Wpisy użytkownika Scenic
Łącznie 3 914 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 729 548. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Fajne liczby w MM 2/3 5/6 8/9 i jest 6/6 stawka x10 i można było trochę wygrać
Ale ja nie pisałem ,ze wygrałem Nie grałem dzisiaj w MM na 22 , Gralem z rana i nić niekawego nie wpadło
Tylko pisałem ,ze fajne liczby wpadły Ale kto to mógł przewidzieć
NO nić ciekawe ile dadzą 20MLN? Trza jutro puscić zakłady na 2 dni po 15 na losowanie
Ale to i tak by nie było opłacalne. No i kto by miał czas na nadanie tylu kuponów
Chyba ,ze komulacja by była ponad 30MLN i nikt poza Nami by nie trafił
Przede wszystkim skąd by ktoś miał tyle kasy na kupony . Nawet przy 50% to dużo MLN
mam pewniaki 0 ,82,85,88,92,94,96,87,88,81 Stawka x10 z PLUS daje 25MLN
Widziałem dzisiaj dużo bezdomych grało i mówili ,ze już jak wygrają to kupią pełno aut to Torunia
A tak na poważnie to byłem przed chwilą w sklepie i duża kolejka była do lottomatu. Więć dzisiaj raczej bedzię po komulacji
Sam kupiłem 16 zakładów ale sam wybierałem liczby Sniło mi się,ze wygrałem główną nagordę ale w zdrapkach tj. Ekstra Pensji Dziwne ,bo nie kupuje tej zdrapki
Wystaczy,ze bedzię 7MLN pojedynczych zakładów i szansa na to ,ze padnie 6 jest 50%
Gdyby więdzięc jakie zakłady nie padły to moglibyśmy zwiększyć swoje szanse O ile w tym dniu nie padła by 6 poza Nami
Można by też zrobić plik z wszystkimi 6 i wytypować z NIch np. 1mln zakładów i grać tylko na te. Jak 6 by padła z tego 1MLN zakładów to od razu by Nasze szanse wzrosły
16 zakładów i nawet 3 nie mam .Ale to przez to,ze dzisiaj były liczby nie symetryczne od 22 A Ja zwykle obstawiam pierwsza liczbe w przediale 1do10
Trzeba bylo typować od liczb 22 i 23 Wtedy szanse byłyby większe
Jak bedą chcieli ustawić to i tak się nie dowiemy NIe ma co gdybać.
5/6 padają często Więć warto na nie grać, Jak padnie szansne mamy wiekszą na wygranie 5/6
Więć jak wybierzemy jakieś 6/6 i padnie 6 gdzie była już wylosowana 5 to szane na to, są dużo większe ,ze wygramy 5/6 no ale i tak małe bo 1do ilosc losowan
Ale warto grać liczbami z przedziału np. 20-49 jak dzisiaj 20 liczb mniej i szanse większe. Ale takie przediały się żadko zdarząją CZsami lubią pod rząd więc może w sobote znowu taki bedzie
im mniejszy przediał tym mniejsze prawdopodobienstwo ,ze tak bedzie Ale 20 liczb mozna wykresić mniej więcej
Blaniety są na lotto Można sobie samemu wydrukować. Wczoraj grałem własnie z takim z wydruku.
Ale ta gra to niewypał PRawdopodobienstwo takie jak w mini a wygrana to tylko 30tys
https://www.naukowiec.org/kalkulatory/kombinatoryka.html Kombinacje bez powtórzeń
Na szczęscie ksiądz nie pcha się do każdemu domu Tylko do tych co otworzą Mu drzwi i na Niego czekają
WArto grać ciągle na te same liczby ,bo kiedys padną na pewno tylko zycia może nie starczyć
prawo nieuchronności mówi nam, że jeśli znamy pełną listę wszystkich możliwości, to prędzej czy później każda z nich musi kiedyś się zdarzyć, nawet jeśli jednostkowo ich prawdopodobieństwo jest niemal zerowe.
Tyle ile jest losowań przez całe życie a ilość możliwości Jakieś kilka tysiecy do 14 MLN
NIe gram EJP Ale zagram jak dzisiaj nikt nie trafi i bedzie komulacja 360MLN
Obstawiłem kilka 5/5 w Multi na 14 jak coś padnie to za wygrana kupię kilka kuponów dodatkwych na lotto i mini
Były takie 5 w mini co się powtórzyły? Mam taki program Lottosys i pokazuje ,ze w dyżym powtórzyła się jedna 6 ale sprawdzałem na stronie i nie jest to prawdą. Jakiś błąd programu
A wy widzę stałi bywalcy Jak jestem to ciągle te same osoby siedzą Nie macie co robic?
https://www.cichy.net.pl/minilotto.html Mam taki tylko ,ze do lotto ale nie chce kupować następnej licencji
A w demo nie można sprawdzić Z czego co słyszałem to w mini 3 x 5 się powtórzyły czy jakoś tak.
Ok a 6 w lotto ? Z czego co Wiem to się nie powtórzyły ale ten program Mi wskazał ,ze jedna się powtórzyła. Więc jakiś błąd mają. Muszę zgłosić