Wpisy 29 627 – 29 726
10 października 2008 08:26 → 12 października 2008 07:30, 100 wpisów
Edi8 dziękuję i wzajemnie zdrowia i sukcesów życzę . Edi8 PODZIWIAM CIĘ za bezinteresowność w dzieleniu się ogromną wiedzą jaką posiadasz .
P.o.z
P.o.z
Cześć jestem ''nowa'' chcialabym dowiedziec się Kto z Was typuje dobrze parki i trojki .Ja gram od miesiąca .Na począyku udało mi sie wygrac typując PN w ML ale teraz jestem do tyłu 6 tys. i chciałabyn]m je odzyskać stawiając na parki i trójki .Jeżeli ktos ma sprawdzony system to będe wdzięczna jak się ze mną podzieli
Edi8 czy Ty znasz jakiś system na parki i trójki?A może ten na mecze sprawdzi się w ML?
Aga28, można powiedzieć, że nie jesteś jedyna która chce się odegrać, ale to z reguły nie wychodzi i popada się w coraz to większe zadłużenie wobec Lotto. Nie na darmo jest taka opowieść o synku, którego "ganił" ojciec nie za to, że przegrał ale za to, że chciał się odegrać.
Nie znam takich którzy, by się odegrali. Każdy z grających ma założone konto w T.S.S.A tyle, że wyciągnąć z od nich kasę jest rzeczą z reguły niemożliwą.
Jedyne rozsądne rozwiązanie to natychmiast przestać grać i "nie zadłużać się więcej w tej instytucji", ale na to stać tylko nielicznych i potrzeba do tego olbrzymiej determinacji, czyli silnej woli, a nie każdy ją ma.
Graj okazjonalnie, za małe stawki, a być może się odegrasz, czego ci życzę. Pozdr.
Nie znam takich którzy, by się odegrali. Każdy z grających ma założone konto w T.S.S.A tyle, że wyciągnąć z od nich kasę jest rzeczą z reguły niemożliwą.
Jedyne rozsądne rozwiązanie to natychmiast przestać grać i "nie zadłużać się więcej w tej instytucji", ale na to stać tylko nielicznych i potrzeba do tego olbrzymiej determinacji, czyli silnej woli, a nie każdy ją ma.
Graj okazjonalnie, za małe stawki, a być może się odegrasz, czego ci życzę. Pozdr.
P.S Swoją drogą, przegrać przez miesiąc 6 tys.złotych to nie lada wyczyn. Oblicz sobie ile przegrasz, przy założeniu,że zła passa cię nie ominie, przez okres tylko 3 lat.
To już są kwoty równe głównej wygranej....... Pozdr.
To już są kwoty równe głównej wygranej....... Pozdr.
Dzięki za dobre rady adaś ale to tak mnie wciąga ze nie potrafię przestać.
Aga28 Adaś ma dużo racji.Wyhamuj trochę....
Jeśli chodzi o metodę to wątpię by została taka udostępniona ...Ale zwróć uwagę na typy Leo w rankingach próbuj ostrożnie nimi grać . Jest dobry -pamiętaj do czasu !!!!
P.o.z
Jeśli chodzi o metodę to wątpię by została taka udostępniona ...Ale zwróć uwagę na typy Leo w rankingach próbuj ostrożnie nimi grać . Jest dobry -pamiętaj do czasu !!!!
P.o.z
Express Lotek
Szanowni Państwo,
informujemy, że 13 października 2008 roku wchodzi w życie nowy regulamin Express Lotka. Od tej pory wszystkie losowania gry będą się odbywały w te same dni, co losowania Dużego Lotka, a zatem we wtorki, czwartki i soboty.
Cena zakładu (1,25 zł) nie ulega zmianie.
MAGNETO, a co jest nowego w tym regulaminie, poza zmianą terminu losowania?
Chyba nic.........
Chyba nic.........
Dzięki Zen że się troszczysz o mnie.Jest mi miło że się ktoś odezwał.
dzięki, Magneto, tak się spodziewałem, T.S.SA, zarzuca tylko "większe sieci" na grających.
Ciekawe co jeszcze zagęszczą dla zwiększenia swoich zysków?
Ciekawe co jeszcze zagęszczą dla zwiększenia swoich zysków?
Jestem ciekawy jak będą wyglądały nowe stopnie wygranych w Numerku ?
Będa dwa stopnie więcej niż teraz ale staswka za kupon wzrośnie od poniedziałku z 1.25 na 2.50 :-(
MAGNETO, wobec powyższego istniała teoretyczna i w zasadzie praktyczna możliwość zarobienia na wysłaniu np 1 tys zakładów na 10 losowań z góry 1250 zł ( co jest sumą niebagatelną zwłaszcza dla tych, którzy za wszelką cenę próbują się odegrać)
Wiatm.AGA 28 rady innych kulkowiuczow sa o tyle trafne ze juz wiecej nie przegrasz jak przestaniesz grac,a ja ci radze daj sobie spokoj z gra na dwojki,trojki bo wpadniesz jeszcze bardziej.Natomist proponuje ci w zdarzenia i na jedna liczbe i to malutkimi stawkami na poczatek zebys zobaczyla ze mozna i wygrac i sie odegrac (sam sie odgrywalem 3 x).Jest bardzo duzo zdarzen o stalym kursie wiec mozna sprobowac i nie prawda jest ze wszyscy przegrywaja.Nie wiem z kad jestes ale zagraj sobie w zakresy numerka kurs staly 2,7 na jedna liczbe kurs 3,2,na plusa ale tu kursy rozne i trzeba liczyc progresje za kazdym razem ,lub zrobic tabele na najnizsza stawke i liczyc zyski za kazdym razem,mozna zagrac multi P/NP kurs od 1,95 do 2,4,i wiele innych gier i to szybkich np 50/50. Pamietaj jednak by zaczac na stawke NAJNIZSZA i grac z planem gry a nie na lapu capu . A teraz podam co dzis zagramy lepiej pozno niz wcale ale drob tez sie bada okresowo czy mu ptasia grypa nie grozi,ale juz po i do konkretow.Liczby: 11,50,16,22,34,24,51,38,49,oraz multi P/NP zakres numerka,i 4 zakresy plusa.Pozdrawiam.
P.S. oczywiście powinno być 100 zakładów na 10 losowań po 1,25 zł....
W ostatnim losowaniu Numerka na stronie Black Horse podał trafnie numerek i 2/4. Teraz jak widać Totalizator zacznie doceniać takie trafienia, bo trafić 2/4 i Numerek jest trudniej niż 3/4 bez numerka. Różnica w prawdopodobieństwie jest bardzo zbliżona, ale jednak... szansa na 3/4 jest nieco większa niż 1:1000 zaś 2/4 + Numerek nieco mniejsza. Pozdrawiam
Dziękuje Ci Koguciku19 że się do mnie odezwałeś podniosłeś mnie na duchu że mogę się odegrać.Wiem ze można grać na jedną liczbę bo właśnie tak przgrałam dużo kasy bo obstawiałam po 100Zł i więcej i to co wygrałam szybko przegrywałam.Parki i trójki kuszą mnie tym że można za mniejszą kase np.50zł wygrać dużo .
Witaj "Aga28"!
Jeszcze dziś wesprę Cię i to nie samym dobrym słowem, ale też i niezłym na grę sposobem...
