Wpisy użytkownika Scenic
Łącznie 3 914 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 726 835. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Jak nie dzisiaj to we wtorek raczej pęknie. No nić swoje zakłady puszczone.Oby sie poszczęściło tym razem.
Ktoś w koncu wygra komulacje i trzeba bedzie czekać z misiąć na kolejną Na 2 MLN nie warto grać przy takim prawdopodobienstwie lepiej puscić EP
ostatnio byly komulacje max,18 MLN więc we wtorek raczej ktoś trafi
jasne lepiej grać tymi samymi ,bo w koncu coś wpadnie wiekszego. Ale tych kombinacji jest tyle,ze zycia może nie starczyc
Ale jak ktoś się zna i zarabia na tym to nie nie bedzie za friko dzielił nistety.
Na lotto wychodzą dobrze tylko Ci co trafili coś wiekszego typu 6/6 w lotto lub 5/5 mini. Inni zawsze bedę tracic niestety.A Ci co tafią już coś wiekszego i grają dalej to i w koncu Oni zaczną tracić. Niestety tak to już jest gdy na wygrane idzie tylko 49% z puli .
Najlepiej na tym wychodzi lotto i skarbówka. Oni nie grają a zawsze wygrywają
A Ja niestety nie gram w buhmaherke . Znam kogoś kto obstawia mecze ale nie ma z tego jakiś koksów.
Lotto nie musi oszukiwać Oni mają dużo kasy z tego. Raczej mają zabezpieczenia aby ktoś z pracowników nie oszukiwał np. w zdrapkach . Bo w systemie są infomacje jakie zdrapki są te z MLN.
Ludzie różne rzeczy piszą i mówią .Też słyszałem ,ze blisko mnie maszyne z zdapkami zlikwidowali bo niby częste wygrane padały Nie wiem ile w tym prawdy.
Zagrał bym z kims na 12 liczb ale niestety nikt nie gra u Mnie na takie kwoty A samemu trochę szkodza kasy
Co do gry to lepiej grać na swoje liczby niż te C/T / Dzisiaj sobie sprawdzałem i prawie wszystkie co wychodziły to miały sobie trójkę liczb które padły niedawno. A trójka się trafia raz na 57
na 7 to ostatnia gram co losowanie. Ale brak konkretów Za to prawdopodobienstwo to już 1do 2MLN
No to ładnie . U mnie ostatnio padła tróka. Ale ogólnie to jestem na - z 200zł
jak na tem miesiąc Z reguły nie wydaje więcej niż 400zł Taki mam limit.
Gdybym mial z kim to bym dwa razy do roku grał na 12liczb I to by z zupełności starczyło Tylko musiala to by byc osoba z rodziny najlepiej aby nie placic duzych podatków przy podziale
Prawdopodobienstwo 6 jest raz na 15 tys. Więc z drugiej strony nie takie małe. Ale już przy 5 liczbach mozna trochę zarobić .
W EP była historia ,ze iles tam osób się złożyło na system przy głównej komulacji po 10tys na nasze i wygrali po 2MLN euro bodajże
dzisiaj trafiłem 3/5 1/5 i 2/10 MULTI Razem gdzieś 20zł na minusie
Oby chociaż 3/5 wpadło. ostatnio jestem trochę w plecy. Ale to przez komulacje w lotto. Jak jutro nie padnie główna to bedę grać tylko na jeden zakład.
A jak główna padnie to bedę grać jak znowu sie uzbiera co najmniej z 10MLN
W necie losowania są co najmniej o 1 minute opóźnione . Realnie kiedy to nagrywają to nikt nie wie.
Taki kawał CO mysłi zawałowieć przed seksem? Co mu pierwsze stanie
Kawał nr. dwa
Co zrobić aby kobieta krzyczała jeszcze długo po seksie? Wytrzeć hu.a w firankę
Co zrobić aby kobieta krzyczała jeszcze długo po seksie? Wytrzeć hu.a w firankę
Zagrali razem system 12 za 10 tys na nasze. I trafili . Dam link za chwile
https://wiadomosci.radiozet.pl/Swiat/Eurojackpot.-Finalndia-50-osob-z-tego-samego-miasteczka-wygralo-miliony
Patrzałem wtedy i wygrała jedna osoba więc zagrali max. systemem na 12 liczb
10tys:50 osób daje 200zł / osoba. Prawdopodobienstwo około 1:130 tys.
trza w Pl zebrać tyle osób i zagrać, BYłbym chętny . Ale jak bedzie max. komulacja . 375MLN/50 osób daje 7.5 MLN + te dodatkowe z systemu
Są osoby co wygrały MLN i grają w to gów.o dalej . Np. na forum w zdapkach. Jakbym wygrał to bym nie grał NIe warto.
W Tym roku nie ma zimy i nie będzie. Pierwszy raz tak się zdarzyło aby sniegu nie było . Pamietam za młodego to były zimy. Wtedy jeszcze tel i pc nie było
A nie jestem taki stary. Jak tak dalej pójdzie to wyginiemy jak dinozaury
A co będzie w Lato . Jak teraz jest anomalia +10 jak nie lepiej. Usmażymy się .
Polska niestety wysycha, Trzeba stąd spier,,lac puki jeszcze jest czas.
Ja mieszkam w Pomorskim więc tutaj jeszcze nie jest tak zle z opadami.
Jakoś się żyje. Ale się zastanawiam czy nie wyjechać, Musiałbym mieszkanie sprzedać i sprawy pozałatwiać. Ale w Polsce za dużo mnie nie trzyma .
Wszystko spoko dopóki jest się zdrowym Ale jak sie zachoruje to tam drogie leczenie jest niestety. Za wszystko się płaci
gdzie były pewniaki na Mini ? na szybko patrze i nie widziałem dzisiaj. Chyba ktoś ściemę wali. Jakby by były to by było więcej niż 1 główna
Komulacja rozbita. Nie ma co grać. Nawet serwer lotto się zawiesza. Nie mogłem się zalogować
Już myślałem ,ze nie uda się zalogować , ale pusciłem pewniaki i po komulacji
wystaczy znależć w typowaniach dwie osoby z 3 i połączyć do kupy
waldus podaje liczby
waldus 2020-01-21 (18:01) lotto 8,16,18,24,25,37
waldus 2020-01-21 (18:01) lotto 8,16,18,24,25,37
Jak w tym kawale co Żona mówi do męża co by było gdyby wygrał w lotto
Wraca mąż do domu i mówi do żony:
-Kochanie co byś zrobiła jak bym wygrał w lotto ?
-Wzięła bym swoją polowe wygranej i cię zostawiła.
-To masz 7,5 i spier...
-Kochanie co byś zrobiła jak bym wygrał w lotto ?
-Wzięła bym swoją polowe wygranej i cię zostawiła.
-To masz 7,5 i spier...
Może nie dzisiaj ale już o 16 było 17 MLN więć do teraż się uzbierało dużo więcej Więc zakładów było dużo
Ciekawe ile bedzię jak dzisiaj nikt by nie trafił. Ostatnio nie było takich komulacji. Najwiecej chyba ok. 18MLN
Wystarczy,ze bedzie te 5-6MLN pojedynczych zakładów i już szansa na trafienie to prawie 50%
w ostatnim losowaniu wedug strony było Przybliżona liczba zawartych zakładów: 4 407 949
U mnie losowanie przymula > Liczby się tutaj pojawiły w połowanie losowania