Wpisy użytkownika Scenic
Łącznie 3 914 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 473 202. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
nawet jak by weszło 10 liczb z przedzialu 5-23to trafic to jak 1 do 40 tys
ostatnio tak bylo
ostatnio tak bylo
Jak zgarnąć dzisiaj 100 mln ? Wystarczy znac 10 liczb i nadac kilka kuponów w MM
A kiedy mi powiedziała tak, to jakby oknem wpadł piękny ptak. A kiedy on podnosił dach, to ja dla niego otworzyłam raj
Kazdemu z rodziny po jednym kuponie i tyle jak jedna nie moze miec 4 takich samych kuponów
a myslalem ze mają do 100mln limit w przyppadku wiekszych wygranycha jednak do 25
Tak ale kto trafi 10z10 w dodatku z plusem i strzeli stawkę x10
Jak na razie max to 10z10 plus x3
Ktos wygrał bo 18 liczb bylo wylosowanych w pierwszej 40
Jak na razie max to 10z10 plus x3
Ktos wygrał bo 18 liczb bylo wylosowanych w pierwszej 40
Po co 2mln 200 tys jak dostaje sie bonus+ 250.000 Czyli na czysto cos ponad 2 mln
uwaga bonus juz nie jest bezpieczny kwota 2mln i niedlugo TS pozwoli go ustrzelic
trzeba tylko kupic losów za 7mln i wtedy mamy 50% szans na bonus
trzeba tylko kupic losów za 7mln i wtedy mamy 50% szans na bonus
latwiej ale w mm gra mniej osob i daltego szanse na trafienie przez te osoby wynoszą codzienie mniej niz 10%
a wy dalej chcecie bonusik trafic a on został juz dawno zarezerwowany
tego gówna sie nie da przewidziec bo jakby sie dało to codziennie by byly 10z10
w tym lotto to tylko głupi te miliony trafia Zwykły człowiek traci kase
zresztą 10z10 to juz kilka miesiecy nie było a zakładów codziennie z 600tys
http://www.twojapogoda.pl/wiadomosci/115439,w-niedziele-wichury-skaczace-cisnienie-ulewy-a-nawet-burze
lepiej wybrac sobie z 30 liczb z tych 80 i na nie grac jak padnie 10z30 np. to prawdopodobiensto zawsze wieksze bo zwylke na 40 pada 10 liczb
Najlepiej ograniczyc do 30 liczb jak wpadnie 10 ztych 30 to juz wieksze prawdopodobienstwo bo srednio w 40 jest 10
szkoda czasu na te analizy bo i tak kazda liczba ma takie same szansze czyli 25%