Pozdrawiam.
Jeszcze dziś wesprę Cię i to nie samym dobrym słowem, ale też i niezłym na grę sposobem...
Pozdrawiam.
Aga 28, zamiast lamentować nad rozlanym mlekiem, możesz sobie zrobić prostą symulację gry: z boczku po lewej masz "testuj liczby".
Tutaj w banalnie prosty sposób możesz obliczyć ile można wygrać w M.L, wystarczy tylko podstawić "swoje liczby" lub najlepszych "typerów Pasko", również do pobrania ( na dole po lewej).
Ja jestem po takich symultanach i wyszło mi, że najlepiej się opłaci: "nie grać w ogóle", ale może twoje liczby dadzą ci wynik "graj".
Cóż to twoje pieniądze i możesz dysponować nimi jak chcesz, ale jak dla mnie 6 tysięcy "przypalić" w miesiąc to o "wiele za dużo". Pozdr.
Tutaj w banalnie prosty sposób możesz obliczyć ile można wygrać w M.L, wystarczy tylko podstawić "swoje liczby" lub najlepszych "typerów Pasko", również do pobrania ( na dole po lewej).
Ja jestem po takich symultanach i wyszło mi, że najlepiej się opłaci: "nie grać w ogóle", ale może twoje liczby dadzą ci wynik "graj".
Cóż to twoje pieniądze i możesz dysponować nimi jak chcesz, ale jak dla mnie 6 tysięcy "przypalić" w miesiąc to o "wiele za dużo". Pozdr.
AGA 28 no tak wyraznie przegralas na wlasne zyczenie grajac tak jak opisalas na poczatku szybki zysk bo szczescie dopisalo a potem juz tylko w plecy.Kazdy gracz na poczatku odnosi jakies sukcesy i wydaje mu sie ze tak bedzie latwo zawsze.Nie wiem dlaczego tak sie dzieje ,ale tak jest. Zapamietaj ze mozna miec wielka wiedze z zakresu gier liczbowych ,znac sie na systemach i innych sposobach gry ,ale zapamietaj to nie systemy wygrywaja,dlaczego wielcy z tego tematu pisza ksziazki dla innych i zarabiaja na wydawaniu tych genialnych ksiazek,a sami nigdy nie zarobili,a powinni byc przeciesz milionerami bo ich wiedza w tym zakresie jest wielka.Otoz jest to jedyna dziedzina wiedzy,kiedy chcac odniesc sukces finansowy musi byc dolaczone wielkie szczesie,i to cala zagadka gier liczbowych.Przegrana 6000 nie jest wielka przegrana i jest do odrobienia tylko blagam cie nie ufaj zadnym systemom,bo takich nie ma.To nie system gra tylko twoje wytypowane liczby,podlozone pod system,grajacy systemami sa zawsze w plecy,a jak sie myle niech mnie ktos wyprostuje w pogladach i przedstawi taki system i pogra nim 14 dni i bedzie sie mozna przekonac,ze niestety sukcesu,nie bedzie.Jedyna skuteczna gra jest gra progresja tylko madra zaplanowana ,zimno skalkulowana,obliczona w jak najgorszym sposobie i przy zalozeniu najczarniejszego scenariusza,poparta wiedza z zakresu statystyk.Jest to gra i kosztowna i wymagajaca wielkiej odwagi i wielkich niestety pieniedzy ,ale skuteczna,niestey nie ma 100% gwarancji ale dobrze zaplanowana jest skuteczniejsza niz kazdy system.Gdyby byla 100% metoda wszyscy bysmy byli bogaci a gra nie przynosila by zyskow bukmacherom.Ja wiem ze taka gra zamyka droge do glownej wygranej,ale daje niezly dochod,a w twoim przypadku nie widze zadnego problemu zeby odzyskac kase .Pomysl o tym,jak doszlo do przegranej i wyciagnij wnioski.Pozdrawiam
Edi8 Kogucik19 i adaś jesteście wspaniali tak bardzo liczę na wasze wsparcie.
Aga28 na lewo od czatu są DZIAŁY znajdź TYPOWANIA potem RANKINGI potem TYPUJĄCY w niebieskie okienko wpisz LEO ....dalej już sobie może poradzisz bo sam mam w tym trudności .Ale jeszcze trzeba wybrać grę która Cię interesuje Są takie tabliczki na żółto DL.ML.EL. TSN kliknij w tę która Cię interesuje ....
Powodzenia.
P.o.z
Powodzenia.
P.o.z
Niestety widzę że Leo nie typował doradzałbym wyszukać coś tych liczb które mu nie weszły np w trójkach jedna z liczb na wczoraj może dzisiaj ta liczba wejdzie . Ale ja nie potrafię się w tym biegle poruszać Tu musi pomóc stały bywalec.
Sorry
P.o.z
Sorry
P.o.z
Niestety, Aga 28, muszę ci powiedzieć, że pójście typami LEO może się nie sprawdzić. Zen prawdopodobnie opiera się w oparciu o jego typy, które były pod koniec ubiegłego miesiąca, kiedy był liderem i nawet w dwu klasyfikacjach: "pewniakach i parkach". Niestety nic nie trwa długo i obecnie "pudłuje niemiłosiernie". Zatem poszukaj innego typowicza, a jak trafisz tego co dobrze wytypuje to wygrasz. Nikt z nas ni poda ci "na tacy" gotowych pewnych liczb, bo to jest za duże ryzyko, przy twoich "fobiach" na tle hazardu (6 tys/miesiąc).
Dla przykładu podam ci wyniki mojej symulacyjnej gry:
Grając od początku roku 1 kuponem na 10 skreślen z plusem, trafiając między innymi 8/10 z plusem, zwykłe 8/10, 7/10 z plusem i kilka "szóstek" byłbym przegrany ok 400 złotych.
Sama więc widzisz, że nie jest to łatwe wygrać prosto i przyjemnie, no chyba, że się ma worek pieniędzy i gra się na progresję, ale to już inna bajka i mnie nie dotyczy. Pozdr.
Dla przykładu podam ci wyniki mojej symulacyjnej gry:
Grając od początku roku 1 kuponem na 10 skreślen z plusem, trafiając między innymi 8/10 z plusem, zwykłe 8/10, 7/10 z plusem i kilka "szóstek" byłbym przegrany ok 400 złotych.
Sama więc widzisz, że nie jest to łatwe wygrać prosto i przyjemnie, no chyba, że się ma worek pieniędzy i gra się na progresję, ale to już inna bajka i mnie nie dotyczy. Pozdr.
Adaś ma rację ! jestem nie na bieżąco ... Nie zbyt dokładnie śledzę poczynania typujących
Jeszcze raz przepraszam.
P.o.z
Jeszcze raz przepraszam.
P.o.z
Facet wraca z pracy do domu. Siada wygodnie w fotelu, bierze pilota, włącza telewizor i krzyczy do żony:
- Kobieto, przynieś mi piwo, zanim się zacznie!
Żona przynosi mu piwo, ale za kilka minut znowu słyszy to samo:
- Szybko, przynieś mi piwo, zanim się zacznie!
Kobieta jest zła, ale przynosi mu flaszkę. Mija dziesięć minut i facet znowu:
- Kobieto, no rusz się i przynieś mi piwo, zanim się zacznie!
