Wpisy użytkownika Telesfor
Łącznie 1 366 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 388 612. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Ts proponuje 5000 przez 20 lat w Ep...Ciekawe co teraz myślą osoby które z tej wygranej żyją
Przepowiednie mówią że Putina ma zlikwidować jego własny ochroniarz...Może tak będzie?
Ja też słyszałem że oryginalnego putinka już dawno nie ma.To nawet jego żona kiedyś mówiła
Mam już 40 lat na karku a chyba dzisiaj po raz pierwszy obleciał mnie w domu strach.Nigdy się tak nie bałem jak dzisiaj..Nie wiem czemu..Boję się w zasadzie o to czy jutro ja wy i inni spokojnie wstaną do pracy...śmieszne ale prawdziwe
Kto mieszka i żyje na wsi zawsze da sobie radę..Z głodu nie umrze.Prędzej miastowi padną
Rozmawiałem niedawno z dwiema dziewczynami...Jedna była ze wsi druga z miasta.Ta ze wsi potrafi zrobić gołąbki,pierogi zadbać o dom.Ta z miasta umie tylko iść do Kfc Mc donalda a na pytanie czy umie zrobić pierogi powiedziała że nie ma czasu rozmawiać bo idzie załatwiac 500 + Tym się różni baba miejska o wiejskiej że w czasie kryzysu ta miejska zdycha z głodu..
Tutaj nie chodzi kato randki.Po prostu miasto nigdy nie dorówna nigdy wsi.
Ja natomiast znam kilku facetów którzy pracują cały dzień by zadowolić i utrzymać swoje kobiety siedzące cały dzień w domu.To trzeba miec niepokolei w głowie żeby robić na zdrową i kumatą dziewczynę której zwyczajnie nie chce się iść do pracy.
Czy narządy kobiece są aż tego warte i atrakcyjne by na nie pracować całe życie-Nie sądzę
Mnie się coś wydaje że te rozdawanie 500 300 40 1200 zł i Polakom i Ukraińcom to się bardzo żle skończy.Ale to mnie sie tylko tak wydaje.
W moim mieście zlikwidowano właśnie skład opałowy.Dlaczego nie wiem?
W Europie od kilku lat trwa największa wędrówka ludów między krajami ..Takiego bałaganu i Exodusu nie była ani podczas 1 wojny światowej ani podczas zaborów ani nawet w czasach Mojżesza gdy ten wyprowadzał rzeszę ludzi z niewoli Egipskiej...Masakra
Skanów nie ma i nie będzie...Duże Wygrane pokończyły się już co najmniej od 2018 roku.Tylko tępy i niedouczony w życiu uważa że wszystko dzisiaj w Polsce jest uczciwe
Wiesz gdzie Ts dał graczom do zrozumienia że steruje wynikami?
Losowanie Extra Pensji z dnia 25.10.2021 to losowanie pokazuje dobitnie że nic nie jest losowe
Losowanie Extra Pensji z dnia 25.10.2021 to losowanie pokazuje dobitnie że nic nie jest losowe
Ja rozumiem że taka kombinacja ma prawo być wylosowana ale jest na to bardzo mała szansa...
A nie widzicie że coś nie padają gł,wygrane w kaskadzie i Extra pensji?.....ostatnio nie ma
Moja teoria jest tak że Ts dostał wytyczne by ograniczyć wszystkie wygrane do minimum.Aby zapewnić jak największe wpływy do budżetu państwa które jest w złym stanie..
A są na tyle beszczelni że nawet w zdrapkach zwiększają nakład losów a pomniejszają tym samym wygrane.Każdy kto śledzi zdrapki i czyta za każdym razem regulamin to wie jak wiele się zmieniło w zdrapkach na korzyść Ts....
