Wpisy użytkownika Telesfor
Łącznie 1 366 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 308 290. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Ja mam pytanie do was.Czy wy grający w te gierki naprawdę myślicie że w to można wygrać duże pieniądze ?
Tak pytam bo jakoś nie wierzę w te gierki ani maszyny jednorękie Ts...
U mnie w mieście jest 1 kolektura która ma w ofercie 5 maszyn jednorękich bandziorów tylko z tym że za groma jasnego nic nie można wygrać...
U mnie w mieście jest 1 kolektura która ma w ofercie 5 maszyn jednorękich bandziorów tylko z tym że za groma jasnego nic nie można wygrać...
Ja tam nigdy nie biorę pod uwagę jak ktoś podaje mi pewne liczby.Potem jak pewniaka nie ma to jakoś dziwnie ci podający milkną po losowaniu.
Tak samo w ofercie w typowaniach jest błąd.
Zgoda są parki,trójki,piątki,dziesiątki.
A co to jest pewniak? ? ?
Pewniak jedyny w życiu jest taki dla każdego że każdy kiedys musi umrzeć to jest pewniak!
Natomiast tutaj w typowaniach nie można być pewnym ani jednej liczby
Zgoda są parki,trójki,piątki,dziesiątki.
A co to jest pewniak? ? ?
Pewniak jedyny w życiu jest taki dla każdego że każdy kiedys musi umrzeć to jest pewniak!
Natomiast tutaj w typowaniach nie można być pewnym ani jednej liczby
Ten system tutaj to blokuje i działa jak chce.Tych co powinien blokować to zostawia.Tych co nie chcący coś napiszą to wtrąca do karceru nawet na 3 doby
Ja też jeżdżę do Wrocławia na Joannitów ...Może kiedyś się tam spotkamy
Nawet losy papierowe można było kupić.Otwierało się papierek i szukało numeru zgodnego na wywieszonym plakacie.
słyszeliście że przez 3 dni nie zagracie w kolekturach lotto? ( sobota niedziela poniedziałek dopiero od 9 rano??? wiecie
Totalizator Sportowy bedzie wgrywał nowy system przez 3 dni.Naprawde nic nie wiecie?
No chyba że tylko w mojej kolekturze.Ale wątpię zresztą zobaczymy
Czy nie uważacie że czas najwyższy by jakaś mega wygrana padła w moim Brzegu ???
Umówmy się że jak w Brzegu padnie jakaś duża wygrana to będę ja dobrze ???
Umówmy się że jak w Brzegu padnie jakaś duża wygrana to będę ja dobrze ???
Ja tylko się dziwię że Chiny do tej pory nie poniosły ŻADNYCH konsekwencji od świata za zarażenie tegoż całego świata.Prezydent Chin ten cwaniaczek komuch śmieje się non-stop wszystkim w twarz.Ale jakby tak z Polski wyszedł covid to Polski już dawno by nie było na mapie.
Gates już 5 lat temu powiedział na forum że trzeba przetrzebić ludzkość bo ludzi jest za dużo na świecie
wojna militarnie się nie opłaca więc wymyślono coś co wykończy ludzi w legalny sposób
Specjalnie rozpylono broń biologiczną w Chinach bo nikt na świecie się nie odważy przeciwstawić mocarstwu
Taki Bill Gates i jego światowa spółka poprzez planowane legalne wymordowane niewinnych ludzi na całym świecie poprzez podrzucenie wirusa na targ w Wuhan nie przewidzieli że ludzie się kapną o co w tym wszystkim chodzi.
Jedyna sprawiedliwość na świecie jest taka że "Każdy musi umrzeć" i Ludzie takiego pokroju jak Gates dobrze o tym wiedzą i mają świadomość że mało mają czasu na działanie więc działają
pamiętaj że on jest jednym z najbogatszych ludzi.A tacy nie liczą się z ludżmi ani nie wierzą w Boga
Ale tak jak powiedziałem " Każdy musi umrzeć" i nawet on nie ma na to wpływu
Więc grajmy bawmy się cieszmy się dzisiaj jutro z życia korzystajmy
A przyjdzie czas że na Multipasko tak wytypujemy i zagramy w realu że w oddziale Ts trzeba będzie salę konferencyjną otwierać
I wszyscy multipaskowicze będą w szoku że naraz spotkali się w pałacu po odbiór kasy
Tak.Dopiero teraz trochę puszcza ale od 4 trzeba było trochę namachac się łopatą
To ja jednak narzekać nie mogę.Wprost przeciwnie mnie podwyzki nie dotykają
W nowym 2022 roku życzę wszystkim kolegom i koleżankom na tej stronie aby w nowym całym roku co najmniej kilka razy zawitali w oddziale ( niekoniecznie z milionami wystarczy 2281 zł ) i wogóle żeby spełniło się to co sobie zaplanujecie niech się wam powiedzie do końca no i dużo szczęścia
Ja powiem w ten sposób.Na tej stronie to tylko adoruje się tych co dużo piszą i takich co robią najwięcej "szumu" .Zwykli ludzie którzy są tutaj od dłuższego czasu to w zasadzie są nikim.Przykładów jest multum jak nieszczerze i z obojętnością traktuje się innych użytkowników.Ale to jest tylko moje zdanie
wraz z nowym rokiem wszyscy nawet JA sam powinni dać sobie postanowienie czyli : Nie zaczepiam Nie obrażam Głupio nie komentuje
Wczoraj zresetowałem laptop.Nieuważnie wyczyściłem też hasło do konta tutaj.Drogą dedukcji jakoś trafiłem w poprawne zalogowanie.I dobrze bo inaczej jakbym liczył na prośbę o pomoc takiego jednego co na tej stronie sobie rządzi to bym się prędzej 6 dawki szczepionki doczekał niż pomocy i życzliwości tutaj...
Ja gram za ponad 600 zł miesięcznie ale jakoś te czapki szaliki nie robią na mnie wrażenia...Jak dadzą to dadzą jak nie to nie i tak gram i tylko gra się dla mnie liczy a nie gadżety
Fenomen pana Drapka polega na tym iż nie mówi prawdy ILE faktycznie traci zanim trafi coś większego...
Boga nie ma...On istnieje tylko w wyobrazni ludzi mozna powiedzieć niedouczonych