Rozdrażniona małżonka:
- Czy to wszystko, co masz mi do powiedzenia? Przychodzisz z pracy, nie mówisz ani słowa, tylko siadasz przed telewizorem i pijesz piwo! Czy to się kiedyś skończy? Jesteś skończonym draniem, pijakiem i leniem!
A mąż na to:
- No i się zaczęło!
- Kobieto, przynieś mi piwo, zanim się zacznie!
Żona przynosi mu piwo, ale za kilka minut znowu słyszy to samo:
- Szybko, przynieś mi piwo, zanim się zacznie!
Kobieta jest zła, ale przynosi mu flaszkę. Mija dziesięć minut i facet znowu:
- Kobieto, no rusz się i przynieś mi piwo, zanim się zacznie!
Rozdrażniona małżonka:
- Czy to wszystko, co masz mi do powiedzenia? Przychodzisz z pracy, nie mówisz ani słowa, tylko siadasz przed telewizorem i pijesz piwo! Czy to się kiedyś skończy? Jesteś skończonym draniem, pijakiem i leniem!
A mąż na to:
- No i się zaczęło!
AGA 28 nie kieruj sie niczyimi typami sama siadz na chwile zalacz sobie mapy i popatrz przez chwile na nie i zacznij myslec ,i podejmij decyzje co zagrac ,nie mozesz zadac pomocy od nikogo bo nie przedstawilas w co chcesz grac ile mozesz zainwestowac,na jaki zysk sie nastawiasz to wszystko jest potrzebne zeby skonstrulowac strategie a ty musisz sama to zrobic nikt nie wezmie na siebie odpowiedzialnosci jak ty chcesz grac.Mozna za kogos odpowiadac ale musi on grac dokladnie wedlug wytycznych swojego "przewodnika".To tyle by bylo i choc bys nie wiem jak mowila do nas ze jestesmy kochani to z tego kasy nie bedzie.Zrob wreszcie bilans ile masz kasy zdecyduj o rodzaju gry ,i zagraj tylko przygotuj strategie nic na pale i nic na szczescie bo znow poplyniesz.Pamietaj o planie gry takim ze az bedzie bolalo zacznij od stawki najnizszej mozliwej ,nawet 2 zeta zysku juz jest zyskiem i wtedy juz tylko do odrbienia 5998 i widzisz jak sie zmniejsza.Powodzenia
Aga28:
podam dziś i jutro 2 metody gry,które być może Cię zainteresują.
Nie są one co prawda z rodzaju, o jakich tu pisałaś ( na parki i trójki ) ale nieco mocniejsze...
Metoda nr 1.
Oznacz sobie 2 grupy liczb: A i B i w każdej z nich umieść po 9 liczb,według własnego uznania.
Grupa A po rozpisaniu przybierze postać 3 zakładów po 3 liczby:
a/ 1-7-9
b/ 2-4-6
c/ 3-5-8
Grupa B po rozpisaniu to:
d/ 10-16-18
e/ 11-13-15
f/ 12-14-17
Obie te grupy liczb, w formie rozpisanej po 3 zakłady A ( a,b,c ) i B ( d,e,f ) zagramy w formie zakładów wielosystemowych - łącząc je na kuponie po 2 elementy składowe, a każdy z nich zagramy jako system 2z3,czyli linie składowe A (2z3) x linie składowe B (2z3).
Wobec tego, że w grupach mamy po 3 linie rozpisu, daje to 3x3=9 możliwości umieszczenia każdego elementu grupy A, z każdym elementem grupy B:
1/ a-d
2/ a-e
3/ a-f
4/ b-d
5/ b-e
6/ b-f
7/ c-d
8/ c-e
9/ c-f
Koszt nadania systemu (2z3)=3 jednostki, a więc mamy tu iloczyn możliwych kombinacji równy 9 , bo
( 2z3 ) x ( 2z3 ) =3x3=9.
Tak więc ogólny koszt nadania wszystkich w/w , możliwych z sobą połączeń elementów składowych grup A i B wynosi 9x9=81 jednostek, ponieważ 9 połączeń nadamy po 3x3=9 jednostek.
Oczywiście, nadajemy to jako dwa oddzielne systemy 2z3 w formie zakładu wielosystemowego A (2z3) x B (2z3).
Teraz słowo o gwarancjach:
Przy trafieniu 4z9 liczb jakie mamy w każdej z grup, mamy 100% gwarancji na trafienie "parki" w którejś z linii rozpisu - a ponieważ każdą linię gramy systemem 2z3 to tę "parkę" wygrywamy...
Tabela gwarancyjna przy trafieniu 4z9 liczb wygląda następująco:
a/ 64% na to,że trafimy 1x"2"
b/ 22% na to,że trafimy 2x"2"
c/ 14% na to,że trafimy 3x"2".
RAZEM: mamy 100% gwarancji na to,że trafiając 4z9 liczb wygramy minimum jedną "parkę".
Przy trafieniu 3z9 liczb nie mamy już tej w/w gwarancji wygrania "parki" - ale SZANSA jej wygrania wynosi wciąż dużo, bo 64%.
Przy trafieniu 2z9 liczb, SZANSA na wygranie "parki" wynosi 25%.
Z powyższego wynika,że mając trafione po 4z9 w grupie zarówno A i B , mamy na 100% wygrane minimum 1x"4" - inwestując w to 81 jednostek.
W firmie FORTUNA, kurs za trafienie "czwórki" spośród liczb ML wynosi 200, a stawki przy grze systemowej zaczynają się nie jak w większości innych firm naziemnych od 1zł a od stawek wyrażonych w groszach...
Z w/w tabeli gwarancji i szans wynika też, iż nawet nie mając 4z9 to nadal możemy te "parki" ( czyli składowe naszej "czwórki" ) trafić mając na to dość duże szanse...
Przy kursie 200 w FORTUNIE za trafienie "czwórki" i przy koszcie nadania 81 jednostek, nasz zysk wyniesie:
200x0,9x1 jednostka=180-81=99 jednostek.
Oczywiście, na bazie powyższego istnieje wiele możliwych koncepcji i technik gry - a wszystko uzależnione od pomysłowości i finansowych możliwości każdego gracza indywidualnie.
Życzę powodzenia!
podam dziś i jutro 2 metody gry,które być może Cię zainteresują.
Nie są one co prawda z rodzaju, o jakich tu pisałaś ( na parki i trójki ) ale nieco mocniejsze...
Metoda nr 1.
Oznacz sobie 2 grupy liczb: A i B i w każdej z nich umieść po 9 liczb,według własnego uznania.
Grupa A po rozpisaniu przybierze postać 3 zakładów po 3 liczby:
a/ 1-7-9
b/ 2-4-6
c/ 3-5-8
Grupa B po rozpisaniu to:
d/ 10-16-18
e/ 11-13-15
f/ 12-14-17
Obie te grupy liczb, w formie rozpisanej po 3 zakłady A ( a,b,c ) i B ( d,e,f ) zagramy w formie zakładów wielosystemowych - łącząc je na kuponie po 2 elementy składowe, a każdy z nich zagramy jako system 2z3,czyli linie składowe A (2z3) x linie składowe B (2z3).
