Wpisy 53 168 – 53 268
25 czerwca 2009 00:59 → 25 czerwca 2009 22:38, 100 wpisów
sam9 w Keno wybrałem liczby jakie mi tylko do głowy przyszły i podstawiłem np. za 1 dałem 45, za 2 dałem 56 itp. Siadło 5 z 24 no i 5zł za 6 wygrałem
Rutra, młody Człowieku.
Policz sobie najgorszy rozkład liczb, gdybyś grał w Keno to samo, ale na 3 zestawy i na wszystkie 70 liczb. To Ci pomoże grać w Keno z powodzeniem.
Dużo dobrego
Policz sobie najgorszy rozkład liczb, gdybyś grał w Keno to samo, ale na 3 zestawy i na wszystkie 70 liczb. To Ci pomoże grać w Keno z powodzeniem.
Dużo dobrego
Witam.OPA długo myslalem dlaczego mamy inne zdania na temat występowania zakresu plusa(powtórki).Bo uważam cie za dobrego kulkowicza,i nie dawało mi to spokoju bo jednak nasze zdania powinny sie pokrywac,i rozwiazalem ten problem i zwracam ci honor bo masz racje powtórki zakresów sa czeste np.16,17,18 drugi zakres 18,19 czwarty zakres 20,21,22 drugi zakres 22,23 pierwszy zakres.Wiec masz racje ze sa jak na zdarzenia losowe bardzo czeste te powtórki.Ja natomiast myslalem o powtórkach plusa w losowaniach o godz 14 oraz o godz 22 i taka powtórka miala miejsce 15 oraz 20 ze plusy byly w tym samym zakresie wiec tylko 2 razy co uznałem ze jak na 9 dni jest to rzadkie zjawisko.Teraz ja mam takie samo zdanie jak ty,a za nie zrozumienie i inny tok myślenia cie przepraszam i przyznaje ze miales racje.Co do przemijającego czasu to jest tak jak napisales leci strasznie szybko,ale po 50 tce juz nie leci tylko osiąga predkosc swiatla,o czym z przykroscia ci donoszę.Miłego dnia i trafnych typowań.Pozdrawiam
Hej wszystkim na dzis
45,55,8
45,55,9
45,55,12
45,55,66
[[9]] 8,9,12,38,45,55,56,66,70
Pozdrawiam
45,55,8
45,55,9
45,55,12
45,55,66
[[9]] 8,9,12,38,45,55,56,66,70
Pozdrawiam
A jak 55 nie padnie tylko 56 to sie wkurze :))
No moja pewniaczka 77 wpadła wczoraj ale zdziwko mnie chapło bo obstawialiście 05 ,15,67 i zastanawiałem się dlaczego przecież dawno nie wpadały i byłem nastawiony ze to nie możliwe. A jednak, chylę czoła.
boczas własnie czasami się tak dzieje ze te stojące razem padają ale to tylko czasami :)
eeelllaaa wydaje mi sie ze jak pojdzie 45 to nie 55 i na odwrot jedna z nich powinna pojsc
GAWRON wez mnie nie dobijaj bo mam czuja na tą parke oc ostatnio to róznie bywało .Ja tez tak mysle ze jedna z nich raczej wypadnie ale licze na jakis cud ze razem :)No i jeszcze pytanie czy na 14,00czy 22,00 haha:)
eellaa
Twoje typy są podobne do moich,
proponuję ten układ
08,45,66,70, powodzenia.
Twoje typy są podobne do moich,
proponuję ten układ
08,45,66,70, powodzenia.
awas ja zawsze zle zmieszam bo za ładnie,a to trza głupie z ładnymi mieszac .Twój układ tez super.
