Wpisy 3 731 412 – 3 731 511
23 stycznia 2020 18:57 → 23 stycznia 2020 20:09, 100 wpisów
ja z komputera wstawię siedzę na Pc nie próbowałem z telefonu jeszcze
Mulag, obawiam się, że po publikacji zdjęć można kogoś łatwo namierzyć.RODO????
to w profilu też ludzie wstawiali tylko że na czacie nie można było
Co do dzisiejszych losowań lotto, mam przeczucie, że padną szóstki w Lotto Plus, a w Lotto????
Widzialam babke w kolektorze, która co 5 minut kupowała po jednym zakładzie lotto, dydtem na 8.Zawsze stawała za facetem.
Normalnie teraz z telefonu wstawiłem forsami czy pc czy komórka nie widzę nic innego
Inna grała w Keno tak namiętnie ,że zaczęła bluzgać na cały sklep.Miala 2 razy 5/5 na stawce a w kolejnej grze zabrakło jej dwóch liczb do 10/10.Jeszcze jej bylo mało.
Mulag mam telefon zamulo
zamulony niestety.. raz idzie a 100 razy nie...
zamulony niestety.. raz idzie a 100 razy nie...może za dużo ma plików pamiętaj że zdjęcia z niebieskiej stronki które wstawiasz lub ci ktoś daje trzeba usunąć one są w pliku ale nei wiem jak jest w moim nowym telfonie bo nei znalzłem w tym co ty masz wiem gdzie jest i wywalałem raz się uzbierąło 1 gb
Nikus zagrał(a) za 20 zł w typowaniach keno na los. nr 874425 i wygrał(a) 2500 zł
no to widzisz niby takie jedno zdjećia nic nie znaczy ileś tam kb ale jak się zbierze z klika tyś to już będzie 1 gb jak nie więcej a telefon ma ileś tam pamieći jak za dużo będzie mulił
Dobra baju baju Ide zagrać w Lotto I Mini spróbuje zagrać ten Lotto 49/49
Widziałem dzisiaj dużo bezdomych grało i mówili ,ze już jak wygrają to kupią pełno aut to Torunia
w takim teflonie jak ty masz Forsami wywalałem ileś tyś zdjeć i było okey ale w swoim nie znalazłem tego folderu
A tak na poważnie to byłem przed chwilą w sklepie i duża kolejka była do lottomatu. Więć dzisiaj raczej bedzię po komulacji
Sam kupiłem 16 zakładów ale sam wybierałem liczby Sniło mi się,ze wygrałem główną nagordę ale w zdrapkach tj. Ekstra Pensji Dziwne ,bo nie kupuje tej zdrapki
Padnie więcej szóstek niż jedna.Warszawa i każdy oddział kupują systemy.
Wystaczy,ze bedzię 7MLN pojedynczych zakładów i szansa na to ,ze padnie 6 jest 50%
Każdy kolektor też kupuje co kilka minut.Wudzialam jak odladala kupony co chwilę.Dobra metoda.
Gdyby więdzięc jakie zakłady nie padły to moglibyśmy zwiększyć swoje szanse O ile w tym dniu nie padła by 6 poza Nami
Witam
Cześć Co tu się dzieje?
Można by też zrobić plik z wszystkimi 6 i wytypować z NIch np. 1mln zakładów i grać tylko na te. Jak 6 by padła z tego 1MLN zakładów to od razu by Nasze szanse wzrosły
Można już dać foto?
A jak to się robi?
Sebastian tak jak dodajesz wpis tam tylko dodaj zdjęcie pisze
Gosia ja szybko nie będę

Mulag jakie liczby masz na tym kuponie?Nie bój się nie przepiszę....już wysłałam.
Wysłałam dzisiaj totki za całe 10 zł.
2 zakłady dużego bez plusa
1 zakład mini
1 zakład multi lotka na 9 liczb
oszczędność na całego.
2 zakłady dużego bez plusa
1 zakład mini
1 zakład multi lotka na 9 liczb
oszczędność na całego.
Zagrałem sobie teraz co w Lotto z Plusem I Mini I dałem tego do Lotto 49/49 też pani wkładała w maszyne 3 razy a tu ni chu chu cha nasza zima zła... I jeszcze pies był zagrać w Lotto kumulacja odziwo stał na dwóch łapach I mówił chyba dziś to wszyscy zagrali w Lotto z każdego stanu I powołania..
Madzia no dokładnie tak to wyglądało Ale oco chodzi dopiero puszczam
Forsami mogłeś powiedzieć ,że pierwszy raz wysyłasz....jak ja bym coś takiego dała w cpn to by chyba się posikali ze śmiechu
Pierwszy raz ...17 lat temu albo jeszcze dawniej jak odbijało kupon przez kalke
jak byłam mała to grałam w lotto przez tą kalkę....4 kiedyś trafiłam....

mam ponad 1,5 ,tysiaca zdjęć