Wobec tego, że w grupach mamy po 3 linie rozpisu, daje to 3x3=9 możliwości umieszczenia każdego elementu grupy A, z każdym elementem grupy B:
1/ a-d
2/ a-e
3/ a-f
4/ b-d
5/ b-e
6/ b-f
7/ c-d
8/ c-e
9/ c-f
Koszt nadania systemu (2z3)=3 jednostki, a więc mamy tu iloczyn możliwych kombinacji równy 9 , bo
( 2z3 ) x ( 2z3 ) =3x3=9.
Tak więc ogólny koszt nadania wszystkich w/w , możliwych z sobą połączeń elementów składowych grup A i B wynosi 9x9=81 jednostek, ponieważ 9 połączeń nadamy po 3x3=9 jednostek.
Oczywiście, nadajemy to jako dwa oddzielne systemy 2z3 w formie zakładu wielosystemowego A (2z3) x B (2z3).
Teraz słowo o gwarancjach:
Przy trafieniu 4z9 liczb jakie mamy w każdej z grup, mamy 100% gwarancji na trafienie "parki" w którejś z linii rozpisu - a ponieważ każdą linię gramy systemem 2z3 to tę "parkę" wygrywamy...
Tabela gwarancyjna przy trafieniu 4z9 liczb wygląda następująco:
a/ 64% na to,że trafimy 1x"2"
b/ 22% na to,że trafimy 2x"2"
c/ 14% na to,że trafimy 3x"2".
RAZEM: mamy 100% gwarancji na to,że trafiając 4z9 liczb wygramy minimum jedną "parkę".
Przy trafieniu 3z9 liczb nie mamy już tej w/w gwarancji wygrania "parki" - ale SZANSA jej wygrania wynosi wciąż dużo, bo 64%.
Przy trafieniu 2z9 liczb, SZANSA na wygranie "parki" wynosi 25%.
Z powyższego wynika,że mając trafione po 4z9 w grupie zarówno A i B , mamy na 100% wygrane minimum 1x"4" - inwestując w to 81 jednostek.
W firmie FORTUNA, kurs za trafienie "czwórki" spośród liczb ML wynosi 200, a stawki przy grze systemowej zaczynają się nie jak w większości innych firm naziemnych od 1zł a od stawek wyrażonych w groszach...
Z w/w tabeli gwarancji i szans wynika też, iż nawet nie mając 4z9 to nadal możemy te "parki" ( czyli składowe naszej "czwórki" ) trafić mając na to dość duże szanse...
Przy kursie 200 w FORTUNIE za trafienie "czwórki" i przy koszcie nadania 81 jednostek, nasz zysk wyniesie:
200x0,9x1 jednostka=180-81=99 jednostek.
Oczywiście, na bazie powyższego istnieje wiele możliwych koncepcji i technik gry - a wszystko uzależnione od pomysłowości i finansowych możliwości każdego gracza indywidualnie.
Życzę powodzenia!
Do wpisu nr.29658.hanys pieronowy,Swietny dowcip,to tak na rozluznienie przed losowaniem,udanego losowanka i pozdrawiam.
Aga28 Jeśli byś pomimo wszystko chciała czerpać z doświadczeń innych...
==--------------------->>
Najlepiej obecnie typujący są tuż obok w prawo i trochę poniżej w specjalnie zaprowadzonej przez Admina tabelce ....
P.o.z
==--------------------->>
Najlepiej obecnie typujący są tuż obok w prawo i trochę poniżej w specjalnie zaprowadzonej przez Admina tabelce ....
P.o.z
Edi8 dziękuje za rady musze to wszystko dokładnie przemyśleć do jutra DOBRANOC wszystkim Pa Pa
tak więc Aga28, widzisz jak trudną grą jest M.L.
W dzisiejszym losowaniu na 301 typujących tylko 1 osoba trafnie wytypowała 4 liczby na 5, a nikomu nie udało się wytypować 5-ki od kilku losowań. Zatem typuj ostrożnie i rozważnie, niekoniecznie w oparciu o typy typerów. Pozdr.
W dzisiejszym losowaniu na 301 typujących tylko 1 osoba trafnie wytypowała 4 liczby na 5, a nikomu nie udało się wytypować 5-ki od kilku losowań. Zatem typuj ostrożnie i rozważnie, niekoniecznie w oparciu o typy typerów. Pozdr.
Witam.Udane losowanko choc nie do konca 4 liczby weszly ale bez 50 na ktora dzis liczylem,Pierwszy zakres w multiotku,czyli ok.Pierwszy zakres numerka,tez ok, natomiast plusa widzalem w 2 zakresie.Ale jutro wszystko co dzis nie wyjdzie jutro ma szanse .Reszta na forum.Pozdrawiam.
ADAS to jeszcze raz potwierdza moja teze ze nalezy olac liczby i zagrywac w zdarzenia inne,i to bym proponowal AGA 28 zebys sprobowala.Pozdrawiam,i ciesze sie ze otoczono cie taka opieka ,a ty zdecyduj w co grasz i pochwal sie jaki twoj wybor bedzie.
Aga28:
teraz ta druga z obiecanych Ci metod gry...
Metoda nr 2.
Oparta jest ona o tę samą, co wczoraj przedstawioną koncepcję gry na zakłady systemowe wieloelementowe , i też jako składowe będą grane systemem 2z3.
W dzisiejszym przykładzie oprę się o 2 grupy A i B, w których dokonasz doboru po 12 liczb - wg własnych kryteriów.
Obie te grupy liczb zostaną następnie rozpisane według poniższego schematu:
Grupa A
a/ 1-2-3
b/ 4-5-6
c/ 7-8-9
d/ 10-11-12
Grupa B
e/ 13-14-15
f/ 16-17-18
g/ 19-20-21
h/ 22-23-24
Pojedyńcze składowe obu w/w grup, czyli ich linie rozpisu można z sobą połączyć na 4x4=16 sposobów: od a/ - e/ poczynając, a na d/ - h/ kończąc.
Wobec tego koszt gry tą metodą to 16x(2z3)x(2z3)=
16x3x3=144 jednostki.
Przy grupach liczących po 12 liczb, 100%-ową gwarancję trafienia "parki" uzyskujemy przy trafnym wytypowaniu 5z12 liczb.
Tabelka gwarancyjna wygląda wtedy tak:
a/ 41% na to,że trafimy 1x "2"
b/ 41% na to,że trafimy 2x "2"
c/ 13% na to,że trafimy 3x "2"
d/ 5% na to,że trafimy 4x "2"
RAZEM: 100% gwarancji na 1x "2" przy 5z12.
Widzimy więc,że mamy identyczne ( ale w ramach pełnej gwarancji! ) szanse na 1x "2" i na 2x "2",czyli na jedną lub dwie parki a to oczywiście skutkuje wysokością wygranej.
Przy trafieniu 4z12 mamy wciąż bardzo wysokie szanse na trafienie tej "parki" , która jest niezbędną składową trafienia "czwórki" czyli 4z4 - do czego tu zmierzamy...
Tabelka szans przy 4z12 to:
a/ 65% na to, że trafimy 1x "2"
b/ 11% na to, że trafimy 2x "2"
RAZEM:76% SZANS na to,że trafimy 1x "2" trafiając 4z12 liczb.
Bardzo ciekawie wygląda też tabelka szans na 1x "2" przy trafieniu zaledwie 3z12 liczb:
a/ 49% na to, że trafimy 1x "2".
