Wpisy 4 314 924 – 4 315 023
27 listopada 2021 00:00 → 27 listopada 2021 09:38, 100 wpisów
@4 314 921johno: stawiałem na Szkocję na ile chciałem Włoch Portugali Szwecji z tą ostatnią o ile ograją Czechów a my Rosje przyjdzie się nam spotkać dobrze że w Polsce mecz będzie
@4 314 923Wczoraj: to jest riposta
@4 314 922zgrywus: mam nadzieje ze admin sie tego dopatrzy i cie solidnie wyrózni za twoje szydercze wpisy
@4 314 926arczibalik73: weź sobie jedną taką karteczkę i napisz do św. Mikołaja
@4 314 924Mewa: nie, pierwszy mecz grają na wyjeździe ale wydaje się że są do przejścia grają podobnie jak nasi
@4 314 924: johno dziś jeden Ukrainiec do kolegi po barażach cytuje że Ukraińcy będą kibicować Polsce jak nigdy przedtem ba raczej po raz pierwszy by ruskim dokopała
Tak lecz z Szwecja lub Czechami w Polsce....kto by nie był ciężko będzie zwłaszcza że będzie jeden mecz są Rosjanie do ogrania
wczoraj ja już uciekam jak ci pisałem złe się czuje ,dobra idę pomału już spać, trzymaj się ciepło, miłego odpoczynku ci życzę pod tymi palmami i szybko tu do nas wracaj na czat na razie czyżby to był ko wid 19 -nie wiem dobranoc wszystkim
@4 314 922zgrywus: Dziękuję Ci za wczoraj, jutra może nie być , pomyśl o dniu dzisiejszym .

@4 314 931johno: o tak przy wygranych meczach włoski stukną się z Portugalia udało się ich uniknąć a jak nam się uda z Rosją to chyba Szwecja dobrze że u siebie oby tylko zagrali zdeka lepiej jak z Anglią nie z Węgrami
@4 314 932arczibalik73: Bog zapłać , Szczęść Boże
@4 314 934Mewa: z tej pary Włochy i Portugalia na pewno któraś odpadnie taki układ
@4 314 936johno: w marcu się okaże aczkolwiek są obawy jeśli potwierdzi się atak ruskich na Ukraine Ukraińcy pół żartem gadali że może walkower że siądą na nich
@4 314 938Mewa: raczej mało prawdopodobne, dzisiaj coś mówili o wewnętrznym zamachu to prędzej
No i po co było narażać się Wczorajowi? jak on czarodziej, teraz każdego lumbago polamie
@4 314 941bogdan04: boisz się
@4 314 942johno: nie, tylko pisał że jakieś ezoteryki zamówił za 600 złotych u specjalisty, wróć czat, i mnie to zozsmieszylo
@4 314 907Wczoraj: Wyznam szczerze , ze dalem 600 zl doradcy Ezoterycznemu.Rytual dziala
dokładnie ten
dokładnie ten
@4 314 945bogdan04: pewnie dzięki temu ma tyle wygranych
Jak tu cicho i spokojnie, jest nas kilka osób, reszta
i o wygranych śni
i o wygranych śni
Mewa podał trzy liczby, nawet ciekawe:44,49,67 może by dać do
nich:41,62,69,73,80
nich:41,62,69,73,80
@4 314 950RT1: graj i wygrywapowodzenia
@4 314 953RT1: tak nie mogę zasnąć bo mnie kaszel strasznie meczy, spałem cały dzień wczoraj od wieczora przedwczoraj do wieczora dzisiaj, i może dlatego tez i nie mogę teraz spać, i jeszcze mnie dusi ten kaszel, dawno nie miałem kaszlu już gdzieś jeszcze od początku pandemi, a teraz mnie coś bierze, kaszel taki ze mało płuc nie wyplujebolą mnie kości,też i strasznie wątroba i zełądek, smak i węch na razie jeszcze mam a niedawno przechodziłem jeszcze biegunkę, niewiem co to ma być, ale bardzo żle sie czuje ostatnim dniami, na razie milach snów i wygranych życze
zawiesiłem tez gry w lotto w nic nie gram nigdzie nie ide bo jestem zbyt słaby zeby gdziekolwiek wyjsc do sklepu
Arczi Ciebie lubię dlatego Ci doradzę tak, bierz witaminę D3 z K2Mk7, przynajmniej 4000 jednostek, witaminę C 1000 mg lub 500 mg dziennie, witaminę A,E, cynk, magnez, selen no i inne potrzebne rzeczy które Ci służą, dlatego trzeba stosować suplementację gdyż ta żywność która jest obecnie jest pozbawiona tego lub jest tego w małej ilości, w dodatku zatruta jakimiś chemikaliami, pestycydami i dlatego tak jest, ja palę papierosy piję piwo i kaszlu nie mam, wiem że to niezdrowe, ale co tam, raz się żyje,także życzę Ci Arczi żebyś był zdrowy przede wszystkim, a wygrane w drugiej kolejności
No faktycznie, czarodziej działa, komputer mi się spalił, piszę z telefonu
Najgorsze jest to, że nie mogę wejść na multipairs bo jestem bez komputera