No to niech stracę, na 14.00 trójki brzydkie liczby:05,13,15 /22,35,70 /02,03,05
Witam.Ja dzis świadomie tez doloze swoje 20 zeta(zm A=B) do budowy autostrad i stadionów.Dzis 5 zakladow po 2 zeta.Ponieważ mi nie szlo z trojaczkami,to moze bliźniaki mi sie uda zrobić,choc najlepiej wychodzą mi solwki,ale juz teraz nie ma czasu na takie grane .Oto moje blizniaki:11,12///18,19///20,22///36,37///45,46///.Serdecznie pozdrawiam i zycze sukcesów.
Na dziś na 14 proponuję:
33, 64, 78
nie zdążę już puścić, ale może Wam się uda. Życzę powodzenia
33, 64, 78
nie zdążę już puścić, ale może Wam się uda. Życzę powodzenia
Właśnie wiem jak zgarnąć dużą kasę. Ale metoda wymaga dużej wprawy. Lata praktyki zrobią swoje. Wypełniam kupon na czas, mam na wypełnienie 8 zakładów DL (albo innych) z 8 sekund. Powiedzmy, że jak się nie uda to następny. Ten szczęśliwy kupon już jest owocem szczęścia, ale i ciężkiej pracy. Metoda do przetestowania, najlepiej przy dużej kumululu.
Witam!!!!!!!!!!!
Kuleczki na 14;)
53,25,76,77,80 ;)
Pozdrawiam i powodzenia
Kuleczki na 14;)
53,25,76,77,80 ;)
Pozdrawiam i powodzenia
Kuleczki wyslane jedną kasę odebrałem,czyli Warszawka sie spisała i kasa Czekała,ale pani mi powiedziała ze jak by nie pracowała na umowę zlecenie to jak wystąpi do Warszawy o do finansowanie punktu czyli punkt jak będzie niewypłacalny to one traca premie.Maja tak robic zeby bylo na wypłaty,a nie wolno im więcej na dzień następny zostawić jak 2000 zeta.I jak ma mnie wyplacic jak na pewno nie uhandluje dzis 1000 zeta bo zadnego ruchu nie ma.Takie maja durnowate przepisy które nie tylko uderzają w grającego bo on swoje dostanie ,tylko w pracownika bo w takim przypadku nie dostanie premii.Wiec Panowie prezesi czytający nasze wpisy,puknijcie sie w czola i jak chcecie nas traktować poważnie to zejdźcie z oblokow na ziemie.A teraz byle do 14 bo napewno ktos cos wygra,czego wszystkim serdecznie zycze.Pozdrawiam
18,22,34,58,64
12,18,38,64,70
19,34,46,58,72
2,8,47,64,78
3,19,34,42,78
12,18,38,64,70
19,34,46,58,72
2,8,47,64,78
3,19,34,42,78
zaraz padnie piąteczka 27,31,33,41,50
4444, 25,06,2009
06,27,80,70,50,37,55,18,73,38,26,46,61,60,04,25,24,35,71,14
06,27,80,70,50,37,55,18,73,38,26,46,61,60,04,25,24,35,71,14
Zgodnie z przewidywaniami poległem na wszystkich parkach.Czyli jest ok bo inaczej byłbym bardzo zdziwiony.Pozdrawiam i ciesze sie z poprawy pogody chyba to jest bardziej radosne niz wygrana.Bo wygrana możemy sobie zaplanować a Pogodę nie.Wszystkim co wygrali gratuluje a tym co zagrali tak jak ja mowie byle do 22.00
BUczek gratulacje i bardzo podoba mi sie twoja gra.Trzymam kciuki za ciebie i oby ci sie farciło dalej.Pozdrawiam
Jak myslicie 45 o 22:00 będzie ?
witam
na dzis na 22:00
11,17,22,33,55,65,66,68,77,79
18,28,36,43,46,50,62,65,76,77
stawka x2
na dzis na 22:00
11,17,22,33,55,65,66,68,77,79
18,28,36,43,46,50,62,65,76,77
stawka x2
GAWRON jakie ty liczby puszczasz bo mnie diabli biorą nawet jednej nie mogę trafić
W 21 dotychczasowych losowaniach MULTI MULTI , nadal najaktywniejsza jest para:
18-77 6 razy.