Przy trafieniu 2z12 liczb
szansa na 1x "2" wynosi 18%.
Przy trafieniu w obu grupach po 5z12 liczb - mamy tę "czwórkę" z automatu, ale przy niższym trafieniu w którejś z grup ( lub nawet w obu...) wciąż mamy duże szanse na trafienie "parek" w grupach, czyli pocelowanie "czwórki" dającej nam przy grze w FORTUNIE kurs 200.
Wtedy zysk wyniesie:
200x0,9x1 jednostka=180j.
180-144=36jednostek
a zysk liczony w procentach od zainwestowanej w grę kwoty 144 jednostek:
36:144=0,25x100=25%.
Powodzenia!
teraz ta druga z obiecanych Ci metod gry...
Metoda nr 2.
Oparta jest ona o tę samą, co wczoraj przedstawioną koncepcję gry na zakłady systemowe wieloelementowe , i też jako składowe będą grane systemem 2z3.
W dzisiejszym przykładzie oprę się o 2 grupy A i B, w których dokonasz doboru po 12 liczb - wg własnych kryteriów.
Obie te grupy liczb zostaną następnie rozpisane według poniższego schematu:
Grupa A
a/ 1-2-3
b/ 4-5-6
c/ 7-8-9
d/ 10-11-12
Grupa B
e/ 13-14-15
f/ 16-17-18
g/ 19-20-21
h/ 22-23-24
Pojedyńcze składowe obu w/w grup, czyli ich linie rozpisu można z sobą połączyć na 4x4=16 sposobów: od a/ - e/ poczynając, a na d/ - h/ kończąc.
Wobec tego koszt gry tą metodą to 16x(2z3)x(2z3)=
16x3x3=144 jednostki.
Przy grupach liczących po 12 liczb, 100%-ową gwarancję trafienia "parki" uzyskujemy przy trafnym wytypowaniu 5z12 liczb.
Tabelka gwarancyjna wygląda wtedy tak:
a/ 41% na to,że trafimy 1x "2"
b/ 41% na to,że trafimy 2x "2"
c/ 13% na to,że trafimy 3x "2"
d/ 5% na to,że trafimy 4x "2"
RAZEM: 100% gwarancji na 1x "2" przy 5z12.
Widzimy więc,że mamy identyczne ( ale w ramach pełnej gwarancji! ) szanse na 1x "2" i na 2x "2",czyli na jedną lub dwie parki a to oczywiście skutkuje wysokością wygranej.
Przy trafieniu 4z12 mamy wciąż bardzo wysokie szanse na trafienie tej "parki" , która jest niezbędną składową trafienia "czwórki" czyli 4z4 - do czego tu zmierzamy...
Tabelka szans przy 4z12 to:
a/ 65% na to, że trafimy 1x "2"
b/ 11% na to, że trafimy 2x "2"
RAZEM:76% SZANS na to,że trafimy 1x "2" trafiając 4z12 liczb.
Bardzo ciekawie wygląda też tabelka szans na 1x "2" przy trafieniu zaledwie 3z12 liczb:
a/ 49% na to, że trafimy 1x "2".
Przy trafieniu 2z12 liczb
szansa na 1x "2" wynosi 18%.
Przy trafieniu w obu grupach po 5z12 liczb - mamy tę "czwórkę" z automatu, ale przy niższym trafieniu w którejś z grup ( lub nawet w obu...) wciąż mamy duże szanse na trafienie "parek" w grupach, czyli pocelowanie "czwórki" dającej nam przy grze w FORTUNIE kurs 200.
Wtedy zysk wyniesie:
200x0,9x1 jednostka=180j.
180-144=36jednostek
a zysk liczony w procentach od zainwestowanej w grę kwoty 144 jednostek:
36:144=0,25x100=25%.
Powodzenia!
c.d.
Patrząc na szansę wygrania "parki" przy trafieniu 3z12 liczb, a która to szansa jak powyżej napisałem wynosi 49% - można rozważyć także grę tą metodą na liczby Dużego Lotka.
W FORTUNIE kurs na "czwórkę" DL wynosi aż 7000, czyli grając w/w metodą na dwie grupy po 12 liczb DL z zamiarem pocelowania po 1 "parce" w każdej z grup - dających przy koszcie gry wynoszącym 144 jednostki te 4z4 - mamy wobec kursu 7000 jednostek dość spory zapas czasu, bo 45 losowań, aby to trafienie po "parce" w obu grupach dało zysk...
P.s: oczywiście zapas czasu na 45 losowań, nie musi oznaczać u gracza zapasu kasy na taką długoterminową grę...
Pzdr.
Patrząc na szansę wygrania "parki" przy trafieniu 3z12 liczb, a która to szansa jak powyżej napisałem wynosi 49% - można rozważyć także grę tą metodą na liczby Dużego Lotka.
W FORTUNIE kurs na "czwórkę" DL wynosi aż 7000, czyli grając w/w metodą na dwie grupy po 12 liczb DL z zamiarem pocelowania po 1 "parce" w każdej z grup - dających przy koszcie gry wynoszącym 144 jednostki te 4z4 - mamy wobec kursu 7000 jednostek dość spory zapas czasu, bo 45 losowań, aby to trafienie po "parce" w obu grupach dało zysk...
P.s: oczywiście zapas czasu na 45 losowań, nie musi oznaczać u gracza zapasu kasy na taką długoterminową grę...
Pzdr.
Aga 28, no to cześć i tobie.
Jeśli chcesz wiedzieć więcej na tematy liczb, musisz się określić jakim jesteś człowiekiem(graczem).
Czy jesteś graczem okazjonalnym, nałogowym, grającym małymi, czy dużymi stawkami.
Czy oczekujesz szybkiego i dużego zysku, czy chcesz wygrać (odegrać się) i najlepiej zapomnieć o grach, czy wręcz przeciwnie chcesz dalej ryzykować i topić 6 tysia na miesiąc w nadziei na 10?10 z plusem. Bez tych informacji niewiele ci mogę pomóc, poza ogólnymi znanymi już tobie, znanymi prawdami.
Dla mnie osobiście największym zwycięstwem było to jak pokonałem swoją słabość, i z gracza grającego za spore stawki, stałem się okazjonalnym grającym za podstawowe (możliwie najmniejsze stawki).
Będę rad jeśli będę ci mógł pomóc. Pozdr.
Jeśli chcesz wiedzieć więcej na tematy liczb, musisz się określić jakim jesteś człowiekiem(graczem).
Czy jesteś graczem okazjonalnym, nałogowym, grającym małymi, czy dużymi stawkami.
Czy oczekujesz szybkiego i dużego zysku, czy chcesz wygrać (odegrać się) i najlepiej zapomnieć o grach, czy wręcz przeciwnie chcesz dalej ryzykować i topić 6 tysia na miesiąc w nadziei na 10?10 z plusem. Bez tych informacji niewiele ci mogę pomóc, poza ogólnymi znanymi już tobie, znanymi prawdami.
Dla mnie osobiście największym zwycięstwem było to jak pokonałem swoją słabość, i z gracza grającego za spore stawki, stałem się okazjonalnym grającym za podstawowe (możliwie najmniejsze stawki).
Będę rad jeśli będę ci mógł pomóc. Pozdr.