Jest jeszcze coś dziwnego,że jak wszedłem na goldenlotto żeby zobaczyć co ten głupek pisze to wtedy mi się komputer spalił, podejrzana strona
To chyba ten dzien ,dwa tygodnie spokoju od kopiuj wklej
Ale zaloze sie ze nic bardziej mylnego na bank dalej bedzie pisal albo wskoczy ni z tad ni zowąd kowy nick
Ale zaloze sie ze nic bardziej mylnego na bank dalej bedzie pisal albo wskoczy ni z tad ni zowąd kowy nick
Chcialem poczytać czat a tu Liga Miszczow karteczki za faule sie sypaly
https://www.google.com/search?q=egzorcysta+za+nieca%C5%82e+300+piisenka&oq=egzorcysta+za+nieca%C5%82e+300+piisenka&aqs=chrome..69i57j0i13l2.25284j0j4&client=ms-android-lge&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:9b1f2d0c,vid:LKFiINfYQ_c,st:0
@4 314 967slawek: Wczoraj był lepszy bo wziął specjalistę za 600
Boguś tego samego ale Boner podniósł stawke za zlecenia od wariatów
No teraz z pewnością oglaszam ze niebawem wskoczy nowy nick 300 ktorys
@4 314 738arczibalik73
Hmm czyli mozna by stwierdzić ze tez nie wnosisz nic pozytywnego na czat, wrecz smiem stwierdzić ze mozesz celowo wprowadzac ludzi w błąd ze dane przez nia pewniaki nie wejda bo akurat ty nimi grasz , a boisz sie ze nie wejda bo sa podane tu na stronie
Hmm czyli mozna by stwierdzić ze tez nie wnosisz nic pozytywnego na czat, wrecz smiem stwierdzić ze mozesz celowo wprowadzac ludzi w błąd ze dane przez nia pewniaki nie wejda bo akurat ty nimi grasz , a boisz sie ze nie wejda bo sa podane tu na stronie
@4 314 976dotam: przestraszył się mnie bo mi komputer spalił
Dotam co jeden to tu jest wiekszy sabotazysta
I znikam czekajac na rozwoj sytuacji w napieciu
I znikam czekajac na rozwoj sytuacji w napieciu
Kto ma dobry komputer do sprzedania?, bo muszę na czymś pracować, nie za drogi a dobry, może być bez monitora bo mam
Witam {{hej}Ale dziś pogoda mgła ze światu nie widać
@4 314 985Biedroneczka1977:
@4 314 984Forsami: pamietaj ze dzis ostatki
@4 314 986waldus:
Wczoraj wyjechał na dobre konto usunięte z dużym niepokojem trzeba czekać na pojawienie się nowego nicku
@4 314 990Biedroneczka1977: zatęskniłaś za nim
@4 314 991waldus: no coś Ty
@4 314 991waldus:
@4 314 993Biedroneczka1977:
@4 314 995dotam: {{hej}
@4 314 994dotam:
@4 314 992waldus: @4 314 999waldus: daj spokój mamy Weekend
@4 315 000Forsami: nie chcesz okien i drzwi dam za darmo
Lotto Kumulacja w Lotto 6 Milionów to niech mi dadzą wygrać 6/6 w Lotto będe Zadooooowooooooloooonyyy
@4 315 001waldus: a co z szybami zrobie poszybujee🚀 w sumie moge wywalić te nowe swoje pcv wstawie te od Ciebie niech korniki mi koncerty grają po nocach wkońcu dziś ostatki
Ktoś tutaj kiedyś szyby kupował na czacie chyba jak się nie mylę ?
I to jest stronaaa Multipasko żadnej reklamy a jak już jest to może z cztery... wchodze na nie by podnieść wartość rynkową bo to musi istnieć
Dziś ostatki ? Ostatki są w lutym lub marcu przed Wielkim Postem czy ja o czymś nie wiem ? Forsami wytłumacz mi proszę o jakie ostatki chodzi ?
@4 315 006Biedroneczka1977: no Adwent się zaczyna od jutra bodajże to dziś do północy balanga dozwolona
@4 315 008Forsami: A właśnie o tym zapomniałam dziękuję za wyjaśnienie i za kwiatki
Ludzie eeeeee jeszcze takiego snu nie miałem jak żyje niechce wyjść na dziwaka ale opisze....Śniło mi się że wyszły wszystkie Siedemdziesiątki obudziłem się w nocy I patrze zestresowany bo usnąłem przed losowaniem....70,71,72,73,74,75,76,77,78,79 I w tym śnie see myślałem przecież ja nie zagrałem ale to był tylko sen
@4 315 012: ide zaraz to zagram..te kosy...
@4 315 012Forsami: sen to tylko sen a 70 dziesiątki dziś mogą mieć swój czas
@4 315 014Forsami: no to może Ursusa 330 kupisz 12 tys do negocjacji 

Waldus bede sobie jeździł do Rzeszowa do Oddziału Totalizatora po pieniądze...pyrpyr pyr pttaattaataappprrtrt
@4 315 018waldus: ok...
@4 315 018waldus: już jest dwie liczy z tablicy rejestracyjnej jako pewniaki 3,30
Dziś liczba trzy będzie śniły mi się trzy ręczniki ze brałam na basen ze sobą po co trzy tego nie wiem ?