Wpisy użytkownika bogdan
Łącznie 390 wpisów w archiwum, pokazane od nr 23 240. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Nie oszukujmy sie !! Gola ktorego strzelil Roger to byl zwykly fart ledwo co kopnal bo by przeleciala i jeszcze to byl ewidentny spalony i sedzi uzanal bramke a paownna byc anulowana!!
fijoł - dobrze ze nie wyslales bo jak bys wyslal to ona i tak by nie weszla!! TS by na to nie pozwolil !
mysle ze mogl wygrac , no chyba ze typowal w czasie losowania :D Pasko bylo to mozliwe wczoraj??:D
gagarin pewnie swietuje, choc w to watpie bo raczej chyba podal po losowaniu te liczby ,tylko Pasko moze powiedziec o ktorej gagarin godz. podal swoj typ:)
dante - nie bolwersuj sie dzisiaj tez pewnie beda wylosowane 16,17,76 hehe :D
wedlug mnie najlepsza grą jest gra na chybil-trafil gdyz komputer ma ustawiony pasek kombiacji liczb + wygrane 70% wygranych jest z gry na chybil-trafil. Komputer odrzuca wiekszasc zakladow skreslanych recznie. Najwiecej glownych wygranych padlo na cybil-trafil a dlaczego?? Bo nikt nie jest w stanie skreslic samemu 6 !
a niech gra dalej patrzac z innej strony powinna cos wkoncu trafic :D a jak nic nie trafi to ma 4 zł oczywiscie grajac na 10 liczb:D
bella34 - ale na te zdrapki wydalas 10zł czyli wyszlas na 0 hehe :D
Kto gra za duze pieniadze, wygrywa wieksze pieniadze gdyz wali systemem i jego liczby sa juz inaczej barne pod uwage,a za 2 zł nic sie nie wygra mozna pomarzyc !
Nuka - co do multi to sie nie zgodze ze mozna ugrac jest tak samo trudno wygrac cos wiekszego oczywiscie 2 zł sie zwroci czasem ale to jest wszystko nic 0 lipa krotko mowiac... a i odradzam gre w KENO to zwykle naciagactwo nic sie nie da trafic! Co do kumulacjii to pewnie w czwartek 3 mln bedzie a w sobote z 5 i tak to sie wszystko kreci wkolko ehh :(
Nuka - aha rozumiem ja w KENO nie gram wiec sie nie orientuje dzieki za info:)
Loteriada :D od poniedzialku
http://serwis.lotto.pl/183-45efdac118327-2468.htm
http://serwis.lotto.pl/183-45efdac118327-2468.htm
wit - wiecej wygranych jest na chybil-trafil a dlaczego?? Tego Ci juz nie bede tlumaczyl bo i tak nie zrozumiesz! Wiec przemysl sam jak chcesz grac masz dobre liczby skreslasz je, jak nie grasz na ch-tr.
Wydaje mi sie predzej trafisz 5/6 w DL grajac na chybil-trafil niz samemu kreslac o 6 nawet nie mowie bo to wyzsze sfery.
tak tak wlasnie w tym serialu(kodzie) co podales jest ukryta prawda! o przegranej albo o wygranej hehe :D
oj tam z ta loteriadą! naiwniacy! tzreba bylo rano wchodzic teraz jest przeciazenie!
ja mysle ze bedzie kumulacja zbyt trudne liczby ! oszukanstwo to wszystko beda zapewne dazyc do kumulacji az do soboty 17-20 milinow ehh...
nie ma co sie podniecac kumulacją! oni juz dobrze wykombinuja zeby na sobote bylo 17-20 milionow ! 13 mln to narazie taka podpucha!
Poznań 2008-07-23 6/142 250 000 i ciekawostka Poznań 2008-06-23 6/121 250 000 miesiac temu tez padla tylko ze w innej koleturze !
a co tu sprawdzac wyniki masz patrzysz na kupon ni ma to ni ma, a zycie toczy sie dalej
na lotto nawet nie ma wygranych jeszcze!! to skad wiesz ze kumulacja?? ehhe
W losowaniu nr 4565 z dnia 2008-07-24 wygrane są w trakcie naliczania. skad??
z tego wszystkiego nie wiadomo jakie liczby skreslac walne system a liczby mi nie wejda bo oni wybiora te najmniej skreslane :(
zauwazcie jest kumu 21 mln pojdzie z 30 mln zakladow (1 osoba trafia co jest smieszne) czyli jaka mamy szanse jak nie ma kumu?? zerową ....
to tylko zalezy od dobrej woli TS dzis musza puscic szostke gdyz zostanie przekroczone prawdopodobienstwo na maxa a takze by nie zbudzac podejrzen ze cos jest nie tak.
Wy tu mowicie o kumulacji 35 milionow nie wiem czy to jest mozliwe?? Raczej nie !
