Wpisy użytkownika Scenic
Łącznie 3 914 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 494 897. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
nawet jak ktos trafi ten milion to jescze zaplaci 100tys podatku
Jak dla mnie komulacji nie musi byc . Styknie mi te gwarantowane 2 mln
Nie gram dlatego ze jest komulacja bo kazda 6 w lotto to dosc duza wygrana
W koncu ktos trafi . A my dalej nic i tak przez cale zycie robimy na TS
dla mnie lotto to zabawa Głównej wygranej przez cale zycie pewnie nie trafie. Wieksze prawdopodobieństwo ze piorun mnie strzeli
jak komus w malej wsi ktos przelalby 15 baniek to od razu by wiedzieli wszyscy
widziałem z rok temu goscia co 3tys wydał na duzego Zapewne utopil
w sobote kots rozbije bank bo najwysza komulacja to 56mln bedą o tym trobic w telewizji
Bedą na 100% Ta pula 13 mln kombinacji juz dawno została wyczerpana
Byłem przed chwila w kolekturze i ludzi pełno wszyscy biorą tego lotka. A i tak wszytszko zgarnie max. kilka osób na miliony grających
Ale to zależy od puli. Wygrane dzieli na na % i ilosc trafionych
Dla mnie ta gra to niewypał. 12.5zł i tylko jedna liczba. Szkoda pieniedzy na to.
Za drogo jak na nasze Polskie zarobki . W dodatku małe prawdopodobiesntwo niskich wygranych
Nie wróże tej loteri w PL . Na pączatku bedzie może dużo chętnych. Ale jak ludzie nie trafią nic za x razem to przestaną w to grać
Kosmici to pieniędzy nie mają. Tylko ludzie mogli wymyslic banki itp.
Bo w PL są cwaniaczki u muszą swoją marze Polską dać.
W dodatku sponsorują z tego sport itp.
W dodatku sponsorują z tego sport itp.
Tak te mniejsze to horror
Szególnie,że te mniejsze to trafić cięzko
Szególnie,że te mniejsze to trafić cięzko
w tej jackpoint jest bląd za 4+ 2 wychodzi 5716.45 a nie 111 tys
dlatego kupon kosztuje u Nas wiecej Z tąd ta kwota 111 tys,
marketing
marketing
nie pomylili się Napisałem wyjasnienie przecież. Poczytaj Polski regulamin
Płącimy więcej za los to i mają skąd wziąc dodatkowa kwote. Proste
U Nas zrobili swój regulamin . Los kosztuje 12.5 i dają nadwyzke z Pulu która im zostaje po przeliczeniu
Pasko
Nie ma błędu. Bo my mamy swój regulamin. Patrząc na inne kraje błąd jest. ALe poczytaj Nasz regulamin loteri.
Zwykły marketing. Aby sie miec czym pochwalić w reklamach bo 7 wygranych po 5600 wygląda bardzo słabo
Nie ma błędu. Bo my mamy swój regulamin. Patrząc na inne kraje błąd jest. ALe poczytaj Nasz regulamin loteri.
Zwykły marketing. Aby sie miec czym pochwalić w reklamach bo 7 wygranych po 5600 wygląda bardzo słabo
nie zabrali innym stiopnią w wzieli z kwoty która im została po przeliczeniu
Dlatego placimy wiecej za los niż inne kraje
Dlatego placimy wiecej za los niż inne kraje
kurde jak nie kumacie to już nie skumacie. Czytajcie ze zrozumieniem
skąd wziełeś kwote 25k ?
Nadwyzka jest tylko z Polskich kuponów. Zakupiłeś za 12.5 Ale Oni do loteri dają mniejszą kwote + zysk + sport. Co to zostaje to jest nadwyzka
Nadwyzka jest tylko z Polskich kuponów. Zakupiłeś za 12.5 Ale Oni do loteri dają mniejszą kwote + zysk + sport. Co to zostaje to jest nadwyzka
nadwyzke dają do najwyszej wygranej. i tyle. Jak by ktoś trafił 5+0 to tam by poszłą nadwyżka a za 4+ 2 byłoby 5600
to jakąs mądra głowa wymyslila. Oni i tak z tego mają duże zyski
Nie ma co się podniecać . Jak ktoś trafi wyżej to za tydzien bedą płacili za 4+2 kilka tys
A z jakiej strony macie wyniki EP? na officialnej nie ma jeszzcze
ładnie rosnie ta komulacja w naszym DL . Oby doszło to tych 20MLN
dzisiaj ktoś trafi 6 Pusciłem nawet sys.7 ale na maila mi nie przyszło potwierdzenie. Chociaż widać na stronie ,ze zostało kupione.