Witam.W ten sloneczny piekny dzien kogucik zagranastepujaco. Liczby: 11,50,22,51,49.oraz P/NP w multi , P/NP w duzym lotku i 4 zakresy plusa ze wskazaniem i oczekiwaniem na 2 zakres.Pozdrawiam.
Edi8 Jeszcze raz ślicznie Ci dziękuje za metody gry.Jestem pełna podziwu że poswieńciłeś swój czas aby mi pomóc i że dzielisz się bezinteresownie swoją wiedzą.Dziękuje wszystkim krórzy odezwali się do mnie.
Aga28:
Postaram się jeszcze coś - do Twego rozważenia - dziś tu zamieścić...
Pozdrawiam Cię!
Postaram się jeszcze coś - do Twego rozważenia - dziś tu zamieścić...
Pozdrawiam Cię!
Ala 28. Dzięki za dzięki, ale myślę, że tym sposobem jaki ci proponuje edi8, nie odegrasz się, inaczej rzecz ujmując, będziesz w dalszym ciągu generowała straty.
Zapytaj, ludzi w punktach bukmacherskich, czy też lotto, czy są wygrani. To będzie najlepszy wyróżnik odnośnie gier liczbowych. Wygranymi są jedynie ci co trafiają główne wygrane, a system jaki proponuje edi, nigdy ci tego nie zagwarantuje, mało tego on nawet nie pozwoli ci odegrać tych 6 tysięcy.
Zapytaj, ludzi w punktach bukmacherskich, czy też lotto, czy są wygrani. To będzie najlepszy wyróżnik odnośnie gier liczbowych. Wygranymi są jedynie ci co trafiają główne wygrane, a system jaki proponuje edi, nigdy ci tego nie zagwarantuje, mało tego on nawet nie pozwoli ci odegrać tych 6 tysięcy.
Ja gram w kolekturze ''TOTOLOTEK'' i tutaj nie ma takiej możliwości aby typować 1z2,2z3 ... NIe wiem co to są jednostki czy możesz mi to wytłumaczyć?
Aga28:
pamiętasz zapewne "Koncert Jankiela" z XXII księgi "Pana Tadeusza" ,więc wiesz że
"BYŁO CYMBALISTÓW WIELU..."
a tu na stronie jest wciąż CYMBAŁÓW wielu i nowi ciągle przybywają - jak ostatnie wpisy świadczą!
Pzdr.
pamiętasz zapewne "Koncert Jankiela" z XXII księgi "Pana Tadeusza" ,więc wiesz że
"BYŁO CYMBALISTÓW WIELU..."
a tu na stronie jest wciąż CYMBAŁÓW wielu i nowi ciągle przybywają - jak ostatnie wpisy świadczą!
Pzdr.
Aga28:
Jednostki to są umowne,uniwersalne stawki - bo jednostką może być np. 0,10zł;1zł;10zł,100zł itd.
To co będzie jednostką ( co do jej wielkości ) nie wpływa na efekt końcowy w zakresie procentowego zysku od zainwestowanej w grę kwoty.
Swoje propozycje w przedstawionych metodach gry, oparłem o najkorzystniejsze z punktu widzenia grającego kursy z naziemnego bukmachera,firmy FORTUNA ( dawny PROFESJONAŁ ).
Zrobiłem tak, ponieważ nie było z Twojej strony podanych żadnych ograniczeń co do możliwego miejsca grania....
Pzdr.
Jednostki to są umowne,uniwersalne stawki - bo jednostką może być np. 0,10zł;1zł;10zł,100zł itd.
To co będzie jednostką ( co do jej wielkości ) nie wpływa na efekt końcowy w zakresie procentowego zysku od zainwestowanej w grę kwoty.
Swoje propozycje w przedstawionych metodach gry, oparłem o najkorzystniejsze z punktu widzenia grającego kursy z naziemnego bukmachera,firmy FORTUNA ( dawny PROFESJONAŁ ).
Zrobiłem tak, ponieważ nie było z Twojej strony podanych żadnych ograniczeń co do możliwego miejsca grania....
Pzdr.
Lepiej, dla grającego jest, gdy za dużo nie wie. Niektórych spraw nie trzeba tłumaczyć bo to jest na poziomie 3 klasy szkoły podstawowej i jeżeli się tego nie wie, nie należy się zakładać na absolutnie żadne gry.
Sądzę po poziomie pytania,że jest to jeszcze jedna prowokacja w stosunku do ediego.
Biedny edi, tyle już mu się dostało i ciągle go jakaś userka atakuje.
Ja również dałem się nabrać, że przegrała 6 tys. w miesiąc, bo nikt przy zdrowych zmysłach takiej kwoty nie przegrywa.
Sądzę po poziomie pytania,że jest to jeszcze jedna prowokacja w stosunku do ediego.
Biedny edi, tyle już mu się dostało i ciągle go jakaś userka atakuje.
Ja również dałem się nabrać, że przegrała 6 tys. w miesiąc, bo nikt przy zdrowych zmysłach takiej kwoty nie przegrywa.
Aga 28. Zanim zaczniesz grać sposobami ediego, spytaj się go, czy on gra tymi systemami i czy ma jakieś wymierne wyniki, bo o ile wiem to takich nie ma.
Mało tego, prawdopodobnie w ogóle nie gra, bo to człek podobno wykształcony i wie,że wygrać się na tym nie uda.
Powiedziałem wszystko i znikam, bo znowu zostanę wyzwany od "cymbalistów"
Widocznie za długo,"było tu spokojnie".Pozdr.
Mało tego, prawdopodobnie w ogóle nie gra, bo to człek podobno wykształcony i wie,że wygrać się na tym nie uda.
Powiedziałem wszystko i znikam, bo znowu zostanę wyzwany od "cymbalistów"
Widocznie za długo,"było tu spokojnie".Pozdr.
P.S. Od kiedy to "Pan Tadeusz", ma XXII księgi?, bo mi wiadomo tylko o XIII (oczywiście z tą niecenzuralną).
Adaś dlaczeg jesteś taki cięty na Edi8 . Ja w wielu rzeczach pewnie Się jeszcze nie orientuję poznaje wasze zdanie ,ale nie chciałam rozpętać tu wojny na słowa.Jest mi przykro że się tak krytykujecie bo przecież każdy z WAS ma swoje racje
Przepraszam, jeśli tak to odebrałaś, ale ja staram się być tylko "rzeczowy", nikogo nie mam zamiaru obrażać, a jedyne co chcę udowodnić, to tylko to, że mam rację, a jeśli nie to wybacz.
Może, za jakiś czas, sama do tego dojdziesz. Pozdr.
Może, za jakiś czas, sama do tego dojdziesz. Pozdr.
Edi8 pewnie mnie także zaliczył do takich ''CYMBAłóW''może i ma racje? Bo ja naprawdę przegrałam w miesiąc 6 tyś. i jaszcze wczoraj wtopiłam 60 zł na parki i trójki.
kaj padła 6 w dużym lotku
Oczywiście wystarczy sekundę pomyśleć,że "Koncert Jankiela" jest w XII księdze, aby to drugie X odebrać jako powstałe na skutek błędu,w wyniku przetrzymania palca na klawiszu...
P.s: najistotniejsze jest jednak to,że sam się pośród właściwych instrumentów odnalazłeś!