Beezqp - no ja wiem ze beda duble to jest nie uniknione i zdaje sobie z tego sprawę. Pradwopodobienstwo robi swoje ! nie no bez przesady przez 10 lat nikt nie trafia szostki to TS bylby spalony ze steruje losowaniami! A Ts tego by nie chcial napewno hehe:)
ricoM - to co piszesz to szczera prawda - jedna jedna osoba trafi bo oni daza zeby ktos wlasnie pobil ten rekord 20mln i trafil 35mln z kawalkiem ehh ale szczesciu tzreba dopomoc i zagrac :D wiec szykuwac systemy i grac :D puscic 10 zakladow po 12 liczb na chybil tarfil i powinna wejsc na bank :D ktos napewno tak zagra! eh ale ten co juz wygral z milion :D
emocje zawsze sa przed losowaniem a po losowaniu jest tylko wkur... jak sie nie ma nawet trojki:/ ponad 400 piatek to jest smieszne na 27mln zakladow?? maja jakis zajebisty system kompa nie wiem co to wylicza cholerstwo i losuje najkorzystniejesz dla totka eh..:(
Beezqp - no to traf 5 chociaz takis madry do cholery wkkurw.. mnie to TY tylko bronisz TSa a sam tez nic nie trafiasz!
a i jeszcze cos jak rembi losuje to mozna cos trafic a jak wieleba to po wygranych kumulacja murowana hehe:D
G-TECH ta firma chyba wspopparcuje z TSem ja nie moge tego pojac ze 27 mln zakladow i nie ma 6;/ to jest niemozliwe! Komputer jest ktory to wylicza napewno i padaja te a nie inne liczby jakby recznie losowali kulki to bys zobaczyl ile szostek by padlo przy takiej ilosci zakladow !
no powiedz mi czemu kiedys padlo 40 szostek nie wiem ktory to rok ale czemu?? nie znasz dopowiedzi za pewne beezqpie!
Najwięcej wygranych 6/6 (80!) stwierdzono po losowaniu 30 marca 1994. BYLO MOZNA??
edi8 - tak było i plakała bo nie mogla znalesc tej szostej cieplej :D
gdzie padla 6?? burza byla i stracilem obraz wiem tlko ze na chybił trafil ale gdzie??
to prawda teraz 3 ciezko trafic w DL czym to jest spowodowane?? mala ilosc zakladow?? prawdopodobienstwo??
Gdy byl zaklad 1,25 szło srednio 10 mln zakladow bez kumulacji! teraz idzie sredni 3-do5 mln zakldow bez kumu a zaklad 2 zł i stosunkowo o to im chodzilo zyski te same ale zarazem mniej wygranych dla graczy wiecej kumulacji!
co tu duzo pisac
pewniak DL to : 3 !!!!
z wyliczen wychodzi że dzis padnie jak nie padnie to DL jest ustawiony co juz wiemy:)
pewniak DL to : 3 !!!!
z wyliczen wychodzi że dzis padnie jak nie padnie to DL jest ustawiony co juz wiemy:)
Zginęła przez kupon Lotto :
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019387,title,Zginela-przez-kupon-Lotto,wid,10381390,wiadomosc.html?ticaid=16a72
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019387,title,Zginela-przez-kupon-Lotto,wid,10381390,wiadomosc.html?ticaid=16a72
totka ograc sie nie da!
To raczej totek ogrywa nas z naszych kieszeni! a my mamy nadzieje na wygrana ktora moze nigdy nie nadejsc taka jest prawda !
To raczej totek ogrywa nas z naszych kieszeni! a my mamy nadzieje na wygrana ktora moze nigdy nie nadejsc taka jest prawda !
edi8 - nie wiem ja gram i gram i nic ! Kochana Polsko dzieki za mądrość, wiarę jak w lotto.
Stosunkowo grajac w lotto moze i biedniejszy nie jestem ale i bogatszy tez nie :(
Nie wiem co sie stalo z DL! W tamtym roku jeszcze ladnie mi szlo a w tym nie wiem nic nie mozna wywnioskowac z analiz i zapisow nawet mapy nie pomogaja ciagle tylko kumulacje i liczby z kosmosu co jest do cholery!? nawet 3 w DL teraz wyhaczyc nie moge noo i to mnie wkurza!
Grom - napewno tak jest! cos kombinuja bo chca KASE i ciagl im mało ciagle kumulacje to jest wkur.. jace kumulacja dochodzi do 10mln i 1 trafia no nie no tak nie moze byc!
Myśle ze do konca roku padnie 10/10 z PLUSEM a jesli nie to to bylo zwykłe naciagactwo na 5zł by sie nahapac !oczywiscie padlo troche 9/10 z plusem ale to jest nic a wy co o tym myslicie ??
niestety gdy losuje Daniel Wieleba jestesmy skazani na przegrana i na kolejna kumulacje ! ON przynosi pecha tez to zauwazylem wiec sie nie przejmuj tak juz jest i tego nie zmienisz . RR odchodzi a tylko jak on losowal mialem wygrane zawsze jakies .
Najlepsze jest LOS MILIONOS fakt ze jest drogie ale warto ! bardzo duze prawdopodobienstwo ze sie trafi :)
czlowieku przestan co teraz jest tanie? nic nie jest tanie za wszytsko trzeba placic ! czy ktos Ci kaze grac w to?? nie! masz wybor! albo inwestujesz w gre albo nie! a wygrana zalezy od losu nie kazdemu jest dane wygrac ( i tu nie chodzi nawet o prawdopodobienstwo bo pojdzie 1 000 000 zakladow a 6 bedzie coc jest ok. 14 mln prawdopodobienstwo.) TO jest gra losowa pamietajcie o tym wszyscy! i gadanie ze TS cos kreci nie ma sensu oni nie musza tego robic oni codziennie maja czysta kase a wygrane sa wygranymi.