleczniaku
a co ksiazke piszesz? 10 moze byc?
a co ksiazke piszesz? 10 moze byc?
tak tak rencisto nagle przestales podawac stawki i od razu odrobiles kase buhahhahahaa , lepiej idz po rente na poczte, bo twoje sciemy sa zalosne
nikogo nie obrazam tylko trzeba tepic farmazoniarzy takich jak ten rencista
jak obliczyla pewna osoba na dzien 17.03.2010 rencista byl na minusie 8600zl i w ciagu 4 dni odrobil 5000zl. to tylko przyklad jak ten zaklamany i zazdrosny o cudza wygrana pieprzy farmazony
no wlasnie taki jestes farmazoniarz ze wyliczyl twoj ksiegowy pare dni temu byles w plecy ponad 8 tys., i wszystko przegrywales to nagle dziwnym trafem przestales podawac stawki, a tu nagle w 4 dni juz piec tys. zarobione wez sie ogarnij bo jestes taki obludnik ze juz kazdy sie z ciebie smieje pogubiles sie rencino i tyle, a prawda jest taka ze w zyciu nie zagrales kupony za wiecej niz 10zl., wiec siej sobie ten ferment dalej moze znajdziesz jelenia ktory ci w te bajki uwierzy i dowartosciuje biednego rencinke dobrym slowem. ode mnie to tyle rencisto bez honoru i ambicji
sam zaczelas podawac ile to niby kasy wygrywasz, a jak nie masz argumentow to nagle kasa jest be , juz wiekszosc osob wie ze jestes farmazoniarz, a teraz szukasz "przyjaciol' wsrod nowych powodzenia
chciales byc cwany ale cie przeroslo rencisto i sie pogubiles, juz wielokrotnie twoje farmazony ludzie wytykali, nikt nie ma radochy z twojej przegranej, tylko ludzie ci pokazuja ze jestes rencista bez honoru i ambicji i szukasz jeleni co beda wierzyc w kazda twoja bajke
rencisto honoru to ty nigdy nie miales wiec nie pisz farmazonow, bo zawsze mozna zajrzec do archiwum jaki to ty honor masz
tak tak rencino jutro pewnie napiszesz ze juz odrobiles cala kase, pare osob przewidzialo ze wlasnie tak bedzie panie farmazon
brak argumentow to rencina probuje nadrobic wierszykami, dobre dobre chcociaz tak sie podbudujesz
madzia bo pekniesz, wyslij nawet do kaczora moze dostaniesz medal dla super społeczniaka
brawo rencico, jeden kupon na cztery trafiony czyli znowu przysponsorowales buka, ale ty jak zwykle wielka wygrana oglaszasz
jedyny remisik w lidze europ. jaki czulem to byl valencia-atletico i sie kreci
a jakim prawem Kaczynski ma byc pochowany na wawelu, to jest jakas porazka zeby lezal w takim doborowym towarzystwie, a poza tym w Krakowie to on byl dwa razy w zyciu z czego raz przejazdem ZENADA
rencino juz nikt nie slucha twoich farmazonow , szybciutko na poczte bo kolejka sie robi
tak wlasnie rencino za duzo smrodu tu powstaje jak zaczynasz pisac wiec idz juz na poczte i odbierz rente
lila powiedz cos ciekawego , twoje standardy czesc witam i dalej nic ciekawego nie masz do powiedzenia
na razie to ty sikasz caly czas, i zabierasz glos jak nikt z toba nie rozmawia
o widze ze postep jest, w koncu zauwazyles ze nia msz sie czym chwalic
pustak to cie zrobil farmazoniarzu , przestan w koncu juz pisac te swoje glupoty, bo tylko sie osmieszasz, ale dobrze ze w koncu cos zrozumiales i powoli znikasz rencisto farmazonie
brak argumentow i powoli cie juz nie ma, na szczescie juz coraz wiecej ludzi poznalo sie na twoich farmazonach, idz na laweczke posiedz bo nic innego nie umiesz , a zapomnialem jeszcze w kolejce na poczcie umiesz postac i poszukac sluchaczy hehe
juz ci pisalem ze pustak to cie ZROBIŁ , a o normalnej rodzinie takiej jak moja to mozesz tylko pomarzyc farmazonie
nie chcesz klotni rencino bo juz nie raz ci udowodnilem ze jestes farmazon i nie masz argumentow wiec smigaj na pol dnia do kolektury znajomych poszukac.
nie musisz nikomu mowic ze mieszkasz w gnojowce rencino napinaj sie ponapinaj sie dalej i znikaj
jak sie nie znasz panie wszechwiedzacy to nie pisz, bo tak sie sklada ze moze kandydowac omnibusie
oto kolejny farmazon renciny ktory uwaza ze jest najmadrzejszy i twierdzi ze A. Lepper nie moze kandydowac gratulacje farmazoniarzu jak zwykle jak ktos wszystko wie tzn ze g..... wie
oj biedny rencino daj sobie spokoj idz na laweczke, moze ktos cie poratuje dwuzlotowka to zagrasz sobie kuponik
znikaj znikaj biedny rencino, przynajmniej nikt farmazonow nie bedzie pisal
tak tak czekam cale dnie na wpis najmadrzejszego czlowieka i niedlugo farmazoniarz stad zniknie
rencino daj sobie spokoj juz z pisaniem tutaj swoich farmazonow, co taka cisza z twoimi wygranymi?
rencino smigaj na poczte bo kolejka bedzie, zapomnialem przynajmniej bedziesz mial z kim pogadac
smrod sie pojawia jak zaczyna pisac rencina kogut, wiec idz na laweczke
rencino idz szukaj znajomych moze znajdzie sie ktos kto bedzie chcial posluchac madrosci swiata od farmazoniarza
no niestety to cale twoje zycie poczta i laweczka, a przepraszam i jeszcze dwie godzinki w kolekturze , no ale nie przejmuj sie moze znajdziesz jeszcze jakis znajomych
rencino bez honoru przeciez miales juz tu nie pisac ale jak zwykle pamiec zawodzi no coz tylko wspolczuc takim jak ty
rencino juz nie wracaj daj spokoj wszystkim idz sobie na ta laweczke i gnij tam dalej
« Poprzednie 100Kolejne »