P.s: najistotniejsze jest jednak to,że sam się pośród właściwych instrumentów odnalazłeś!
....wolę być cymbalistą, niż cymbałem, jak niektórzy, którym się klawiatura klei do palców.
Aga28:
ależ absolutnie nie odnosiło się to do Twego pytania!
Nie widziałem go nawet gdy dokonywałem tamtego wpisu.
Gdy go tylko przeczytałem, to natychmiast Ci przecież odpisałem - wyjaśniając ten termin "jednostka"...
Nie widzę niczego zdrożnego w braku znajomości znaczenia na innym gruncie pojęć, mających tak wielorakie odniesienia!
Świetnie,że zapytałaś - bo dzięki temu wiele innych osób też to zrozumie.
P.s: czy w miejscu Twojego zamieszkania nie ma żadnych firm bukmacherskich?
Pzdr.
ależ absolutnie nie odnosiło się to do Twego pytania!
Nie widziałem go nawet gdy dokonywałem tamtego wpisu.
Gdy go tylko przeczytałem, to natychmiast Ci przecież odpisałem - wyjaśniając ten termin "jednostka"...
Nie widzę niczego zdrożnego w braku znajomości znaczenia na innym gruncie pojęć, mających tak wielorakie odniesienia!
Świetnie,że zapytałaś - bo dzięki temu wiele innych osób też to zrozumie.
P.s: czy w miejscu Twojego zamieszkania nie ma żadnych firm bukmacherskich?
Pzdr.
adaś:
ależ to ja Ciebie wśród CYMBAŁÓW wpisem nr 29685 umieściłem ,więc nie bądź plagiatorem,czyli nędznym złodziejem cudzego dorobku intelektualnego!!!
Pomiędzy cymbalistą a CYMBAŁEM jest bowiem wielka różnica:
a/ cymbalistę widzisz jedynie na koncercie
b/ CYMBAŁA codziennie w lustrze...
Bo tylko potwierdzasz to, co powyżej napisałem...
ależ to ja Ciebie wśród CYMBAŁÓW wpisem nr 29685 umieściłem ,więc nie bądź plagiatorem,czyli nędznym złodziejem cudzego dorobku intelektualnego!!!
Pomiędzy cymbalistą a CYMBAŁEM jest bowiem wielka różnica:
a/ cymbalistę widzisz jedynie na koncercie
b/ CYMBAŁA codziennie w lustrze...
Bo tylko potwierdzasz to, co powyżej napisałem...
Najgorsze jest chyba to ,że ja wierzę że uda mi sie wreszcie trafić i odegrać.Wczoraj w zakwesie liczb od 1 do 40 wyszło takich parek aż 5 .
W moim mieście jest także ''FORTUNA" ale tam nie Typowałam i dlatego się nie orjętuje.
Na początku udalo mi się wygrać 2tys. w tydzień typując P\NP Stawiając na 10\10 Był taki tydzień że 10 \10 wyszło 4 razy pod rząd
edi8, jesteś "błyskotliwy, jak klapa przy sedesie", szkoda, ze nie łysy.
A jakiż to dorobek intelektualny ci ukradłem, że nazywasz mnie złodziejem.
Widzę, że jesteś "ciężki", do prawdziwej dyskusji na fakty i argumenty.
Potrafisz używać, tylko inwektyw i obrażać innych. Przyznaję, że na tym polu jesteś "prawdziwym mistrzem", dlatego jako "jedno osobowe jury" przyznaję ci tytuł INTELKTUALNEGO MISTRZA ZŁOŚLIWOŚCI I OBRAŻANIA.
Aga 28, jeśli to prawda, że przegrałaś w miesiąc 6 tysia, to znalazłaś się w "szponach hazardu", nie ufaj ludziom, którzy dalej będą cię pogrążać w tym bagnie.
Jedyne co mogę zaproponować to SYSTEM PARYSKI, który propagował na tych stronach Stary gracz, on na[prawdę działa i wielu ludzi dziękowało po jego zastosowaniu w praktyce.
pozdr.
A jakiż to dorobek intelektualny ci ukradłem, że nazywasz mnie złodziejem.
Widzę, że jesteś "ciężki", do prawdziwej dyskusji na fakty i argumenty.
Potrafisz używać, tylko inwektyw i obrażać innych. Przyznaję, że na tym polu jesteś "prawdziwym mistrzem", dlatego jako "jedno osobowe jury" przyznaję ci tytuł INTELKTUALNEGO MISTRZA ZŁOŚLIWOŚCI I OBRAŻANIA.
Aga 28, jeśli to prawda, że przegrałaś w miesiąc 6 tysia, to znalazłaś się w "szponach hazardu", nie ufaj ludziom, którzy dalej będą cię pogrążać w tym bagnie.
Jedyne co mogę zaproponować to SYSTEM PARYSKI, który propagował na tych stronach Stary gracz, on na[prawdę działa i wielu ludzi dziękowało po jego zastosowaniu w praktyce.
pozdr.
Panowie nie wiem dlaczego się tak nie lubicie ale proszę dajcie na wstrzymanie największym CYMBALISTą w tym układzie jestem ja.Pozdrawiam was serdecznie.
Aga28 prawda jest taka o ML: nie da się wygrać, im więcej pieniędzy w to pakujesz tym więcej pieniędzy w to pakujesz.
Są osoby co wygrywają grając normalnie w ML, ale to tylko przypadek. Dlatego ja polecam grać co jakiś czas ale za b. małą kwotę.Da się w ML przewidzieć grupy liczb, ale wytypowanie liczb tych odpowiednich jest nie możliwe. Tak jest prawda. Oto moje rady: graj na 1 zakład ale nie pamiętaj swoich liczb, jakiś chybił trafił na kilka losowań. Im mniej wydasz pieniędzy tym lepiej, bo masz szansę na główne wygrane i nie odczujesz tego finansowo. Oto chodzi aby godnie żyć więc nie daj się wciągnąć w to bagno.
Są osoby co wygrywają grając normalnie w ML, ale to tylko przypadek. Dlatego ja polecam grać co jakiś czas ale za b. małą kwotę.Da się w ML przewidzieć grupy liczb, ale wytypowanie liczb tych odpowiednich jest nie możliwe. Tak jest prawda. Oto moje rady: graj na 1 zakład ale nie pamiętaj swoich liczb, jakiś chybił trafił na kilka losowań. Im mniej wydasz pieniędzy tym lepiej, bo masz szansę na główne wygrane i nie odczujesz tego finansowo. Oto chodzi aby godnie żyć więc nie daj się wciągnąć w to bagno.
Ciąg dalszy.
Zaczynając grę uważamy, że jesteśmy wyjątkowi. Sąsiad wygrał to dlaczego ja nie mogę? Myślę sobie: że ja wygram 10 mln a nie jakiś marny 1 mln. Gdy już jesteśmy mocno spłukani po jakimś czasie marzymy aby mieć chociaż to 3 DL, szczytem marzeń jest 4 aby mieć na następny tydzień jak opłacić kolejne zakłady. Ja ograniczyłem grę w lotto do minimum, chociaż jeszcze mogę ograniczyć. Bo może i prawdziwe jest to trywialne hasło "aby wygrać trzeba grać". Im dłużej gram tym bardziej w nie wierzę, ale nie wierzę, że trzeba wydawać tysiące złotych na lotto.
