Wpisy 4 312 914 – 4 313 013
24 listopada 2021 00:03 → 24 listopada 2021 10:45, 100 wpisów
Wczoraj już poszedł spać? już można pisać bez obawy o reprymende?
@4 312 914bogdan04:
@4 312 916bogdan04: 

Przejrzałem ten czat na GL i faktycznie, ktoś podszywa się pode mnie jak i pod Arczibalika, ciekawe kto to jest? jakiś wariat wypisuje bzdury i ma ubaw. Moim zdaniem admin z tamtej strony powinien skontaktować się z adminem tej strony i po numerach IP łatwo można by dojść kto to może być, tylko trzeba chęci z obydwu stron
Widze ,ze ciśnienie zaczyna być większe jak stosuje sie zasade "Nie Karmić Trola" widać to po "wczorajszych" wpisach
@4 312 929Forsami: weź kombinerki i kombinuj
@4 312 928I tak jedzie na wykalaczkach w powiekach
I milego prawie wszystkim
I milego prawie wszystkim
Nima nikogo wszyscy śpią takim to dobrze z socjalnego żyją śpią do 10 nie powiem zazdroszczę
@4 312 933Mulag:
@4 312 936waldus:
@4 312 938waldus: zazdroszczę
Ja zawsze czytałem od deski do deski wpisy arcziego później dobrze spałem było okey teraz tego nie ma
Cztery piątki w mini i żadna moja na osiem zakładów jedna trafiona liczba kpiny
@4 312 946PinkaSpinka: tesik się z nas śmieje czego dowodzą reklamy tego molocha
Zaprawdę powiadam wam źle się dzieje w państwie polskim
Zaprawdę powiadam wam źle się dzieje w państwie polskim
@4 312 947waldus:
Dałam córce blankiet na multi żeby mi skreśliła pięć liczb 🙂
Nie siadło w mini to siadło chociaż w zdrapce 30 zł

Cześć, działa u was strona typowania i losowania na zywo Multipasko?
Nie działa
dziękuję kochany
Lotto zmieniło adres do gier a Pasko zaspał ...
moze internet mu nie działa
Pasko wstawaj bo coś tu nie działa
Jak adres zmienilo
Ostatnio w keno trafiam 3liczvy często 2z3 jest a wybieram skupiska
wczoraj zmienili domene z gry.lotto.pl na lotto.pl i wszystko im kuleje ...
Najważniejsze jest.. Zdrowie
Potem sen
Potem zarcie
A pieniądze.. Dziś masz...
Jutro jesteś goły i masz stado kumpli
Potem sen
Potem zarcie
A pieniądze.. Dziś masz...
Jutro jesteś goły i masz stado kumpli
@4 312 964ciemnowidz: Jeszcze do tego jak sprawdzasz wyniki to nie podświetla trafionych liczb.
@4 312 932slawek: Chorobliwe i nieustanne powtarzanie bezsensownych słów , które nie tworzą żadnej całości.To małpowanie tekstu, który nie zasługuje na uwagę.Ci ' wszyscy ' niepozdrawiani wcale nie ubolewają nad brakiem życzen, czy pozdrowien.
Ale jak ktoś chce kogoś malpowwc - proszę bardzo.
Ale jak ktoś chce kogoś malpowwc - proszę bardzo.
@4 312 924bogdan04: Kto to jest - wiadomo od samego początku.To aktywista z naszej stronki znany ' wszystkim '.
@4 312 970tomi77: Gratis
@4 312 974tomi77: @4 312 973Forsami:
Forsami daj cynk co ci tak teoretycznie wyszło i w co mini multi lotto keno ss ep a może w kaskade
Forsami daj cynk co ci tak teoretycznie wyszło i w co mini multi lotto keno ss ep a może w kaskade
W miejscowości Piotrków Trybunalski padła wygrana 73 651,80 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Radomsko padła wygrana 73 651,80 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Warszawa padła wygrana 73 651,80 zł w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
W miejscowości Jastrowie padła wygrana 73 651,80 zł w grze Mini Lotto
za 4 w mini słabo co jest rzadkością za 5 jak dla mnie fajna sumka bym przytulił
@4 312 981Mewa: napisałam KG
są zakładziki można się puścić pozdrawiam
Robala,Emerytkę ( której dawno coś nie widać ) forsamiego , bolo22, maklerka , kedziora, dotam, islandorcie,tomi77, biedronke, krysienke,sony,reniuszka,jackowar,jacunn
Robala,Emerytkę ( której dawno coś nie widać ) forsamiego , bolo22, maklerka , kedziora, dotam, islandorcie,tomi77, biedronke, krysienke,sony,reniuszka,jackowar,jacunn
@4 312 982Biedroneczka1977: ok
@4 312 982Biedroneczka1977: masz prywatna wiadomość tzw tajną przez poufną jak coś kg bo tutaj jest jak jest
@4 312 977: Podróże kształcą i wzbogacają
@4 312 968Wczoraj oj boli boli kochaniutki a co do twojej wypowiedzi to mozna ja tak samo zadac tobie i pa
Prawie wszystkich
Prawie wszystkich
@4 312 976Mewa: wyszło nie wyszło ale napewno poszło
@4 312 990slawek: Wyrazy współczucia
@4 312 990slawek: Na innych stronkach działa ' Wellbing Team ".Taka opcja chroni tych, którzy nie radzą sobie z obraźliwymi komentarzami.Takie komentarze - jak tutaj się zdarzały , i gdzie indziej , przenoszone przez naszego ...świadczą o autorach i popierających ich.Nie przeszkadzam.Czym skorupka za młodu nasiaknie, tym na starość traci.Uwierz, nie zależy mi na Twoich pozdrowieniach.
Coś tu ponuro się zrobiło
@4 312 996PinkaSpinka: za zdrapeczke
@4 312 997waldus: dzięki
@4 312 998Gosia__77: dawaj dziuba
@4 313 000waldus:
cos poprzestawiali w kulkach teraz ciezko sie wstrzelic w liczby
@4 313 003waldus: w których kulkach?
wiecie jak mi gul rosnie jak to na stronce padaja wygrane a ja nic nie moge trafic
@4 313 006kedzior13:
wadus ja też od 2 tygodni same pudła topewnie spisek tośka , zbierają kase na plot na granicy
na dworze buro i ponuro , otwieram neta i same dobre wiadomości kolejny rekord 28 tys zarazonych 460 zmarło a oni dalej nic nie robią , czekają aż po 1000 bedzie schodzić
Słyszałam że od grudnia jakieś restrykcje mają wprowadzić