Po 5 razy wystąpiły pary:
06-25
09-64
15-41
18-80
23-35
25-26
26-41
26-49
28-39
35-44
35-60
39-44
44-49
77-80
Najaktywniejsze pojedyńcze liczby to:
35;44;77 po 9 wystąpień.
Pzdr.
edi8
18-77 6 razy.
Po 5 razy wystąpiły pary:
06-25
09-64
15-41
18-80
23-35
25-26
26-41
26-49
28-39
35-44
35-60
39-44
44-49
77-80
Najaktywniejsze pojedyńcze liczby to:
35;44;77 po 9 wystąpień.
Pzdr.
edi8
Poza tym uderz w stol a nożyce sie odezwa.Na zmianę B wyslano takie blizniaki:70,73///70,71///73,71///56,58///51,58///czyli dokładam następne 10 zeta do budowy stadionów i autostrad.Pozdrawiam
I oby te autostrady powstały, w tym miesiącu przekazałem na ten cel 100zł
zaraz zaraz czy ty musisz sie zawsze z ucha strzelac i robic z siebie meczennika, zadac to mozesz ale w domu obiadu, nie chce sie klocic ale spojrz co ty wyprawiasz narka
witaj kogucik19. Nadal pracuję nad modułem, który pozwoli dopuścić moderatorów do strony. Obecnie przebywam na stronie około 3 godziny dziennie z przerwami. Oprócz prowadzenia strony pracuję również normalnie 8 godzin. Pozdrawiam
Musze z calym smutkiem powiedziec ze lepiej mi siadaja liczby jak nie zagladam na ta strone i nie patrze w mapy i statystyki. Po raz kolejny mi sie przynajmniej koszt zwrocil, a wczesniej to nic...bo patrzylem na wasze typy itd nie ubniżając nikomu.
A teraz żeby nie tracić mojego cennego czasu proszę o wskazanie miejsc do interwencji. Najlepiej takie rzeczy zgłaszać przez formularz http://www.multipasko.pl/kontakt.php
Po takim wpisie jak ten 53207 skierowany do denisa7 - autor takiego wpisu musiał się chyba liczyć własnie z tym , że na własnej skórze odczuje co napisał - a mam nadzieję , że CHWILOWO CHYBA NIEOBECNY a zaatakowany użytkownik denis7 już niedługo sam tu przetrzepie te stare pióra "nielota19"...
No teraz kur,,w,,a daje 52 za 1000 zł na 22:00.
Pozdro dla kogucika19
Pozdro dla kogucika19
Ja bym postawił taką kasę ale na 53;)Życzę Ci stary POWODZENIA!!!!!!!!3maj się
Pozdro dla wszystkich
Pozdro dla wszystkich
to sobie pracuj dalej milej pracy.Czyli jest przyzwolenie na pisanie ok.
Guciancia,tu się toczą poważne rozmowy a Ty z polityką wyjeżdżasz---nieładnie, oj nie :D
guciancia>>> chyba z playbacku oglądasz to głosowanie w Sejmie , bo ono było już w mediach ok 45 minut temu...
P.s: jak wiadomy Baranek?
Pzdr.
edi8
P.s: jak wiadomy Baranek?
Pzdr.
edi8
Wybacz Josef, przez kilka sekund miałam..... nadzieję :) i tyle.
edi8>>> wiadomosci mi przemknęły kołu uszu wcześniej prądu nie było z powodu burzy. Baranek nie najlepiej znosi taką aurę, niestety powikłania pourazowe.
Pozdr.
Pozdr.
Do graczy z Wwy: jadąc dziś zauważyłem nową kolekturę buka MILENIUM , o której nie ma jeszcze informacji na ich stronie w wykazie punktów.