Zaczynając grę uważamy, że jesteśmy wyjątkowi. Sąsiad wygrał to dlaczego ja nie mogę? Myślę sobie: że ja wygram 10 mln a nie jakiś marny 1 mln. Gdy już jesteśmy mocno spłukani po jakimś czasie marzymy aby mieć chociaż to 3 DL, szczytem marzeń jest 4 aby mieć na następny tydzień jak opłacić kolejne zakłady. Ja ograniczyłem grę w lotto do minimum, chociaż jeszcze mogę ograniczyć. Bo może i prawdziwe jest to trywialne hasło "aby wygrać trzeba grać". Im dłużej gram tym bardziej w nie wierzę, ale nie wierzę, że trzeba wydawać tysiące złotych na lotto.
AGA28-dołączam sie do słów TOTO jestem doświadczonym graczem również duzo w zyciu przegrałem ,az w końcu zrozumiałem.Nie ma reguły ile włozysz kasy i systemów to poprostu łód szczęśćia ! Widze te same osoby w profie codziennie które wysyłąją parki za 100 - i wiecej zł mądrzą sie doradzają a na 2 dzień głowa spuszczona i za 400 zł żeby odbic tylko w nerwice sie wpedzisz ! dobra koniec pitolenie masz poślij w profie za skromne 3 zł 2,7,9,15,18,64/5 wygrasz na rekę 2430zł
lub 2,7,9,15,18,64/6 za skromne np 3 zł i wygrasz na rekę 12,150zł przy dobrym szczęściu a są to chodzące najlepiej parki z 10 losowań odzyskasz kapitał z nawiązka daj jeszcze w
TS 2,7,9,15,18,40,64,67/8 Pozdrawiam i zycze duzych wygranych !Ps nie daje gwarancji bo jak mowie to łód szczęscia w 80 % w 20 systemy ale te liczby mają szanse !
lub 2,7,9,15,18,64/6 za skromne np 3 zł i wygrasz na rekę 12,150zł przy dobrym szczęściu a są to chodzące najlepiej parki z 10 losowań odzyskasz kapitał z nawiązka daj jeszcze w
TS 2,7,9,15,18,40,64,67/8 Pozdrawiam i zycze duzych wygranych !Ps nie daje gwarancji bo jak mowie to łód szczęscia w 80 % w 20 systemy ale te liczby mają szanse !
Zapraszam do poczytania ststystyki losowań od 1 do 10 pażdziernika.
Aga 28, mnie też wychodzi moje 10, i zmienia się na 20, gratuluję że tobie wychodzi 10 na 10 4 razy w tygodniu, to nie lada wyczyn, i myślę, że niema tu nikogo, komu by tak wychodziło. Pozdrawiam.
ten caly edi znowu sie rozmnożyl tym razem na adasia i aga28 ,hehehe
ta 6 chyba padła w stodole że zodyn niewie
Przeglądacie zakładke wygrane?Nie wiem jak wy to widzicie ale dla mnie jak na dłoni tabela pokazuje jak marne są nasze szanse w multilotku.Żeby na milion zakładów była jedna czy trzy 7/7 kilkanaście 6/6 i dwadzieścia czy trzydzieści pare 5/5 a gdzie 8/8 czy 9/9 nie mówiąc o 10 -normalnie dno...a człowiek się łudził
..jak to wszystko ustawiane jest to co ty myślisz, logiczne że dają to co najrzadziej jest typowane..
Widzę, że dziś sporo padło w z mojej dawnej dziesiątki:
15,17,20,21,33,35,44,59,71,80
15,17,20,21,33,35,44,59,71,80
Witam.Nie udane losowanko tylko 1 liczba 51 a 50 dalej w lesie ale jutro jest tez dzien, 3 zakres plusa,drugi dalej sie buja,a duzy rownowaga.A bylo tak pieknie .Pozdrawiam.
Wiem , że któryś z graczy na mini czacie miał podobną, może zgarnął 10/10??
Do wpisu 29711. Tak więc uważasz, że niektórzy czerpią z tego satysfakcję, żeby siebie obrażać i obrzucać "błotem"?. Gratuluję swoistego poczucia humoru.
witam w jakim bukmacherz enaziemnym mozna grac w multilotka i jakie s akursy??pozdro
Witam. W tak sliczny dzien zapolojemy na grubego zwierza czyli na liczbe 50 oraz malutkie jeszcze lwiatka 11,22,49,oraz tygrysa plusa na 2 zakres,a zaraz potem na relaks w plener poki jeszcze mozna z pogody skorzystac.Pozdrawiam
shiks:
naziemne firmy bukmacherskie, które mają w ofercie zakłady na ML to
a/ Totolotek ( d.Totomix )
b/ Fortuna ( d.Profesjonał )
c/ Tipsport
d/ Milenium
Każda z w/w firm ma swoją stronę w internecie,tam więc odsyłam Cię po szczegóły - łącznie z wykazami ich kolektur na terenie całej Polski.
Z punktu widzenia graczy, najkorzystniejsza co do kursów jest oferta FORTUNY i tak przy minimalnej stawce za 1 zakład prosty wynoszącej 2 zł wygrana wynosi:
1 liczba kurs:3 wygrana:5.40zł
2 liczby kurs:10 wygrana:18zł
3 liczby kurs:50zł wygrana:90zł
4 liczby kurs:200 wygrana:360zł
5 liczb kurs 1000 wygrana:1800zł
6 liczb kurs:5000 wygrana:9000zł
UWAGA: firmy bukmacherskie nie płacą za trafienia niższego rzędu, a wyłącznie przy grze np. na 4 liczby za 4z4 ; przy grze na 5 liczb za 5z5 itd.
P.s: Aga28 - też zapoznaj się z powyższą tabelką kursów i wygranych, skoro są tak duże ich różnice pomiędzy tym co oferuje TS.
Napisałaś ,że FORTUNA jest także i w Twoim mieście....
naziemne firmy bukmacherskie, które mają w ofercie zakłady na ML to
a/ Totolotek ( d.Totomix )
b/ Fortuna ( d.Profesjonał )
c/ Tipsport
d/ Milenium
Każda z w/w firm ma swoją stronę w internecie,tam więc odsyłam Cię po szczegóły - łącznie z wykazami ich kolektur na terenie całej Polski.
Z punktu widzenia graczy, najkorzystniejsza co do kursów jest oferta FORTUNY i tak przy minimalnej stawce za 1 zakład prosty wynoszącej 2 zł wygrana wynosi:
1 liczba kurs:3 wygrana:5.40zł
2 liczby kurs:10 wygrana:18zł
3 liczby kurs:50zł wygrana:90zł
4 liczby kurs:200 wygrana:360zł
5 liczb kurs 1000 wygrana:1800zł
6 liczb kurs:5000 wygrana:9000zł
UWAGA: firmy bukmacherskie nie płacą za trafienia niższego rzędu, a wyłącznie przy grze np. na 4 liczby za 4z4 ; przy grze na 5 liczb za 5z5 itd.
P.s: Aga28 - też zapoznaj się z powyższą tabelką kursów i wygranych, skoro są tak duże ich różnice pomiędzy tym co oferuje TS.
Napisałaś ,że FORTUNA jest także i w Twoim mieście....