Wpisy użytkownika Telesfor
Łącznie 1 366 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 276 121. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
No i mamy następny dowód że.....Sebastian M i Arczibalik to ta sama osoba....Nie widzicie po stylizacji pisma i błedach językowych tylko tuman nie zauważy tego samego języka
Sebastian i Arczibalik to jest tak zwana Dwójca przenajświętsza
jak padło 250 zł to serce zaczeło walić z nadzieją na mnoznik x 10
ja gram w keno raz w miesiącu tylko.A dzisiaj wyjątkowo z mnoznikiem
Trzeba brać pod uwagę koszt kuponu....Większość się cieszy wygraną nie biorąc pod uwagę opłaty za kupon
Biedroneczka jakbyś ty wiedziała ile ja pracuję i jakie zajęcie wykonuję.To byś powiedziała że jak na faceta to chyba mam coś z beretem
Biedra-> Prawie zawsze większość liczb się powtarza z wcześniejszego losowania.Ludzie myslą że jak padły pewne liczby w danym losowaniu to jutro będą inne.....To BŁĄD ...Pani w studiu mówi wyrażnie że w kasecie maszyny itd.....znajduje się 80 kolejni itd...Czyli wszystkie piłeczki wirują z 80 ...Nie pytaj ludzi bo oni zawsze ci zle doradzą
Jak ja bym słuchał to co mi radzą znajomi to bym dzisiaj nie wygrał 418 zł
Ja wam porostu dobrze i szczerze życzę wygrywajcie jak najwięcej..To są wasze zainwestowane pieniądze przecież...Ja wam nie wróg
cześć.Dostałem ostatnio talon za 10 zł na grę w keno.I z chęcią bym go komuś podarował

Ja uważam że na banknocie 1000 zł powinien się znależć taki bohater
Co raz to gorsze te losowania..Już sam nie wiem co o tym mysleć.Czy przestac grać W Ep po kolei 12,13,14,16 w multi tezpo kolei..Dziwne to
pierwszy raz mi się zdarzyło typować keno na multipasko i przy trafieniu 3/5 żeby system nie wyświetlił wygranej
już 2 raz mam sytuację że system w keno nie pokazuje mojej wygranej choć powinien
Mieliście tutaj sytuację że graliście w keno wygraliście a jednak nie pokazano wam wygranej i nie doliczono do konta?
ja mam 3/5 stawka x 4 czyli 16 zł...Ale kupon jest na kilka losowań więc jeszcze się nie zwróciło
ja to się zastanawiam nad tym jak to w Polsce będzie dalej?.Wszędzie naokoło rozdawnictwo wszelkiego rodzaju tylko ciekawe kto na to wszystko zapracuje
500 + zasiłki zapomogi renty ...Ciekawe kto na to wszystko bedzie pracował
Nie oszukujmy się jeżeli pojawia się nowy rencista to logicznym jest że ktoś musi w zamian za niego finansowo założyć.A przecież większość ludzi pracuje na minimum podatkowym.Ka nie znam nikogo wokół mnie kto by pracował legalnie na pełen etat
Ja sam zrezygnowałem z pełnego etatu na rzecz połowy.Oczywiście pracując dalej czasowo na cały
Nie wiem jak inni.Ale ja losów za 1 zł wcale nie kupuję.U mnie zakup rozpoczyna się dopiero od kwoty 10 zł

Kupiłem w Kauflandzie 2 Extra linie za 10 zł.. W domu wydrapałem...Aż odjęło mi mowę
Mnie się udało dzisiaj wypłacić 500 w extra liniach...Ale tez nie grałem.Kasa poszła do kieszeni.Niech sobie leży
Ja tam żadnego strachu nie czuję.Na pewne rzeczy wpływu nie mamy.
Ja zawsze wychodziłem z założenia że w razie jakiegoś ogólno Polskiego lub "światowego" zagrożenia najwięcej będą się obawiać ludzie którzy mają COŚ do stracenia.
Ludzie gdy są pozabezpieczani to jest dobrze czyli: jeśli posiadają eleganckie domy i mieszkania,pieniądze,po 3 konta w banku i dobrą pracę też rodzinę za granicą.Aż tu nagle kryzys i Bum!!! strach i obawa o jutro
Jeśli chcesz żeby o ciebie w Szwajcarii dbali,szanowali i dbali o twoje interesy z zabezpieczeniem na przyszłość to tylko główna w Euro Jacka cię ratuje.To prawda
Spójrz na stronę Flightradar to zobaczysz ile codziennie razy samolotów lata z Moskwy do Genewy i Zurichu nad Polską.To co na szabrują towarzysze i ich rodziny na zwykłych ludziach to wszystko transferują do Szwajcarii.Tam posiadają bajeczne konta i majątki gdzie żaden prokurator z całego świata nie ma wglądu.
Nigdy nie inwestujcie w Dolary i Euro TYLKO inwestycja we Franka Szwajcarskiego przyniesie wam zyski
Na koniec powiem tylko jedno.Jak wygracie kilka milionów w lotto od razu każcie wytransferować pieniądze do Szwajcarii i zmykajcie do tego kraju..Tyle
Chłopaki do wzięcia to w większości alkoholiki i patologia wiejska która szuka naiwnej podobnej do roboty w polu na wsi
Eurojackpot z przelewem na konto w Szwajcarii jest w stanie załatwić wam nawet foto na żywo z wiewiórką
założę się że kupują Franka Szwajcarskiego...No chyba że pozbywają się Funta i euro
Wysłałem 1 zakład multi stawka x4 na 28 losowań....Dzisiaj 4/5 a jeszcze 26 losowań przede mną