Adres: ul.Powstańców Śląskich 80
Pzdr.
edi8
Adres: ul.Powstańców Śląskich 80
Pzdr.
edi8
Tu jest mini chat forum strony multipasko.pl - a nie grzęda w kurniku "nielota19".
P.s: czy jest na forum lekarz , bo od wczoraj znacznie się ptakowi-głuptakowi pogorszyło i atakuje wszystko co się rusza - a nawet Admina wziął na cel....
P.s: czy jest na forum lekarz , bo od wczoraj znacznie się ptakowi-głuptakowi pogorszyło i atakuje wszystko co się rusza - a nawet Admina wziął na cel....
Do buczek !!
Buczek , myślę że już wygrałeś !!!!!!
Powodzenia !!!!!
Buczek , myślę że już wygrałeś !!!!!!
Powodzenia !!!!!
no cóz
niestety nie zdarzyłem przeczytać farmazonów ferma drobiu-pl
osobiście zastanawiam się nad tym
dlaczego admin tej strony nie zbanował go dożywotnie
przeciez on z tymi farmazonami jest grożniejszy niż niejeden oszust
niestety nie zdarzyłem przeczytać farmazonów ferma drobiu-pl
osobiście zastanawiam się nad tym
dlaczego admin tej strony nie zbanował go dożywotnie
przeciez on z tymi farmazonami jest grożniejszy niż niejeden oszust
grubas -kumplu
nie żartuj
buczek dzis 1000 do przodu 30 dni po 100 zl do tylu
to to samo co i tu cisza
bo juz kurnik śpi
pisanie glupot fermy drobiu
dla pokazenia klasy radze mu zalozyc temat na forum gdzie codziennie podaje typ i stawke jesli po miesiacu bedzie choc stowe do przodu bade glosił o tym dwa razy dziennie na chacie
LUDZIE KOGUT I BUCZEK TO MEGA CIEMNOTA
nie żartuj
buczek dzis 1000 do przodu 30 dni po 100 zl do tylu
to to samo co i tu cisza
bo juz kurnik śpi
pisanie glupot fermy drobiu
dla pokazenia klasy radze mu zalozyc temat na forum gdzie codziennie podaje typ i stawke jesli po miesiacu bedzie choc stowe do przodu bade glosił o tym dwa razy dziennie na chacie
LUDZIE KOGUT I BUCZEK TO MEGA CIEMNOTA
Proponuje wam równiez zalozyc temat gdzie kogut pokazuj wam ja wygrywa kase na samochod, wczasy idt
czyli min miesiac skany kuponow z gry w ktorych pokazuje wam te ciemnote swoje miliony,ZAKLAD NIE POKAZE WAM!!!
skoro ma tyle kasy to stac go na skanER
LUDZIE OBUDZCIE SIE
CZY CALY NAROD POLSKI TO CIEMNOTA RODEM 18 WIEK?
czyli min miesiac skany kuponow z gry w ktorych pokazuje wam te ciemnote swoje miliony,ZAKLAD NIE POKAZE WAM!!!
skoro ma tyle kasy to stac go na skanER
LUDZIE OBUDZCIE SIE
CZY CALY NAROD POLSKI TO CIEMNOTA RODEM 18 WIEK?
denis7. Zostaw kogucika19 w spokoju. Nie chciałbym dołączyć Twojego nicka do listy nicków których nie lubię. Pozdrawiam
A odnośnie kasy kogucika to raczej nigdy nie pisał, że dorobił się cokolwiek na lotto, więc nie wiem denis7 czemu sypiesz takimi nowinkami. Z tego co mi wiadomo, to kogucik pieniądze zarabia w zupełnie inny sposób. Pozdrawiam
Przypominam, że za kilka minut tj. o 22:00 można będzie oglądnąć losowanie lotto na żywo przez internet. www.lotto.pl/losowania
Witam !!!!!!