No właśnie a są ludzie którzy dają codziennie gruby plik MM do wysłania w kolekturze..I jak oni już opowiadają że nic większego nie mogą wygrać to co dopiero my którzy wysyłamy po 1 lub 2 zakładzie na losowanie
Ja was nie zniechęcam..Ja tez gram ale od kilku lat jest coś nie tak z tym graniem i wygrywaniem...
chociaz ja zauważyłem że w keno to fajnie losowane jest tak do godziny 12 w południe potem to jakieś tasiemce lecą az do wieczora
To całe szczęście że ja mieszkam w małym miasteczku gdzie ani pracy ani życia ani perspektyw nie ma...Ukraińców tylko kilka osób bo nawet żeby to nie ma gdzie ich podziać
Ani państwo Polskie ani wolontariusze ani nawet zwykli ludzie to nie mają szans na to by ulokować Uchodżców w Brzegu bo po prostu nie ma w tym mieście ani wolnych mieszkań ani pomieszczeń tymczasowych by przyjąć tych ludzi....
W Brzegu ( opolskie ) ostatnimi czasy ceny kupna mieszkań poszły o 65 % w górę ponieważ to miasto jest jednym z niewielu w Polsce gdzie praktycznie wojna na Ukrainie uchodżcy i ten cały problem nie występuje i nie będzie występował.
Problemy z Uchodżcami to ma Opole,Wrocław,Kraków,Warszawa no i oczywiście ......Rzeszów
U nas w Brzegu ostatnio chcieli pomóc Ukraińcom ale stwierdzili że nigdzie nie ma miejsca...Więc odesłali ich do Opola i Wrocławia..
Ja nie chcę być wredny ale mój Brzeg jest wolny od tego problemu
Dlatego mieszkania poszły w górę..Ludzie można powiedzieć kupują spokój
U mnie w Brzegu ci co mają mieszkania na wynajem poszli porozum do głowy i stwierdzili że jak mają za darmo utrzymywać gości to i potem mieć problemy z pozbyciem to lepiej na tym wyjdą jak wynajmą te mieszkania tym co mają zagwarantowaną co miesiąc kasę
My Brzeżanie pomożemy żywnościowo,finansowo...Ale rozum przede wszystkim
Bolo: Ludziom trzeba dać zjeść,napoić, jak najbardziej....Lecz odpowiedzialnie
To są ludzie którzy uciekają przed wojną,ratują życie..Postaw się w ich sytuacji
Bolo: większość bezdomnych to jest nimi na własne życzenie...Gdzie ich emerytury? Gdzie ich mieszkania? Za komuny co robili? Mogli zadbać o swoją przyszłość
Ja natomiast dzisiaj kupiłem sobie 1 zdrapkę za 20 zł...Te nowe mega linie...
W tego Jacka wygrać coś wiekszego to chyba nierealne bynajmniej u mnie
chodzi o to abyś nie zamieszczał 5 wpisów pod rząd .O ile chesz być aktywny dzisiaj do losowania
Paradoks z Jackowskim polega na tym że oprócz małych przebłysków świadomości które posiada to...Nic nie wie...Oglądam każda jego audycję i powiem szczerze on gada o tym co wcześniej wyczyta w wiadomościach.....Przecież powiedział na początku lutego że Rosja Ukrainy NIE zaatakuje....Tak powiedział....
Ja wysłałem w czwartek 5 liczb w mm stawka x4 na 28 losowań....Jeszcze nie wpadło nawet 3/5
Tu chyba większość albo posiada centralne w domu albo palą węglem w piecach
Ludzie podają swoje dane publicznie a potem płaczą po telewizjach i gazetach że ich oszukano...
Jedziemy ja wiem jaką ma chatę,jak wygląda i nawet wiem że nie ma długów jak zarazie...
Z tym że Forsami to bardzo młody człowiek i nie wie co to dobre obyczaje i kultura tacy ludzie jak on zostali wychowani przez patologiczną rodzinę która nie nauczyła dobrych manier i wychowania do życia pośród uczciwego społeczeństwa
Forsami to jest młodociana patologia....Ja się tylko dziwię Pasko że pozawala robić z chatu GNÓJ I GÓWNO ...
Na facebooku ludzie narzekają na MP tylko pan Pasko nie wie o tym
Nie wiecie czasem dlaczego nie podaję gdzie wygrano 5 zakładach specjalnych?
wysłałem 1 multi 5 liczb stawka x4 na 28 losowań....Pozostało mi jeszcze 4 losowania i ani razu nie było 3/5 wychodzi na to że 280 zł pójdzie do kosza.....