Kuleczki na 22
(10)1,53,26,73,80,71,15,41,55,23
(7) 1,7,21,23,41,71,42,
(2) 14,69
Życzę wszystkim powodzenia !!!!!!!!!Pozdro
Kuleczki na 22
(10)1,53,26,73,80,71,15,41,55,23
(7) 1,7,21,23,41,71,42,
(2) 14,69
Życzę wszystkim powodzenia !!!!!!!!!Pozdro
PASKO: i tu mylisz się drogi Adminie!
Bo moja pamięć zarejestrowała wielokrotne wypowiedzi "kurczaka19" , w których podawał , iż dzieki grze w lotto kupił telewizor plazmowy , 3-letni samochód a nawet choinkę i prezenty pod nią.Na buty już nie starczyło i te słynne "skórzane" za 18zł musiała mu kupić córka , aby dziurami w poprzednich nie świecił w Krakowie....
Zatem???
Bo moja pamięć zarejestrowała wielokrotne wypowiedzi "kurczaka19" , w których podawał , iż dzieki grze w lotto kupił telewizor plazmowy , 3-letni samochód a nawet choinkę i prezenty pod nią.Na buty już nie starczyło i te słynne "skórzane" za 18zł musiała mu kupić córka , aby dziurami w poprzednich nie świecił w Krakowie....
Zatem???
Właśnie przed losowaniem napisałem sobie na karteczce 5 liczb na ML i 4/5 trafiłem :)
PASKO: a ten Twój wpis:
"53247. denis7. Zostaw kogucika19 w spokoju. Nie chciałbym dołączyć Twojego nicka do listy nicków których nie lubię. Pozdrawiam
Pasko 2009-06-25 (21:49)"
jest na poziomie gówniarza , a nie bezstronnego Admina strony!!!
Admin strony może i powinnien mieć swoje poglądy i przekonania , swoje wśród użytkowników sympatie i antypatie - ale nie wyrażać tego w taki sposób!
Pzdr.
edi8
"53247. denis7. Zostaw kogucika19 w spokoju. Nie chciałbym dołączyć Twojego nicka do listy nicków których nie lubię. Pozdrawiam
Pasko 2009-06-25 (21:49)"
jest na poziomie gówniarza , a nie bezstronnego Admina strony!!!
Admin strony może i powinnien mieć swoje poglądy i przekonania , swoje wśród użytkowników sympatie i antypatie - ale nie wyrażać tego w taki sposób!
Pzdr.
edi8
Rommel stał się po dzisiejszym losowaniu Express Lotka 18-tą osobą, której wystarczyło 12 liczb, aby trafić pełną piątkę na multipasko. Gratulacje!
edi8. I tu się mylisz, bo admin może wszystko. Nawet dzisiaj zamknąć stronę.
PASKO: czasem , aby coś dotarło do innego człowieka potrzeba całego wykładu , a czasem wystarczy - jeśli trafi się na mądrego odbiorcę - jedno zdanie...
Ciebie lokuję do odbiorców z tej jednozdaniowej kategorii - zatem nie piłuj gałęzi , na której siedzisz wraz z over 4 tys.użytkowników - bo dasz przeciwne świadectwo!
Pzdr.
edi8
Ciebie lokuję do odbiorców z tej jednozdaniowej kategorii - zatem nie piłuj gałęzi , na której siedzisz wraz z over 4 tys.użytkowników - bo dasz przeciwne świadectwo!
Pzdr.
edi8
pasko
wybaczam ci ze ze wzgęledu
na twój wiek
odpowiedz mi na pytanie
czy wierzysz ze w lotto mozna wygrac samochod,telewiozr.laptop itp
pasko badz realistą a nie przez twoje wpisy cala polska pomysli ze dzieki brednią koguta 19 wygra milony
jak pokarze mi swoje osiagniecia min przez miesiąc
bede go sławił rok i dłużej a jego ciemnoty
wybacz ale nie zdzierze
wybaczam ci ze ze wzgęledu
na twój wiek
odpowiedz mi na pytanie
czy wierzysz ze w lotto mozna wygrac samochod,telewiozr.laptop itp
pasko badz realistą a nie przez twoje wpisy cala polska pomysli ze dzieki brednią koguta 19 wygra milony
jak pokarze mi swoje osiagniecia min przez miesiąc
bede go sławił rok i dłużej a jego ciemnoty
wybacz ale nie zdzierze
denis7. Jeśli kogucik19 potwierdzi o tym co piszesz, czyli, że zarobił na lotto dajmy na to na ten samochód, to możemy rozmawiać dalej.
Po drugie wygrane się trafiają i gdybyś trafił 6/6 w Dużego Lotka i stał się bogaty, to nie rzuciłbyś pracy i nie kupił sobie laptopa i wpisał w google lotto i może trafił na taką stronę? Jest to możliwe. Jestem przekonany, że takie osoby już trafiły na tą stronę, ale gdyby się wychyliły tutaj i napisały prawdę co i ile wygrały, to by pewnie skończyli ....
Po drugie wygrane się trafiają i gdybyś trafił 6/6 w Dużego Lotka i stał się bogaty, to nie rzuciłbyś pracy i nie kupił sobie laptopa i wpisał w google lotto i może trafił na taką stronę? Jest to możliwe. Jestem przekonany, że takie osoby już trafiły na tą stronę, ale gdyby się wychyliły tutaj i napisały prawdę co i ile wygrały, to by pewnie skończyli ....
Łaskawca wybacza ze względu na wiek. Nie ośmieszaj sie Denis to nie jest chat dla dwunastolatków.
pasko czy ty nie rozumiesz ze dzieki zburnym tekstom i podpowiedziom tepego czlowieka stajesz sie po czesci oszustem?
bo przeciez nikt grajac jego typami nie wygra, nie chodzi juz skany ale obserwujac jego gre dwa dni wygra 20 zl pozniej 400 przegra o czym juz nie pisze
kazdy zdrowo myslacy i normalny czlowiek wie ze teksty koguta to brednie
bo przeciez nikt grajac jego typami nie wygra, nie chodzi juz skany ale obserwujac jego gre dwa dni wygra 20 zl pozniej 400 przegra o czym juz nie pisze
kazdy zdrowo myslacy i normalny czlowiek wie ze teksty koguta to brednie
OSTATNIE MOJE PYTANIE
CZY TY POCHODZISZ Z KURNIKA?
BO JEŚLI TAK SZKODA MYCH ZDAŃ
POZDRAWIAM CIĘ I MAM NADZIEJĘ ŻE W KOŃCU SIĘ OBUDZISZ!!!!!!
CZY TY POCHODZISZ Z KURNIKA?
BO JEŚLI TAK SZKODA MYCH ZDAŃ
POZDRAWIAM CIĘ I MAM NADZIEJĘ ŻE W KOŃCU SIĘ OBUDZISZ!!!!!!
denis7. Zacznijmy od cytatów. Wskaż mi numer wpisu na chacie lub daj linka do forum gdzie kogucik sypie tymi informacjami, że wygrywa w lotto i jest do przodu. Słucham...
Denis,kogucik gra progresją i już raz tutaj udowodnił że gra tą progresją do wysokich progów także daruj sobie może swoje przemowy i odwoływania się do narodu i inne brednie których wypowiedziałeś już sporo.
No bo wygląda denis7 na to, że masz to jak na dłoni czarno na białym, a ja jakoś nie mogę tego znaleźć. Gdybyś był na czasie to byś wiedział, że kogucik19 od dłuższego czasu wyzywa między innymi maniekg, przez którego niby przegrał ponad 1000 zł. PRZEGRAŁ. Gdyby tak wygrywał, to po co by płacił komuś obcemu za typy. Nigdy nie widziałem wpisów, że się bogaci na lotto!